QUOTE(Medute28 @ 2009 12 10, 20:22)
Sveikutės

jau gana sirgti, taip kad laikas sveikti

Aš ne vienus metus vyrui dovanodavau dovanas kalėdų proga, paskui gimtadienio dar vestuvių metinių, deja, atsako negavau..likau neišgirsta, todėl praėjusiais metais mano dovanos buvo paskutinės. Tiesa, niekada jos ir nebuvo įvertintos pačiu svarbiausiu momentu, gaudavau priekaištus, kad jas pirkau ir leidau pinigus..todėl šiais metais bus dovana-pinigų taupymo programa

bet nemanau, kad vyras tai supras kaip užuominą

Gal todėl ir nematau tikslo pirkti dovanas šeimai ir kitiems. Geriau už tuos pinigus pabūti egoistu ir pasidaryti ką nors malonaus sau
Koks nesupratingas

Tai daugiau nieko ir nepirk jam
Mano atvirksciai niekad del pinigu leidimo nei zodzio nesako, as cia ta kur stabdau

bet man sau visada gaila, o kitiems ne

mama dabar kai kartu gyvena,jau nesyki sake, kodel tu sau taupai
QUOTE(Nikota @ 2009 12 10, 20:54)
Ei merginos ne taip mane supratote dėl tų dovanų giminėm ir t.t bet tiek to...nesiteisinsiu
Negana kad vakar seimas sumažino sodros išmokas tai šiandien vyras iš darbo parnešė naujieną kad nuo kitų metų vos ne 30 proc atlyginimą nurėš

bet kaip nors..išgyvensime ...rankas, kojas turime bile tik sveikatos būtų
blogos naujienos
QUOTE(Medute28 @ 2009 12 10, 21:47)
Nikota, belieka pakuotis čemodanus ir lėkt kur nors, kur būsime įvertinti..pikta, žmogus visą gyvenimą moka mokesčius, o senatvėje jokių garantijų, kad bus pavalgęs ir turės stogą virš galvos..ką čia bešnekėt..
Nesiteisink, o paaiškink
mano brolis vasara isvaziavo i Airija, maniau ,kad neilgam, o dabar ruosiasi jau ir seima issivezti, na jis is tu zmoniu, kur tikrai negalvojau, kad galetu isvaziuoti
As pasiklaussau jusu del tu visu mazinimu ir baisu zinokit darosi

pas jus algos daug mazesnes, o kainos daug ko didesnes

tikrai nebemokeciau isgyventi
o mes neigalumo dar nesitvarkem, gal per atostogas prisesiu, reikia... nes balandi vel i centra reiks vaziuoti, is kur mes pinigus sukrapstysim, o ir algos kai gaunu tai ka zinau kiek iskaiciuota uz nebuta laika kai i ligonine vaziuojam
Papildyta:
QUOTE(izabele111 @ 2009 12 11, 09:06)
Bet kurgi lekt????Kas musu laukia....nebent yra artimu giminiu kaikur uzsienyje....
Tikrai manau ,kad nebera taip paprasta

o jeigu dar seima tai isvis

kas be kalbos ir specelybes, sunku darba gauti, juodadarbiu jau senai nebereikia lenkai veltui dirma NIKEZ neisizeisk neturiu nieko pries juos, daug draugiu turiu lenkiu

, tiesiog tokia teisybe