Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(pliuske @ 2009 12 02, 12:48)
As leidaus 7 dienas po 150 Gonal. Tada vaziavau apziurai. Skyre dar dvi dozes (po 150), po kuriu vel turejau atvaziuoti. Tada dar viena doze Gonal, Ovitrelle po 1 dienos ir tada jau punkcijai atvaziavau. Zinok apie tai kad reikia gerti daug skysciu man nieko nesake. Bet gerk, blogiau tikrai nebus. As ir pati geriu mazai skysciu, tai dabar sakiau jau reikes prisiversti po kokius 2-3 litrus isgerti. smile.gif

Aišku...aš irgi važiuosiu po 7d. apžiūrai, tik man dozė didesnė smile.gif. O tu kiek
žinau į LV važinėji, kaip suderinat dažnus važiavimus su darbais? Aš galvoju gal po apžiūros kai jau reiks kas antrą dieną važiuot gal pasiimt atostogų?

QUOTE(agpa @ 2009 12 02, 12:51)
butiniausiai, tik sikart as garsiai! visoms visoms dideliausios sekmes group.gif  heart.gif
man sake! del hiperstimuliacijos. gerk daug daug smile.gif bet taip pat reik stebet, kad ir slapintumeis daznai, kad nesikauptu skysciai mirksiukas.gif

Ačiū smile.gif , jau nuo šiandien pasistačiau 2l sulčių ir gurkšnoju, tik man atrodo kad daugiau WC palieku nei išgeriu lotuliukas.gif , tai gal gerai?

Baltija L. taip tau taikys ilgąjį protokolą kaip ir man. Testo reiks laukti taip pat kaip ir po trumpojo, kai sulauksi mmm 2-3CD pradės stimuliuoti, tai panašiai užtrunka apie porą savaičių, tada punkcija, po kelių dienų įsodinimas ir tada porą savaičių laukimo mirksiukas.gif
Tu suprantu ne LT darysies, ten pas juos kitaip ir su narkoze ir su žirniukais, LT man atrodo visur duoda trumpą intraveninę narkozę. O dėl žirniukų tai nežinau, aš prašyčiau bent jjau dviejų, juk ne taip jau dažnai abu ir prikimba, bent jau šansus turėtum du ax.gif
Atsakyti
skorpas35, geriau rinkis vandeni mirksiukas.gif arbatos irgi nesiskaito, salia visu kitu gerimu turi but papildomai bent 2 l vandens hi.gif
Atsakyti

, kai sulauksi mmm 2-3CD pradės stimuliuoti, tai panašiai užtrunka apie porą savaičių, tada punkcija, po kelių dienų įsodinimas ir tada porą savaičių laukimo mirksiukas.gif
Tu suprantu ne LT darysies, ten pas juos kitaip ir su narkoze ir su žirniukais, LT man atrodo visur duoda trumpą intraveninę narkozę. O dėl žirniukų tai nežinau, aš prašyčiau bent jjau dviejų, juk ne taip jau dažnai abu ir prikimba, bent jau šansus turėtum du ax.gif

tai vat ir as manau,kad du butu liux,aisku as turiu tokia teise reikalauti,kad dekit man du ir viskas,tik jie nerekomenduoja,ir manasis kazkaip linkes jais tiketi,nes kaip aiskina bijo del manes...
truputi nesuprantu 2-3CD prades....man aiskino kad kai prasides mmm iskart pirmaja diena skambinu i klinika,tada man jie uzsako vaistus ir atsiuncia i namus(vaistai grieztai turi buti laikomi saldytuve)ir tada 21d nuo mmm pradzios pradedu badytis rytais,dar poto apytikriai po7-10d prasides mmm..tokia pradzia pas mus,tai gal cia dar kitaip g.gif jauciuosi kaip idijote,nieko nebesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2009 12 02, 13:21)
skorpas35, geriau rinkis vandeni mirksiukas.gif arbatos irgi nesiskaito, salia visu kitu gerimu turi but papildomai bent 2 l vandens hi.gif

Tai kad tame ir bėda negaliu vandens gerti, nežinau kodėl, bet jei daugiau jo išgeriu tai žarnynas streikuoja, burbuliuoja ir vidurius paleidžia...tai todėl pasirinkau sultis darbe, o arbatas namie smile.gif , juk ir ten vanduo, tik su priedais biggrin.gif

QUOTE(Baltija L. @ 2009 12 02, 13:26)
, kai sulauksi mmm 2-3CD pradės stimuliuoti, tai panašiai užtrunka apie porą savaičių, tada punkcija, po kelių dienų įsodinimas ir tada porą savaičių laukimo  mirksiukas.gif
Tu suprantu ne LT darysies, ten pas juos kitaip ir su narkoze ir su žirniukais, LT man atrodo visur duoda trumpą intraveninę narkozę. O dėl žirniukų tai nežinau, aš prašyčiau bent jjau dviejų, juk ne taip jau dažnai abu ir prikimba, bent jau šansus turėtum du  ax.gif
tai vat ir as manau,kad du butu liux,aisku as turiu tokia teise reikalauti,kad dekit man du ir viskas,tik jie nerekomenduoja,ir manasis kazkaip linkes jais tiketi,nes kaip aiskina bijo del manes...
truputi nesuprantu 2-3CD prades....man aiskino kad kai prasides mmm iskart pirmaja diena skambinu i klinika,tada man jie uzsako vaistus ir atsiuncia i namus(vaistai grieztai turi buti laikomi saldytuve)ir tada 21d nuo mmm pradzios pradedu badytis rytais,dar poto apytikriai po7-10d prasides mmm..tokia pradzia pas mus,tai gal cia dar kitaip  g.gif  jauciuosi kaip idijote,nieko nebesuprantu  doh.gif

Viskas čia gerai ir tas pats, tik skirtumas kad vaistus į namus pristato, o mes kada norim galim nueit su receptu ir nusipirkt, arba kaip pvz. LV klinikoj pas gydytoją nusiperki. Man irgi savaitę iki mmm reikėjo atvažiuoti dėl blokuojančių vaistukų, tai gavau tokių kur veikia visą mėnesį ir nereikia kasdien badytis smile.gif , lygiai po 7d. prasidėjo mmm ir dabar nuo antros mmm dienos leidžiuosi folikulų augimą stimuliuojančius vaistus...manau ir tau taip bus smile.gif
Atsakyti
oi aciu uz pagalba 4u.gif
man dar sake pradeti gerti arba folio rugsti arba vitaminus pregnacare,tai galvoju si men pagerti folio rugsti o sausi tuos vitaminus?ka manai? g.gif ar nemaisyti ir ta pora men gerti arba ta arba ana?
Atsakyti
QUOTE(skorpas35 @ 2009 12 02, 14:12)
Aišku...aš irgi važiuosiu po 7d. apžiūrai, tik man dozė didesnė  smile.gif. O tu kiek
žinau į LV važinėji, kaip suderinat dažnus važiavimus su darbais? Aš galvoju gal po apžiūros kai jau reiks kas antrą dieną važiuot gal pasiimt atostogų?
Ačiū  smile.gif , jau nuo šiandien pasistačiau 2l sulčių ir gurkšnoju, tik man atrodo kad daugiau WC palieku nei išgeriu  lotuliukas.gif , tai gal gerai?

Aha, i LV. As nedirbu, taip kad ir bedu del vazinejimo neturiu ax.gif
O tu,aisku pasiimk atostogu koki pora savaiciu.Per ta laika atliksi viska ka reikia,suvazinesi,padarys punkcija ir dar po isodinimo kelias dieneles pailsesi namie,kad zirniukas niekur nepabegtu ir isitvirtintu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija L. @ 2009 12 02, 13:47)
oi aciu uz pagalba  4u.gif
man dar sake pradeti gerti arba folio rugsti arba vitaminus pregnacare,tai galvoju si men pagerti folio rugsti o sausi tuos vitaminus?ka manai? g.gif ar nemaisyti ir ta pora men gerti arba ta arba ana?

Surask vitaminus,kad ten butu folio rugstis,ir papildomai nereikes tada folke vartoti mirksiukas.gif Ir dar ziurek,kad nebutu vit.A 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija L. @ 2009 12 02, 13:47)

Iš esmės tai didelio skirtumo nėra, svarbu kad gautum folinės rg., aš tai geriu folinę jau pusantrų metų, tai kai paklausiau gydytojo gal reikia kokių rimtesnių vitaminų ar dar ko pagerti prieš IVF, tai sakė pilnai pakanka folinės rg.
Atsakyti
QUOTE(*oksi* @ 2009 12 02, 16:06)
Surask vitaminus,kad ten butu folio rugstis,ir papildomai nereikes tada folke vartoti mirksiukas.gif Ir dar ziurek,kad nebutu vit.A 4u.gif

o kodel negali buti vitamino A??
o ten kiekis tos folio rugstis pakankams yra toje vitaminu pakuoteje?noriu padaryti viska kuo geriau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija L. @ 2009 12 02, 14:20)
o kodel negali buti vitamino A??
o ten kiekis tos folio rugstis pakankams yra toje vitaminu pakuoteje?noriu padaryti viska kuo geriau  blush2.gif

Kai pastosi,vaikeliui negerai,jei per daug vartosi vit.A,del to man gine ir sake,kad iki 12sav. reikia gerti vitaminus nescioms be vit.A mirksiukas.gif O folines ten tikrai pakanka 4u.gif
Atsakyti
[quote=*oksi*,2009 12 02, 16:31]

aciu aciu aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija L. @ 2009 12 02, 14:47)

gal pasikartosiu esu rasiusi anksciau,bet mielosios pasakykit is ko sprendziat ,kad jums reikia gerti vitaminus?folio rugsty tai taip savaime suprantama,bet vitaminus?visus vitaminus nescioms rekomenduotina gerti kai vaisiaus organai yra jau susiformave,t.y nuo 12-os nestumo savaites,ir tik tokiu atveju ,jei jums ju reikia.O ar ju jums reikia gali parodyti tyrimai,arba pacios savijauta.Tad patarciau rimtai pagalvoti,pries gerent mirksiukas.gif appa-didziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(skorpas35 @ 2009 12 02, 15:14)
Iš esmės tai didelio skirtumo nėra, svarbu kad gautum folinės rg., aš tai geriu folinę jau pusantrų metų, tai kai paklausiau gydytojo gal reikia kokių rimtesnių vitaminų ar dar ko pagerti prieš IVF, tai sakė pilnai pakanka folinės rg.

labai tau pritariu,man ta paty sake gine,o tuo labiau nuo tu vitaminu po to vaikai gimsta alergiski 4u.gif
Atsakyti