Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių plepaliukai :)

QUOTE(GREK @ 2009 12 02, 20:33)
vakar buvo proga tokia, tai vaišių šiandienai liko

user posted image
eik tu sau, kaip visada.
nu va, kaip faina
patinka man šita diena - mano gimtadienis  ax.gif
baik tu, kas per nemalonu, mes čia klausyk va NikeZ tuoj mokinsim, kaip vaikus greit padaryt  lotuliukas.gif Nors juokauju, kitom temom mes iš tikro gal aktyviau diskutuojam, nebent kuriai depresūcha užeina, tada jau puolam visos pagalbon.
Mano Rokui už mėn. bus 3 metukai, mum irgi VCP kairės pusės, lengva forma. Labai šauniai iriamės į priekį, beveik nesimato paralyžiaus, va pasigyriau. Vėlavo visa raida, bet dabar jau daug kas praeity, deja, dar ne viskas.
Ai, sveika prisijungus, pamiršau pasakyt  4u.gif
o dieve, va dėl tokių dalykų apdraudžiau saviškį. Nu sveikit, gykit  4u.gif
tai čia šalutinis poveikis mūsų vaikų ligų  rolleyes.gif
atšaldyk kitą kartą ir ūkišku muilu padrėkinus tą vietą patepk storai, neiškils taip nei guzas, nei mėlynė.
nu va prašau, neturėsit nei kadu brolio suorganizuot mažylei rolleyes.gif
eik tu sau, varykit, kad tik plaučių uždegimas koks neprikibtų  blink.gif

Ei, mergai, girdėjau pletkus, kad į sanatorijas po naujų nebeleis mūsų  unsure.gif nu jo majo, ruošiausi pavasarį. Nu gal tik pletkais liks viskas, tikėkimės.
eik tu, negali būt nieko sunkiau  verysad.gif
gal jau po truputį atsigauni pati, tai ir valgai daugiau, o dėl svorio nesuk galvos, vasarą pasėdėsi daugiau uogų, daržovių ir viskas pasitaisys  mirksiukas.gif

nu blyn, prirašiau nesąmonių, ot skaitysit dabar visos ilgai  lotuliukas.gif

Mdaaaa g.gif lotuliukas.gif atrinkt nieko neimanoma tai varau apie viska iskarto lotuliukas.gif pirmiausiai GREK su praejusu tortadieniu tave partizane (tyli kaip Melnikaite lotuliukas.gif ) user posted image

...Sako, kad gėles dovanoja tik tiems,
kuriuos labiausiai gerbia.
...Sako, kad ten, kur daug gėlių,
nelieka vietos skausmui.
...Sako, kad ten, kur žydi gėlės,
viešpatauja meilė.
Tad gimtadienio proga dovanoju Tau
Viso pasaulio gėles ir linkiu,
Kad Tavyje amžinai žydėtų gėlės,
O gyvenimas neštų džiaugsmą.

user posted image

Del sanatoriju tai blink.gif lai tik pabando islupsiu nagais jomajo ne as buciau aggressive.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 12 02, 20:25)
Nike, aš ir kol atsirinkau toj sanatorijoj kas ir kur ir kada biggrin.gif tris dienas galvos skausmą turėjau. Taip, parafinas su ergo kartu, tik jis bus kas antrą dieną, o purvas kartu ten pat su ta elektroterapija, tik mes gaudavom vien purva, daugiau elektrų jokių negavom biggrin.gif
Orientuokis taip-kas po ko eina, kokios procedūros ir jos nesikeis niekad, laikas tas pats bus biggrin.gif

na lyg aš jau susirašiau visus užsiėmimus ir darbai didei abai reiks ryt keisti sad.gif
O tu man paaiškink kaip tu su maže iki valgyklos nueidavai..man tai fantazija neneša..jaučiu be pietų liksime sad.gif

o dar jei pvz iš viso yra 10 uzsieminu tai kas kiek dienu jie bus? is kur zinoti?

QUOTE(NikeZ @ 2009 12 02, 20:32)
as supratau man ryt tiktais 14 55.i ergo parafina purva ir manksta ir 16.30 namo

o poryt perlai (kas antra dienaa)masazas tik nuo 10 d  g.gif o visi kiti kiekviena diena ,tik logopedo dar laiko neturiu tai jie bus kas antra diena  4u.gif  man Jelena (kineziste paasikino biski per sms  lotuliukas.gif ) ryt aiskinsimes  4u.gif

kaip koki rebusa sprendziame thumbup.gif thumbup.gif

medute> o kode i namus kvietei bionergetika..? siaip dazniausia pas gydytojus vaziuojama o ne jie atvaziuoja ax.gif

GREK > su praėjusia uogienės diena 4u.gif

lukrista> na jo jūsų atvejis išskirtinis ..reikia asmeniškai su gydytojais kalbėti ar gali padėti..ar turi patirties ir pan rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Nikota @ 2009 12 02, 23:07)
na lyg aš jau susirašiau visus užsiėmimus ir darbai didei abai reiks ryt keisti sad.gif
O tu man paaiškink kaip tu su maže iki valgyklos nueidavai..man tai fantazija neneša..jaučiu be pietų liksime sad.gif

o dar jei pvz iš viso yra 10 uzsieminu tai kas kiek dienu jie bus? is kur zinoti?
kaip koki rebusa sprendziame  thumbup.gif  thumbup.gif

medute> o kode i namus kvietei bionergetika..? siaip dazniausia pas gydytojus vaziuojama o ne jie atvaziuoja  ax.gif
GREK > su praėjusia uogienės diena  4u.gif

lukrista> na jo jūsų atvejis išskirtinis ..reikia asmeniškai su gydytojais kalbėti ar gali padėti..ar turi patirties ir pan  rolleyes.gif

taip. tai vat nezinau kaip cia elgtis.
Atsakyti
GREK su praejusiu gimsiuku!!!
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izabele111: 02 gruodžio 2009 - 21:22
Nikota, jei skirta 10 užsiėmimų, tai jie vyks kas dieną. Pvz masažai, mums buvo skirta 12, tai darė kas dieną lygiai tiek, kiek paskirta. Mankštos, purvas, ergoterapija bus kas dieną, tik parafinas kas antrą. Vonias, jei vaikui tinka ir patinka, gali padaryti kas dieną. Logopedė priima pirmadienį, antradienį ir ketvirtadienį. Labai faina motera smile.gif
mažoji labai nerami pastarosiomis dienomis..savo lovelėj dabar ir lb neramiai miega, matyt vėl teks pas save imti...
Labos mamukai smile.gif
Atsakyti
Labas,mamytės.
GREK, su gimtadieniu happybday.gif happybday.gif happybday.gif

O mes ir toliau kurortaujam thumbup.gif . Tik mano saulutei nuo tų druskų gerklytę kutena,tai kuo toliau tuo baisiau kosėt pradeda.Ryt dar kokių inhaliacijų prašysim blink.gif . Kaip man išaiškino vedėja,tai mamai priklauso visos procedūros,kurias gauna vaikas,tik reik susimokėt doh.gif . Bet susitari su seselėm ir taip praleidžia.Tik niekaip į baseiną nepataikau įlipt lotuliukas.gif . Mat prisirenka mažiukų,tai mamos jau nebetelpa g.gif .

Pas mus susikūrė muzikinė grupė.Mano dukra pravadorius lotuliukas.gifpioneers.gif :gitaristas ir trys šokėjos bis.gif clap_1.gif . Pasiėmę telefoną,pasileidžia ostapenkos dviratuką ir varo drinks_cheers.gif . Vakar tai net skyriaus seselės subėgę plojo muzikantams už koncertą clap.gif .

Šiandien atvežė mergaitę iš vaikų namų. Jai jau 5 metai,bet iš pažiūros atrodo ne daugiau kaip dviejų. Visiškai nekalba,bet girdi. Jau tokia užguita,matosi, kad net gaila. Mano pana visą vakarą zyzė, pasiimkim Mariją pas save į palatą, matai, kad ji niekam nereikalinga,jai mamos reikia soske.gif . Bijau, kad po mėnesio galiu ir namo ją pasiimt wub.gif .

Lukrista,mums daugybinės kaulų egzoztozės (kaulų augliai), ištisai pjausto ir pjausto. Nespėja operuot, nes jie dauginasi nerealiai greitai doh.gif . Turim lengvą neįgalumą.
Atsakyti
labas rytelis 4u.gif
GREK supraejusiu gimtadieniu happybday.gif

Na jus cia visos tik procedurinates su mazaisiais faina bigsmile.gif gaila pas mus tokiu dalyku cia nera verysad.gif antradieni lokopede ateina idomu ka pasakys, dar nebuve pas lokopede g.gif

O as noreciau tiketi netradicine medicina , bet deja netikiu, kad musu atveju gali padeti verysad.gif na manau genu niekas nepakeis doh.gif ar ir kitos taip jauciasi,kam panasios problemeles ar as cia viena tokia blush2.gif ir nelabai noriu ieskoti atsakymu kodel taip nutiko , na apart medicininiu verysad.gif

siandiena tokia naktele apturejom doh.gif nuo 12 iki 3 ryto nemiegojo, norejo zaisti pyko kodel verciam miegoti smile.gif senai jau taip nebuvo MB isejo i darba vos 3 val miegojes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linele.m @ 2009 12 03, 11:48)
labas rytelis  4u.gif
O as noreciau tiketi netradicine medicina , bet deja netikiu, kad musu atveju gali padeti

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Va ir as noreciau tiketi,bet mums irgi jokiu sansu.....

Labadiena mamytes ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Mimmi @ 2009 12 03, 02:09)
Labas,mamytės.
O mes ir toliau kurortaujam thumbup.gif . Tik mano saulutei nuo tų druskų gerklytę kutena,tai kuo toliau tuo baisiau kosėt pradeda.Ryt dar kokių inhaliacijų prašysim blink.gif . Kaip man išaiškino vedėja,tai mamai priklauso visos procedūros,kurias gauna vaikas,tik reik susimokėt doh.gif . Bet susitari su seselėm ir taip praleidžia.Tik niekaip į baseiną nepataikau įlipt lotuliukas.gif . Mat prisirenka mažiukų,tai mamos jau nebetelpa g.gif .

Pas mus susikūrė muzikinė grupė.Mano dukra pravadorius lotuliukas.gifpioneers.gif :gitaristas ir trys šokėjos  bis.gif  clap_1.gif . Pasiėmę telefoną,pasileidžia ostapenkos dviratuką ir varo drinks_cheers.gif . Vakar tai net skyriaus seselės subėgę plojo muzikantams už koncertą clap.gif .

Šiandien atvežė mergaitę iš vaikų namų. Jai jau 5 metai,bet iš pažiūros atrodo ne daugiau kaip dviejų. Visiškai nekalba,bet girdi. Jau tokia užguita,matosi, kad net gaila. Mano pana visą vakarą zyzė, pasiimkim Mariją pas save į palatą, matai, kad ji niekam nereikalinga,jai mamos reikia soske.gif . Bijau, kad po mėnesio galiu ir namo ją pasiimt wub.gif .

Nu jus saunuoles thumbup.gif Kaip matau jums ten linksma,naudokis kiek tik gali viskuo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2009 12 03, 01:09)
Ryt dar kokių inhaliacijų prašysim

Pas mus susikūrė muzikinė grupė.Mano dukra pravadorius  ir trys šokėjos . Pasiėmę telefoną,pasileidžia ostapenkos dviratuką ir varo

Bijau, kad po mėnesio galiu ir namo ją pasiimt 

Butinai prasyk kol dar pradzia per kelias dienas issigydysit su inchaliacijom mirksiukas.gif

Oj atsimenu kai i Druskininkus vazinedavom ir ten sestadieniais budavo diskatekos boze ko ten tik neprisiziuredavom doh.gif lotuliukas.gif Zygis gryzdavo ir krisdavo po tanculku kaip lapas i lova biggrin.gif

wub.gif ir as tokia pati jei galeciau visus juos pas save pasiimciau augint cool.gif

QUOTE(linele.m @ 2009 12 03, 10:48)
antradieni lokopede ateina idomu ka pasakys, dar nebuve pas lokopede

O as noreciau tiketi netradicine medicina , bet deja netikiu, kad musu atveju gali padeti  na manau genu niekas nepakeis  ar ir kitos taip jauciasi,kam panasios problemeles ar as cia viena tokia  ir nelabai noriu ieskoti atsakymu kodel taip nutiko , na apart medicininiu 

siandiena tokia naktele apturejom  nuo 12 iki 3 ryto nemiegojo, norejo zaisti pyko kodel verciam miegoti

Cia apie logopede kalbi smile.gif

Mums irgi genetika.karta gyvenime ejau pas bobulyte,nesiau Zygio nuotrauka.labai blogai naktim miegojo tiesiog praktiskai nemiegojo jis pas mane naktim doh.gif nezinau ka ji ten dare,bet susitvarke jam ta miega rolleyes.gif as uz netradicine medicina jei tai yra zmogus tikrai ismanatis savo darba,o ne sarlatanas-apsisaukelis, biznierius cool.gif

Pilnatis unsure.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos,
ko nepasveikinau tai skubu sveikinti, GREK su happybday.gif ,
o as siandiena senstu tikslaiu jau pasenau lotuliukas.gif gimus esu 11 ryto lotuliukas.gif nu jau dabar sveikinkit, juk pati prisiprasiau lotuliukas.gif
Jokubelio galvyte, kaip greit gyja, taip smagu wub.gif , brolis labai jau gaili jo wub.gif vis glosto ir glosto wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kruopa perline: 03 gruodžio 2009 - 13:49
[/quote]
QUOTE(Medute28 @ 2009 12 03, 01:33)
Nikota, jei skirta 10 užsiėmimų, tai jie vyks kas dieną. Pvz masažai, mums buvo skirta 12, tai darė kas dieną lygiai tiek, kiek paskirta. Mankštos, purvas, ergoterapija bus kas dieną, tik parafinas kas antrą. Vonias, jei vaikui tinka ir patinka, gali padaryti kas dieną. Logopedė priima pirmadienį, antradienį ir ketvirtadienį. Labai faina motera

aciu uz info 4u.gif
Buvome šiandien voniose tai sudėtinga man ten vienai su ja ant rankų bet kaip nors bigsmile.gif

QUOTE(Mimmi @ 2009 12 03, 02:09)
Pas mus susikūrė muzikinė grupė.Mano dukra pravadorius Pasiėmę telefoną,pasileidžia ostapenkos dviratuką ir varo drinks_cheers.gif . Vakar tai net skyriaus seselės subėgę plojo muzikantams už koncertą clap.gif .

Šiandien atvežė mergaitę iš vaikų namų. Jai jau 5 metai,bet iš pažiūros atrodo ne daugiau kaip dviejų. Visiškai nekalba,bet girdi. Jau tokia užguita,matosi, kad net gaila. Mano pana visą vakarą zyzė, pasiimkim Mariją pas save į palatą, matai, kad ji niekam nereikalinga,jai mamos reikia . Bijau, kad po mėnesio galiu ir namo ją pasiimt

tavo šaunuolei 4u.gif uz išradingumą ir vaikišką džiaugsmą bigsmile.gif

o dėl tos mergytės iš vaikų namų tai aš jaučiu apsiblaiučiau iš kart nes net reklamų negaliu žiūrėti kai rodo tuos vaikelius.. doh.gif Anskčiau galvojau tikrai pasiimsiu vieną auginti bet dabar kai tiek bėdelių turime tai užteks kol kas savų dviejų merginų bigsmile.gif

QUOTE(linele.m @ 2009 12 03, 11:48)

O as noreciau tiketi netradicine medicina , bet deja netikiu, kad musu atveju gali padeti  na manau genu niekas nepakeis  doh.gif ar ir kitos taip jauciasi,kam panasios problemeles ar as cia viena tokia  blush2.gif ir nelabai noriu ieskoti atsakymu kodel taip nutiko , na apart medicininiu 

siandiena tokia naktele apturejom  doh.gif nuo 12 iki 3 ryto nemiegojo, norejo zaisti pyko kodel verciam miegoti  smile.gif senai jau taip nebuvo MB isejo i darba vos 3 val miegojes  doh.gif

na jo jūsų situacija kitokia verysad.gif bet vis tiek gydymais gal galima padėti vaikeliui... pazinti pasauli.. bigsmile.gif

Užjaučiu dėl naktelės 4u.gif mums tokia naktis buvo praeita....kai stojo pilnatis.. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(kruopa perline @ 2009 12 03, 14:49)
:
o as siandiena senstu tikslaiu jau pasenau

sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kruopa perline @ 2009 12 03, 13:49)
o as siandiena senstu tikslaiu jau pasenau lotuliukas.gif  gimus esu 11 ryto lotuliukas.gif  [color=yellow]nu jau dabar sveikinkit, juk pati prisiprasiau lotuliukas.gif

Ale kad uzderejo gimtadieniu bigsmile.gif tai jau 2val kaip sitam pasauli bigsmile.gif biggrin.gif thumbup.gif

Sveikinam Kruopa perline su tortadieniu tave user posted image

user posted image
Atsakyti