Įkraunama...
Įkraunama...

KT Mercilon

laisvida-mano mamai buvo panasus pasalinis poveikis nuo mercilon - papildomi pakraujavimai.. butinai pakeisk .sekmes 4u.gif

ievikee-o as ir galvoju-nuo gi ta smano veida staip spuogais isejo blink.gif blink.gif apie KT nei nepagalvojau.... g.gif
Atsakyti
man del M jokiu salutiniu poveikiu nebuvo

o gal nepastebejau, nes labai nezymus buvo

taciau ginekologe vis paklausdavo po kiekvieno pasilankymo " ar viskas gerai". vadinas stebejau save
vartojau pernai, o nuo spalio nebe
ai pamirsau
kraujavimas prasidedavo be jokiu tepimu ilgu ir baigdavosi irgi svariai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bus kita balta ziema: 03 vasario 2008 - 23:05
QUOTE(Ragaina @ 2008 02 03, 18:27)
laisvida-mano mamai buvo panasus pasalinis poveikis nuo mercilon - papildomi pakraujavimai.. butinai pakeisk .sekmes  4u.gif

ievikee-o as ir galvoju-nuo gi ta smano veida staip spuogais isejo  blink.gif  blink.gif  apie KT nei nepagalvojau....  g.gif

tai wa.. unsure.gif ir dar ties spuogai taip ilgai nepranyksta doh.gif o kazin ar teisingai wartoju naujas tabletes, jei vartojau mercilon, padariau pertrauka 7 dienu ir tada lindynette pradejau.. nes kazkur skaiciau kai kitokias konraceptines tabletes pradedi vartot tai reik gert pertraukos metu pirmaja menesiniu diena rolleyes.gif tai wat ir pasimetus biski esu doh.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievikee: 04 vasario 2008 - 01:29
QUOTE(ievikee @ 2008 02 04, 01:29)
tai wa..  unsure.gif  ir dar ties spuogai taip ilgai nepranyksta  doh.gif  o kazin ar teisingai wartoju naujas tabletes, jei vartojau mercilon, padariau pertrauka 7 dienu ir tada lindynette pradejau.. nes kazkur skaiciau kai kitokias konraceptines tabletes pradedi vartot tai reik gert pertraukos metu pirmaja menesiniu diena  rolleyes.gif  tai wat ir pasimetus biski esu  doh.gif  smile.gif

nieko blogo ,keiciant ir po pertraukos pradeti wink.gif tik po ilgos pertraukos nevartojimo,arba pradedant vartoti prima karta-svarbiau tai padaryti pirmaja ciklo diena 4u.gif viskas bus gerai wink.gif
Atsakyti
siandien lioviausi gerti KT po 2men non stop /t.y. 3pakuotes/ ...turejau gerti 3men..bet nebegaliu verysad.gif verysad.gif migrena ciut ne kas antra diena prasidejo...ir tas maudimas visuose galuose... lyg tuoj tuoj menesines.. ir tas "tuoj tuoj" kasdein kokias dvi savaites... sunku..labai emociskai isderina.. tai ir lioviausi anksciau smile.gif dabar reiks pedinti pas gine..raportuoti kodel taip padariau doh.gif
Atsakyti
labukas, as irgi geriu mercilon apie metus, nepastebejau rimtu salutiniu poveikiu smile.gif aisku, myletis noras kiek ir sumazejo, bet skaiciau nuo visu KT taip nutiko....
Atsakyti
nu aš kažkaip neatkreipiai į tai dėmesio.
maniškis irgi sako nieko nepastebėjęs.
Atsakyti
Sveikos, vartoju Mercilon jau 1.5metu, kolkas jokiu pasaliniu poveikiu nelabai pajutau, taciau pasatruoju metu susilpnejo poreikis myletis, taciau tai nuo hormonu, Tai manau viskas kaip ir normaliai ax.gif
Ginekologe pasiule suos, sake kad neblogi, kol viskas gerai tai vartoju, ir neturiu planu kad nutraukt reiketu 4u.gif
O del spuogu, tai man kaip tik svari oda pasidare g.gif Tai tiek smile.gif
Atsakyti
matomai kaip kuriai tinka sie KT...as jau galutinai nusprendziau-netinka man jie...ju niekada nebevartosiu..sekmes visoms kurioms tinka 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif
Jetau kaip paskaičiau Jūsų nuomones apie Mercilon tai išsigandau..man dabar ginė irgi jas paskyrė....nes turiu cistą..dabar ją bandė susprogdinti vaistais,kad nereiktų operuoti ir nuo mėnesinių pradžios liepė šitas pradėti gerti..MM turi prasidėti ryt,tai net bijau pradėti.. verysad.gif prieš kelis metus man jau yra išoperuota cista,ir tasyk pusę metų gėriau reguloną... unsure.gif
Atsakyti
tiu taip nebijok 4u.gif 4u.gif a sirgi regulona geriau-0jis man tiko "kaip cia buves",o del mercilono-tigi paziurek kiek pasisakiusiu,kad tiko 100% smile.gif prie endometriozes ir kitokiu cistukiu mercilonas tinkamiausias kaipa s supratau..kad ir netiko man,as visvien geriau ji pakartotinai du menesius..nes beda yra beda..ja reikia gydyt kaip sunku bebutu..dabar dziaugiuosi nutraukusi..bet va prisireike man operacijos..niu tos nedidukes,laparoskopijos..siuo metu nesiruosiu gerti jokiu KT.. smile.gif ir tuo labai dziaugiuosi..sekmes tau besigydant..mercilonas kiek girdejau pasizymi padedantis "blokuoti" kelia cistukiu susidarymui..nebijok tu jo taip..jei netiks,pajusi per pirmas 3 savaites.ir pasisakysi daktarytei wink.gif
Atsakyti
na kitos išeities kaip ir neturiu smile.gif ka jau darysi...teks pakentėti jei netiks, nes cistų jau ir nebesinori...tuo labiau opercijos.. schmoll.gif žiūrėsim kaip čia seksis rolleyes.gif
Atsakyti