Įkraunama...
Įkraunama...

Kefyro dieta

QUOTE(Anewa @ 2011 07 22, 07:25)
As taip negaleciau smile.gif , man butina tokiu atveju pasisvert...
Papildyta:
Tai kad kefirintis pradesiu nuo rytdienos , rytoj delcia prasideda. Prisijungsi?  drinks_cheers.gif

As jau nuo vakar su delcia,per vakar -800gr,tikiuos taip ir toliau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunojimamyte23 @ 2011 07 22, 12:11)
As jau nuo vakar su delcia,per vakar -800gr,tikiuos taip ir toliau  thumbup.gif

sveikos, aš irgi labai noriu šią dietą išbandyti, kadangi šiandien dar nevalgiau tai einu į parduotuvę kefyriuko ir jungiuosi! beto, šiandien pradėjus nereikės kitą savaitgalį kankintis šeštadienį sekmadienį visai be maisto kankintis...

pradinis svoris 62kg, svajonių rezultatas - mažesnis pilvas, plonesnės rankos.. ir išsivalyti organizmą ne pro šalį.

aišku sportuoti nepamaišytų, bet namuose neįmanoma sportuot, o į klubus negaliu sau leisti.. unsure.gif

na, lašiakai, laikykitės!! kefyras ateina! box.gif
Atsakyti
labas merginos ,labai suintrigavo si dieta, jungiuosi ir as nuo siandien .
Atsakyti
OGO smagu mergaites thumbup.gif kad jungiates drinks_cheers.gif Skemes pradedanciom smile.gif

Papildyta:
QUOTE(jaunojimamyte23 @ 2011 07 22, 12:11)
As jau nuo vakar su delcia,per vakar -800gr,tikiuos taip ir toliau  thumbup.gif

Hmmm, kokia slapuke wink.gif Na as ryt startuoju. Butu smagu visom pasidaryti lentele, kad didesnis stimulas butu. Ka manot. Jei pritariat manau galiu tai padaryt. Tik man i az reiktu pradinio svorio, ugio ir siekiamo smile.gif Na ka manot? g.gif
Atsakyti
Anewa, pritariu ^^ Butu lengviau sekti viska ir paziureti kaip sekasi kitoms happy.gif
Atsakyti
Ir as pritariu mirksiukas.gif tik kai ismokysit i az parasyt,o tai as cia naujoke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunojimamyte23 @ 2011 07 22, 19:54)
Ir as pritariu  mirksiukas.gif tik kai ismokysit i az parasyt,o tai as cia naujoke biggrin.gif

Smagu, kad pritariat :)Galiu atsiuskit tada savo duomenis man i az as pabandysiu padaryt lentute :)ir tikiuosi ji pildysis naujom narem biggrin.gif

O rasyt i az, tai paspausk ant ant vardo, atidarys nario profilio puslapi, o ten pamatysi rasuti asmenine zinute(vokelis) ji paspaudus atsiras laukas kur rasyt mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(l'imperatrice @ 2011 07 22, 18:02)
Anewa, pritariu ^^ Butu lengviau sekti viska ir paziureti kaip sekasi kitoms  happy.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif

Ech nuo ssiandien startas, ziuresiu kas bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anewa: 23 liepos 2011 - 11:00
QUOTE(Anewa @ 2011 07 23, 09:59)
Smagu, kad pritariat :)Galiu atsiuskit tada savo duomenis man i az as pabandysiu padaryt lentute :)ir tikiuosi ji pildysis naujom narem biggrin.gif

O rasyt i az, tai paspausk ant ant vardo, atidarys nario profilio puslapi, o ten pamatysi rasuti asmenine zinute(vokelis) ji paspaudus atsiras laukas kur rasyt  mirksiukas.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Ech nuo ssiandien startas, ziuresiu kas bus smile.gif

sekmes tada thumbup.gif
Atsakyti
Klausimas kolegems mirksiukas.gif

Kas kiek laiko rasom savo pasiekimus? Sveriames kas dien rytais, ar kas antra? Ar sumuojam savaites rezultatus?Aš siulyciau kasdien.... Ka manot jus? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jaunojimamyte23 @ 2011 07 23, 12:41)
sekmes tada  thumbup.gif

Manau prireiks ok.gif
Atsakyti
QUOTE(Anewa @ 2011 07 23, 11:52)
Klausimas kolegems  mirksiukas.gif

Kas kiek laiko rasom savo pasiekimus? Sveriames kas dien rytais, ar kas antra? Ar sumuojam savaites rezultatus?Aš siulyciau kasdien.... Ka manot jus? 4u.gif
Papildyta:
Manau prireiks  ok.gif

As asmeniskai kasdien sveriuos blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Prisiduodu

Siandien antra diena -800gr mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Anewa @ 2011 07 24, 08:10)
Labas rytas  4u.gif
Prisiduodu

Siandien antra diena -800gr mirksiukas.gif  thumbup.gif