Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

agpa, 4u.gif 4u.gif 4u.gif

pliuske, kantrybės, ramybės - viskas bus gerai!
Atsakyti
[quote=Sicily,2009 12 02, 21:09]
Baltija, nueik i Boots Pharmacy ir nusipirk atskira 400mg folic acid dezute, mazos tos tabletytes, isgersi po dvi ir bus liuks mirksiukas.gif

g.gif teisybe sakai,aciu 4u.gif
zinai visai protelis skysteti pradejo,jauciu brangusis greitu laiku isprotes nuo mano tridaliojimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2009 12 02, 12:47)
ariwon, wadera  friends.gif  4u.gif

Aciu, Agpa, uz silta priemima... smagu zinot, kad ne vienas esi wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zizilia @ 2009 12 02, 20:31)

pliuske, kantrybės, ramybės - viskas bus gerai!

wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=skorpas35,2009 12 02, 14:12]
Aišku...aš irgi važiuosiu po 7d. apžiūrai, tik man dozė didesnė smile.gif. O tu kiek
žinau į LV važinėji, kaip suderinat dažnus važiavimus su darbais? Aš galvoju gal po apžiūros kai jau reiks kas antrą dieną važiuot gal pasiimt atostogų?

Baltija L. taip tau taikys ilgąjį protokolą kaip ir man.

Man irgi taiko ilgaja schema... Kas gali paaiskinti, kuo skiriasi ilgoji schema nuo trumposios??? g.gif
ir pradejus stimuliacija kaip daznai reikes lankytis pas daktara?
Atsakyti
aqpa, nekantriai laukiam tavo HCG wub.gif 4u.gif primink kur gydotes?
Ariwom, linkiu kad viesnage cia uzsibaigtu siuo sekmingu IVF 4u.gif ikeliu sarasan ax.gif
BaltijaL, tave irgi ikeliu sarasan sausiui ? ax.gif
R&V, tavo sekme man ikvepia vilties, nes kiek pamenu gydetes Rygoje? 4u.gif dziaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
Pliuske, ar skambinaisi jau i klinika ? Kaip ten tavo embrioniukai wub.gif ryt isodinimas ?
Atsakyti
QUOTE(Ariwom @ 2009 12 02, 22:14)
Man irgi taiko ilgaja schema... Kas gali paaiskinti, kuo skiriasi ilgoji schema nuo trumposios???  g.gif 
ir pradejus stimuliacija kaip daznai reikes lankytis pas daktara?

Ilgoji schema tęsiasi per du ciklus. Vieno ciklo 21-23CD skiriami blokuojantys folikulų augimą kiaušidėse vaistai (vienkartinė dozė arba kasdien po dozę),panašiai po 7-10d. ateina mmm ir nuo 2-3mmm dienos pradedi leistis folikulų augimą stimuliuojančius vaistus, dozę ir sekantį apsilankymą nustato gydytojas. Panašiai po 5-7d. daro echo, žiūri kaip sekasi, jei reikia koreguoja dozę, tada jau dažniau reiks apsilankyt, pagal tai kaip seksis augint. Kiek žinau tai punkcija būna panašiai po 10-14d. nuo stimuliacijos pradžios , dar po kelių dienų įsodinimas ir dvi savaitės kantraus ir jaudinančio laukimo smile.gif . O trumpoji schema skiriasi tuo kad prasideda 2-3CD, nuo stimuliacijos mirksiukas.gif
Sėkmės ir gerų rezultatų drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2009 12 03, 11:28)
Pliuske, ar skambinaisi jau i klinika ? Kaip ten tavo embrioniukai  wub.gif  ryt isodinimas ?

Sveikutes,
Aha,skambinaus. Is sesiu beliko 2 verysad.gif Tie du gerai dalinasi, o dar vienas yra kuris nelabai gerai. Kiti nebesidalina. Isodinimas rytoj. Nusiminiau,kad tik du liko ir nebus ka uzsaldyti.. doh.gif
Papildyta:
Sakykit, o gali taip buti, kad ir tie du gali nustoti dalintis? Siaubingai bijau scare.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pliuske: 03 gruodžio 2009 - 11:11
QUOTE(pliuske @ 2009 12 03, 12:16)
Sveikutes,
Aha,skambinaus. Is sesiu beliko 2 verysad.gif Tie du gerai dalinasi, o dar vienas yra kuris nelabai gerai. Kiti nebesidalina. Isodinimas rytoj. Nusiminiau,kad tik du liko ir nebus ka uzsaldyti..  doh.gif
Papildyta:
Sakykit, o gali taip buti, kad ir tie du gali nustoti dalintis? Siaubingai bijau  scare.gif

Pliuske, viskas bus gerai console.gif Isodins tau tuos stipruolius ir pasiliks jie visiems 9 menesiukams ir jokiu snaiguciu neprireiks 4u.gif . Dabar tik galva aukstyn! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adinka @ 2009 12 01, 12:29)
Na bus dar viena "dovanele" reiks susituokti  doh.gif  doh.gif  doh.gif, galvojau, kad blogai perskaiciau... doh.gif 
Kolkas nerasyk, ryt informuosiu, ka vyras sumaste, tada paskambinsiu gyd. -papasakos apie savo vizija musu IVF'o ir tada galesi, ok ax.gif  4u.gif ?

na, baikit kvailioti,mes nebuvote susituoke ir niekas musu net neklause santuokos liudijimo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gitana78de @ 2009 12 03, 12:20)
Pliuske, viskas bus gerai  console.gif  Isodins tau tuos stipruolius ir pasiliks jie visiems 9 menesiukams ir jokiu snaiguciu neprireiks  4u.gif . Dabar tik galva aukstyn! mirksiukas.gif

4u.gif Bandau tiketi, kad viskas bus gerai, bet nerimas vis tiek yra ir bus iki rytojaus unsure.gif
Atsakyti