Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(gretusiu @ 2009 11 30, 17:17)
Na kol kas planas toks

Nu man tu patinki su savo uzsispyrimu mirksiukas.gif
Be abejo, jei gine kad ir su vokeliu nenori taves matyti, tai gal jau ir neik pas ja mirksiukas.gif
O del kraujo tyrimu tai... g.gif Aisku dabar situo laiku tai beprasmiska ka daryti. Nes paprsatai jie atliekami 3-5 CD. LH tai pat beprasmiska daryti, kadangi jau iur OT parode, kad jo nera marios.
FSH gal but parodys ar jo pakankamai kad stimuliuotu folikulu augima, bet ji gamina ne kiausides o hipofize mirksiukas.gif O prolaktinas gali slopinti FSH gamyba, taigi jis pagal viska turetu buti pas tave padidintas (as taip speju blush2.gif )
Taigi as tavo vietoje dabar nieko negerciau. Gyvenciau kaip gyvenus, megauciuosi SB ir laukciau mmm. Sulaukus mmm skambinciau i VK ir registruociaus pas gydytoja. aisku susirinkciau visus savo analizus pasiimciau grafikelius, OT testuku kolekcijas ir pirmyn.

QUOTE(Selva @ 2009 11 30, 19:48)
Merginos, noreciau paklausti
Manuciau kad greiciausiai nevisai tiksliai buvo nustatyta O diena. Arba galimas dalykas, kad formuojasi geltonkunio cista.
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2009 11 30, 20:13)
1. Nu man tu patinki  su savo uzsispyrimu  mirksiukas.gif
Be abejo, jei gine kad ir su vokeliu nenori taves matyti, tai gal jau ir neik pas ja  mirksiukas.gif
2. O del kraujo tyrimu tai...  g.gif Aisku dabar situo laiku tai beprasmiska ka daryti. Nes paprsatai jie atliekami 3-5 CD. LH tai pat beprasmiska daryti, kadangi jau iur OT parode, kad jo nera marios.
FSH gal but parodys ar jo pakankamai kad stimuliuotu folikulu augima, bet ji gamina ne kiausides o hipofize mirksiukas.gif O prolaktinas gali slopinti FSH gamyba, taigi jis pagal viska turetu buti pas tave padidintas (as taip speju  blush2.gif )
3.  Taigi as tavo vietoje dabar nieko negerciau. Gyvenciau kaip gyvenus, megauciuosi SB ir laukciau mmm. Sulaukus mmm skambinciau i VK ir registruociaus pas gydytoja. aisku susirinkciau visus savo analizus pasiimciau grafikelius, OT testuku kolekcijas ir pirmyn.

1. Aciu, ale ka daryti - prasiverus langa laukti, kol vejas ipus? Gruodis gi doh.gif
2. Pasidariau tyrimus ir pasiemiau rezultatus: FSH 6,81 (1,7-7.7) LH 19,72 (1,1-11,4) PRL 127,1 (102-496). Taigi LH/FSH santykis beveik 3, o tai jau rodo policistines.
3. mm as jau praeita cikla laukiau 60 dienu lotuliukas.gif Is kur jos bus, jei O ne zymes (po echo siandien)? Analizai jau vokeliuose - ryt belsiu i VK thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2009 11 30, 20:21)
1. Aciu, ale ka daryti - prasiverus langa laukti, kol vejas ipus? Gruodis gi  doh.gif
2. Pasidariau tyrimus ir pasiemiau rezultatus: FSH 6,81 (1,7-7.7) LH 19,72 (1,1-11,4) PRL 127,1 (102-496). Taigi LH/FSH santykis beveik 3, o tai jau rodo policistines.
3. mm as jau praeita cikla laukiau 60 dienu  lotuliukas.gif Is kur jos bus, jei O ne zymes (po echo siandien)? Analizai jau vokeliuose - ryt belsiu i VK  thumbup.gif

nar neisigalvok kad policistines ar kokios dar ten. Cia normos 3-5 CD. O dabar kuri ciko idena pas tave.
LH irgi ne is mazuju - taigi gal kula banga, lauk blush2.gif
Na jei jau spirgi ir pinigeliu turi tam reikalui - tai kad sirdelei butu ramiau ir miegotum ramiau nueik i VK smile.gif

p.s. pas mane karta organizmas irgi sposa iskrete - laikiau mmm gal 80 dienu doh.gif Laimei tai buvo tik vienas toooks ciklas, o jau buvau prisimislijus kad laukiuosi doh.gif
Dar sako kad KT padeda sureguliuoti cikla ax.gif

p.p.s. man rodos mes beveik kartu svesim savo gimtadienius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutas: 30 lapkričio 2009 - 20:31
QUOTE(Selva @ 2009 11 30, 18:48)
Vaidilina  4u.gif Dar vienas grazuolis, bet nesekmingas grafikelis....Merginos, noreciau paklausti apie 2 ciklo faze. Kaip zinome, ji turetu buti mazdaug vienoda, +-1diena... Tai vat mano praeito ciklo 2faze- 11D, o dabar jau va 13DPO ir dar nepramusa mmm. NT neigiami, BT nukritus. Ar cia gal rodo koki hormonini disbalansa ar dar kazka?  g.gif
Sveika,pas mane irgi 2dienas uzsitese 2ciklo faze,tai net nezinau kodel cia taip g.gif Nenusimink,jau kaledom gal ir mes sulauksim ryskiu II mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos...mano HCG siandien 161,8
labai issigandau,kad mazokas,bet gine sake normaliai paaugo,per 3 dieneles....

gretusiu kantrybes tau dideles
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2009 11 30, 20:28)
nar neisigalvok kad policistines ar kokios dar ten. Cia normos 3-5 CD. O dabar kuri ciko idena pas tave.
LH irgi ne is mazuju - taigi gal kula banga, lauk  blush2.gif
Na jei jau spirgi ir pinigeliu turi tam reikalui - tai kad sirdelei butu ramiau ir miegotum ramiau nueik i VK  smile.gif
p.p.s. man rodos mes beveik kartu svesim savo gimtadienius  biggrin.gif

Siandien 23 cd - del to ir lekiau pas gine. Anas ciklas - 60 dienu, sikart nei BT, nei OT nieko gero nezadejo.
I VK noriu ne tam, kad geriau miegociau. Ryte gines atsakymas tel buvo - o ko tau eiti, ka as pakeisiu jei paziuresiu, realybe yra tokia kokia yra... Po vokelio tapau mazyte... Po echo paaiskejo - sitam ciklui jau AA.
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2009 11 30, 19:13)
Manuciau kad greiciausiai nevisai tiksliai buvo nustatyta O diena. Arba galimas dalykas, kad formuojasi geltonkunio cista.

Paziurejau i FF- galejo teoriskai tenai buti 1dienos paklaida ir antra faze buti 12D g.gif Tik nebaugink manes cistom unsure.gif
QUOTE(daivukas27 @ 2009 11 30, 19:33)
Sveika,pas mane irgi 2dienas uzsitese 2ciklo faze,tai net nezinau kodel cia taip g.gif Nenusimink,jau kaledom gal ir mes sulauksim ryskiu II mirksiukas.gif

Aha, bet pas tave kabinosi lyg ir wub.gif Mano abu NT svaruteliai- jokio vaiduoklio... Na bet ok, dar ne didelis uzdelsimas palauksiu ryt poryt dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(staniule @ 2009 11 30, 19:34)
Sveikos...mano HCG siandien 161,8labai issigandau,kad mazokas,bet gine sake normaliai paaugo,per 3 dieneles....gretusiu kantrybes tau dideles
Tai sveikinu tave jau,viskas  thumbup.gif  ir skaiciukai tai dideja,lengvu tau 9 menesiuku ir laukiam nauju virusiuku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daivukas27 @ 2009 11 30, 21:51)
Tai sveikinu tave jau,viskas  thumbup.gif  ir skaiciukai tai dideja,lengvu tau 9 menesiuku ir laukiam nauju virusiuku biggrin.gif

dekui
gruodzio 7d pas gine,tada ir paskleisiu vaisingus virusiukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2009 11 30, 18:17)
Na kol kas planas toks - .....

Jau maciau kitur, kad planai koregavosi i mano galva teisingesne puse thumbup.gif VK tinkamiau priziures tave thumbup.gif

QUOTE(vaidalina @ 2009 11 30, 20:40)
griztu is tolimuju krastu deja su tokiom ziniom

na ka naujas ciklas - naujos viltys 4u.gif

QUOTE(staniule @ 2009 11 30, 21:34)
Sveikos...mano HCG siandien 161,8
labai issigandau,kad mazokas,bet gine sake normaliai paaugo,per 3 dieneles....

Tai gi super bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
HCG - dvigubeja kas 2-3 dienos, tai tau puikiai paaugo thumbup.gif
Lengvo ir sklandaus nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2009 11 30, 22:42)
Jau maciau kitur, kad planai koregavosi i mano galva teisingesne puse  thumbup.gif VK tinkamiau priziures tave  thumbup.gif
na ka naujas ciklas - naujos viltys  4u.gif
Tai gi super  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
HCG - dvigubeja kas 2-3 dienos, tai tau puikiai paaugo  thumbup.gif
Lengvo ir sklandaus  nestuke.gif

aciu uz komentara ingutevi....niekaipp negaliu ramiai gyvent ir dziaugtis,cia pirmo nesekmingo nestumo pasekme...
o uz tave laikau kumstukus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,as Bt matuojau jau 6ciklas,ir man dar vis kyla klausimu,gal jus galesit padet 4u.gif
Kada vyksta ovuliucija,iki siol maniau,kad kai pakyla teperatura,pasirodo,kad pries doh.gif diena ar dvi,ar tai pades nustatyt tik Ot? Pavyzdziui sitam grafikeli,kodel O ne 18cd?
user posted image

ir kodel man brezia punktyrine linija?
sita cikla labai sokineja temperatura,ar tai nieko blogo ir as bereikalo issigalvoju
user posted image

blush2.gif

Atsakyti