Įkraunama...
Įkraunama...

Kefyro dieta

Sveikos, na vakar diena praejo puikiai ir valgyt visai nesinorejo biggrin.gif gal del to, kad buvo karsta kaip siltnami?? blink.gif Ziuresim kaip seksis sian, nes mamukas kepa kotletukus, tai teks varvint seile kabliuojant varskyte ;D O kaip sakot gal vietoj jos tiktu salotos su liesu fetos suriu?

O kada bus delcia? Nesigaudau as tokiuose dalykuose blush2.gif Dabar kiek zinau pilnatis. Per delcia geriau svoris krenta laikantis bet kokios dietos ar butinai kazkokios "stebuklingos" ? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'imperatrice: 19 liepos 2011 - 09:52
QUOTE(l'imperatrice @ 2011 07 19, 10:48)
Sveikos, na vakar diena praejo puikiai ir valgyt visai nesinorejo  biggrin.gif gal del to, kad buvo karsta kaip siltnami??  blink.gif  Ziuresim kaip seksis sian, nes mamukas kepa kotletukus, tai teks varvint seile kabliuojant varskyte ;D O kaip sakot gal vietoj jos tiktu salotos su liesu fetos suriu?

O kada bus delcia? Nesigaudau as tokiuose dalykuose  blush2.gif  Dabar kiek zinau pilnatis. Per delcia geriau svoris krenta laikantis bet kokios dietos ar butinai kazkokios "stebuklingos" ?  biggrin.gif

Sveika smile.gif

As kai geriau kefyra varskes nevalgiau ... g.gif , bet jei rinktis is tavo dvieju siulytu variantu rinkciausi salotas su aliejum ir grudais, taciau irgi be fetos.

O delcia prasides ateinanti savaitgali mirksiukas.gif

Sekmes atlaikyti mamuko kotlektuku pagunda biggrin.gif Tu saunuole ir tau pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anewa: 19 liepos 2011 - 09:57
Tai gal tada geriau vietoj aliejaus truputi fetos? nes ji mane taaaip gundo biggrin.gif bet niekur neradau ant ipakavimo fetos riebumo
Atsakyti
QUOTE(l'imperatrice @ 2011 07 19, 11:11)
Tai gal tada geriau vietoj aliejaus truputi fetos? nes ji mane taaaip gundo  biggrin.gif bet niekur neradau ant ipakavimo fetos riebumo

Nu ziurek, kiek zinau fetos suris riebokas... bet tai tavo pasirinkimas kokio nori rezultato. g.gif

Kartais tokie, rodos, nereiksmingi nukrypimai neduoda norimo rezultato verysad.gif
Atsakyti
Na siaip jo. As jau antra savaite tokia pusiau alkana stengiuos buti, kad susitrauktu skrandis, tada lengviau nekimsti visko. Tai va, kefyriuko atsigersiu ir pamirsiu geriau apie feta happy.gif
Atsakyti
Sveikos,nium ka,ziuriu kolkas visos cia neblogai laikos,nepasiduokit tik visokiems gundymams,taip ir toliau mergytes thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Man vienai lengviau dietintis, kai stresuoju? biggrin.gif Kazkaip pastebejau, kad man visos dietos prasideda nuo streso, nes mazai valgai ir tada pagauni kabliuka sulieknet g.gif
Atsakyti
QUOTE(l'imperatrice @ 2011 07 19, 11:43)
Na siaip jo. As jau antra savaite tokia pusiau alkana stengiuos buti, kad susitrauktu skrandis, tada lengviau nekimsti visko. Tai va, kefyriuko atsigersiu ir pamirsiu geriau apie feta  happy.gif

clap_1.gif good.gif Saunuole biggrin.gif
Atsakyti
Kaip sekasi kefirintis?? smile.gif Ar niekas nepaluzo? Kokie rezultatai?
Atsakyti
QUOTE(Anewa @ 2011 07 21, 08:19)
Kaip sekasi kefirintis??  smile.gif  Ar niekas nepaluzo? Kokie rezultatai?

o kiek pati numetei su kefyro dieta? ax.gif
Atsakyti
Na man per tuos karscius tik vandens norisi o ne kefyro, bet stengiuos prisilaikyti dietos. Kiek nukrito tiksliai nepasakysiu, bet tokia lengvesne jauciuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(l'imperatrice @ 2011 07 21, 14:33)
Na man per tuos karscius tik vandens norisi o ne kefyro, bet stengiuos prisilaikyti dietos. Kiek nukrito tiksliai nepasakysiu, bet tokia lengvesne jauciuosi  4u.gif

As taip negaleciau smile.gif , man butina tokiu atveju pasisvert...
Papildyta:
QUOTE(jaunojimamyte23 @ 2011 07 21, 12:20)
o kiek pati numetei su kefyro dieta?  ax.gif

Tai kad kefirintis pradesiu nuo rytdienos , rytoj delcia prasideda. Prisijungsi? drinks_cheers.gif
Atsakyti