Įkraunama...
Įkraunama...

KT Mercilon

QUOTE(besilaukiantis angelas @ 2008 10 20, 11:27)
ajajai....bet gal nieko tokio console.gif

QUOTE(Samira @ 2008 10 21, 09:50)
Kaip sekasi, ar atsirado mm?

Oi ačiū mielosios už palaikymą wub.gif Viskas gerai, penktos dienos vakare atsirado mmm bigsmile.gif

QUOTE(besilaukiantis angelas @ 2008 10 22, 15:59)

o KT vis del to keisiu,nes tie pastovus tepliojimai jau nervina  verysad.gif

Manau, turėtum keisti, gal paprasčiausiai Tau netinka Mercilon 4u.gif

QUOTE(Vega_ @ 2008 10 22, 18:02)
galvojau aš čia viena tokia KT vakare gerianti  blush2.gif 

Tikrai ne viena 4u.gif Aš geriu dešimtą valandą vakare ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mumuke @ 2008 10 24, 11:13)
Oi ačiū mielosios už palaikymą  wub.gif Viskas gerai, penktos dienos vakare atsirado mmm  bigsmile.gif
Manau, turėtum keisti, gal paprasčiausiai Tau netinka Mercilon  4u.gif
Tikrai ne viena  4u.gif Aš geriu dešimtą valandą vakare  ax.gif

man gi šį mėnesį irgi buvo kad truputi užvėlavo pasirodyt, bet streso kažkaip nėr, MB labai jau vaikų temą pamėgo lotuliukas.gif
aš gerdavau 21h po to pasivėlinau į 21,30 o dabar jau 22 drinks_cheers.gif ax.gif
Atsakyti
merginos turiu dilema...
siandien uzsirasiau pas gine,eiles milziniskos..tik lapkricio 10 vieta atsirado...
dar dvi sav.turiu gert KT,bet man jau antra sav.teplioja ir gana gausiai..tai mastau dabar gal negert daugiau KT???gal ismest juos velniop,sulaukt mmmm,tada nueit pas gine ir gaut naujas KT???

patarkit rolleyes.gif
Atsakyti
Na aš kiek skaičiau, tai negalima neišgerti iki galo pakuotės ir mesti, bet, jeigu neklystu, informaciniame lapelyje parašyta, kad "Mercilon gėrimą galima nutraukti bet kada" g.gif O Tu negalėtum paskambinti ginekologei ir paklausti patarimo, ką daryt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mumuke @ 2008 10 24, 18:22)
Na aš kiek skaičiau, tai negalima neišgerti iki galo pakuotės ir mesti, bet, jeigu neklystu, informaciniame lapelyje parašyta, kad "Mercilon gėrimą galima nutraukti bet kada"  g.gif O Tu negalėtum paskambinti ginekologei ir paklausti patarimo, ką daryt?  ax.gif

negaleciau,nes nr jos neturiu ...

o tai kas nutiks,jei neisgersiu visu???manau ,kad nieko..ateis mmm ir tiek,organizmas dirbs savo iprasta darba g.gif
Atsakyti
Aš nežinau, nes man tfu tfu tfu kol kas Mercilon tinka, nebuvo jokių tepliojimų, jau išgėriau dvi pakuotes...

Na, jeigu informaciniame lapelyje rašoma, kad gėrimą galima nutraukti bet kada, tai gal čia taip ir suprast, kad galima bet kada mest 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(besilaukiantis angelas @ 2008 10 24, 18:53)
negaleciau,nes nr jos neturiu ...

o tai kas nutiks,jei neisgersiu visu???manau ,kad nieko..ateis mmm  ir tiek,organizmas dirbs savo iprasta darba  g.gif

hmzzz...... aš pirmadienį pasiskambinau pas save į šeimos kliniką ir va šiandien buvau, pas mus tokių eilių nėr, o ir mano ginė labai maloni ax.gif turiu vėl receptuką, kaip visad be patikros nepaleidžia, bet tai ramu, bent kad viskas gerai ax.gif
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif

Turiu klausima, gal kas atsakys, gal kam taip buvo.

Vartoju mercilon jau metus laiko, jokiu problemu niekad nebuvo, nei tepliojimu, nei nieko kito. O vat dabar pradejo kraujuoti, nors lygiai puse tableciu pakuoteje dar yra like. Penktadieni besidziaugdama savaitgaliu pamirsau isgert tablete ( blush2.gif ax.gif ), taciau sestadieni iskart kai atsiminiau isgeriau. Yra buve jog pamirstu isgert, tai nebuvo niekad jog kraujuoti pradetu. Tai nemanau, kad cia del pamirstos isgerti tabletes(nemanau jog taip greit suveiktu kraujavimas - po paros su trupuciu). Tai del ko cia galetu buti? Ryt skambinsiuosi ginekologei, taciau ir is jusu komentara noreciau isgirsti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(bellezza @ 2008 10 26, 19:22)
Sveikos. 4u.gif

Turiu klausima, gal kas atsakys, gal kam taip buvo.

Vartoju mercilon jau metus laiko, jokiu problemu niekad nebuvo, nei tepliojimu, nei nieko kito. O vat dabar pradejo kraujuoti, nors lygiai puse tableciu pakuoteje dar yra like. Penktadieni besidziaugdama savaitgaliu pamirsau isgert tablete ( blush2.gif  ax.gif ), taciau sestadieni iskart kai atsiminiau isgeriau. Yra buve jog pamirstu isgert, tai nebuvo niekad jog kraujuoti pradetu. Tai nemanau, kad cia del pamirstos isgerti tabletes(nemanau jog taip greit suveiktu kraujavimas - po paros su trupuciu).  Tai del ko cia galetu buti? Ryt skambinsiuosi ginekologei, taciau ir is jusu komentara noreciau isgirsti. g.gif

Aš irgi nemanau, kad čia dėl neišgertos tabletės. Juk man mmm ateina net po penkių dienų, kai darau pertrauką doh.gif Manau, po metų gal jau nebetinka tos tabletytės tau, gal organizmas prisitaikė ir jokio poveikio jau nebedaro jos... Bet čia tik mano nuomonė, aš tikrai nesu ekspertė ir tiksliai pasakyti, deja, negaliu blush2.gif
Atsakyti
niu va...buvau pas gine..tai liepe nutraukt gerima KT,daryt pertrauka,o nuo kito 1dienio gert kitus...cia bus jau 4 KT ,kuriuos bandau,,jei sie netiks,jau nebezinau,ka reiks daryt g.gif

siule man gine spirale..bet as grieztai pries.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(besilaukiantis angelas @ 2008 10 28, 13:32)
niu va...buvau pas gine..tai liepe nutraukt gerima KT,daryt pertrauka,o nuo kito 1dienio gert kitus...cia bus jau 4 KT ,kuriuos bandau,,jei sie netiks,jau nebezinau,ka reiks daryt  g.gif

siule man gine spirale..bet as grieztai pries....  schmoll.gif

O kokius jau esi išbandžius? Ir kokius dabar gersi? rolleyes.gif
Atsakyti
as 5 metus vartojau Mercilon ir jokiu nusiskundimu neturiu, jokie pasaliniai pozymiai nepasireiske.o draugei netiko-ir galva skaudejo, ir kraujuot pradejo, ir pykino, vienu zodziu schmoll.gif
Atsakyti