Įkraunama...
Įkraunama...

Bronchinė astma

QUOTE(Čili @ 2010 01 21, 22:56)
inhaliatorių rinkausi pagal funkcijas smile.gif Man reikėjo, kad būtų galima į jį pilti ir aliejiniu pagrindu skysčius, tarkim su eteriniu aliejum ar pan.  Kaukės skirtingos, antgaliai,patogumas ir gamintojas  smile.gif
medaus neduodu.

Astmininkams karštų garų negalima smile.gif
Gali būti nuo šildymo wink.gif Pamėginkite drėkinti patalpas, dažniau vėdinti, o odelę tepti riebiu tepalu kokiu, kad ir taukmedžio sviestu...

Mes irgi pagal gydytoju rekomendacijas isigyjom OMRON aparata, tik mums per ji sake ekstra atveju Beroduali vartoti, kurio net pirkti Lietuvoje nera, tokiam pavidale, kaip mums reikia, gavom is ligonines.
Gal galetumet parasyti kaip su tuo mineraliniu reiktu, koki naudoti ir pan. Mes nesergam, bet as uzsirasyciau jei ka kad po ranka butu. Aciu
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2010 01 21, 21:26)
Adrenalina pilam pacioj pradzioj...
Su laringitu draugaujam jau ketvirti metai per abu vaikus sudejus... ax.gif Tai esam jau visko isbande

oho, užuojauta.. Man labai baisu buvo kai susirgo mano dičkė laringitu, maniau uždus doh.gif Ačiūdie pasikartojo tik kartą, bet užteko užsdarius vonioj pabūti garuose...

QUOTE(gabby27 @ 2010 01 21, 22:11)
Mes irgi pagal gydytoju rekomendacijas isigyjom OMRON aparata, tik mums per ji sake ekstra atveju Beroduali vartoti, kurio net pirkti Lietuvoje nera, tokiam pavidale, kaip mums reikia, gavom is ligonines.
Gal galetumet parasyti kaip su tuo mineraliniu reiktu, koki naudoti ir pan. Mes nesergam, bet as uzsirasyciau jei ka kad po ranka butu. Aciu

na aš nusperku negazuotą "tichė", pilu 3ml ir kvėpuojam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2010 01 22, 10:56)
oho, užuojauta.. Man labai baisu buvo kai susirgo mano dičkė laringitu, maniau uždus doh.gif  Ačiūdie pasikartojo tik kartą, bet užteko užsdarius vonioj pabūti garuose...
na aš nusperku negazuotą "tichė", pilu 3ml ir kvėpuojam smile.gif

na tarkim sita procedura reikia naudoti i tarpus tarp kitu kaip suprantu? o kiek kartu i diena reiktu tu 3ml Tiche ir ar turi tarpas buti tarp kitu vaistu kvepuojamu, salbutamolio, flixotide?
Isanksto Aciu uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(gabby27 @ 2010 01 22, 09:20)
na tarkim sita procedura reikia naudoti i tarpus tarp kitu kaip suprantu? o kiek kartu i diena reiktu tu 3ml Tiche ir ar turi tarpas buti tarp kitu vaistu kvepuojamu, salbutamolio, flixotide?

mes arba kartą po 10min, arba dukart po 5min smile.gif O tarpą šiokį tokį darydavom sanatorijoj, namie kai garinomės,vaistus nutraukėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2010 01 22, 11:34)
mes arba kartą po 10min, arba dukart po 5min smile.gif O tarpą šiokį tokį darydavom sanatorijoj, namie kai garinomės,vaistus nutraukėm smile.gif

na mums buvo griezciausiai pasakyta nenutraukti vaistu ir juos mazinti kol visai sumazinom ir nebereikejo naudoti.
dar norejau paklausti ar visiems sergantiems BA priklauso sanatorija?
Atsakyti
QUOTE(gabby27 @ 2010 01 22, 09:58)
na mums buvo griezciausiai pasakyta nenutraukti vaistu ir juos mazinti kol visai sumazinom ir nebereikejo naudoti.
dar norejau paklausti ar visiems sergantiems BA priklauso sanatorija?

tai mums buvo jau ta stadija kai nutraukinėjom wink.gif

taip,visiems kartą į metus po paūmėjimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2010 01 21, 19:03)
Sakykit ar bera gintarinej vaistinej singuliaras be priemokos. jei yra kaip tik kkita savaite vaziuoju i klaipeda,eiciau pas gydytoja kad israsytu.... ax.gif

o tai čia skirtingose vaistinėse skirtingai, ta prasme visai neseniai Eurovaistinėj Singuliarą pirkau, reikėjo primokėti apie 25Lt. ( jei rinktumėtes Monkasta, reiktų primokėti apie 4Lt. )

Ladybird77777, mums alerginę slogą sukelia dulkės. Mums t.p. buvo adenoidai, šią vasarą operavomės, bet šaltuoju sezonu vis tiek vieną antibiotikų dozę sugėrėm doh.gif Gal išoperavus adenoidus, visos tos didžiosios slogos praeina, bet tie kosuliai niekur nedingsta, bet, tikiuosi tai išaugama (nors pulmonologė nuteikinėja, kad tas gėris bronchinė astma - visam gyvenimui ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2010 01 22, 11:17)
[i]
o tai čia skirtingose vaistinėse skirtingai, ta prasme visai neseniai Eurovaistinėj Singuliarą pirkau, reikėjo primokėti apie 25Lt. ( jei rinktumėtes Monkasta, reiktų primokėti apie 4Lt. )

Na cia karta buvo snekea kad gintarinej vaistinej be priemokos ar tai labai maza primokele buvo...
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2010 01 22, 11:17)

Ladybird77777, mums alerginę slogą sukelia dulkės. Mums t.p. buvo adenoidai, šią vasarą operavomės, bet šaltuoju sezonu vis tiek vieną antibiotikų dozę sugėrėm doh.gif  Gal išoperavus adenoidus, visos tos didžiosios slogos praeina, bet tie kosuliai niekur nedingsta, bet, tikiuosi tai išaugama (nors pulmonologė nuteikinėja, kad tas gėris bronchinė astma - visam gyvenimui ax.gif )

na bet mano mažiukas joms nealergiškas g.gif ir jis nekosti, išgėrėm savaitę Singuliaro ir tie kosuliai baigėsi, anksčiau net miegot neleisdavo tie kosuliai...dabar vėl išrašė mėnesiui Singuliaro..tai taip ir nesuprantu nuo ko čia ta sloga... g.gif ir jokių tyrimų taip ir liko neaišku ar sergam ta astma ar ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby27 @ 2010 01 22, 10:20)

Tikrai nereikia nutrauk vaistu vartojima,vien todel ,kad garais kvepuoji.
Papildyta:
QUOTE(ladybird77777 @ 2010 01 21, 22:47)
gal kas susidūrėt ir galit paaiškint nuo ko gali būti alerginė sloga jeigu namuose nelaikom  vaikui alergiją sukeliančių gyvūnų ir pan.?ar gali būti nuo maisto? mano vaikučiui taip pat yra adenoidai 2 laipsnio, nosytė nuolat užgulta,sloga žalsvos spalvos...ar gali čia būti nuo to?gal juos išoperavus viskas ir baigtųsi g.gif

Juk nebutinai gyvunelei gali sukelti alergija.Gal dulkiu erkutes alergizuoja,chemija ir t.t.Turint antro laipsnio adenoidus nereikia dar operuot.Reikia ,kad jums skirtu gyd. vaistus nosytei,nes jei nieko nedarysyt tik blogiau bus.
Papildyta:
QUOTE(delfinarija @ 2010 01 21, 18:16)
Ar kas bandet pirkti si skalbikly http://www.ringuva.l...l=1&t=3&k=5&s=0 ,as nupirkau +dar minkstikly toki pat uz 1centa,bet viena karta jau skalbiau,nelabai gerai man isskalbe rubus  smile.gif

Bandem,nepatiko ir netiko.
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2010 01 21, 21:56)
inhaliatorių rinkausi pagal funkcijas smile.gif Man reikėjo, kad būtų galima į jį pilti ir aliejiniu pagrindu skysčius, tarkim su eteriniu aliejum ar pan.  Kaukės skirtingos, antgaliai,patogumas ir gamintojas  smile.gif
medaus neduodu.

Astmininkams karštų garų negalima smile.gif
Gali būti nuo šildymo wink.gif Pamėginkite drėkinti patalpas, dažniau vėdinti, o odelę tepti riebiu tepalu kokiu, kad ir taukmedžio sviestu...

Ačiū už patarimus.O ar tikrai negalima karštais garais garinti?Mums daktarė nieko nesakė.
Atsakyti
Sveikos mamytes.norejau pasiklausti kuo skiriasi seretide nuo flixotide?
seniau vartojom seretide,dabar israse flixotide,o kosulys nepraeina verysad.gif ?
Atsakyti