Įkraunama...
Įkraunama...

granatmedis

iš maximos vaisių smile.gif šiemet įkišau dar kelias sėklytes cool.gif
Atsakyti
O man kaip pradėjo dygt visos tos, kurios vatoj buvo... Sukišau po kelias į žemę ir jau stovi savaitę ir nieko. Galvoju gal ant radiatoriaus buvo šilta, o žemėj sušalo. Bet vat viena, kur pabandymui buvau prie čili pipiro įkišus nedaiginus, išdygo ir auga. Jinai pačiam paviršiuj buvo. Galvoju gal kitas sėklytes aš tiesiog per giliai sukišau į žemę :|
Atsakyti
o aš prikišau vieną vazonėlį gal saują jų, sudygo apie 10 bet po truputi miršta.. turbūt per šalta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuomce: 20 sausio 2012 - 15:15
turiu jus biškį nuliūdint, kad tie maximinių sėklų granatmedžiai vazoniuke vaisių normaliai neišaugins.
skaičiau rojaus soduose.
Atsakyti
gall kas "nana" sėklyčių turit pasidalinimui?
Atsakyti
auginu is seklu isauginta ,jau apie 10m,zydejo pora kartu ,bet vaisiu neuzmezge doh.gif
Atsakyti
Islindo du ''nana'' daigeliai thumbup.gif yahoo.gif

Gal kas pasirodysit, kaip bunda jusu medeliai is po ziemos smile.gif
Atsakyti
Pasisėjau 04.12 nestratifikuotas sėklas, kurias pirkau "Žalioje stotelėje". O kito pakelio sėklas tą pačią dieną įdėjau į žemes ir į šaldytuvą. Tai va ir laukiu ar iš jau pasėtų išdygs kas, ar tik iš stratifikuotų... rolleyes.gif

*Gizmo*, o kada pasėjot? Kokios sėklos - lietuviškos, atsisiųstos ar iš kokio Nana vaisiaus gautos?
Atsakyti
QUOTE(Tessa_i.p. @ 2012 04 23, 13:52)
*Gizmo*, o kada pasėjot? Kokios sėklos - lietuviškos, atsisiųstos ar iš kokio Nana vaisiaus gautos?

Siunciausi seklas is anglijos smile.gif O pasejau per velykas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gizmo* @ 2012 04 23, 17:06)
Siunciausi seklas is anglijos smile.gif O pasejau per velykas  mirksiukas.gif

O, tai šaunu, kad taip greitai sudygo thumbup.gif
Na nekantrauju ir aš sulaukti daigelių.. smile.gif
Atsakyti
Klausiat, kaip bunda po žiemos - tai jau senokai bunda, gal nuo vasario ėmė leisti lapelius. bet labai ėdė amaras, net dusyk purškiau žaliu muilu. aišku augalui nepatinka tie purškimai.
dabar apgyvndinau lauke po atviru dangumi.
Atsakyti
O manasis šią žiemą tik kelis lapelius numetė. Žaliavo visą žiemą. g.gif
Atsakyti