Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(suvilte @ 2009 12 02, 15:05)
gal pasikartosiu esu rasiusi anksciau,bet mielosios pasakykit is ko sprendziat ,kad jums reikia gerti vitaminus?folio rugsty tai taip savaime suprantama,bet vitaminus?visus vitaminus nescioms rekomenduotina gerti kai vaisiaus organai yra jau susiformave,t.y nuo 12-os nestumo savaites,ir tik tokiu atveju ,jei jums ju reikia.O ar ju jums reikia gali parodyti tyrimai,arba pacios savijauta.Tad patarciau rimtai pagalvoti,pries gerent  mirksiukas.gif   

Man gine sake gerti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(suvilte @ 2009 12 02, 15:05)

labai tau pritariu,man ta paty sake gine,o tuo labiau nuo tu vitaminu po to vaikai gimsta alergiski 4u.gif

Visa nestuma geriau vitaminus,jokiu alergiju vaikas neturi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*oksi* @ 2009 12 02, 17:25)
Man gine sake gerti mirksiukas.gif
Papildyta:

Visa nestuma geriau vitaminus,jokiu alergiju vaikas neturi schmoll.gif

na idomu idomu g.gif g.gif g.gif g.gif
na as pati nesugalvojau,kad man vitaminu reikia,man ligonineje pasake...
esu girdejusi,kad gali buti alergija poto vaikuciui...bet matau,kad nevisada tiesa...
Atsakyti
Geriau visa nestuma vitaminu, plius Leja nuo 4 paros geria vitaminu (pagal belgu rekomendacijas), jokiu alergijos pozymiu dar nepastebejom. Man regis, didzioji dalis vaiku paveldi polinki alergijoms, aisku visada yra ir kitokiu nuomoniu, matyt, gerti, ar ne kiekvienos apsisprendimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija L. @ 2009 12 02, 15:20)
o ten kiekis tos folio rugstis pakankams yra toje vitaminu pakuoteje?noriu padaryti viska kuo geriau  blush2.gif

man tai liepe ne maziau 800 mikrogramu, tai as longvito geriu, kiek maciau tik sios firmos tokia doze yra vienoje tabl. dazniausiai 400 buna /tektu po 2 tada gert/ mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(skorpas35 @ 2009 12 02, 14:38)
Tai kad tame ir bėda negaliu vandens gerti, nežinau kodėl, bet jei daugiau jo išgeriu tai žarnynas streikuoja, burbuliuoja ir vidurius paleidžia...tai todėl pasirinkau sultis darbe, o arbatas namie  smile.gif , juk ir ten vanduo, tik su priedais  biggrin.gif

ach tu lotuliukas.gif vandens virskint nereikia ax.gif gerk tada karsta vandeni su citrina tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(pliuske @ 2009 12 02, 12:15)
Oi,dabar kaip bijau,kad tik gerai dalintusi. Rytoj tureciau suzinoti.. unsure.gif

rytojus ax.gif kaip laukiu wub.gif wub.gif kumstukus spaudziu uz geras dalybas thumbup.gif
Atsakyti
Kaip esu susinervinus tai negaliu frusty.gif Visi tyrimai padaryti, o ginė priims tik sausio 19 d.Tai tik Velykoms bus mano naujas icsi bandymas angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2009 12 02, 19:03)
Kaip esu susinervinus tai negaliu  frusty.gif  Visi tyrimai padaryti, o  ginė priims tik sausio 19 d.Tai tik Velykoms bus mano naujas icsi bandymas  angel_sadangel.gif

gal taip ir geriau? aš kartais pagalvoju ar ne perdaug viską skubinu, gal kartais reikia leisti ir atsiduoti laiko tėmei?
p.s. žinau, kad amžius spaudžia, manes šis amžiaus spaudimas vis neapleidžia....
Atsakyti
QUOTE(redute @ 2009 12 02, 19:05)
gal taip ir geriau? aš kartais pagalvoju ar ne perdaug viską skubinu, gal kartais reikia leisti ir atsiduoti laiko tėmei?
p.s. žinau, kad amžius spaudžia, manes šis amžiaus spaudimas vis neapleidžia....

Aš tai bijau, kad ginė sakys, kad tyrimai per seni (Italijoj jie galioja 6 mėn.)Tada trūkt už vadžių ir vėl iš pradžių unsure.gif

Man 32 metai, nenoriu budama 40 sulaukti pirmo vaikučio.

redute, kaip tu laikaisi? smile.gif
Atsakyti
[quote=agpa,2009 12 02, 19:48]
man tai liepe ne maziau 800 mikrogramu, tai as longvito geriu, kiek maciau tik sios firmos tokia doze yra vienoje tabl.

o nebus perdaug??? blush2.gif na man nieko nesake kiek mkg reikia.. g.gif
o pavadinima jau issisaugojau tai kai kaledom grisim i LT reiks nusipirkti,aciukas 4u.gif
Atsakyti
Tikrai nebus per daug mirksiukas.gif Jau pabodo rasyt, kad tai naujausios rekomendacijos, nes kai Lejos laukiausi jau tokios dozes buvo, pasigirsta kalbu, kad gal naudinga 1000 mikrogramu doze
Atsakyti
Sveikos mergaites,

Ar yra siam skyrelyje busimu ar esamu nestuke.gif , kurios gyvena Londone? Man labai reiketu jusu konsultacijos del nestumo ir daktaru pas kuriuos lankotes 4u.gif

Tyliai dziaugiuosi, nes vakar kraujo testukas parode teigiama rezultata. Dar teks ji pakartoti kitos savaites begyje...
Atsakyti
agpa, tyliai tyliai sveikinu 4u.gif
Ruošiuosi iki Kalėdų susitikti su snaigutėmis, tik tos baidyklės mmm niekaip neateina... doh.gif Kad tik jos greičiau pasirodytų (retas atvejis, kai to norisi biggrin.gif )ir neišderintų man visų planų, nes nuo švenčių suplanavau paatostogauti ir pakeliauti, na, ir besiilsint sulaukti gerų žinių wub.gif Žodelį "galbūt" reikia pridurti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija L. @ 2009 12 02, 17:10)
o pavadinima jau issisaugojau tai kai kaledom grisim i LT reiks nusipirkti,aciukas  4u.gif

Baltija, nueik i Boots Pharmacy ir nusipirk atskira 400mg folic acid dezute, mazos tos tabletytes, isgersi po dvi ir bus liuks mirksiukas.gif

QUOTE(R&V @ 2009 12 02, 17:26)
Ar yra siam skyrelyje busimu ar esamu  nestuke.gif , kurios gyvena Londone? Man labai reiketu jusu konsultacijos del nestumo ir daktaru pas kuriuos lankotes 4u.gif

Sveika R&V, visu pirma sveikinu! As esu londoniete, parasyk man i az, gal kuom padet galesiu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sicily: 02 gruodžio 2009 - 19:09