Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių plepaliukai :)

QUOTE(izabele111 @ 2009 12 09, 15:17)
Ar matet nauja priimta sumazinima......

jo, unsure.gif , visdėlto prikišo nagus ir prie mūsų.

Sveikos,

mano dičkė sirguliuoja, kosti, o man tempa 37 sukilo, dabar jau vėl nėra, jau nervas tik ima, gal kriuksėt jau pradėsiu cry.gif

Kažko nėra nuotaikos, nelaukiu jokių švenčių, nesugalvoju dovanų ką pirkt, kaip pigiau prasisukt, vaikam tik kiek reikia mokykloj ir daržely, o kur dar plačioji giminė doh.gif košmaras kažkoks.
Ai, žodžiu, paverkšlenau ir einu miegot, galvą skauda rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 12 09, 21:36)
Labukai smile.gif
skaitau, bet neparašau. Kažkaip nėra noro ...dar ir galvą užėjo skaudėt sad.gif
Nike, kiek supratau, tai visiškai neįgalių nelies, tik tuos, kur vidutinė ir lengva negalia..bet ir tai turi patvirtinti prezidentė...reik tikėtis, ji turi dar sveiko proto ir gabaliuką užuojautos.
Kruopyt, šitai valstybei nereikalingi vargetos, o tokiais mus pavertė valdžia. Nieko nuostabaus, kad atiminėja iš pensininkų, invalidų ir vaikų. Tikiu, ateis ir jų laikas, jei ne čia, tai kitame gyvenime tikrai.

na mus tada palies mums lengva cool.gif nu bet kaip pikta ir tai tu piniguciu nedaug..... schmoll.gif nu kai pagalvoji siuo metu mano situacija ..... mums nerealiai reikia daug mansktu,tai visa laime kad kai kurie gali pirkti kazkike uz savo lesas.... bet yra tevu kurie taip pat nori vaikui duoti viska ka imanoma o neisgali nupirkti ,o manksteles kainuoja nemazus pinigucius,ir taip maza ta pasalpa ir dar nuo jos nori nuimti ,nu cia ziauru ,kai kencia vaikai .... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2009 12 09, 21:45)
jo,  unsure.gif , visdėlto prikišo nagus ir prie mūsų.

Sveikos,

mano dičkė sirguliuoja, kosti, o man tempa 37 sukilo, dabar jau vėl nėra, jau nervas tik ima, gal kriuksėt jau pradėsiu  cry.gif

Kažko nėra nuotaikos, nelaukiu jokių švenčių, nesugalvoju dovanų ką pirkt, kaip pigiau prasisukt, vaikam tik kiek reikia mokykloj ir daržely, o kur dar plačioji giminė  doh.gif košmaras kažkoks.
Ai, žodžiu, paverkšlenau ir einu miegot, galvą skauda  rolleyes.gif

Kaledos grazi svente ,bet tos dovanos ypac siais laikais schmoll.gif is mano puses tai etvai ir brolis o is MB kokiu 10 zmoniu dar doh.gif o ka nupirkt tai nei viena mintis nelenda i galva schmoll.gif
Atsakyti
Merginos, man niekaip nesuprantamas dalykas nors tu ką doh.gif na jūs man paaiškinkit, kam jūs perkat tas dovanas giminei??? Na pasidovanojot savo šeėimoj-vyras, vaikai ir viskas, ko dar reikia? ne pinigų maišai, kad giminę šert dovanomis. Nepykit, bet tikrai keista, kiek kur pasiskaitau, tai visos mamkos lekia pirkt dovanas giminei fool.gif swoon.gif arba man jau visai tease.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2009 12 08, 22:31)
nu masažisčių tai yra, bet kineziterapiatė tai tipo tik viena gera, kur ligoninėj dirba, bandyk gal eit tartis ten, gal dar Drevinuko daržely - mokykloj, bet nežinau ar jos privačiai priima.

aciu 4u.gif bandysiu ieskoti bigsmile.gif

QUOTE(izabele111 @ 2009 12 09, 15:17)
Ar matet nauja priimta sumazinima......

jomajo... to ir reikėjo tikėtis doh.gif
Blyn aš daba visai "ant sodros" sedziu... planuoju bent jaukolmazajai du metai bus nekisti nosies į darbą..... baisoka truputi doh.gif

QUOTE(GREK @ 2009 12 09, 21:45)

Kažko nėra nuotaikos, nelaukiu jokių švenčių, nesugalvoju dovanų ką pirkt

drinks_cheers.gif man irgi nieko nesinori tik galvą kaip stručiui įkišti ir vsio...bet deja..deja neįmanoma... doh.gif

QUOTE(Medute28 @ 2009 12 09, 22:58)
Merginos, man niekaip nesuprantamas dalykas nors tu ką  doh.gif na jūs man paaiškinkit, kam jūs perkat tas dovanas giminei??? Na pasidovanojot savo šeėimoj-vyras, vaikai ir viskas, ko dar reikia? ne pinigų maišai, kad giminę šert dovanomis. Nepykit, bet tikrai keista, kiek kur pasiskaitau, tai visos mamkos lekia pirkt dovanas giminei  fool.gif  swoon.gif  arba man jau visai tease.gif

na kaip kas ką vadina gimine....Pavyzdžiui mes nuo seno visada krikšto vaikam perkam...tėvam...mano broliam ir sesės šeimai.. Neperkame brangiausių dovanų bet juk Kalėdos būna vieną kartą metuose... ax.gif ir mums tai pati pačiausia šventė...kartais net per gimtadienius nieko nedovanojame blush2.gif . nesusitinkame bet va Kalėdos tai būtinai visi kartu bigsmile.gif
Kartai ir draugam ką nors simboliško sugalvoju bet dabar tai minčių nulis doh.gif

Atsakyti
Nikota, mano vyras ir turi dar du brolius su šeimomis, tėvai jo, mano...nežinau, nu nėra pas mus mados, juk renkamės, kad pabūtume kartu, o dovanos nefigūruoja..aišku, kiek šeimų tiek tradicijų rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,

tai kiek pinigu nures dabar nuo sunkaus neigalumo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 12 10, 01:06)
Nikota, mano vyras ir turi dar du brolius su šeimomis, tėvai jo, mano...nežinau, nu nėra pas mus mados, juk renkamės, kad pabūtume kartu, o dovanos nefigūruoja..aišku, kiek šeimų tiek tradicijų rolleyes.gif

Sveikos,
Pritariu,Medute, mes irgi anksciau pirkdavom ir tevam ir sesei, bet dabar jau antri metai apsiribojom tik vaikams tiek savo tiek seses. jokiu dovanu suaugusiems. is tiesu koks galvos skausmas atkrito. thumbup.gif karatais su vyru pasidovanojam ka nors bendrai. ir tiek. bet del tu dovanu svente tikrai nenukencia. juk svarbiausia nuotaika. drinks_cheers.gif newyear.gif gathering.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos,
QUOTE(GREK @ 2009 12 09, 20:45)
jo,  unsure.gif , visdėlto prikišo nagus ir prie mūsų.

Sveikos,

mano dičkė sirguliuoja, kosti, o man tempa 37 sukilo, dabar jau vėl nėra, jau nervas tik ima, gal kriuksėt jau pradėsiu  cry.gif

Kažko nėra nuotaikos, nelaukiu jokių švenčių, nesugalvoju dovanų ką pirkt, kaip pigiau prasisukt, vaikam tik kiek reikia mokykloj ir daržely, o kur dar plačioji giminė  doh.gif košmaras kažkoks.
Ai, žodžiu, paverkšlenau ir einu miegot, galvą skauda  rolleyes.gif

sveikatos Grek ir dukrytei 4u.gif
nejuokaukit taip juk tikrai baisi cia liga, as visada juokiausi ,kad man skauda cia ar cia, gal man vezys o dabar jau kai segu juokas nebeiima verysad.gif
QUOTE(NikeZ @ 2009 12 09, 21:25)
na mus tada palies mums lengva cool.gif nu bet kaip pikta ir tai tu piniguciu nedaug..... schmoll.gif  nu kai pagalvoji siuo metu mano situacija ..... mums nerealiai reikia daug mansktu,tai visa laime kad kai kurie gali pirkti kazkike uz savo lesas.... bet yra tevu kurie taip pat nori vaikui duoti viska ka imanoma o neisgali nupirkti ,o manksteles kainuoja nemazus pinigucius,ir taip maza ta pasalpa ir dar nuo jos nori nuimti ,nu cia ziauru ,kai kencia vaikai .... doh.gif
Papildyta:

man tai skauda kai tokioje valstybeje paliktu vaiku yra ~20 000, neigaliu 30 000, o musu tik trys mil., labai nesunku paskaiciuoti, o kur kitos bedos, darai atrodo viska, bet tu sazinigu, darbingu pilieciu kurie moka mokesciu jiems jau nebereikia, man tikrai skauda kada turiu sunu seganti, mama pencininke ir pati nezinau kiek trauksiu, nes liga yra gan pikta verysad.gif ,

QUOTE(Medute28 @ 2009 12 09, 21:58)
Merginos, man niekaip nesuprantamas dalykas nors tu ką  doh.gif na jūs man paaiškinkit, kam jūs perkat tas dovanas giminei??? Na pasidovanojot savo šeėimoj-vyras, vaikai ir viskas, ko dar reikia? ne pinigų maišai, kad giminę šert dovanomis. Nepykit, bet tikrai keista, kiek kur pasiskaitau, tai visos mamkos lekia pirkt dovanas giminei  fool.gif  swoon.gif  arba man jau visai tease.gif

drinks_cheers.gif kiek seimu tiek tradiciju mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Medute28 @ 2009 12 09, 22:58)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Mes irgi su tom dovanom neuzsiimam.....kai vaziuojam pas mano tevus kuciavot tai simboliskai po kokia maza dovanele,sau dazniausaia pasidarom bendra,na o vaikuciams savo irgi simboliskai.....nelieciam nei mb brolio(gyvena Alytuje),nei mb tevu(marijampoleje),o jau apie pusbrolius ir pusseres ne kalba neina.....Tiesa,siemet uzsakiau saldainiu medi mazges krikstotevams - irgi tik simboliskai pastu nusiusiu.....
Papildyta:
QUOTE(kruopa perline @ 2009 12 10, 11:20)
4u.gif sveikos,

sveikatos  Grek ir dukrytei 4u.gif
nejuokaukit taip juk tikrai baisi cia liga, as visada juokiausi ,kad man skauda cia ar cia, gal man vezys o dabar jau kai segu juokas nebeiima verysad.gif

verysad.gif console.gif Tikrai uzjauciu,svaikatytes tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif Juk dar tokia jauna esi g.gif
Atsakyti
kazko internetas letas, vos Sm uzsikrove doh.gif labukas 4u.gif
GREk sveikatytes jums visiems 4u.gif

As vakar grazinausi, plaukus daziausi, antakius na zodziu nagus ir ragus lotuliukas.gif Sestadieni i vestuves einame smile.gif

QUOTE(Medute28 @ 2009 12 09, 20:58)

Cia jau kur kokios tradicijos mirksiukas.gif man isvis keista buvo pradzioje UK pamise del Kaledu ir dovanu, bendradarbiai vienas kitam irgi dovanoja doh.gif Jie dovanas pradeda pirkti spali ir taip iki Kaledu, nes patikekit kokie sarasai buna blink.gif mes perkam tik artimiausiems draugams. Seimai anksciau siusdavau, bet dabar tik MB sesei ir kryksto dukrai. Sau visada bendra perkames, siemet noriu i baleta nueiti rolleyes.gif Dovanos dar neligios dovanoms. dovanoja saldainius, duso zele, kuno kremus,kojines, tapkes, na cia populiarios dovanos tolimesniems zmonems lotuliukas.gif po to porai menesiu pirkti nereikia lotuliukas.gif

lukrista paskaiciau apie Dr Levit gydytoja, sudomino, tik va tas forume kopijavimas ir saves teigiamai komentavimas kazkaip nekaip pasirode blink.gif noreciau pakalbeti su tevais kurie pas ji buvo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linele.m: 10 gruodžio 2009 - 13:01
Sveikutės smile.gif jau gana sirgti, taip kad laikas sveikti biggrin.gif
Aš ne vienus metus vyrui dovanodavau dovanas kalėdų proga, paskui gimtadienio dar vestuvių metinių, deja, atsako negavau..likau neišgirsta, todėl praėjusiais metais mano dovanos buvo paskutinės. Tiesa, niekada jos ir nebuvo įvertintos pačiu svarbiausiu momentu, gaudavau priekaištus, kad jas pirkau ir leidau pinigus..todėl šiais metais bus dovana-pinigų taupymo programa biggrin.gif bet nemanau, kad vyras tai supras kaip užuominą smile.gif Gal todėl ir nematau tikslo pirkti dovanas šeimai ir kitiems. Geriau už tuos pinigus pabūti egoistu ir pasidaryti ką nors malonaus sau rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Domicele @ 2009 12 10, 09:07)
Sveikos mamos,

tai kiek pinigu nures dabar nuo sunkaus neigalumo?  g.gif

Nuo sunkią negalią turinčiųjų nenurėž nieko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 12 10, 22:22)
Sveikutės smile.gif jau gana sirgti, taip kad laikas sveikti biggrin.gif
Aš ne vienus metus vyrui dovanodavau dovanas kalėdų proga, paskui gimtadienio dar vestuvių metinių, deja, atsako negavau..likau neišgirsta, todėl praėjusiais metais mano dovanos buvo paskutinės. Tiesa, niekada jos ir nebuvo įvertintos pačiu svarbiausiu momentu, gaudavau priekaištus, kad jas pirkau ir leidau pinigus..todėl šiais metais bus dovana-pinigų taupymo programa biggrin.gif bet nemanau, kad vyras tai supras kaip užuominą smile.gif Gal todėl ir nematau tikslo pirkti dovanas šeimai ir kitiems. Geriau už tuos pinigus pabūti egoistu ir pasidaryti ką nors malonaus sau  rolleyes.gif
Papildyta:
Nuo sunkią negalią turinčiųjų nenurėž nieko  4u.gif

tai kiek suprantu bazines pensijos neliecia ? unsure.gif
Atsakyti