Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių plepaliukai :)

Ei merginos ne taip mane supratote dėl tų dovanų giminėm ir t.t bet tiek to...nesiteisinsiu blush2.gif

Negana kad vakar seimas sumažino sodros išmokas tai šiandien vyras iš darbo parnešė naujieną kad nuo kitų metų vos ne 30 proc atlyginimą nurėš verysad.gif bet kaip nors..išgyvensime ...rankas, kojas turime bile tik sveikatos būtų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikota @ 2009 12 10, 22:54)
Ei merginos ne taip mane supratote dėl tų dovanų giminėm ir t.t bet tiek to...nesiteisinsiu  blush2.gif

Negana kad vakar seimas sumažino sodros išmokas tai šiandien vyras iš darbo parnešė naujieną kad nuo kitų metų vos ne 30 proc atlyginimą nurėš  verysad.gif  bet kaip nors..išgyvensime ...rankas,  kojas turime bile tik sveikatos būtų  bigsmile.gif

nekas g.gif
Atsakyti
Nikota, belieka pakuotis čemodanus ir lėkt kur nors, kur būsime įvertinti..pikta, žmogus visą gyvenimą moka mokesčius, o senatvėje jokių garantijų, kad bus pavalgęs ir turės stogą virš galvos..ką čia bešnekėt..
Nesiteisink, o paaiškink biggrin.gif
Atsakyti
Labas mamytes ax.gif
Atsakyti
4u.gif Labas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 12 10, 22:22)
Sveikutės smile.gif jau gana sirgti, taip kad laikas sveikti biggrin.gif
1.Aš ne vienus metus vyrui dovanodavau dovanas kalėdų proga, paskui gimtadienio dar vestuvių metinių, deja, atsako negavau..likau neišgirsta, todėl praėjusiais metais mano dovanos buvo paskutinės. Tiesa, niekada jos ir nebuvo įvertintos pačiu svarbiausiu momentu, gaudavau priekaištus, kad jas pirkau ir leidau pinigus..todėl šiais metais bus dovana-pinigų taupymo programa biggrin.gif bet nemanau, kad vyras tai supras kaip užuominą smile.gif Gal todėl ir nematau tikslo pirkti dovanas šeimai ir kitiems. Geriau už tuos pinigus pabūti egoistu ir pasidaryti ką nors malonaus sau  rolleyes.gif
Papildyta:
2.Nuo sunkią negalią turinčiųjų nenurėž nieko  4u.gif

1.Kaikurie vyrai jau yra tokie....vietoje to,kad pabuciuotu ir pasakytu aciu...priekaistai.....begedis g.gif console.gif Ir gerai,siemet nepirk nieko,ziurek pareikalaus - kur dovanyte mirksiukas.gif
2. drinks_cheers.gif ,bet slauga ir prieziura sumazins....mokes tik 85% paskirtos sumos....
Lygiai taip pat karpomos slaugos ar priežiūros išlaidų kompensacijos. Teisės akte nurodoma, kad savivaldybių administracijos įstatymo galiojimo laikotarpiu turi mokėti 85 proc. paskirtų kompensacijų, o valstybinės pensijos, rentos bei našlių pensijos bus perskaičiuojamos pagal įstatymo priede surašytą formulę.

Papildyta:
QUOTE(Medute28 @ 2009 12 10, 23:47)
Nikota, belieka pakuotis čemodanus ir lėkt kur nors, kur būsime įvertinti..pikta, žmogus visą gyvenimą moka mokesčius, o senatvėje jokių garantijų, kad bus pavalgęs ir turės stogą virš galvos..ką čia bešnekėt..

Bet kurgi lekt????Kas musu laukia....nebent yra artimu giminiu kaikur uzsienyje....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izabele111: 11 gruodžio 2009 - 10:04
QUOTE(Medute28 @ 2009 12 10, 20:22)
Sveikutės smile.gif jau gana sirgti, taip kad laikas sveikti biggrin.gif
Aš ne vienus metus vyrui dovanodavau dovanas kalėdų proga, paskui gimtadienio dar vestuvių metinių, deja, atsako negavau..likau neišgirsta, todėl praėjusiais metais mano dovanos buvo paskutinės. Tiesa, niekada jos ir nebuvo įvertintos pačiu svarbiausiu momentu, gaudavau priekaištus, kad jas pirkau ir leidau pinigus..todėl šiais metais bus dovana-pinigų taupymo programa biggrin.gif bet nemanau, kad vyras tai supras kaip užuominą smile.gif Gal todėl ir nematau tikslo pirkti dovanas šeimai ir kitiems. Geriau už tuos pinigus pabūti egoistu ir pasidaryti ką nors malonaus sau  rolleyes.gif

Koks nesupratingas verysad.gif Tai daugiau nieko ir nepirk jam tongue.gif
Mano atvirksciai niekad del pinigu leidimo nei zodzio nesako, as cia ta kur stabdau blush2.gif bet man sau visada gaila, o kitiems ne doh.gif mama dabar kai kartu gyvena,jau nesyki sake, kodel tu sau taupai doh.gif

QUOTE(Nikota @ 2009 12 10, 20:54)
Ei merginos ne taip mane supratote dėl tų dovanų giminėm ir t.t bet tiek to...nesiteisinsiu  blush2.gif

Negana kad vakar seimas sumažino sodros išmokas tai šiandien vyras iš darbo parnešė naujieną kad nuo kitų metų vos ne 30 proc atlyginimą nurėš  verysad.gif  bet kaip nors..išgyvensime ...rankas,  kojas turime bile tik sveikatos būtų  bigsmile.gif

blogos naujienos verysad.gif

QUOTE(Medute28 @ 2009 12 10, 21:47)

mano brolis vasara isvaziavo i Airija, maniau ,kad neilgam, o dabar ruosiasi jau ir seima issivezti, na jis is tu zmoniu, kur tikrai negalvojau, kad galetu isvaziuoti verysad.gif

As pasiklaussau jusu del tu visu mazinimu ir baisu zinokit darosi blink.gif pas jus algos daug mazesnes, o kainos daug ko didesnes doh.gif tikrai nebemokeciau isgyventi doh.gif
o mes neigalumo dar nesitvarkem, gal per atostogas prisesiu, reikia... nes balandi vel i centra reiks vaziuoti, is kur mes pinigus sukrapstysim, o ir algos kai gaunu tai ka zinau kiek iskaiciuota uz nebuta laika kai i ligonine vaziuojam verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(izabele111 @ 2009 12 11, 09:06)
Bet kurgi lekt????Kas musu laukia....nebent yra artimu giminiu kaikur uzsienyje....

Tikrai manau ,kad nebera taip paprasta verysad.gif o jeigu dar seima tai isvis doh.gif kas be kalbos ir specelybes, sunku darba gauti, juodadarbiu jau senai nebereikia lenkai veltui dirma NIKEZ neisizeisk neturiu nieko pries juos, daug draugiu turiu lenkiu mirksiukas.gif , tiesiog tokia teisybe verysad.gif
Atsakyti
Laba..truputį prislėgta esu, šiandien mama grįžo iš onkologinio su žiniomis-įtaria plaučių metastazes..bet diagnozės dar nėra patvirtintos..o kas baisiausia, kad ji jau miršta, tiesa prisiminė savo pusbrolį neseniai mirusį nuo plaučių vėžio ir nuo diagnozės nustatymo gyvenusį tik keturis mėnesius, tai iš viso depresijoje visa sėdi, veidas perkreiptas...nemoku nusakyti..ji visą laiką, kiek save atsimenu serga ir serga, ieško ir ieško ligų..tikiu, kad ir čia tebus ieškojimas ir noras gauti dėmesio ir gailesčio iš aplinkinių. Truputį dėl to ir pykstu, nes ji nieko nedaro, kad būtų sveikesnė ar laimingesnė..
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 12 11, 14:55)
Laba..truputį prislėgta esu, šiandien mama grįžo iš onkologinio su žiniomis-įtaria plaučių metastazes..bet diagnozės dar nėra patvirtintos..o kas baisiausia, kad ji jau miršta, tiesa prisiminė savo pusbrolį neseniai mirusį nuo plaučių vėžio ir nuo diagnozės nustatymo gyvenusį tik keturis mėnesius, tai iš viso depresijoje visa sėdi, veidas perkreiptas...nemoku nusakyti..ji visą laiką, kiek save atsimenu serga ir serga, ieško ir ieško ligų..tikiu, kad ir čia tebus ieškojimas ir noras gauti dėmesio ir gailesčio iš aplinkinių. Truputį dėl to ir pykstu, nes ji nieko nedaro, kad būtų sveikesnė ar laimingesnė..

zinios nekokios schmoll.gif bet reikia tiketis geriausio 4u.gif kaip tavo maze po sanatorijos atsigavo.... pagerejo kiek ? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 11 gruodžio 2009 - 17:24
Atsigavo jau, pailsėjo, nuo pirmadienio prašiau Jelenos atvažiuoti pas mus daryt jai mankštos, nes pana visai jau išpindėjo, vėl neina miegot laiku, vėl visa duodasi tik, neina susitvarkyt. O dėl pagerėjimo tai rezultatas yra smile.gif Kaip jūs laikotės?
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 12 11, 19:53)
Atsigavo jau, pailsėjo, nuo pirmadienio prašiau Jelenos atvažiuoti pas mus daryt jai mankštos, nes pana visai jau išpindėjo, vėl neina miegot laiku, vėl visa duodasi tik, neina susitvarkyt. O dėl pagerėjimo tai rezultatas yra smile.gif Kaip jūs laikotės?

o tai manksteles Jelena darys ,na suuper thumbup.gif atsipalaiduoja jau musu rankutes smile.gif po biskiukas ,kojukes beveik ok ,spastika labai nedidele 4u.gif
Atsakyti
Nike, džiugu, kad gerėja smile.gif Andrėjai spąstika yra ir rankose ir kojose, bet būna, kad stovi visai neįsitempusi ir tai džiugina. Jau rankomis daug dirba, ima kaladėles, mokomės žaisti smile.gif gera matyti rezultatus. Tik jau ožka pasidarius, tai baisu biggrin.gif
Atsakyti