QUOTE(Medute28 @ 2010 01 03, 15:43)
Kruopyt, tu laikykis

a ti ko čia man pavydėt ? va neišmiegojusi šią naktį, pikta kaip vilkas, į vaiko pusę net nežiūriu

o ji, va pvz turėjo dbr miegoti, bet gi tėtis padėjo į lovytę ir pasibaigė miegai. Pradėjo Andrėja labai jausti mus ir reikalauti būti visada šalia. Miega kartu, sėdi, žaidžia tik kartu, tv žiūrim kartu, ir kad jokių išėjimų ir jos palikimų kambary vienos
Papildyta:
Audratum, tu man jo foto įmesk

nea, nesėdi mano grožis dar, bet lb nori tai daryti, vežimą turime mes Jeep, gerulis, ir jai jis patinka ir mums

lb įdomu kaip tas ortopedinis atrodo

sveikos. MEDUTEar tavo tas JEEP paprastas? paprastam vezime ir mes sedejom tiksliau gulejom iki dvieju metuku paskiui terapiste su fiziatru nutare gana guleti reikia pradeti sedeti tad ir israse ortopedini liuks vezimukas. ideciau foto tik beda nemoku ju ikelti

taip noreciau paradyt koks maniskis didelis gal kas galit padeti? zinau, kad reik eit pas tuos daktarus, bet vis neprisiruosiu. siandien taip galva skauda, kad net bloga...
Papildyta:
QUOTE(joolita @ 2010 01 04, 12:58)
sveikutes.
su naujaisiais visas mamytes sveikinam.
buvome mes polikninikoje, pasisverem,pasimatavom. tai va ugis 105c, o svoris 12,400gr. mums rytoj jau 5metukai

negaliu patiketi,kaip greitai auga vaikas. dar pora metu ir bus pirmoke.
sveikateles visoms ligoniukems. blogas mintis salin vykite.
o naujokes,raginu junktis drasiai i musu plepaliukus

sveika. tavo maziuke tikrai sveria12kg? mtai maniskis turi 4metukus ir sveria tiek pat, as labai susirupinus kad svoris neauga norsa jis valgus valgo ir valgoo kaip kudutis taip kudutis tiesiog nezinau...