Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Ankara @ 2009 11 30, 13:46)
Nu  nestuke.gif grafikėlis ne kitaip, laukiam NT  bigsmile.gif

o kad būtų tiesa rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
sveikutes registruojos rolleyes.gif

baiges mm taigi imu termometra ir bandysiu pagaut kaledu stebukla rolleyes.gif

to paties linkiu visom visom imkit ir kilkit 4u.gif 4u.gif : 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2009 11 30, 14:09)

baiges mm taigi imu termometra ir bandysiu pagaut kaledu stebukla  rolleyes.gif
to paties linkiu visom visom imkit ir kilkit 4u.gif  4u.gif  :  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif 4u.gif  4u.gif

imu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

sekmingo gaudymo tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2009 11 30, 10:34)
Vat jei tuos baltus rutuliukus išmetus tai sakyčiau, kad dar nebuvo  smile.gif

aš taip pat mastau, ir buvo kilusi mintis pakeisti BT temperatūra savaitgalio, na bet žiūrėsiu kaip rytoj....

Ingutevi šaunei laikaisi kada NT darysi? wub.gif
Atsakyti

to paties linkiu visom visom imkit ir kilkit 4u.gif  4u.gif  :  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif 4u.gif  4u.gif

imu, nors dar ne Kaledos, bet gal stebuklas ivyks ir pakilsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2009 11 30, 15:09)

ir aš imu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
o Tau sėkmingo ciklo smile.gif
Atsakyti

Jamu balionus ir sėkmingo tau ciklo bigsmile.gif

QUOTE(Rastika @ 2009 11 30, 14:17)
Ingutevi šaunei laikaisi kada NT darysi?

Jei BT nenublūdins ryte - tai rytoj. O jei jau bus BT žema ryte - vadinas į darbą su krepšeliu paketų trauksiu unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes, balioniuku siunciu toms kam reikia nenusileisti 4u.gif
o mane tai neramina mano tokia zema temp g.gif
http://www.babyplan.ru/profile/58847
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2009 11 30, 14:59)
Jamu balionus ir sėkmingo tau ciklo  bigsmile.gif
Jei BT nenublūdins ryte - tai rytoj. O jei jau bus BT žema ryte - vadinas į darbą su krepšeliu paketų trauksiu  unsure.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif kad nenusileistum smile.gif
Papildyta:
Giedrija, manau kad viskas pas tave ok mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Niu va, as su naujienom po gines...
Sis ciklas vel tuscias. Pasak gines, "kiausides panasios i policistines". Zinoma, pokalbi pradejau vokeliu - pasikeite akyse, is karto "mazute, tu nesijaudink, ateik pas mane kada nori"... Echo metu vis kartojo "nusiraminam, palaukiam, metam svori"... Kabinete vel tas pats - nedaryk problemos, pagyvenk ramiai. Ir kai as isgirdau, kad jos manymu, reikia palaukti tris menesius, o tik po to kazka ziuresim, susinervinau. Pasakiau, kad nenoriu laukti - noriu spresti problema. Taigi gavau vel Duphastono, po to clost 5 tabletes - ir tada jau ziuresim. Ale ir vel - pries kaledas pas mane neik, kita cikla ziuresim. Manau, sugeriu 10 D, po to 5 clost ir mausiu pas ja vel echoskopuotis - tegul ziuri ar kas nors vyksta. Tiesa, dar pridaviau hormonu - LH, FSH ir prolaktino tyrimus. Rezultatai vakare.
Atsakyti
laba diena turiu klausimeli
kai matuojama BT analineje angoje ar reikia atimti 0.2-0.5 laipsnio ar nea? Pvz si ryt tik isemus term buvo 37.2 ar dar reikia ka atimti ar nea?
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2009 11 30, 16:05)
Niu va, as su naujienom po gines...
Sis ciklas vel tuscias. Pasak gines,  "kiausides panasios i policistines". Zinoma, pokalbi pradejau vokeliu - pasikeite akyse, is karto "mazute, tu nesijaudink, ateik pas mane kada nori"... Echo metu vis kartojo "nusiraminam, palaukiam, metam svori"... Kabinete vel tas pats - nedaryk problemos, pagyvenk ramiai. Ir kai as isgirdau, kad jos manymu, reikia palaukti tris menesius, o tik po to kazka ziuresim, susinervinau. Pasakiau, kad nenoriu laukti - noriu spresti problema. Taigi gavau vel Duphastono, po to clost 5 tabletes - ir tada jau ziuresim. Ale ir vel - pries kaledas pas mane neik, kita cikla ziuresim. Manau, sugeriu 10 D, po to 5 clost ir mausiu pas ja vel echoskopuotis - tegul ziuri ar kas nors vyksta. Tiesa, dar pridaviau hormonu - LH, FSH ir prolaktino tyrimus. Rezultatai vakare.

Žinai ką aš tau pasakysiu - jokiu būdu negerk clost be priežiūros. Juk labai realu, kad tau nesiduos organizmas clost stimuliuojamas. O jei nežiūrės tuo metu echo - tai tik didins dozes ir tiek. O tai juk ne vitaminas. Man niekas neaugo nei nuo 5, nei nuo 10 clost. Tai jei būtų echo nedaryta - galėčiau bala žino ką prisigalvoti, kodėl nepastoju... Bet kai žiūrėjo ginė - tai ir pasakė - jog šitas vaistas man netinka. Taiup, kad gal geriau palauk kol ateis po kalėdų laikas ir jau tada rimtai imkis 4u.gif
Atsakyti