Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradėjot duoti karvės pieną?

Aciu uz atsakymus smile.gif
tai bandysiu duot dabar negriebto ir net neskiesiu, paziuresiu kaip reguos, siaip niekada nebuvo suviduraivus.
Mes vis MP geriam, bet jauciu gal neuztenka, o misinuku jokiu niekada neimdavo i burna, todel ir pradejom karves pienuka gerti.... Dziaugiuos kad ima i burnyte nes tik vandenuka ir teimdavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiukss @ 2006 11 11, 01:15)
Daug rašo apie karvės pieną, bet visos perka pardutuvinį. O jeigu mes duodame ne iš parduotuvės, tai kaip jį duoti, ar skiesti ar ne?????? Aš visą laiką nugriebdavau nusistovėjusią grietinę ir duodavaui tada negriebtą (jau 2 savaites kaip mano 10,5 men. mergytė jį pradėjo gerti).  Bet mama šaukia kad reikia negriebti, bet tada gal skiesti reikia, na visai susimakalavua, patarkit ką daryti???



oh uz tos mamkes doh.gif
Savo vaikus isaugino ir dabar nori dar ir anukus auginti mirksiukas.gif

As tai jokiu nuomoniu neklausau, darau kaip mano sirdis sako ir ziuriu i mazyles reakcija. Manau, tik pati mama zinos, kas jo vaikelius gerai, o kas blogai.
Atsakyti
Mamytes, nuo kiek laiko pradejot duoti karves piena?(parduotuves ar tikra)
Atsakyti
Mums greit 8 , o as dar neduodu.
Koseles dariau su misinuku. Anksciau tekdavo primaitinti mazyle ir liko misiniukai, tai ir naudojome jas 4u.gif
Bet greit jau baigsim ir teks pieno duoti. Tai bus apie 8,5 - 9 men.
Atsakyti
Taigi i parduotuves ta pati karves piena veza,tik gerokai atskiesta.As savo mazyliu jau nuo 2men daviau pieno atskiesto kruopu nuoviru,bet va po men mus pradejo bert,bet gal per mazai atskiedziau.Dabar duodu su liesu pienu,tai manau,kad viskas susitvarkys g.gif O mums gydytoja sake jog nepatartina su misinukais nieko maisyt g.gif Ingulik,ar ilgai koseles su misinuku darei?Gal ir man reiktu bandyt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo petelne: 15 lapkričio 2006 - 11:25
As saviskiai nuo 5 men. pradejau duoti manu kose.Puse puodelio lieso pieno,saukstas kruopu.Gaunasi mazdauk 140ml iki 220ml ipilu vandens ir pora sauksteliu formules(misinelio).Pats megstamiauses maistas. Aisnu daktare ispeike ,nes piena galima duoti tik nuo metu. Daugelis is musu esam uzauginti karves pienu ir... Beje ir misinukai su karves pienu. Zinoma isimtis elergija .
Atsakyti
Mums dabar 8men.bandziau duoti manu kose,ir viriau su pirktiniu pienuku!Ir nieko neatsitiko!Aisku manu kose nepiknaudziausiu,bet i savaite karta duosiu!
Atsakyti
ash tai piena zadu nuo metu duot, nes skaiciau, kad is visu pieno produktu jis sunkiausiai virskinamas. nuo 10mėn. duosiu varskyte ir jogurta.
Atsakyti
QUOTE(rasiukss @ 2006 11 11, 18:11)
Tai gal niekas neduoda karves pieno vaikams? Tik pirktini....????

Aš tai tik pirktinį duodu nuo 8 mėnesių, bet irgi tik košėms. Gryno gerti dar neduodu. O dėl nepirktinio, tai girdėjau, kad prieš duodant, nuverda tris kartus (t.y. tris kartus užkyla putos), bet čia tik girdėjau. Ir duoda nugriebtą.
Atsakyti
papasakosiu savo patirtį... kaip pasakė mūsų daktarė: mes jums patariam, o jus darot kaip norit smile.gif
taigi maitinu vaiką (iki šiol) MP, vieną kartą jis paragavo mišinį, tai baisiai suviduriavo sad.gif
kaip buvo 9 mėn., pradėjau į košes pilti karvės pieną. mums atveža kaimišką. žinoma, aš jį virinu. ir nieko, praėjo geriausiai, nors ir pilvukas jautrus, ir alergija. vieną kartą pritruko kaimiško pieno, tai daviau parduotuvinį smile.gif irgi praėjo smile.gif
gerti neduodu, o 100 g per dieną nekenkia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(EArvelo @ 2006 11 15, 00:50)
Mamytes, nuo kiek laiko pradejot duoti karves piena?(parduotuves ar tikra)

Visi skelbia kad karves piena galima duot nuo metu.Kai kurois mamos pradede duot vaikams nuo pusmecio.Mano dukrytei dabar puse metu,bet as jai dar karves pieno neduodu.gal veliau ir pabandysiu.
Atsakyti
Tai as taip ir darau, duodu nugriebta, bet nuverdu tik viena karta smile.gif
As suprantu kad karves pienas sunkiai virskinasi, bet ka daryt kad mamos pieno neuztenka, o misinuko JOKIO neima? Gal kam nors irgi taip yra nutike? Ir is buteliuko negeria....
Atsakyti