Labai labai lauksiu !
QUOTE(Lolgimante @ 2012 05 09, 08:03)
Vilniuje aš galiu pabandyti vieną šakelę įšaknydinti arba jums pačiai duoti pabandyti. Bet perskaičiau, jog genėti medį reikia po žydėjimo, tai čia kažkur vasaros pradžia turėtų būti. Jei iki tada nerasite, praneškit 

aš irgi norėčiau šakelės bet gyvenu kitam lietuvos gale

Na maniškis pradėjo formuoti vaisių, bet buvo medį užpuolę kažkokie maži balti vabaliukai, teko net visas paprikas išmest, nes užkrėtė ir nėjo išnaikinti nuo jų. Nežinau kaip jie ten atsirado, laikau medelį balkone, bet kad jis stiklintas, tik būna pravertas langas. Išpurškiau muiluotu vandeniu ir regis dingo, bet visgi vabalėliai savo darbą padarė ir daug žiedų tiesiog nukrito.
Tačiau jau pradėjęs formuotis vaisius auga. Jei viskas gerai bus, tai gal kada žiemą ir sėklų šviežių galbūt bus
Šakelių visgi nepjausiu dar pora savaičių, kol neatsiras naujų lapelių. Nei augalui manau gerai dabar nebūtų, nei jos daug jėgų šaknydinimuisi neturėtų. Gal nebent kokią vieną mažesnę pabandysiu
Tačiau jau pradėjęs formuotis vaisius auga. Jei viskas gerai bus, tai gal kada žiemą ir sėklų šviežių galbūt bus

Šakelių visgi nepjausiu dar pora savaičių, kol neatsiras naujų lapelių. Nei augalui manau gerai dabar nebūtų, nei jos daug jėgų šaknydinimuisi neturėtų. Gal nebent kokią vieną mažesnę pabandysiu

QUOTE(Lolgimante @ 2012 05 28, 19:48)
Na maniškis pradėjo formuoti vaisių, bet buvo medį užpuolę kažkokie maži balti vabaliukai, teko net visas paprikas išmest, nes užkrėtė ir nėjo išnaikinti nuo jų. Nežinau kaip jie ten atsirado, laikau medelį balkone, bet kad jis stiklintas, tik būna pravertas langas. Išpurškiau muiluotu vandeniu ir regis dingo, bet visgi vabalėliai savo darbą padarė ir daug žiedų tiesiog nukrito.

man nesvarbu kad tik būtu palauksiu bet nežinau kaip aš pasimsiu

Bilniaus ermitaže atvežė nana, gražūs stori medeliai, su daug žiedų, bet kaina apie 30lt... Jeckau, būtu laisvų lėšų jamčiau... Na bet...
QUOTE(Reeeeee @ 2012 06 21, 04:59)
Bilniaus ermitaže atvežė nana, gražūs stori medeliai, su daug žiedų, bet kaina apie 30lt... Jeckau, būtu laisvų lėšų jamčiau... Na bet...
Cia butent granatas nana?

Aham būtent Nana. Tikrai gražūs medeliai, kotai stori, na saldainiukai.
Dekui, bandysiu vaziuoti nusipirkti

Bus pagrindiniai pardavime, tik įėjus į augalų skyrių, tikrai rasit :]
QUOTE(Reeeeee @ 2012 06 21, 06:59)
aš apgenėjau savo naną, prismaigsčiau šaknydintis... jei pavyks - galėsiu dalintis

O nanos vaisiai valgomi?

QUOTE(madmuazele @ 2012 06 21, 11:15)
nenuodingi, nieko nenutiks jei ir suvalgysi.
bet shitie augalai, kaip ir namie auginami citrusai nera skirti darzhininkystei-sodininkystei. Kam juos valgyt? Galima nueit i parduotuve ir nusipirkt normaliu vaisiu. Juolab, jei nori turet grazhu augala, ji reikia nuolat treshti. Granatmedzhiai, beje, shaltaji sezona buna itin nedekoratyvus....