Niu va, as su naujienom po gines...
Sis ciklas vel tuscias. Pasak gines, "kiausides panasios i policistines". Zinoma, pokalbi pradejau vokeliu - pasikeite akyse, is karto "mazute, tu nesijaudink, ateik pas mane kada nori"... Echo metu vis kartojo "nusiraminam, palaukiam, metam svori"... Kabinete vel tas pats - nedaryk problemos, pagyvenk ramiai. Ir kai as isgirdau, kad jos manymu, reikia palaukti tris menesius, o tik po to kazka ziuresim, susinervinau. Pasakiau, kad nenoriu laukti - noriu spresti problema. Taigi gavau vel Duphastono, po to clost 5 tabletes - ir tada jau ziuresim. Ale ir vel - pries kaledas pas mane neik, kita cikla ziuresim. Manau, sugeriu 10 D, po to 5 clost ir mausiu pas ja vel echoskopuotis - tegul ziuri ar kas nors vyksta. Tiesa, dar pridaviau hormonu - LH, FSH ir prolaktino tyrimus. Rezultatai vakare.
Žinai ką aš tau pasakysiu - jokiu būdu negerk clost be priežiūros. Juk labai realu, kad tau nesiduos organizmas clost stimuliuojamas. O jei nežiūrės tuo metu echo - tai tik didins dozes ir tiek. O tai juk ne vitaminas. Man niekas neaugo nei nuo 5, nei nuo 10 clost. Tai jei būtų echo nedaryta - galėčiau bala žino ką prisigalvoti, kodėl nepastoju... Bet kai žiūrėjo ginė - tai ir pasakė - jog šitas vaistas man netinka. Taiup, kad gal geriau palauk kol ateis po kalėdų laikas ir jau tada rimtai imkis