Kokius tris metus geriau mercilon viskas buvo gerai, padariau kokiu metu pertrauka ir dabar vel nusprendziau jas pradeti vartoti. Nusibodo tas nereguliarus ciklas... Kadangi ilga laika nevartojau, tai truputi atpratau kad turiu reguliariai kazka gerti ir... pamirasau isgerti tablete, po dienos prasidejo tepliojimas, nors tokiau geriu tableteles jau kokia trecia diena tepliojimai vis dar yra. Gal yra kam nors taip buve? Ka daret? Siaip tai pries petrauka kai geriau tokiu dalyku nebudavo ir menesines prasidedavo tik po poros triju dienu isgerus paskutine tablete. O dabar vienos neisgeriau ir jau darosi kazkas.... Gal turit kokiu patarimu?
QUOTE(Burbuliene @ 2009 01 31, 23:20)
Kas liecia svori ir mercilona - asmeniskai man pradejus vartot si preparato iskart nekaltai prilipo įkg. Nutraukus dar baisiau +10kg ir jokios dietos nepadejo, kol nesusireguliavo menesines, o tai tesesi visus metus. Po to kai atsirado reguliarios mm tie 10kg greit nutirpo 

O man kaip tik nukrito svoris... Na turbūt dėl to, kad visur bėgioju ir kartais nespėju normaliai pavalgyti, bet Mercilonas tikrai nepridėjo nei vieno kg tfu tfu tfu

QUOTE(Rozetuke @ 2009 02 11, 10:22)
Kokius tris metus geriau mercilon viskas buvo gerai, padariau kokiu metu pertrauka ir dabar vel nusprendziau jas pradeti vartoti. Nusibodo tas nereguliarus ciklas... Kadangi ilga laika nevartojau, tai truputi atpratau kad turiu reguliariai kazka gerti ir... pamirasau isgerti tablete, po dienos prasidejo tepliojimas, nors tokiau geriu tableteles jau kokia trecia diena tepliojimai vis dar yra. Gal yra kam nors taip buve? Ka daret? Siaip tai pries petrauka kai geriau tokiu dalyku nebudavo ir menesines prasidedavo tik po poros triju dienu isgerus paskutine tablete. O dabar vienos neisgeriau ir jau darosi kazkas.... Gal turit kokiu patarimu?
Keistai čia

Sveikos,
Gėriau Mercilona 11 mėnesių, bet jau nusprendžiau padaryti pertrauką ir šiek tiek pailsėti nuo chemijos, nuo nuolatinio "nenoro" ir irzlumo. O kiek laiko reikėtų tą pertrauką daryti? nes po mėnesio abejoju ar vėl būtų sveika pradėti gerti jas.
Gėriau Mercilona 11 mėnesių, bet jau nusprendžiau padaryti pertrauką ir šiek tiek pailsėti nuo chemijos, nuo nuolatinio "nenoro" ir irzlumo. O kiek laiko reikėtų tą pertrauką daryti? nes po mėnesio abejoju ar vėl būtų sveika pradėti gerti jas.
geriau mercilon 3 metus, jauciausi gerai, svoris nepadidejo, nuotaika gera, noras seksui tikrai buvo, zodziu viskas liux
tada nusprendziau padaryi pertrauka, bet.. neatsirado mm.. ir taip metus laiko prasitampiau per gydytojus tyre nuo nevaisingumo ir t.t. pageriau pora men duphaston, tada buvo menesines, tik nutraukiu dphaston vartojimo mm nera.. kol galiausiai per viena menesi geriant duphaston pavyko pastoti
nutraukus KT vartojima jokiu salutiniu poveikiu, isskyrus mm nebuvima, nebuvo

nutraukus KT vartojima jokiu salutiniu poveikiu, isskyrus mm nebuvima, nebuvo

as geriau mercilon apie 5 metus, nutraukiau, nes su vyru pradejo planuoti leliuka, bet jau puse metu negeriu KT nors planuoti pradejom pries 3 men negaliu pastoti, idomu ar jos turi itakos tam..............ar reikalingas ilgesnis tarpas....

staiprasau,bet reikia pagalbos. Isgeriau tabletyte, ir po 15min viduriavau. man kita isgert? ;}
QUOTE(Chanell @ 2009 02 25, 15:04)
staiprasau,bet reikia pagalbos. Isgeriau tabletyte, ir po 15min viduriavau. man kita isgert? ;}
manyčiau, kad tieisog nespėjo tabletytė į organizmą patekti, nes vistiek skrandyje kol apdoroja, nežinau, aš negerčiau

kirminiukas juk gali būti ir ne dėl tablečių

QUOTE(Chanell @ 2009 02 25, 16:04)
manau kitos gerti nereikia, bet jei ka reiktu papildomai gal pasisaugoti ...
sveiko, mergytes
treciadieni pardejau gerti pirmaja emrcilon pakuote. Geriau jas pries 3 metus, jos man visai tiko, o dabar gydytoja prirase man jas, nes ardo cista salia kiausides, tai neva kontraceptines turetu ja isskaidyt per puse metu...
tik stai man iskilo toks klausimelis, jau nebepamenu, po kiek laiko galima pradeti myletis papildomai nesisaugojant, t.y. kiek dienu reikia gerti tabletes, kad jau butum visiskai saugi. Busiu dekinga uz atsakyma

QUOTE(emberyte @ 2009 02 27, 11:43)
sveiko, mergytes
treciadieni pardejau gerti pirmaja emrcilon pakuote. Geriau jas pries 3 metus, jos man visai tiko, o dabar gydytoja prirase man jas, nes ardo cista salia kiausides, tai neva kontraceptines turetu ja isskaidyt per puse metu...
tik stai man iskilo toks klausimelis, jau nebepamenu, po kiek laiko galima pradeti myletis papildomai nesisaugojant, t.y. kiek dienu reikia gerti tabletes, kad jau butum visiskai saugi. Busiu dekinga uz atsakyma

Kiek zinau, jei tvarkingai pradedi gert, t.y. ne ciklo vidury ar siaip kada sugalvoji, tai nesijaudinti galima jau po savaites.

Mercilon buvo pirmosios KT mano gyvenime
Kazkada vel buvau sugalvojusi jas gert, nes jos buvo pigesnes uz kitas mano vartotas, bet gyd pasake, kad man jos netinka, tik neatsimenu kodel, ir israse kitas
Nuo cistos KT ir man yra padejusios, ie ne viena karta.

Nuo cistos KT ir man yra padejusios, ie ne viena karta.
Sveikos
Na pagaliau apsisprendžiau galutinai - atsisakau "Mercilon" ir apskritai KT. Kodėl? Nes juos vartojau niekam ir dar kenkiau savo organizmui
Nes mes visą laiką dar ir prezervatyvus naudojome ir jie (tfu tfu tfu) dar nė karto mūsų nepavedė, tad dabar pasiklausime tik jais

Na pagaliau apsisprendžiau galutinai - atsisakau "Mercilon" ir apskritai KT. Kodėl? Nes juos vartojau niekam ir dar kenkiau savo organizmui