Įkraunama...
Įkraunama...

KT Mercilon

QUOTE(yourmalison @ 2008 11 03, 21:07)
pirma karta geriu KT,man niekada nebuvo pries tai tokiu ilgu menesiniu ,net 8 dienos ,o iki siol dar terlioja nors jau kaip ir 12 diena kaip as geriu jas,siaubingai nemalonus jausmas.Gal zinot kada nustoti viskas turi ar cia pozymis ,kad man jos netinka?Reiketu nueiti pas gydytoja pries geriant kita pakeli ar itesiog laukti?
Labai aciu kas atsakysit smile.gif

per pusantro men man susitvarke sitie dalykai, ir dabar nieko.

QUOTE(besilaukiantis angelas @ 2008 11 07, 12:14)
pertraukas daryti butina ir per jas tikrai buna kraujavimas

as viena menesi pabandziau gerti be pertraukos,tai antro menesio antra sav.pradejau kraujuoti,nors to ir nbeturetu buti..tai gine man paaiskino,kad nekikevienai pasiseka isvengti kraujavimo,nes taip jau sukurtas musu organizmas ir mmm turi buti  unsure.gif
tad manau,geriau daryk pertrauka,nes ciklas gali sutrikti

pas mane ir kraujavo siek tiek, kai geriau dvi pakuotes be pertraukos.. bet daugiau nieko.
Atsakyti
Sveikos, rolleyes.gif

aš jau geriu 6m. mercilon. beveik viskas gerai, tik tiek kad priaugau biškį svorio ir ant šlaunų celiulitas.... tai mane labiausiai nervina... verysad.gif
Atsakyti
Geriu mercilon 1men, pirmas 2sav buvau uzkimus, negalejau prakalbet, rekti ir garsiai sneketi. Dabar jau praejo. Gydytojui pasakiau, tai sake kad pirma kart girdi toki salutini poveiki. Bet cia tikrai nuo ju, neskaudejo man gerkles, ir tai nebuvo joks persalimas irnesakyk.gif kaip kaikurie klause doh.gif bet balselis buvo juokingas biggrin.gif
Atsakyti
Isgeriau viena pakuote ir nusprendziau gerti kita be pertraukos,bet db jauciu ,kad negerai kazka padariau ar cia visos mercilon tabletes yra vienodos ? nes drauge sake ,kad reikejo pasikoncultuoti su gydytoja kokia gerti nes yra neveikliosios tabletes ar jokio skirtumo?Juk isgeriau pagal ta diena kuri turi buti
doh.gif
nzn ka dabar daryt gerti toliau ar jau kazka blogai padariau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(yourmalison @ 2008 11 14, 13:09)
Isgeriau viena pakuote ir nusprendziau gerti kita be pertraukos,bet db jauciu ,kad negerai kazka padariau ar cia visos mercilon tabletes yra vienodos ? nes drauge sake ,kad reikejo pasikoncultuoti su gydytoja kokia gerti nes yra neveikliosios tabletes ar jokio skirtumo?Juk isgeriau pagal ta diena kuri turi buti
doh.gif
nzn ka dabar daryt gerti toliau ar jau kazka blogai padariau  doh.gif

kiek tableciu pas tave pakelyje???21??jei taip,tada viskas gerai mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(besilaukiantis angelas @ 2008 11 14, 14:30)
kiek tableciu pas tave pakelyje???21??jei taip,tada viskas gerai  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Taip pas mane yra 21 tablete:).Tada viskas gerai ? nes siek tiek jau persigandus buvau blush2.gif

ps. o man db visas jas 21 isgerti ,ar ne? nelabai suprantu,kai nedarai pertraukos tai geri visa pakeli ir tada vel 7 dienas negeri ? ar db man gerti tik tiek dienu kiek noriu ir tada daryti 7 dienu pertrauka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yourmalison: 14 lapkričio 2008 - 15:29
Labutis,noreciau patarimo,gal kas susiduret su tokia beda..

As geriu mercilona jau metai laiko,ir jau kokie 5 menesiai,kai ipuseju pakuote,man pradeda teplioti,panasiai kaip pries sirgima,taip kokias tris dienas,paskui vel svaru,o kai persergu,praeina dvi dienos ir vel dvi dienas teplioja.. Ginekologe,nieko nepatere,sake nieko cia baisaus,bet man taip neatrodo.. Jei keisciau tabletes,kokias patartumet?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Man tai neteplioja, bet esu šiek tiek sunerimusi - kai negėriau KT, tai man, kaip ir normaliai moteriai, prieš mėnesines būdavo išskyros baltos tokios (na čia berods visi gleivėm vadina jas, kurios rodo, kad esi vaisinga), tai va, pradėjau gerti KT ir tris mėnesius nieko nebuvo, na kitaip sakant, buvau nevaisinga dėl tablečių, o dabar vėl tos gleivės pasirodė, vieną kartą dar gėrimo metu, kitą kartą jau per pertrauką blink.gif Ar tai normalu? g.gif Ryt turėtų pasirodyti mm, tai žiūrėsim.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mumuke: 16 lapkričio 2008 - 19:24
QUOTE(Sandra-xx @ 2008 11 16, 14:22)
Labutis,noreciau patarimo,gal kas susiduret su tokia beda..

As geriu mercilona jau metai laiko,ir jau kokie 5 menesiai,kai ipuseju pakuote,man pradeda teplioti,panasiai kaip pries sirgima,taip kokias tris dienas,paskui vel svaru,o kai persergu,praeina dvi dienos ir vel dvi dienas teplioja.. Ginekologe,nieko nepatere,sake nieko cia baisaus,bet man taip neatrodo.. Jei keisciau tabletes,kokias patartumet?

Sveika, gali buti, kad tau jos yra per silpnos, gali pabandyti vartoti marvelon, cia tokios pacios tik stipresnes smile.gif Arba gali pabandyti nueiti pas kita ginekologe.
Atsakyti
QUOTE(bellezza @ 2008 11 17, 19:13)
Sveika, gali buti, kad tau jos yra per silpnos, gali pabandyti vartoti marvelon, cia tokios pacios tik stipresnes  smile.gif Arba gali pabandyti nueiti pas kita ginekologe.

O marvelonas tikrai stipresnis? gal tikrai pameginti.. g.gif
Atsakyti
Geriu Mercilona jau kokius 4 metus, tai dazniausiai sugeriu 3 pakelius KT ir tik tada darau pertrauka, nes nepatinka man "sirgti", iki siol jokio salutinio poveikio nepastebejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra-xx @ 2008 11 18, 23:24)
O marvelonas tikrai stipresnis? gal tikrai pameginti..  g.gif

Taip, tikrai zinau, nes vartojau. Yra Mercilon-->Marvelon-->Gracial. Cia stiprejancia tvarka. Tie patys kontraceptikai, tik stiprumas skiriasi.
Atsakyti