Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(sandra m @ 2009 11 30, 16:30)
laba diena turiu klausimeli
kai matuojama BT  analineje angoje ar reikia atimti 0.2-0.5 laipsnio ar nea? Pvz si ryt tik isemus term buvo 37.2 ar dar reikia ka atimti ar nea?

Labas, nieko nereikia atimineti jei matuoji visa laika toje pat vietoje ir tuo pat metu.
Atsakyti
QUOTE(sandra m @ 2009 11 30, 16:30)
laba diena turiu klausimeli
kai matuojama BT  analineje angoje ar reikia atimti 0.2-0.5 laipsnio ar nea? Pvz si ryt tik isemus term buvo 37.2 ar dar reikia ka atimti ar nea?

visada matuoji toje pačioje vietoje, panašiu laiku ir nieko nei pridedi nei atimi
Atsakyti
atleiskit kad trugdau, noriu papasakot kaip buvo
matot ciklas pas mane nereguliarus, tai naudojau ir testukus ir temp, na taip gautusi kad o vyko apie 22-23 d jau nuo ketv jutau gana stiprius skausmus ir pilve ir nugaroje ir sonuose, tai sestadieni pasidariau NT jis parode grazu vaiduokliuka, aisku labai apsidziaugeme, bet kaip itardama ie bijodama ar viskas gerai sekm pasidariau dar viena NT ir ka jus manot tik po geros val seselinis vaiduoklis, siryt pasidariau dar viena lygiai tas pats, pries tai pamatavau analineje angoje temp 37.2, kadangi turejus negimdini, o desinys sonas mauste maude pasiskambinau ginek, ji man ir sako va gimdute pasiruosus, arba jis labai mazas ie nematau, bet va sako matosi iduba taip lyg butu vieta, pasiruoses, po to sako abi kiausides grazios pasirodyk dar penkt, sakau tai kaip cia galetu buti???? ji sako na pagal ja turetu but nestumas tik arba labai mazas dar arba nepasiekias gimdos dar??? blink.gif , sakau gal kraujuka padarom, sako gerai, bet tik ryt po piet rezultatai, bet labai jaudinuosi, nes man kazkaip visai jau nesirisa niekaip galai......
atleiskit uz trugdyma esme ta kad jei si ryt pamatavus BT radau 37.2 nieko atmest nebereikia ir galeciau tiketis nestuke.gif
dar karta atsiprasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandra m @ 2009 11 30, 16:45)
atleiskit kad trugdau, noriu papasakot kaip buvo
matot ciklas pas mane nereguliarus, tai naudojau ir testukus ir temp, na taip gautusi kad o vyko apie 22-23 d jau nuo ketv jutau gana stiprius skausmus ir pilve ir nugaroje ir sonuose, tai sestadieni pasidariau NT jis parode grazu vaiduokliuka, aisku labai apsidziaugeme, bet kaip itardama ie bijodama ar viskas gerai sekm pasidariau dar viena NT ir ka jus manot tik po geros val seselinis vaiduoklis, siryt pasidariau dar viena lygiai tas pats, pries tai pamatavau analineje angoje temp 37.2, kadangi turejus negimdini, o desinys sonas mauste maude pasiskambinau ginek, ji man ir sako va gimdute pasiruosus, arba jis labai mazas ie nematau, bet va sako matosi iduba taip lyg butu vieta, pasiruoses, po to sako abi kiausides grazios pasirodyk dar penkt, sakau tai kaip cia galetu buti???? ji sako na pagal ja turetu but nestumas tik arba labai mazas dar arba nepasiekias gimdos dar??? blink.gif , sakau gal kraujuka padarom, sako gerai, bet tik ryt po piet rezultatai, bet labai jaudinuosi, nes man kazkaip visai jau nesirisa niekaip galai......
atleiskit uz trugdyma esme ta kad jei si ryt pamatavus BT radau 37.2 nieko atmest nebereikia ir galeciau tiketis  nestuke.gif
dar karta atsiprasau  4u.gif

visai nesutrukdei mirksiukas.gif o testukus skirtingu firmu dareisi? nebandei patikimesnio nusipirkti ir padaryti? linkiu geru rezultatu ir maziau jaudintis, nes jaudulys tikrai ne i nauda mirksiukas.gif pranesk rytoj kaip sekesi
Atsakyti
QUOTE(RenataJ. @ 2009 11 30, 16:51)
visai nesutrukdei  mirksiukas.gif o testukus skirtingu firmu dareisi? nebandei patikimesnio nusipirkti ir padaryti? linkiu geru rezultatu ir maziau jaudintis, nes jaudulys tikrai ne i nauda  mirksiukas.gif pranesk rytoj kaip sekesi

tai vat kad NT iki sekm naudojau ta pacia firma, po to aisku sresas kur dingo mano nestuke.gif blink.gif , tai jau puoliau pirkti geresnius nu ir prasidejo seseliu pasaulyjeee g.gif , klausimu milijonai nu nesuprantu nesuprantu g.gif , o kazi pagal gine as supratau kad kolkas nestuma gal dar gimdoje nera arba labai mazas arba dar neikrito, kaip ji pasake, nu bet taip keistai, sakau tai ar galiu tiketis kad cia nestumas, nu manyciau sako kad panasu kad taip g.gif blink.gif ir kilo klausimas tai jei nestumo gimdeleje nera tai ar kraujukas rodys ka nors?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sandra m @ 2009 11 30, 17:01)
tai vat kad NT iki sekm naudojau ta pacia firma, po to aisku sresas kur dingo mano  nestuke.gif  blink.gif , tai jau puoliau pirkti geresnius nu ir prasidejo seseliu pasaulyjeee  g.gif , klausimu milijonai nu nesuprantu nesuprantu  g.gif , o kazi pagal gine as supratau kad kolkas nestuma gal dar gimdoje nera arba labai mazas arba dar neikrito, kaip ji pasake, nu bet taip keistai, sakau tai ar galiu tiketis kad cia nestumas, nu manyciau sako kad panasu kad taip  g.gif  blink.gif  ir kilo klausimas tai jei nestumo gimdeleje nera tai ar kraujukas rodys ka nors?? g.gif

Nelabai supratau, O vyko 22-23 ciklo diena, ar lapkricio 22-23? Tada gaunasi, kad ji pries savaite ivyko, tokiu atveju NT tikrai dar nieko normalaus neparodys ax.gif Kraujukas gali parodyti, o gali ir neparodyti, nes nestumas butu dar visiskai mazas. Gal geriau palauk pora dieneliu ir vel testuka pakartok?
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2009 11 30, 15:32)
Žinai ką aš tau pasakysiu - jokiu būdu negerk clost be priežiūros. Juk labai realu, kad tau nesiduos organizmas clost stimuliuojamas. O jei nežiūrės tuo metu echo - tai tik didins dozes ir tiek. O tai juk ne vitaminas. Man niekas neaugo nei nuo 5, nei nuo 10 clost. Tai jei būtų echo nedaryta - galėčiau bala žino ką prisigalvoti, kodėl nepastoju... Bet kai žiūrėjo ginė - tai ir pasakė - jog šitas vaistas man netinka. Taiup, kad gal geriau palauk kol ateis po kalėdų laikas ir jau tada rimtai imkis  4u.gif

Na kol kas planas toks - 10 Duphastono, nuo 5cd 5 clost tabletes. Gine baisiai uzsispyre, kad gruodi as pas ja nebesirodyciau, bet as manau, kad apie 12-15 cd leksiu pas ja (pries Kaledas). Clost nusipirkau dviems ciklams.
Kadangi gine uzsimine apie "kiausides, panasias i policistines", pasidariau LH, FSH ir prolaktino tyrimus - laukiu, kol vyras parves atsakymus smile.gif Ar siu (kuriu?) hormonu santykis parodys policistines?
Ar teisingai planuoju? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sandra m @ 2009 11 30, 18:01)
tai vat kad NT iki sekm naudojau ta pacia firma, po to aisku sresas kur dingo mano  nestuke.gif  blink.gif , tai jau puoliau pirkti geresnius nu ir prasidejo seseliu pasaulyjeee  g.gif , klausimu milijonai nu nesuprantu nesuprantu  g.gif , o kazi pagal gine as supratau kad kolkas nestuma gal dar gimdoje nera arba labai mazas arba dar neikrito, kaip ji pasake, nu bet taip keistai, sakau tai ar galiu tiketis kad cia nestumas, nu manyciau sako kad panasu kad taip  g.gif  blink.gif  ir kilo klausimas tai jei nestumo gimdeleje nera tai ar kraujukas rodys ka nors?? g.gif

Man buvo lab. panasiai - testai rode vaiduoklius, gine nieko nemate, pasidariau krauja(HCG)- sekancia diena atejo mmm verysad.gif ; bet kraujas perode, kad buvo pradzia nestumo 4u.gif
Manau, vaziuok, pasidaryti kraujo tyrima- bus ramiau 4u.gif beja, man NT praejus savaitei, visai neparyskejo- kaip buvo vaiduoklis, taip ir liko, tai ir sukele man itarima verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2009 11 30, 17:17)
Na kol kas planas toks - 10 Duphastono, nuo 5cd 5 clost tabletes. Gine baisiai uzsispyre, kad gruodi as pas ja nebesirodyciau, bet as manau, kad apie 12-15 cd leksiu pas ja (pries Kaledas). Clost nusipirkau dviems ciklams.
Kadangi gine uzsimine apie "kiausides, panasias i policistines", pasidariau LH, FSH ir prolaktino tyrimus - laukiu, kol vyras parves atsakymus smile.gif Ar siu (kuriu?) hormonu santykis parodys policistines?
Ar teisingai planuoju? g.gif

siaip sie hormonu tyrimai daromi 3-5 cd, o ne bet kada smile.gif
jei gine net ir su vokeliu nenori taves priimti apziurai po clost, gal tu ja keisk smile.gif
policistines rodo fsh ir lh santykis, tik nezinau kaip vertinti tavo tyrimus, kai jie visai ne laiku padaryti.
tau reikejo isgerti duphastona, sulaukti mmm, 3-5 cd pasidaryti tyrimus ir tada ziureti toliau kas su tavim darosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amzinai_pavasaris @ 2009 11 30, 18:36)
siaip sie hormonu tyrimai daromi 3-5 cd, o ne bet kada smile.gif
jei gine net ir su vokeliu nenori taves priimti apziurai po clost, gal tu ja keisk smile.gif
policistines rodo fsh ir lh santykis, tik nezinau kaip vertinti tavo tyrimus, kai jie visai ne laiku padaryti.
tau reikejo isgerti duphastona, sulaukti mmm, 3-5 cd pasidaryti tyrimus ir tada ziureti toliau kas su tavim darosi smile.gif

Na kadangi O tikrai nera - tyrimai kaip tyrimai... Ryt leksiu i VK - nera ko cia zaisti, taip ar taip kiekviena karta po vokeli nesciau ginei doh.gif

Mergaites, itariu, kad iki mazdaug 5cd dingstu - dabar gersiu D, po to tikiuos mm - nematuosiu. Skaitysiu ir busiu kartu 4u.gif
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif

griztu is tolimuju krastu deja su tokiom ziniom:

http://public.fotki....p/4-ciklas.html

dabar tikiuosi Kaledom davanele gaut tongue.gif ax.gif
Atsakyti
Vaidilina 4u.gif Dar vienas grazuolis, bet nesekmingas grafikelis....

Merginos, noreciau paklausti apie 2 ciklo faze. Kaip zinome, ji turetu buti mazdaug vienoda, +-1diena... Tai vat mano praeito ciklo 2faze- 11D, o dabar jau va 13DPO ir dar nepramusa mmm. NT neigiami, BT nukritus. Ar cia gal rodo koki hormonini disbalansa ar dar kazka? g.gif
Atsakyti