Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių plepaliukai :)

sveikutes. 4u.gif
su naujaisiais visas mamytes sveikinam.
buvome mes polikninikoje, pasisverem,pasimatavom. tai va ugis 105c, o svoris 12,400gr. mums rytoj jau 5metukai thumbup.gif 4u.gif negaliu patiketi,kaip greitai auga vaikas. dar pora metu ir bus pirmoke. lotuliukas.gif

sveikateles visoms ligoniukems. blogas mintis salin vykite. thumbup.gif
o naujokes,raginu junktis drasiai i musu plepaliukus smile.gif
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(Medute28 @ 2010 01 03, 15:43)
Kruopyt, tu laikykis  console.gif  a ti ko čia man pavydėt ? va neišmiegojusi šią naktį, pikta kaip vilkas, į vaiko pusę net nežiūriu biggrin.gif o ji, va pvz turėjo dbr miegoti, bet gi tėtis padėjo į lovytę ir pasibaigė miegai. Pradėjo Andrėja labai jausti mus ir reikalauti būti visada šalia. Miega kartu, sėdi, žaidžia tik kartu, tv žiūrim kartu, ir kad jokių išėjimų ir jos palikimų kambary vienos  doh.gif
Papildyta:
Audratum, tu man jo foto įmesk wink.gif nea, nesėdi mano grožis dar, bet lb nori tai daryti, vežimą turime mes Jeep, gerulis, ir jai jis patinka ir mums smile.gif lb įdomu kaip tas ortopedinis atrodo  g.gif

4u.gif sveikos. MEDUTEar tavo tas JEEP paprastas? paprastam vezime ir mes sedejom tiksliau gulejom iki dvieju metuku paskiui terapiste su fiziatru nutare gana guleti reikia pradeti sedeti tad ir israse ortopedini liuks vezimukas. ideciau foto tik beda nemoku ju ikelti doh.gif blush2.gif taip noreciau paradyt koks maniskis didelis gal kas galit padeti? zinau, kad reik eit pas tuos daktarus, bet vis neprisiruosiu. siandien taip galva skauda, kad net bloga...
Papildyta:
QUOTE(joolita @ 2010 01 04, 12:58)
sveikutes.  4u.gif
su naujaisiais visas mamytes sveikinam. 
buvome mes polikninikoje, pasisverem,pasimatavom.  tai va ugis 105c, o svoris 12,400gr.  mums rytoj jau 5metukai  thumbup.gif  4u.gif  negaliu patiketi,kaip greitai auga vaikas. dar pora metu ir bus pirmoke. lotuliukas.gif

sveikateles visoms ligoniukems. blogas mintis salin vykite.  thumbup.gif
o naujokes,raginu junktis drasiai i musu plepaliukus smile.gif

4u.gif sveika. tavo maziuke tikrai sveria12kg? mtai maniskis turi 4metukus ir sveria tiek pat, as labai susirupinus kad svoris neauga norsa jis valgus valgo ir valgoo kaip kudutis taip kudutis tiesiog nezinau...
Atsakyti
QUOTE(audratum @ 2010 01 04, 16:07)
4u.gif
4u.gif sveikos. MEDUTEar tavo tas JEEP paprastas? paprastam vezime ir mes sedejom tiksliau gulejom iki dvieju metuku paskiui terapiste su fiziatru nutare gana guleti reikia pradeti sedeti tad ir israse ortopedini liuks vezimukas. ideciau foto tik beda nemoku ju ikelti doh.gif  blush2.gif  taip noreciau paradyt koks maniskis didelis gal kas galit padeti? zinau, kad reik eit pas tuos daktarus, bet vis neprisiruosiu. siandien taip galva skauda, kad net bloga...
Papildyta:

4u.gif sveika. tavo maziuke tikrai sveria12kg? mtai maniskis turi 4metukus ir sveria tiek pat, as labai susirupinus kad svoris neauga norsa jis valgus valgo ir valgoo kaip kudutis taip kudutis tiesiog nezinau...

blink.gif blink.gif blink.gif cia gal ir man reiketu susirupinti g.gif manoji 4 metuku, o sveria jau kokius 27-28 kg blink.gif blink.gif auksta, kaip kokiu 6 metu atrodo, moteriske is stuomens ir is liemens smile.gif

Sveikos, visos mamikes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2010 01 03, 23:22)
nu kartais man atrodo pasiekcaiu tai dantim isgrausciau kaip niezti  doh.gif

Nike, vyro paprašyk, padės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif

Jolituk, vajei kaip užaugo tavo pana 4u.gif jau cieli penki metai thumbup.gif nors ir man laikas greit bėga, dar devyni mėnesiai ir jau mano mažei bus du wub.gif
Laukiam Jelenos, ateis mankštos daryti, o Andrėja jau rodo savo kaprizus doh.gif

Laba visoms 4u.gif

Kūdučiai beveik visi su CP, raumenų masė lb lėtai auga, o medžiagų apykaita lb greita, manoji kakina 5-6 kartus per dieną doh.gif

Domicele, tavo zuikė tikrai normaliai sveria mirksiukas.gif

Audratum, sėdi ji jame, paremiu iš vieno šono, kad nelinktų ir sėdi patenkinta rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medute28: 04 sausio 2010 - 16:28
QUOTE(Domicele @ 2010 01 04, 17:19)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  cia gal ir man reiketu susirupinti  g.gif  manoji 4 metuku, o sveria jau kokius 27-28 kg  blink.gif  blink.gif auksta, kaip kokiu 6 metu atrodo, moteriske is stuomens ir is liemens  smile.gif

Sveikos, visos mamikes  4u.gif

Manajai ką tik suėjo 4 metai, o sveria 21,5kg, gydytoja liepė susirūpinti g.gif .Bet vaikas reikalauja valgyti, ypač mėsos.
Atsakyti
QUOTE(audratum @ 2010 01 04, 17:07)

per metus laiko koki 1kg priaugo. letai pas mus svoris auga. nors kai buvo kudikelis, ir pati maitinau,tai augo kaip ir visi vaikai. labai kudute ji pas mane unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2010 01 04, 17:27)
Nike, vyro paprašyk, padės  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

Jolituk, vajei kaip užaugo tavo pana  4u.gif  jau cieli penki metai  thumbup.gif nors ir man laikas greit bėga, dar devyni mėnesiai ir jau mano mažei bus du  wub.gif
Laukiam Jelenos, ateis mankštos daryti, o Andrėja jau rodo savo kaprizus  doh.gif

Laba visoms 4u.gif

Kūdučiai beveik visi su CP, raumenų masė lb lėtai auga, o medžiagų apykaita lb greita, manoji kakina 5-6 kartus per dieną  doh.gif

Domicele, tavo zuikė tikrai normaliai sveria  mirksiukas.gif

Audratum, sėdi ji jame, paremiu iš vieno šono,  kad nelinktų ir sėdi patenkinta  rolleyes.gif

jojoo vyrui jau sakiau lotuliukas.gif

Kad mes ir su CP kudumu nesiskundziu nestori bet .......... norma beveik 8.5 kg cool.gif kiek jus daug kakojat ,mes tai tik viena karta per diena g.gif o valgom viska cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2010 01 04, 17:27)
Nike, vyro paprašyk, padės  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif

Jolituk, vajei kaip užaugo tavo pana  4u.gif  jau cieli penki metai  thumbup.gif nors ir man laikas greit bėga, dar devyni mėnesiai ir jau mano mažei bus du  wub.gif
Laukiam Jelenos, ateis mankštos daryti, o Andrėja jau rodo savo kaprizus  doh.gif

Laba visoms 4u.gif

Kūdučiai beveik visi su CP, raumenų masė lb lėtai auga, o medžiagų apykaita lb greita, manoji kakina 5-6 kartus per dieną  doh.gif

Domicele, tavo zuikė tikrai normaliai sveria  mirksiukas.gif

Audratum, sėdi ji jame, paremiu iš vieno šono,  kad nelinktų ir sėdi patenkinta  rolleyes.gif

pamenu,kai pirmais metais ejome i rugsejo 1d svente. pamaciau berniuka,tokiom kudom kojyte. unsure.gif bet ziuriu,kad ir maniske tokia.
Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2010 01 04, 18:00)
jojoo vyrui jau sakiau  lotuliukas.gif

Kad mes ir su CP kudumu nesiskundziu nestori bet .......... norma beveik 8.5 kg  cool.gif kiek jus daug kakojat ,mes tai tik viena karta per diena  g.gif o valgom viska  cool.gif

mums tai sunkoka su tustinimusi. buna,jog kas antra diena,tik jai gaunas.
tai geriame, forlax miltukus. tada jai lengviau pasitustinti. uzkieteja viduriai jai
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2010 01 04, 18:12)
pamenu,kai pirmais metais ejome i rugsejo 1d svente. pamaciau berniuka,tokiom kudom kojyte.  unsure.gif  bet ziuriu,kad ir maniske tokia.
Papildyta:

mums tai sunkoka su tustinimusi. buna,jog kas antra diena,tik jai gaunas.
tai geriame, forlax miltukus. tada jai lengviau pasitustinti. uzkieteja viduriai jai

mums buna irgio pakieteja bet i diena nors karta butinai padarom ,ji geria labai daug pieno o kitu skysciu nelabai tai manau del to ..... bet padaro pati jokiu medikamentu nereikia .... va lentele http://www.qen.ru/n_...-i-vesa.html#r3 mes biski atsiliekam nuo vidutinio bet manau nieko blogo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2010 01 04, 18:17)
mums buna irgio pakieteja bet i diena nors karta butinai padarom ,ji geria labai daug pieno o kitu skysciu nelabai tai manau del to ..... bet padaro pati jokiu medikamentu nereikia .... va lentele http://www.qen.ru/n_...-i-vesa.html#r3 mes biski atsiliekam nuo vidutinio bet manau nieko blogo  schmoll.gif

pagal ta lentele,migles ugis vidutinis, o svoris labai mazas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2010 01 04, 18:30)
pagal ta lentele,migles ugis vidutinis, o svoris labai mazas unsure.gif

nu matai cia sveiku vaiku,o musu stebuklaiukai zinoma gali ir neatitkti smile.gif as ugio savo mergos nzn doh.gif reikia su metru matuot ,bet nemazos jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2010 01 04, 18:36)
nu matai cia sveiku vaiku,o musu stebuklaiukai zinoma gali ir neatitkti smile.gif as ugio savo mergos nzn  doh.gif reikia su metru matuot ,bet nemazos jau biggrin.gif

as ir ja kai maza buvo metru matuodavau,vis laukiau,kada uzaugs smile.gif o sverdavau ant svarstykliu,vadinamu (bazmeno) idedavau i nesyne,pakabindavau ant to svarstykliu kabliuko,ir sverdavau taip ax.gif
Atsakyti