QUOTE(pliuske @ 2009 12 02, 12:48)
As leidaus 7 dienas po 150 Gonal. Tada vaziavau apziurai. Skyre dar dvi dozes (po 150), po kuriu vel turejau atvaziuoti. Tada dar viena doze Gonal, Ovitrelle po 1 dienos ir tada jau punkcijai atvaziavau. Zinok apie tai kad reikia gerti daug skysciu man nieko nesake. Bet gerk, blogiau tikrai nebus. As ir pati geriu mazai skysciu, tai dabar sakiau jau reikes prisiversti po kokius 2-3 litrus isgerti. 

Aišku...aš irgi važiuosiu po 7d. apžiūrai, tik man dozė didesnė

žinau į LV važinėji, kaip suderinat dažnus važiavimus su darbais? Aš galvoju gal po apžiūros kai jau reiks kas antrą dieną važiuot gal pasiimt atostogų?
QUOTE(agpa @ 2009 12 02, 12:51)
butiniausiai, tik sikart as garsiai! visoms visoms dideliausios sekmes

man sake! del hiperstimuliacijos. gerk daug daug
bet taip pat reik stebet, kad ir slapintumeis daznai, kad nesikauptu skysciai 

man sake! del hiperstimuliacijos. gerk daug daug

Ačiū

Baltija L. taip tau taikys ilgąjį protokolą kaip ir man. Testo reiks laukti taip pat kaip ir po trumpojo, kai sulauksi mmm 2-3CD pradės stimuliuoti, tai panašiai užtrunka apie porą savaičių, tada punkcija, po kelių dienų įsodinimas ir tada porą savaičių laukimo

Tu suprantu ne LT darysies, ten pas juos kitaip ir su narkoze ir su žirniukais, LT man atrodo visur duoda trumpą intraveninę narkozę. O dėl žirniukų tai nežinau, aš prašyčiau bent jjau dviejų, juk ne taip jau dažnai abu ir prikimba, bent jau šansus turėtum du