Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Ingutevi, jokio jokio vaiduokliuko nera? dar nepasiduok mirksiukas.gif
Rastika, as manau, kad tau vyksta O, labai grazus pakritimas smile.gif
o as karsta motera patapau, nesileidziu zemiau 36.8 doh.gif
http://www.babyplan.ru/profile/38636
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2009 12 01, 10:00)
Ankara, tai va ND viena neatliksiu o MB jie paskutineje vietoje verysad.gif  cray.gif

Čiupk ir viskas, kas čia dar per laužymaisi, svarbu tu nori, o vyrui taip ar taip malonumas garantuotas, išsimiegos po O visas dvi savaites, ot savanaudis doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Garbane26 @ 2009 12 01, 10:19)
Ingutevi, jokio jokio vaiduokliuko nera? dar nepasiduok mirksiukas.gif
Rastika, as manau, kad tau vyksta O, labai grazus pakritimas smile.gif
o as karsta motera patapau, nesileidziu zemiau 36.8 doh.gif
http://www.babyplan.ru/profile/38636

Oho bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas mergytes, prisiduodu http://www.babyplan.ru/profile/60361
QUOTE(Ingutevi @ 2009 12 01, 10:03)
Labas mergaitės

Nepanikuok anksčiau laiko. Iki ciklo pabaigos dar savaitė, o per ją nežinia kaip reikalai pakryps. Taip, kad aukščiau nosį  rolleyes.gif
Ne verkti, o ryte mylu - mylu daryti. Kol kas dar neina nieko nurašyti.

Aš šį rytą nublioviau partijukę cray.gifcray.gif NT neigiamiausias, o BT per padalukę sužemėjus, žodžiu visgi teks pasidaryti harmonų tyrimus... Neišvengsiu to...

console.gif uzuojauta, gal kraujuka vertetu priduoti jei dar kelias dienas nepramus, gal tu is tu, kurioms NT nerodo II. taip tikejausi, kad tau pavyks.
Atsakyti
QUOTE(RenataJ. @ 2009 12 01, 10:21)
Labas rytas mergytes, prisiduodu http://www.babyplan.ru/profile/60361

Pakritimas anksčiau laiko pas tave tai gal tik patepliojimas ir bus kaip per tariamas mmm ir vėl užkils g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2009 12 01, 10:07)
tai kad as ryte anksti i darba islekiu o jo net nezadinu kad nepradedu bambeti, ratas jam sventas reikalas

Dar vakare laiko bus mirksiukas.gif

QUOTE(Ankara @ 2009 12 01, 10:17)
Nedaug pakrito ir mmm darnėra tai ir tu nepanikuok  , gal tu iš tų mergyčių kur NT nerodo, luktelk truputį, nes BT tai graži dar

mm ryt turi būti pagal viską. Ryt ir bus. NT jei kas būna - tai ir rodo, jau turiu patirties, kai rodė anksti, taip, kad įsitikinau eilinį kartą, kad stebuklų nebūna, teks šiuo klausimu stipriai ir brangiai dirbti...

QUOTE(Garbane26 @ 2009 12 01, 10:19)
Ingutevi, jokio jokio vaiduokliuko nera? dar nepasiduok  
o as karsta motera patapau, nesileidziu zemiau 36.8

Aš nepasiduodu, tiesiog stengiuosi realiai į padėtį žiūrėti
O tavo karštumas tikrai thumbup.gif

QUOTE(RenataJ. @ 2009 12 01, 10:21)
prisiduodu
uzuojauta, gal kraujuka vertetu priduoti jei dar kelias dienas nepramus, gal tu is tu, kurioms NT nerodo II. taip tikejausi, kad tau pavyks.

Kažko ilgokai teplioja tau g.gif
Mano kaime HCG padaro per 3 darbo dienas doh.gif žodžiu šiandien pridavus - labai realu, kad sužinosiu kitą pirmadienį. doh.gif Per tiek laiko man ir mm pasibaigę bus lotuliukas.gif
Nekenčiu tokių situacijų, kai provincijoje prireikia kažkiek rimtesnės medikų priežiūros bash.gif:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingutevi: 01 gruodžio 2009 - 09:40
QUOTE(Ingutevi @ 2009 12 01, 10:39)
Dar vakare laiko bus  mirksiukas.gif

TIKIUOSI verysad.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif Aš ir savęs visiškai nebesuprantu, NT vienas brūkšniukas verysad.gif , tempa pakilo blink.gif durdomas kažkoks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(valiusiuke @ 2009 12 01, 09:52)
Laba  4u.gif  Aš ir savęs visiškai nebesuprantu, NT vienas brūkšniukas  verysad.gif , tempa pakilo blink.gif  durdomas kažkoks  doh.gif

Velyva implantacija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AudroneM @ 2009 12 01, 09:56)
Velyva implantacija?  g.gif

Nebesuprantu doh.gif šiandien arba ryt jau mm turi pasirodyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(valiusiuke @ 2009 12 01, 10:52)
Laba  4u.gif  Aš ir savęs visiškai nebesuprantu, NT vienas brūkšniukas  verysad.gif , tempa pakilo blink.gif  durdomas kažkoks  doh.gif

negi implantacija? g.gif
Atsakyti
Nebesuprantu doh.gif Na jei tarkim implantacija tai ar ne per vėlai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(valiusiuke @ 2009 12 01, 11:15)
Nebesuprantu  doh.gif  Na jei tarkim implantacija tai ar ne per vėlai?  g.gif

kaip ir 5-11 dpo būna g.gif tai jei tai implantacija (aišku to ir linkiu) tai neužilgo pamatysi bigsmile.gif
Atsakyti