Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių plepaliukai :)

QUOTE(joolita @ 2010 01 04, 19:17)
as ir ja kai maza buvo metru matuodavau,vis laukiau,kada uzaugs smile.gif  o sverdavau ant svarstykliu,vadinamu (bazmeno) idedavau i nesyne,pakabindavau ant to svarstykliu kabliuko,ir sverdavau taip  ax.gif

geras lotuliukas.gif sveriu at as ja ant savo ranku matuoti dar neteko schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(Nanuk @ 2010 01 03, 23:20)
GREK, man gruodzio 29 rado fibroadenoma, sake reik salinti del visa ko, kad nepavirstu piktybiniu... brrr... tai irgi nelabai kaip jauciausi ... ir jauciuosi.
O atsiranda sake tokie dalykai del hormonu disbalanso, reik tikrinti lytinius hormonus, koreguoti pusiausvyra vaistais, nes jei to nedaryt sita pasalinus veliau vel atsiras ir t.t. Kosmaras kazkoks vienzo.  unsure.gif

Oi, Nanuk, užjaučiu tave, bet gerai, kad nepiktybinė, pašalins ir viskas, o aš jau bijau pasėkmių kad gali likti unsure.gif

QUOTE(audratum @ 2010 01 04, 17:07)
mtai maniskis turi 4metukus ir sveria tiek pat, as labai susirupinus kad svoris neauga norsa jis valgus valgo ir valgoo kaip kudutis taip kudutis tiesiog nezinau...

blmba, mano jubiliatas 104cm ir 17kg bigsmile.gif

Rokas visas mamytes ir vaikučius vaišina gimtadienio tortu, prašom

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GREK: 04 sausio 2010 - 19:43
Sveikutes mamaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aciu uz tortuka,grek.....
Kaip suprantu GREK ,tavo sunaus tortadienis - su kuo ir sveikinu happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif 0

Mano Tomasis sveria 70kg. o ugis 162cm...
Atsakyti
Grek suneli su Gimtadieniu cia jam

user posted image
Papildyta:
linalink junkis prie musu i skype ............. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 04 sausio 2010 - 21:20
sveikos noriu ir as prisijungti prie jusu ar priimsit smile.gif
Atsakyti
GREK, Andrėja Vakarė sveikina Rokutį su gimtadieniuku oro_buckis.gif oro_buckis.gif birthday.gif birthday.gif alc.gif
Jolita, o tu pamėgik duoti avižų košės Miglutei, jos paleidžia viduriukus truputį, turėtų palengvėti smile.gif
o aš nžn nei kiek sveria nei koks ūgis, apie 78 cm ir apie 8,5 kg biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gobsiukas @ 2010 01 04, 22:51)

Prašom, prašom, drąsiau 4u.gif viską nuo pradžios pasakok mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu kad priemet turiu berniuka 3,8m turim misru ir itariamas aspergerio sindromas tad pradziai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2010 01 04, 23:53)
GREK, Andrėja Vakarė sveikina Rokutį su gimtadieniuku  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif  birthday.gif  birthday.gif  alc.gif
Jolita, o tu pamėgik duoti avižų košės Miglutei, jos paleidžia viduriukus truputį, turėtų palengvėti smile.gif
o aš nžn nei kiek sveria nei koks ūgis, apie 78 cm ir apie 8,5 kg biggrin.gif
Papildyta:
Prašom, prašom, drąsiau  4u.gif  viską nuo pradžios pasakok  mirksiukas.gif

GREK, mudvi su miglute,taip pat prisidedame prie sveikinimu 4u.gif
daug dau, sveikatytes jums linkime thumbup.gif v

Medute,pasikviesk mane i svecius,as galiu ir pamatuoti ir pasverti smile.gif
man mama buvo sakius,kad avizos palaisvina. bet neturiu siuo metu unsure.gif

cry.gif cry.gif cry.gif o kaip su migles jubiliejum bus,net nezinau. vakar is draugo gavau pakvietima....issikraustyti. neturiu kur pasideti,prasedejau nakti, praverkiau... nei pinigu,nei namu... kiba mane,kas prakeike.
nei kam bloga palinkejau,nei ka padariau, o kaip nesiseka,taip nesiseka...
narsiau skelbimus, tai radau varianta, maisiagaloj. nuomuoja,tik uz komunalinius.
cia 20km, uz vilniaus. bandysiu pavaziuoti,apziureti.
nezinau net ka ir daryti unsure.gif po to,kai vyras mus is namu isvare,nemaniau,kad man dar teks kada,but be vietos... gal man ant kaktos parasyta,pagyvenkit ir isvarykit ...
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2010 01 05, 05:36)
nemaniau,kad man dar teks kada,but  be vietos... gal man ant kaktos parasyta,pagyvenkit ir isvarykit ...

jeeeetau, kaip uzjauciu.......... console.gif nezinau tavo situacijos..... o kaip tevai? negali padeti? eik tu sau.........ziauru....... verysad.gif butum klp sakyciau, varyk pas mane.........ne rumai, bet vietos uztektu.........laikykis console.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2010 01 05, 10:05)
jeeeetau, kaip uzjauciu.......... console.gif nezinau tavo situacijos..... o kaip tevai? negali padeti? eik tu sau.........ziauru....... verysad.gif  butum klp sakyciau, varyk pas mane.........ne rumai, bet vietos uztektu.........laikykis  console.gif

tevas mus paliko jau senai,senai.... mama pati kambari vilniuje su draugu nuomuoja. tolokai ta klaipeda, o ir manta mano nemaza.
vaziuosiu apziureti toki butuka,kaimuti. ten nuomos neima ziema,tik uz komunalinius. o ten tik uz sildyma 450lt ... na ziuresiu. kazkur reikia pasideti...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
DIDELIAUSI SVEIKINIMAI JOOLITOS MIGLUTEI SU 5 MATUKU TORTADIENIU clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(joolita @ 2010 01 05, 06:36)
  cry.gif  cry.gif  cry.gif  o kaip su migles jubiliejum bus,net nezinau. vakar is draugo gavau pakvietima....issikraustyti.  neturiu kur pasideti,prasedejau nakti, praverkiau...  nei pinigu,nei namu... kiba mane,kas prakeike.
nei kam bloga palinkejau,nei ka padariau, o kaip nesiseka,taip nesiseka...
narsiau skelbimus, tai radau varianta, maisiagaloj. nuomuoja,tik uz komunalinius.
cia 20km, uz vilniaus. bandysiu pavaziuoti,apziureti.
nezinau net ka ir daryti  unsure.gif  po to,kai vyras mus is namu isvare,nemaniau,kad man dar teks kada,but  be vietos... gal man ant kaktos parasyta,pagyvenkit ir isvarykit ...

console.gif console.gif tikrai labai uzjauciu.....nu ir brudas tas draugas tavo...dievas yra -,atlygins jam.....lazda turi du galus....atsisuks pries ji...... verysad.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(gobsiukas @ 2010 01 04, 23:51)

Sveika,prie musu prisijungusi mamyte 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes

Joolitos Miglutei happybday.gif
GEK suneliui happybday.gif

QUOTE(Medute28 @ 2010 01 03, 22:10)
Nike, man ir dažnai niežti pjūvio žaizda, buvo taip kad net iki kraujo nusidrąskius buvau. Man darė cezarį. Manau, kad tai tiesiog yra dėl kirpimo tas randelis atsiradęs ir niežti. Kirpta yra kirpta.

Nemanau ,kad tai normalu g.gif man irgi kirpo sedejau [COLOR=red]iskarto neskaudejo ir niekada neniesti, gal kitokias zirkles cia naudoja doh.gif lotuliukas.gif kam pasakau visi stebisi. Jus ginei pasakykit, juk jau daug laiko po gimdymo praejo g.gif
QUOTE(gobsiukas @ 2010 01 04, 21:51)

sveikute 4u.gif junkis, skaudu,kad musu daugeja, bet kartu drasiau 4u.gif
QUOTE(joolita @ 2010 01 05, 04:36)
  cry.gif  cry.gif  cry.gif  o kaip su migles jubiliejum bus,net nezinau. vakar is draugo gavau pakvietima....issikraustyti.  neturiu kur pasideti,prasedejau nakti, praverkiau...  nei pinigu,nei namu... kiba mane,kas prakeike.

Brudas nevertas tavo asaru gun_bandana.gif

kalbejot apie svorius ir ugius maniskis 10.5kg ir kazkur 79 cm(visi skirtingai matuoja) as maniau ,kad per kudas g.gif valgo normaliai,bet del elergiju neviska ir labai jau dietiskai maista garu puode ruosiu, musu maisto neragaves. O dieta tai mesa, zuvis, ivairios darzoves ir vaisiai, uogos. Lt butu sunku, nes darzoviu pasirinkimo jokio, jau ir taip fantazija senka ka ivairesnio paduoti. kakoja 3-5 kartus. Pas ji visa kaire puse silpnesne ir labai asimetriska. Fizioterapiautes klausiau ar nera VCP pozymiu, tipo sako ne unsure.gif
As jau darbe, suvalgiau visas atsinestas maisto atsargas, liko tik pietus, einu ir juos doroti. Kokia keista busena jei skrandis tusteja, pykina,tad pastoviai kramsnoju, dar bendradarbes gyre ,kad per sventes nesustorejau lotuliukas.gif as bijojau ryte,kad i kelnias netilpsiu tongue.gif
izabele111 kaip tetis jauciasi?
Atsakyti