Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių plepaliukai :)

QUOTE(izabele111 @ 2010 01 03, 21:04)
console.gif Man irgi buvo vienoje krutyje kelios cisteles ,bet stebuklingai dingo.....tai dabar ciupinejuos ir vis bijau ,kad neatsirastu vel.....O gal ir tau dings,arba isoperuos ir viskas bus ciki thumbup.gif ir prisiminsi kaip bloga sapna......

yra ir cistų pas men, ir ne viena, bet dėl jų aš nesuku galvos, vieną jau išoperavo seniai, kai dar laukiausi didžiosios. Jos kaip atsiranda, taip ir išnyksta dažniausiai. Labai tikiuosi, kad užteks tik operacijos, bet daktarai ne tokio optimistai kaip aš unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2010 01 03, 19:58)
man krūty jis, įtaria, kad jau išplitęs, ne vienas jis ten, daugybė, tik vienas didelis jau. Klausimas dabar kiek daug pažengus liga, karcinomos slapukės, jas ne visada galima užčiuopti pradžioje  verysad.gif

verysad.gif jų gali būti daug, bet nereiškia, kad paplito po visą organizmą. Mano mamai prieš 6 metus išoperavo vėžinį guzą, II laipsnio vidutinio piktumo, bet limfmazgiuose nieko nerado. Tikiu, kad ir pas tave tik guziukai. Tiesa, o biopsiją darė ir markerį? ką rodo?

Brrr kaip šalta, pas vyro tėvus rodė termometras cielus -24 blink.gif blink.gif o mieste 18 unsure.gif siaubelis schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medute28: 03 sausio 2010 - 20:17
GREK,junkis pas mus per skype,koks tavo nikas??
Atsakyti
turiu klausimeli : kai gimdziau man ikirpo desine puse ,viskas sugoijo kaip ir ok ,bet labai daznai niezti man butent desine puse ,ir nzn kodel ,jei butu koks grybelis ar kazkas manau abi puses nieztetu ne viena puse g.gif idomu kas cia man per velnias ,o pas gine enu tik 13 d unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 03 sausio 2010 - 21:14
QUOTE(Medute28 @ 2010 01 03, 21:15)
verysad.gif jų gali būti daug, bet nereiškia, kad paplito po visą organizmą. Mano mamai prieš 6 metus išoperavo vėžinį guzą, II laipsnio vidutinio piktumo, bet limfmazgiuose nieko nerado. Tikiu, kad ir pas tave tik guziukai. Tiesa, o biopsiją darė ir markerį? ką rodo?

jo, biopsija tik patvirtino karcinomą, o ketvirtadienį leis kontrastą ir branduolių magnetinis rezonansas laukia, tada bus aiškiau dėl išplitimo.
Jau kuo daugiau skaitau, tuo baisiau darosi, velniop, laukiu ką sakys gydytoja, gana, daugiau neieškosiu pati jokios info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2010 01 03, 21:59)
turiu klausimeli :  kai gimdziau man ikirpo desine puse ,viskas sugoijo kaip ir ok ,bet labai daznai niezti man butent desine puse ,ir nzn kodel ,jei butu koks grybelis ar kazkas manau abi puses nieztetu ne viena puse g.gif idomu kas cia man per velnias ,o pas gine enu tik 13 d  unsure.gif

eik tu grybeli, bet ir nuo gimdymo tai jau viskas sugyję turi būt g.gif Nu matysi, ką sakys gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2010 01 03, 22:22)
eik tu grybeli, bet ir nuo gimdymo tai jau viskas sugyję turi būt  g.gif Nu matysi, ką sakys gydytoja.

tai vat butent viskas sugije bet butent visa desine puse niezti ir vsio ,na ji kazkokia jautresne g.gif o kaires neniazti visai schmoll.gif
Atsakyti
GREK, man gruodzio 29 rado fibroadenoma, sake reik salinti del visa ko, kad nepavirstu piktybiniu... brrr... tai irgi nelabai kaip jauciausi ... ir jauciuosi.
O atsiranda sake tokie dalykai del hormonu disbalanso, reik tikrinti lytinius hormonus, koreguoti pusiausvyra vaistais, nes jei to nedaryt sita pasalinus veliau vel atsiras ir t.t. Kosmaras kazkoks vienzo. unsure.gif
Atsakyti
Nike, man ir dažnai niežti pjūvio žaizda, buvo taip kad net iki kraujo nusidrąskius buvau. Man darė cezarį. Manau, kad tai tiesiog yra dėl kirpimo tas randelis atsiradęs ir niežti. Kirpta yra kirpta.

Pasiskaitykite šį skyrelį, labai padės, manau, atsakyti į rūpimus klausimus ir mažiau gersime vaistų, o gydysimės kitaip 4u.gif ten galite užduoti savo klausimus ir į juos bus atsakyta, o tikėti ar ne, tai jau bus jūsų reikalas smile.gif

dvasinės negalios atsiradimo priežastys
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2010 01 04, 00:10)
Nike, man ir dažnai niežti pjūvio žaizda, buvo taip kad net iki kraujo nusidrąskius buvau. Man darė cezarį. Manau, kad tai tiesiog yra dėl kirpimo tas randelis atsiradęs ir niežti. Kirpta yra kirpta.

Pasiskaitykite šį skyrelį, labai padės, manau, atsakyti į rūpimus klausimus ir mažiau gersime vaistų, o gydysimės kitaip  4u.gif  ten galite užduoti savo klausimus ir į juos bus atsakyta, o tikėti ar ne, tai jau bus jūsų reikalas smile.gif

dvasinės negalios atsiradimo priežastys

nu kartais man atrodo pasiekcaiu tai dantim isgrausciau kaip niezti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2010 01 04, 00:22)
nu kartais man atrodo pasiekcaiu tai dantim isgrausciau kaip niezti  doh.gif

gal siuvo sale kokio nervo galunes? ar randelis koks? ir uztad niezti. o tau nuo gimdymo, taip ir iki dabar ?
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2010 01 04, 12:43)
gal siuvo sale kokio nervo galunes? ar randelis koks? ir uztad niezti.  o tau nuo gimdymo, taip ir iki dabar ?

praeina poto vel uzeina g.gif
Atsakyti