Įkraunama...
Įkraunama...

KT Mercilon

man Merciloną išrašė gydytoja gydymo tikslais...ryt turėtų ateiti MM tai ir pradėsiu gerti...tiek visko čia negero prisikaičiau kad net bijau unsure.gif na bet tikiuosi jos man tiks... doh.gif o dėl kainos čia kažkas klausė - tai aš eurovaistinėj mokėjau 23,34 berods biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzute @ 2007 11 28, 23:47)
Sveikutes, labai skubu prasau padekit atsakyti. Mano pusesere isgere ne tos dieno tablete Mercilon, ar yra koks skirtumas? ar gali toliau gerti pagal dienas ir viskas? Ar jos skaitosi "lizdines" piliules?
Labai aciu uz info  4u.gif

gali toliau gert nes jos yra visos vienodos
Atsakyti
QUOTE(Serpentes @ 2007 07 09, 16:03)
šitą ir aš pastebėjau, aš jau antras mėn kaip geriu. Būna dienų, kad skauda, labai jautrios.  g.gif

Kai geriau Mercilona (daugiau nei trejus metus), visuomet pries mmm krutine papilnedavo ( thumbup.gif ), bet ir skaudedavo...

QUOTE(Airina:) @ 2007 10 03, 00:06)
O nuo Mercilon svoris dideja? Nes as antra pakuote baigineju, o uzvakar pasisveriau ir ziuriu, kad 3kg priaugau verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  valgau kaip visad, nepersiedineju. Net nezinau, keist velgi nelabai gerai turbut po tokio trumpo laiko?

Man per trejus metus tikrai juntamai svoris padidejo- visada buvau labai plonute, o pagerusi Mercilona suapvalejau. Nesu kazkokia "stora", bet pasidariau moteriskesne biggrin.gif pajutau, kad vis tik KT daro itaka organizmui, ypac jautresniam.
Atsakyti
Sveikutės, aš va jau daugiau nei pusę metų geriu, tai man pradžioj net buvo nukritęs svoris,o šiaip jokio neigiamo poveikio g.gif matyt tinka ax.gif tik va labai išgąsdino dėl to celiulito, pas mane jo nėra lyg ax.gif ir labai jo bijau, nes nei mama nei tetos nei močiutė neturi ax.gif o dar kai aš ankščiau aktyviai sprotuodavau o dabar kiurksau tik ant kedžių mirksiukas.gif tai panika apėmė verysad.gif
Atsakyti
o jei geriant svoris uzauga tai metus tabletes sugrizta i ta kuris buvo? 4u.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif na as mercilon geriu jau metai,tai man nebuvo jokio salutinio poveikio,svoris nei padidejo nei sumazejo,tai manau kad man jos tinka...ir labai palengvina man pms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnyyte @ 2008 03 05, 19:06)
sveikos smile.gif na as mercilon geriu jau metai,tai man nebuvo jokio salutinio poveikio,svoris nei padidejo nei sumazejo,tai manau kad man jos tinka...ir labai palengvina man pms 4u.gif

va va o man anksčiau skausmai kokie būdavo per pačias dienele, tai alpdavau, arba tapdavau visai neveiksnus žmogus, ketanovu tručijau save, o dabar visai jokių skausmų kaip kad nebuvę net jie thumbup.gif
Atsakyti
gal kas zinot kokius vitaminus negali ir galima gert naudojant mercilon? blush2.gif
Atsakyti
žinau, kad visi antibiotikai visų kontraceptikų poveikį silpnina, o va kokie vitaminai vartotini ir kokie ne būtų labai įdomu sužinoti, nes dabar kažkaip bijau net gerti kokius, tiesa, kalci gėriau tai nieko lyg ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vega_: 07 kovo 2008 - 21:06
kiek zinau vitaminas b gerai geriant kt. o vat negalima gert greipfruktu sulciu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jane deadly @ 2008 03 07, 23:27)
kiek zinau  vitaminas b gerai geriant kt. o vat negalima gert greipfruktu sulciu verysad.gif

Kiek suprantu užsigerti KT greipfrutų sultimis negalima. O šiaip gerti kartais nemanau, kad negalima. Bet kokius vaistus geriau vandeniu užsigerti
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2008 03 10, 13:33)
Kiek suprantu užsigerti KT greipfrutų sultimis negalima. O šiaip gerti kartais nemanau, kad negalima. Bet kokius vaistus geriau vandeniu užsigerti

na ne.. gert tu sulciu negalima.. taip vienam straipsni skaiciau ka manzina patikimuma
Atsakyti