gal kas vartojo mercilon buvo nutike taip jog paryskejo kraujagysles? ant koju ranku.(neissoko o tik aiskiai matytis pradejo)
swejkos, noreciau pasidometi apie tas tabletes mercilon.wa kaj paweluoji isgerti taj nuo kiek skaitosi pavelawimas?praejus walandaj ar 10minuciu?o jej paweluoji 10min? padekit as wisaj nezinau kajp ce su tom tabletem 
Papildyta:
o jos lb patikimos?wisa menesi jas naudoju ir kazkajp bijau pradet nesisaugot su prezikajs

Papildyta:
o jos lb patikimos?wisa menesi jas naudoju ir kazkajp bijau pradet nesisaugot su prezikajs

QUOTE(tangelo @ 2008 04 17, 10:44)
swejkos, noreciau pasidometi apie tas tabletes mercilon.wa kaj paweluoji isgerti taj nuo kiek skaitosi pavelawimas?praejus walandaj ar 10minuciu?o jej paweluoji 10min? padekit as wisaj nezinau kajp ce su tom tabletem 
Papildyta:

Papildyta:

labas

Jeigu teisingai suprantu 3 valandų bėgyje nėra vėlavimas. Jeigu suvėluoji daugiau nei 12 valandų reikia būtinai gerti, bet jau saugotis papildomai. Man atrodo informaciniame lapelyje viskas aiškiai išdėstyta. Tik reikia netingėti ir paskaityti, be to yra aprašai vaistų ir internete.
patirtis su mercilonu pas mane jau kokia 7 metai,nera nei salutiniu poveikiu nei svoris auga ir pamirsusi esu ne karta buvo kad isvaziavau nakvot i svecius o nepasiemiau na ka nieko nenutiko kitos dienos vakare dvigubai isgeriau,manyciau kad jie saugus ir jokiu preziku nereikia
QUOTE(figurike @ 2008 03 02, 18:38)
na kitos išeities kaip ir neturiu
ka jau darysi...teks pakentėti jei netiks, nes cistų jau ir nebesinori...tuo labiau opercijos..
žiūrėsim kaip čia seksis 

Manau bus gerai, nera ko pergyventi netiks tai tuoj pat pas ginekologe ir sakyk ka netinkamas dave

geriu antra menesi mercilon tai ciki ciklas susitvarke kaip netoks skausnmingas ir trmuputis
tik vat isryskejo kraujagysles

mercilon kaip ir kitos kt apsaugo gerai (aisku niekas neapsaugo 100% net susilaikymas
) tai labai efektyvi priemone. veluot galiam iki 12val. jei paveluoji 10min tikrai nereikia panikuoti

na asiu uz ats
kitur pasiskajtinejau taj panos po pora wal weluoja isgert ir nieko
tai apsiraminau
bet man kazkajp wistiek nejauku.o dar norejau paklausti,pora kart skaiciau instrukcija dar daktares klausiau bet ji tada buwo biski uzsiemus tai greit atsake,tai manau kad gal neisgirdo ir ne tajp atsake.vienu zodziu noriu paklausti per pertraukyte 7dienu ar reikia saugotis kai turi but tos menesines ar ne?
Papildyta:
aj ir beje o kajp zinoti ar tinka tabletes ar ne?
man atrodo lyg ir nieko wiskas gal priaugo keli kg,bet turbut del to kad su draugu walgom lb daug saldumynu
gal krutine bisky padidejo,ydomu nuo ko
ir pilviuka kartais paskauda kaip pries mm bet ne daug.gal tinka

Papildyta:

QUOTE(tangelo @ 2008 04 23, 10:41)
na asiu uz ats
tai apsiraminau
bet man kazkajp wistiek nejauku.o dar norejau paklausti,pora kart skaiciau instrukcija dar daktares klausiau bet ji tada buwo biski uzsiemus tai greit atsake,tai manau kad gal neisgirdo ir ne tajp atsake.vienu zodziu noriu paklausti per pertraukyte 7dienu ar reikia saugotis kai turi but tos menesines ar ne?
Papildyta:
man atrodo lyg ir nieko wiskas gal priaugo keli kg,bet turbut del to kad su draugu walgom lb daug saldumynu

Papildyta:

na šiaip visa reikalinga info yra informaciniame lapelyje, patarčiau pasiskaityt, kad po to nebūtų: gėriau KT ir antibiotikus, pastojau, kodėl

Jeigu tabletės vartojamos tvarkingai, kontraceptinis jų poveikis išlieka ir per tas 7 dienas, kai jų negeriama.
Na man svoris nepakito visai, nors valgau naktim keptas bulves, po šokoladą į dieną suvartoju ar dar daugiau, ir šiaip visokias bandeles kemšu visai nežiūriu ką valgau, valgau kiek noriu ir kada noriu

QUOTE(Vega_ @ 2008 04 23, 11:14)
na šiaip visa reikalinga info yra informaciniame lapelyje, patarčiau pasiskaityt, kad po to nebūtų: gėriau KT ir antibiotikus, pastojau, kodėl
ten visi atvejai surašyta ką daryt jei vėluoju daugiau nei 12 val. ir visokie kiti atvejai
Jeigu tabletės vartojamos tvarkingai, kontraceptinis jų poveikis išlieka ir per tas 7 dienas, kai jų negeriama.
Na man svoris nepakito visai, nors valgau naktim keptas bulves, po šokoladą į dieną suvartoju ar dar daugiau, ir šiaip visokias bandeles kemšu visai nežiūriu ką valgau, valgau kiek noriu ir kada noriu
nors manau čia nuo kiekvieno organizmo priklauso 

oho man tai 5kg nukrito

Papildyta:
QUOTE(tangelo @ 2008 04 23, 10:41)
na asiu uz ats
tai apsiraminau
Papildyta:

Papildyta:

hmm jei pasaliniai poveikiai nemalonus nepakenciami tai reiksia tau netinka./ na per pertrauka nereikia saugotis.jei gerei viska teisingai nebuvo extriniu situaciju per kurias reikia naudot papildoma apsauga 7ar tai 14 dienu
niu manau kad jus plonos is prigimties todel ir neaugo jums sworis o mano figura taj kriauses tipo
o gal as per stora toms tabletems
nes ugis mano 162cm o sweriu gal 57kg nors dbr jau daugiau biskuka