Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų viešbutis - kur galima palikti šunį?

QUOTE(Agnnyte @ 2012 06 22, 22:18)
Buvau palikus aš saviškius porą kartų draugams, kurie šunininkai. Ateidavo į namus ir pasirūpindavo. Pamėginkit rast ir jūs tokių. Šuniui ir namai tie patys, ir žmogus daugiau ar mažiau pažįstamas ateina.

Tiesa, paskutinį kartą saviškius buvau palikusi viešbutyje pas savo dresuotoją. Man asmeniškai šitas variantas buvo geriausias. Jaučiausi pati ramiai, nes žinojau, kad tas žmogus puikiai žino tiek mano šunis, tiek faktą, kad jis dirba su jais. Voljeras buvo didelis, patiesalus atsivežiau savo, maistą - taip pat. Šunys po 3 dienų nesimatymo neatrodė kažkokie pasimetę ar išsibalansavę. Kitam kartui, jei tai nebus šaltasis metų laikas, būtinai paliksiu ten pat.

pilnai sutinku, draugams nepalikciau, kurie suvokimo neturi apie sunis, bet yra aplinkiniu auginanciu suniukus, reikia tik bendrauti ir tikrai paziuretu, bent jau as paziureciau svetima suniuka.....viesbutyje palikti pas savo dresuotoja visai kas kita, kai vezi i svetimus zmoniu viesbuti mirksiukas.gif ...cia vel tik mano nuomone 4u.gif ...nemegstu as viesbuciu...sunu schmoll.gif
Atsakyti
matot merginos beda ta kad mes negyvenam lietuvoje ir vilniuje bei draugu tam kraste neturi schmoll.gif tai net nzn kur dingti dabar schmoll.gif del to ir klausiu,man labai baisu palikti ja viena bet tas viesbucio savininkas sako jei jusu suo jorkas galiu as asmeniskai imti prizeti kaip supratau pas save pasiimtu
Atsakyti
smile.gif+2012 06 23, 11:25-->
QUOTE(vilmute smile.gif @ 2012 06 23, 11:25)
matot merginos beda ta kad mes negyvenam lietuvoje ir vilniuje bei draugu tam kraste neturi schmoll.gif  tai net nzn kur dingti dabar schmoll.gif  del to ir klausiu,man labai baisu palikti ja viena bet tas viesbucio savininkas sako jei jusu suo jorkas galiu as asmeniskai imti prizeti kaip supratau pas save pasiimtu

nuvaziuokit gyvai, ar nusiuskit is savo artimo ka nors...sunkiai suvokiu...pasiimti pas save, jei tai sunu viesbutis, kaip suprantu seimininkas tures darbo....ka veiks jusu drauguzis svetimuoese namuose.....
Atsakyti
Sveikos,
vėl iškilo problema dėl šunelio palikimo viešbutyje. Kadangi "Šunų kaimas" užsidarė, tai reikia ieškoti alternatyvų.

Gal galite parašyti, kur geriausia ir patikimiausia būtų palikti šunelį Kaune arba Klaipėdos apylinkėse (vykstame į tą pusę, tai būtų patogiau šunyti palikti kažkur ten).
Kaune kaip supratau geriausi yra K-9, o gal ką ir Klaipėdoje žinote?
Atsakyti
Mes savo a.a.Ridą palikdavom,kai išvažiuodavom,bet jai toks stresas būdavo vargšytei...palikdavom +-10 dienų,tai 4-5d.nieko visiškai neėsdavo,vos į lauką ištempdavo ją,kartą net radom nosį susipjausčiusią į nudužusį stiklą,nes ji vis laikė nosytę laukan iškišus,tikėjosi,kad mes grįšim..Tai paskutinis (koks 3 kartas ar 2) mus pribloškė.Atvažiavom paimt šunį (visuomet paimdavom tik grįžę į miestą,dar su visais daiktais automobilyje),atidarė jos kambariuko duris,ji pakėlė galvą,pažiūrėjo siaubingai liūdnomis akimis ir net nedrįso džiaugtis,turėjom įkalbinti eiti kartu,nes išeidavo porą žingsnių iš kambariuko ir vėl pabrukus uodegėlę grįždavo.Prireikė keletos minučių,kad šuo patikėtų,kad atvažiavom jos su visam pasiimti.Daugiau ten nepalikome,važiuodami imdavom kartu (jei tik tai būdavo įmanoma) arba palikdavom močiutei,pas kurią tik truputuką paliūdėdavo,bet žmogaus lovos kojūgalis turi stebuklingą gydomąjį poveikį wub.gif Dabar turim 2 šunis,kadangi močiutė jau amžiuje,abiejų palikti negalime,ypač todėl,kad viena labai energinga,todėl vienu metu visi neatostogaujame.Pradžiai vieni,tada kiti,kad kažkas liktų namuose su šunimis.
Atsakyti
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2006 04 07, 11:58)
Labai aciu 4u.gif
Papildyta:
O siaube. Jie(gertrudos g) taip daro? Niekada ten nevesim savo suns. O atrodo visai graziai siule. Pabandysim i k-9 ji vezt.  ten atrodo daug patikimiau. Na,maniskis toks islepes suo, tai jam nepatiktu kad ji viena nuo 17val paliktu ir nevestu i lauka. O va ten, k-9, tai skaiciau kad ir palakstyt isleidzia, ojojoj kaip jam tas patinka biggrin.gif

Cia gal senokas parasymas ir gal nlb suprasit. Bet negaliu nepasidalinti turiu. K-9 Komanda tai Nera Gintaras Barkauskas! Visi kas skambina ten Papuola pas Vaidas Paknys. O ten jau tikrai nera ta vieta kurioje bent as noreciau palikti savo suneli...

Mano geri draugai buvo palike ten savo Dobermana. Esme ta kad tas suo depresuodamas issikirimo pasekmiu deka needa... Ir aplamai pas ji yra problema su maistu. Kai buna namuse valgo tik konservus. Zmones nuvazeve i ta viesbuti paaiskino kaip kas gali buti ir pan. O kai grizo pasiimti buvo pakraupe kad suo perpus sukudes o dar ir atiduodant Moteris pasake, kad suo Puikiai ede ir visus 12d konservu atsargas suede per 7 dienas...

Todel as tikrai nepasitikiu Tuo viesbuciu... Jei norit kad Jusu suo butu tinkamai priziuretas tai patarciau rinktis kita Viesbuti...
Atsakyti
Sveiki,
Per sias velykas turejom isvykti i Italija 10 dienu. Surizikavau ir palikau suni Kauno raj. Ringauduose viesbutyje. Labai pergyvenau kaip sunelis prisitaikys, nes pirma karta buvo isveztas is namu. Likau labai patenkinta. Suo buvo priziurimas puikiai, netgi sakyciau gryzo pastambejes smile.gif . Siuo metu vel rengiuosi i kelione tik jau ilgesniam laikui ( 3 savaitem). Net nesvarstydama paskambinau RIngaudu sunu viesbucio darbuotojai ( beje labai maloni moteris), bet teko nusivilti, nes kainos stipriai pakilo. Kadangi ilgam laikui isvaziujam gaunasi suma pakankamai didele. Teko ieskotis kitur. Pasiskambinau i sunu viesbuti K -9 Kauno raj. Jau uzregistravau suneli. Pazadejo pasirupinti , o ir kaina priimtina. Niekada ten nebuvus, tad ir vel is naujo labai pergyvenu, kaip ji ten adaptuosis. Bet pasiskaicius jusu atsiliepimus apie K-9 nusiraminau. Manau viskas bus Ok. thumbup.gif
Atsakyti
Veislynas Šalta nosis Lentvaryje - puikiausiai iš visų bandytų maniškė prisitaikė, gyveno kartu su namo šeimininkais ir veislyno šunimis bei katinais. Šeimininkai pakvaišę dėl šunų, kačių. Kaina taip pat labai priimtina, maistą aš pati savo nuveždavau, kadangi ėsdavo sausą. Rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Argass @ 2012 12 04, 15:14)
Cia gal senokas parasymas ir gal nlb suprasit. Bet negaliu nepasidalinti turiu. K-9 Komanda tai Nera Gintaras Barkauskas! Visi kas skambina ten Papuola pas Vaidas Paknys. O ten jau tikrai nera ta vieta kurioje bent as noreciau palikti savo suneli...

Mano geri draugai buvo palike ten savo Dobermana. Esme ta kad tas suo depresuodamas issikirimo pasekmiu deka needa... Ir aplamai pas ji yra problema su maistu. Kai buna namuse valgo tik konservus. Zmones nuvazeve i ta viesbuti paaiskino kaip kas gali buti ir pan. O kai grizo pasiimti buvo pakraupe kad suo perpus sukudes o dar ir atiduodant Moteris pasake, kad suo Puikiai ede ir visus 12d konservu atsargas suede per 7 dienas...

Todel as tikrai nepasitikiu Tuo viesbuciu... Jei norit kad Jusu suo butu tinkamai priziuretas tai patarciau rinktis kita Viesbuti...

perkaiciau ir kadangi esu jau rasius apie K9 komanda viesbuti tai dristu priestarauti jums ax.gif as savo suni kuriam jau 12 metu atiduodu gal 10 metu butent i si viesbuti pradzioje ten dirbo du vyrukai, po to vienas ju emigravo, liko kitas, taciau mes naudojames ju paslaugomis keleta kartu per metus ir niekad dar mano suo nebuvo sukudes, suzeistas, ar kazkaip kitaip paveiktas, visuomet mus priima, esam jau zinomi seni klientai tai ir nuolaida gaunam, o ziema kai palikom ir buvo 25 salcio tai mano suo ju namo virtuveje gyveno biggrin.gif zodziu nezinau ko mano suo gyvens as ji ten duosiu, o jei po to kita suni turesiu tai tikrai neieskosiu kito viesbucio smile.gif
Atsakyti
Štai pagal atsiliepimą panašu, kad neblogas gyvūnų viešbutis.
http://www.pethotel.lt/
Gal kas apie jį daugiau žino?
Atsakyti
QUOTE(DainaKRK @ 2014 04 08, 15:30)
Štai pagal atsiliepimą panašu, kad neblogas gyvūnų viešbutis.
http://www.pethotel.lt/
Gal kas apie jį daugiau žino?

išveda šunis pusvalandžiui per dieną jeigu nėra apkrovimo. Primena pravieniškių tardymo izoliatorių. Savo akim mačiau ir tokius įspūdžius susidariau, bet kažko blogo pasakyt negalėčiau.
Atsakyti
Pabandykite čia paieškoti, yra nemažai informacijos, gal kas tiks: http://gyvunuviesbuciai.lt/
Savo šunį buvau palikusi viešbutyje Šakių r., Baltrušiuose (ne Kaunas, bet, jei reikia atsiliepimų, galiu parašyti). Viskas labai neblogai buvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silverplane: 19 gegužės 2014 - 16:29