Įkraunama...
Įkraunama...

Apie tinklinį marketingą ir kitas aferas

QUOTE(gielux @ 2010 04 23, 21:40)
'' Nu neskaitot nors tu ką: ne produktas kliūna, o pasakos apie jį ir jo kainos. 

Tai neklausykit tų pasakų ,nebent be jų neužmiegat.
Papildyta:
Ale vat, jus neskiriat nuo išgydoma ir užgydoma. Niu gerai gerai, mea culpa, kažkaip nepagalvojau, kad jūs galit nesuprast, kad turėjau galvoje ne H. simplex viruso pašalinimą iš nervinių mazgų, o tik matomos žaizdelės užgydimą. Vajeee, tai matyt dabar reiks viska labai kruopščiai rašyt, gal didžiosiom raidėm? Mir, družba, žvačka.

Nebijokit , skiriu. Nepagalvojau , kad ir prie prieždėlių kabinėsitės. Ale tiesiog vunderkindas esate , -ir biologė ,ir chemikė ,ir medikė ,ir matematikė, ir dar lietuvininkė! Bravo! Mir i družba , no žvačku sebe ostavte.
Papildyta:
O jūs į maximą (ar nesuprantat, kad čia tik prekybos centrų apibendrintas pavadinimas. Pvz. man dabar labai patinka apsipirkinėt Prizmoje, Iki ir Rimi dar mėgstu, maximos nelabai, o Norfos iš vis vengiu) neinat?
O gaila, demagoge mano mieloji. Tai vat šiandien sužinojau visą tiesą apie kavą. Maltą kavą. Šaltinis dirbęs žmogus laikas kavai firmoje (sakau, kolok žalty, ko į kavą dedi). Tyrimo objektas: malta kava. tyrimo vieta, tai gąsdinanti maxima, neturėjau laiko iki Iki trenkti, tai tiko ir ji. Tyrimo rezultatai: jo, maltoj kavoj pilna priedų, gilės ir ąžuolai, čia dar tauru, va miežius dar aptikau. O bet tačiau, kaip visad. Etiketes skaityt reik, brangioji, prieš pradedant ereziją skleisti. Tai vat ką man tūlas pilietis paporino, jei užrašas ant pakelio: malta kava, natūrali kava, kavos gėrimas, ten gali rast visko, net visą ąžuolą. Ant kai kurių pakelių net sudėtyje rašo. Kainuoja jos pigiai.  Radau tokių nemažai, net ir žinomų firmų.  Bet jei ant pakelio užrašyta 100 proc. arabica, tai yra tikra pupelių kava ir jokių ten priedų nebus. Na nebent ji bus Made in Balbieriškis turguj. Patikėkit ant pigių kavų 100 proc. arabica užrašo neradau.
Ten tik puikuojasi: malta kava, natūrali kava. Dar visokie 3 in 1, ten net kavos gali nerast. O didžiosios kompanijos pas konkurentus po padidinamuoju stiklu ir konkurencija tarp jų yra didelė.
o jei nusipirkote 100 proc. arabicą ir radote ten gilę, drąsiai žingsniuokite į vartotojų teisių apsaugos tarnybą.

Šeip ir aš maximą turiu "raumeny" kaip prekybos centrų apibendrinimą. Pagaliau supratome viena kitą bent jau čia doh.gif . O kokius su kava žygdarbius atlikote - tai super! drinks_cheers.gif Tikrai dabar supratau , kad pliusus renkate thumbup.gif . Bet aš ir anksčiau rašiau , kad amway kava 100% arabika tongue.gif .
Papildyta:
Saulele, kas sakė, kad jos geros, ten ne sultys, ten pats paprasčiausias gėrimas Aloe vera.

Tai kodėl kažkokias aloe limonadines sultis iš viso prilyginate prie vos ne 100% aloe vera žele su savo kainom???
Papildyta:
Aš nesuprantu, jus iš kitos planetos (nepykit nepiktai, čia kažką panašiai man p. Aurius sakė), negi man reik į obuolių sultis konservantų dėt, kai aš darau žiemai? Būtų malonu sužinot, kur jų galima nusipirkt.Čia taip atrodo ir sanitexe jų pilna ir maximoj mačiau.

Cha , tai tas jūsų limonadinis gėrimas (puikiai žinau , kaip jis atrodo) , vadinasi yra užkaitintas ir uždarytas? Mes tai obuolių sultis užkaitinam ir uždarom. Tai aišku nededam koncervantų , net cukraus nededam! O jūs gal kitaip kaip ruošiat - raugiat gal? Bet koks skirtumas , tas "maximinis" aloe yra paprasčiausias birzgalas. Tai kaip sakoma , gal geriau tada ji palyginkit su latvišku limonadu "Miško uoga"!
Papildyta:
Aš nesakau, kad alijošius totalus š...Atsimenat rašiau apie žaizdų gydimą, radau, kad gali būti naudingas(patikimų įrodymų nėra) herpes genitalis (turi būti tam tikra koncentracija, įdomu kokia ji pieštuke, bet jei ką, galėsit panaudot), cukraus kraujuje lygį mažina(šitas there is some preliminary evidence),psoreazė(It might be useful) . Bet: However, comprehensive safety studies are lacking. Safety in young children, pregnant or nursing women, or those with severe liver or kidney disease has not been established.
buvau įsitikinus, kad žaizdas gydo, bet:The evidence regarding wound healing is contradictory.

Turime mes rusišką knygą apie atliktus klinikinius tyrimus , kokia yra ĮRODYTA nauda sveikatai naudojant aloe vera. Gaila , dar ši knyga 'nete nevaikšto. Tai šeip ten rašo viską priešingai , ką čia neigiamo traukiate g.gif

Atsakyti
Aštuonių butelių kaina yra 220-230 dolerių. Tokiu būdu vieno butelio kaina yra 27.5x2.5= 68.75lt.
Perkant daugiau kainuoja dar pigiau iki 20 dolerių už butelį.
perkant vieną butelį kainuoja 37 doleriai. Čia brangiausias.
Jokių licenzijų nereikia. Galima įstoti į kompaniją sumokėjus tik 39 dolerius, bet tuomet nieko negauni, o perkant 8 butelius tų 39 mokėt jau nereikia.
Taip, kad aš nematau kosminių kainų.
Bet čia tik pirmam mėnesiui. Antras mėnuo, kai perkama už gautus pinigus viskas iš esmės keičiasi.
Pirkti už tai, kad bendrauji su žmonėm. Ir kuo daugiau bendrauji tuo labiau didėja pinigai. Čia reikia būti paskutiniu idiotu nepasinaudot tokia proga. O žiūrint iš taupios moterėlės pozicijų tai raskit man didesnį taupumą.
Taip, kad jūsų sąvoka afera yra labai ir labai nesuprantama.
Raskite man jūs šiandien patogesnį verslą nei šis. Aš lyginu su savo kieme esančia parduotuve. Į kurią reikėjo įdėti mažiausiai 50000 lt. O atsipirkimas tik po kelių metų. O čia verslininkas gali eiti su 1200 dolerių, o gale metų turėti 30000. Sakysim verslas nepasiteisina. Parduotuvės atveju-bankrotas, o čia išgeri sultis ir tiek.
Sveikas protas man sako, kad šis pasirinkimas yra šimtus kartų geresnis.
Tai dabar apsispręskim: kas yra praplautos smegenėlės, kas yra afera, kas yra sveikas protas?????????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurius.D: 24 balandžio 2010 - 03:54
Aštuonių butelių kaina yra 220-230 dolerių. Tokiu būdu vieno butelio kaina yra 27.5x2.5= 68.75lt.
Perkant daugiau kainuoja dar pigiau iki 20 dolerių už butelį.
perkant vieną butelį kainuoja 37 doleriai. Čia brangiausias.
Jokių licenzijų nereikia. Galima įstoti į kompaniją sumokėjus tik 39 dolerius, bet tuomet nieko negauni, o perkant 8 butelius tų 39 mokėt jau nereikia.
Taip, kad aš nematau kosminių kainų.
Bet čia tik pirmam mėnesiui. Antras mėnuo, kai perkama už gautus pinigus viskas iš esmės keičiasi.
Pirkti už tai, kad bendrauji su žmonėm. Ir kuo daugiau bendrauji tuo labiau didėja pinigai. Čia reikia būti paskutiniu idiotu nepasinaudot tokia proga. O žiūrint iš taupios moterėlės pozicijų tai raskit man didesnį taupumą.
Raskite man jūs šiandien patogesnį verslą nei šis. Aš lyginu su savo kieme esančia parduotuve. Į kurią reikėjo įdėti mažiausiai 50000 lt. O atsipirkimas tik po kelių metų. O čia verslininkas gali eiti su 1200 dolerių, o gale metų turėti 30000. Sakysim verslas nepasiteisina. Parduotuvės atveju-bankrotas, o čia išgeri sultis ir tiek.
Sveikas protas man sako, kad šis pasirinkimas yra šimtus kartų geresnis.
Tai dabar apsispręskim: kas yra praplautos smegenėlės, kas yra afera, kas yra sveikas protas?????????
Žiūrim toliau. Kiemo parduotuvė turi 400 klientų ir daugiau ji neturės +/-. pas mane šiandien 27 jau. Ir tai per du mėnesius. O kur dar galas metų. mano verslas man jau atsipirko. vienas klientas man duoda nuo 10 iki 100 dolerių. vidutiniškai 20.
Ar gali parduotuvės savininkė laisvai išvažiuoti atostogauti ir nepergyvent dėl savo verslo. ji turi palikti patikimą žmogų. O aš galiu laisvai išvažiuoti, laisvai bet kokioj internetinėj kavinėj pasitvarkyti savo verslo reikalus ir važiuoti toliau. Pinigai važiuoja kartu su manimi. Galiu grįžti...galiu ir negrįžti. Tai ko aš ne aristokratas?
Ką aš iš to laimiu? Mano pasaulis iš esmės kitas.
Dabar užmirškim viską: protelio turėjimą, neturėjimą, praplautas smegenėles ir t.t. Ramiai pamastykit, atmeskit visas ambicijas, norus žeminti ir pagalvokit kas ką gali žeminti, pas ką geresnė padėtis?????????????
mane niekas neįtikins, kad šis verslas yra blogas, nevykęs. Jis turi per daug privalumų lyginant su tradiciniu verslu. Aš galiu laisvai keliauti po pasaulį, užsiimti kuo tik noriu ir niekam nesijausti skolingas. aš galiu keliauti po Indiją, Tibetą užsiimti kuo tik noriu ir visai nesijaudinti dėl pinigų.
Mielos moterys, išeikit iš šitos dvasinės provincijos, pasižiūrėkit mano akimis į šį pasaulį ir save.
Savaime suprantama, kad taip mąstyt gali tik laisvas žmogus, stovintis aukščiau už praplautas smegenėles, aferas. Taip gali mąstyti tik tas žmogus kuriame yra pasaulis, o ne jis pasaulyje.
Mielos Lietuvos moterys, Lietuvos dukros negalvokit, kad kitų šalių moterys yra kažkuo ypatingos. Ne, jos kaip ir jūs augina vaikus, tie vaikai lipa vienas kitam per galvas, o ji praveda prezentacijas ir dar sugeba juos barti (kalbu apie moterį auginančią keturis vakus ir užsiimančią šiuo verslu, Kanadoje) Kodėl ji tai daro? Arba moteris, kuri užsiima šiuo verslu. jos vyras staiga neteko darbo ir ką? Ji ramiai jam atskleidė visas kortas. Pajamos jau buvo virš 5000 dolerių. Dabar abu tuo užsiima. O kur jie buvo anksčiau...dabar taip galvoja.
Tai kuri yra geresnė ir protingesnė šeimininkė? Lietuviška taupi pelė, skaitanti etiketes ir bijanti prarasdi bet kokį darbelį, sėdinti kokios nors partijos mėšle ir sakanti, kad neteršia lizdo ar Amerikietė, Kanadietė, kuri tik truputį investavus (o tai net negalima vadinti investicija) išgelbėja savo šeimą iš bankroto?
Ir dar. o gal jūs galvojat, kad mes užsiimam per dienų dienas MLM ir kalbam vin tik apie tai? ne. tinklinis marketingas tesudaro tik kokią dešimtąją dalį visos mūsų veiklos. Kitaip aš neičiau ir neužsiimčiau tokiais dalykais.
Užteks šiam kartui.

Moderatoriui. ištrinkit prašau praeitą mano postą. kažko nedavė papildyti. Prireikė kartoti.
Atsakyti
I mano klausima, kas cia tos patiklumo aukos taip ir nelabai buvo atsakyta, nes neaisku. Juk gielux sneka apie tai, kad normaliam zmogui nelabai reikia tu stebuklingu sultyciu, o Aurius apie tai, kad labai gerai uziimti mlm kaip bizniu lotuliukas.gif

As savo ruoztu pritariu abiem. SVEIKAS zmogus gali valgyt visa pasaulio s... (konservantus, kancerogenus ir t.t. ir pan. Beje, zinot, kad kancerogenu net naminej bobuciu duonoj pilna?!) ir jam visiskai NIEKO nuo to blogo nebus, nes SVEIKO zmogaus organizmas viska pats isvalo. Tik aisku, viskas su saiku. Tokiu atveju man kaip sveikam jaunam zmogui visiskai vienodai visos jusu sultys, kavos ir t.t., nes turiu naturaliu darzoviu, daznai ir mesytes, o visi kita maxima.

Toliau, mlm puikus biznis, tik reik moket zmonem smegenis plaut, ir sneket viska aplinkui kaip p. Aurius. Paziurekit kada kaip zurnalistai dirba. Paklausia klausimo, nera atsakymo, tik apsisuke vel to klausimo tik is kitos puses ir t.t. kol zmogus susipainioja visai. Taip ir p.Aurius ta pati per ta pati, tik is kitos puses ir visada per aplinkui. As net neabejoju, kad jis visai neblogai uzdirba.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FliPPe: 24 balandžio 2010 - 09:45
Mergaitės, ko jūs iš menęs norit? Surašykit, sunumeruokit klausimus, tikrai atsakysiu. ir į klausimus atsakysiu ir klausimų šaltinį paliesiu. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurea @ 2010 04 23, 22:54)
Tai neklausykit tų pasakų ,nebent be jų neužmiegat.

Ne ten pataikėt. Tema pamoooolimsia mlm, mlm pamoooolimsia truputį toliau tiesiai ir į kairę.
Ui, tik netapatinkit manęs su savim. čia jūs viską apie viską žinot ir maltą kavą, ir nitratus, ir pakeles, ir apie košerinius ženklus. Aš tik sena tarka.
Temos pavadinimo neskaitėt? ji ir yra apie mlm pasakas. prašau, jei norit apie rusus:
Компания Форевер Ливинг Продактс является единственным в мире эксклюзивным обладателем патента на стабилизацию геля Алое Вера при помощи натуральных компонентов БЕЗ ХИМИЧЕСКИХ КОНСЕРВАНТОВ и БЕЗ ТЕРМИЧЕСКОЙ ОБРАБОТКИ.
Иными словами, пить Гель Алоэ Вера компании ФЛП - это все равно, что употреблять мякоть свежесрезанного листа.
Hm, Aloe Vera Gel sudetyje: E202, E211, E420, E330.
Toj rusų knygelėje taip parašyta: Taigi, Aloe Vera vaidina papildomą vaidmenį įveikiant įvairias būkles.
Sakot nusispjaut, ką mona rašo. Tai tą patį ir FRL rašo:These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. tokiom mažyyytėm raidelėm
Na kvaileliai, juk, cituoju Aurea: Turime mes rusišką knygą apie atliktus klinikinius tyrimus , kokia yra ĮRODYTA nauda sveikatai naudojant aloe vera. Gaila , dar ši knyga 'nete nevaikšto. Tai šeip ten rašo viską priešingai , ką čia neigiamo traukiate
Tai gi rašykit FEL, kad trintų tas nesąmones, jau klinikiniai tyrimai yra.
Jo mačiau, kad rašėt,amway 100 proc. arabica, nes mlm, o Lofbergslila 100 proc arabica su 20 proc. gilių, nes švedai pradažni(čia nuo savęs pridėjau).
QUOTE(Aurius.D @ 2010 04 24, 05:27)

'' tai yra miglos pūtimas, iš pagarbos jums afera nevadinu, ne aš temą formulavau''.
QUOTE(Aurea @ 2010 04 22, 23:17)
  Amway kava irgi su priemaišom - reguliuojančiom skrandžio rugštingumą. Matote - vėl gi mlm produktas - gydantis!!! thumbup.gif  lotuliukas.gif :

QUOTE(Aurius.D @ 2010 03 20, 23:43)
Todėl diskusijos apie prekes yra betikslės, bevertės ir niekam nereikalingos. Paprastai prekių kokybė tikrose MLM kompanijose yra geresnė nei analogiškos prekės paprastoj prekyboj.

QUOTE(Aurius.D @ 2010 04 16, 17:40)
Jos tik duoda pilnavertį maistą lastelėm. O kai jos gauna pilnavertį maistą tai organizmas jaučiasi gerai.

Raskite man jūs šiandien patogesnį verslą nei šis.
Ar gali parduotuvės savininkė laisvai išvažiuoti atostogauti ir nepergyvent dėl savo verslo.

Ne visi šiame pasaulyje yra pardavėjai. Kai kas dar ir paslaugas teikia, o gal mlm jau ir paslaugas pradėjo teikt(apie internetinę erdvę nekalbu)(klausimas nr 1)? Tai vis gi statybines medž., santechniką, buitinę techniką jie pardavinėja(klausimas Nr. 2)? Siūlot visas parduotuves uždaryt(klausimas Nr. 3)? Kur šikpopierių pirksit, turit kokį mlm tašką?(klausimas Nr. 4)
Lietuviška taupi pelė, skaitanti etiketes ir bijanti prarasdi bet kokį darbelį, sėdinti kokios nors partijos mėšle ir sakanti, kad neteršia lizdo ar Amerikietė, Kanadietė, kuri tik truputį investavus (o tai net negalima vadinti investicija) išgelbėja savo šeimą iš bankroto?

Kai baigiasi protingi argumentai, prasideda įžeidinėjimai, visai turgiabobiška. Truputį investavus: Aštuonių butelių kaina yra 220-230 dolerių. Tokiu būdu vieno butelio kaina yra 27.5x2.5= 68.75lt. O pristatymo nėr mokesčio(klausimas Nr. 5)? Čia jau gryna kaina? Giriates internetu, bet lietuviškų kainų neradau.
Tai gi skaičiuojam tarkim lietuviui kainuoja 230 USD, čia iš internetinės parduotuvės JAV, tiesa ten pristatymas(All orders pay a flat 10% per order shipping fee). 230*2,6(My Webpage) total ~598 Lt. pvz vokietei ~170 Eur. Vokietijoje vidutinis darbo užmokestis – 3.108 EUR(2009 06 23),Vidutinis darbo užmokestis pirmąjį 2009 m. ketvirtį sumažėjo ir sudarė 2193 litus (2009 05 27). Vadinasi lietuvis už 8 butelius turi pakloti 27 proc. vidutinės algos, vokietis 5,46 proc. amerikietė truputį mažiau nei 10 proc. Noriu dar apie taupią lietuvišką pelę, patiko. Čia irgi ne apie aferą, vėl nesuprasit, čia apie tą pelę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 24 balandžio 2010 - 11:32
Klausiat kodėl temos pavadinime yra žodis "afera"? O kaip jūs jį suprantate? Lietuvių kalbos žodynas pateikia tokį išaiškinimą: afera - stambi apgavystė, nesąžiningas, apgavikiškas darbas, siekiant pasipelnyti. Nepykit, bet aš nematau didelio skirtumo tarp Gielux "miglos pūtimo į akis" ir "apgavystės, siekiant pasipelnyti".
Atsakyti
Kai baigiasi protingi argumentai, prasideda įžeidinėjimai, visai turgiabobiška.

Tai norėta pasakyti, kad esame priklausomi. priklausomas esu ir aš kai turiu reikalus su Lietuviška tikrove. o paildomi pinigų šaltiniai mum suteikia tą nepriklausomybę.
Tiesa niekas nekalba, kad MLM užims viską, bet juo gali užsisimti visi (t.y. gali pirkti visi ir bet kur dirbantys)
Papildyta:
QUOTE(Malibu @ 2010 04 24, 12:54)
Klausiat kodėl temos pavadinime yra žodis "afera"? O kaip jūs jį suprantate? Lietuvių kalbos žodynas pateikia tokį išaiškinimą: afera - stambi apgavystė, nesąžiningas, apgavikiškas darbas, siekiant pasipelnyti. Nepykit, bet aš nematau didelio skirtumo tarp Gielux "miglos pūtimo į akis" ir "apgavystės, siekiant pasipelnyti".

Afera gali būti bet kur. Ji gali būti paprastoj prekyboj, gali būti MLM. Bet kaip paprasta prekyba nebūtinai yra afera taip ir MLM nebūtinai yra afera.
Atsakyti
QUOTE(FliPPe @ 2010 04 24, 09:44)
Toliau, mlm puikus biznis, tik reik moket zmonem smegenis plaut,

O žinot, kas smegenis gerai plauna, L.O.C, kai jį geri. Čia apie vartotojiškas patiklumo aukas.

Ne mano žodžiai, bet tikriausia racijos tame yra:
"MLM esmė yra rasti žmogų ir įtikinti jį, kad jo darbas, arba tai ką jisai daro yra kupranugariaus ašaros ir kad jo pasirinktoje dabartinėje veikloje nėra jokių tolimesnių perspektyvų. Deja, daugeliu mūsų atvejų taip ir yra ir tam visos MLM kompanijos turi labai stiprų argumentą arba kaip aš dabar manau, pasirinktą taktiką, t.y. - motyvaciją! Būtent, sukūrę stiprę mokymo sistemą ir išgalandę savo liežuvelius, patys geriausi MLM agentai sugeba iš to užsidirbti. Bet čia kaip ir visur. Laimi patys geriausi (apie 5%). Todėl tik naivus ir berąštis žmogutis gali lengvai susižavėti greitais milijonais, atostogomis Havajuose, nuosava jachta ar Jet'u. Akylesnis iškarto supras, kad MLM yra sunkus darbas, todėl prieš jį pasirenkat, reikėtų išsiaiškinti, ar esame pasiruošę rimtai dirbti? Jei taip nebus, nebus ir rezultatų. Paslapties čia nėra, nes jau seniai įrodyta, kad tiktais nuolatinis praktikavimasis ir sunkus darbas daro žmones sėkmingais ir leidžia jiems patekti į tą 5% elitą, nesvarbu kokioje srityje jie bebūtų, nesvarbu ką bedirbtų. Todėl dar kartelį pabrėžiu, only practice and hard work makes perfect! "Galima pažiūrėti pagrindimą
Jei žmogui tai priimtina, tai kodėl ne. Iš to galima neblogai uždirbt, aš tą ne kartą pripažinau. Sakiau, ir paprastose parduotuvėse daug visokių triukų.
Bet, kai matau, kad sultys pilnavertis maistas, ar kava gydo, vadinu tai apgaule, nesąžiningais pareiškimais.
O apie amerikiečių ir lietuvių mlm produktų kainų santykius, jau skaičiukais parašiau. Nes man įdomu jei amerikietei tektų paklot 27 proc. vid. atlyginimo už 8 butelius sulčių, kaip ten verslas plėtotusi?

Papildyta:
QUOTE(Malibu @ 2010 04 24, 11:54)

Tai gi aš čia iš pagarbos p. Auriui ir savo podružkei Aurea.

QUOTE(Aurius.D @ 2010 04 24, 12:01)
Tai norėta pasakyti, kad esame priklausomi. priklausomas esu ir aš kai turiu reikalus su Lietuviška tikrove. o paildomi pinigų šaltiniai mum suteikia tą  nepriklausomybę.
Tiesa niekas nekalba, kad MLM užims viską, bet juo gali užsisimti visi (t.y. gali pirkti visi ir bet kur dirbantys)
Papildyta:

Afera gali būti bet kur. Ji gali būti paprastoj prekyboj, gali būti MLM. Bet kaip paprasta prekyba nebūtinai yra afera taip ir MLM nebūtinai yra afera.

O jei esi nepriklausomas? Dirbi sau?
Bet tema apie mlm, būtų tema apie TBS, būtų tema apie "Maximą", eičiau ir ten paklodes rašinėčiau.
Noriu atsakymų į savo 5 klausimus. Jei jau visos parduotuvės blogas biznis.
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2010 04 24, 13:04)
O žinot, kas smegenis gerai plauna, L.O.C, kai jį geri. Čia apie vartotojiškas patiklumo aukas.

Ne mano žodžiai, bet tikriausia racijos tame yra:
"MLM esmė yra rasti žmogų ir įtikinti jį, kad jo darbas, arba tai ką jisai daro yra kupranugariaus ašaros ir kad jo pasirinktoje dabartinėje veikloje nėra jokių tolimesnių perspektyvų. Deja, daugeliu mūsų atvejų taip ir yra ir tam visos MLM kompanijos turi labai stiprų argumentą arba kaip aš dabar manau, pasirinktą taktiką, t.y. - motyvaciją! Būtent, sukūrę stiprę mokymo sistemą ir išgalandę savo liežuvelius, patys geriausi MLM agentai sugeba iš to užsidirbti. Bet čia kaip ir visur. Laimi patys geriausi (apie 5%). Todėl tik naivus ir berąštis žmogutis gali lengvai susižavėti greitais milijonais, atostogomis Havajuose, nuosava jachta ar Jet'u. Akylesnis iškarto supras, kad MLM yra sunkus darbas, todėl prieš jį pasirenkat, reikėtų išsiaiškinti, ar esame pasiruošę rimtai dirbti? Jei taip nebus, nebus ir rezultatų. Paslapties čia nėra, nes jau seniai įrodyta, kad tiktais nuolatinis praktikavimasis ir sunkus darbas daro žmones sėkmingais ir leidžia jiems patekti į tą 5% elitą, nesvarbu kokioje srityje jie bebūtų, nesvarbu ką bedirbtų. Todėl dar kartelį pabrėžiu, only practice and hard work makes perfect! "Galima pažiūrėti pagrindimą
Jei žmogui tai priimtina, tai kodėl ne. Iš to galima neblogai uždirbt, aš tą ne kartą pripažinau. Sakiau, ir paprastose parduotuvėse daug visokių triukų.
Bet, kai matau, kad sultys pilnavertis maistas, ar kava gydo, vadinu tai apgaule, nesąžiningais pareiškimais. O apie amerikiečių ir lietuvių mlm produktų kainų santykius, jau skaičiukais parašiau. Nes man įdomu jei amerikietei tektų paklot 27 proc. vid. atlyginimo už 8 butelius sulčių, kaip ten verslas plėtotusi?

Problema tame aišku yra. O ką jūs galit pasakyti apie tai, kad didžiausias MLM distributorių skaičius yra Indijoj, o šiandien jau ir Kinija vėl atidaryta. Kaip jie gyvena? 
Yra ir rusiškų kompanijų, kurių produktai tikrai nėra pagal kainas Amerikoniški. Problemų, žinoma, kad yra. Niekas nesako, kad jų nėra. Bet verslą daryti gali bet kas. Ir toks verslas tikrai yra geresnis negu Lietuviškas (sakysim čia mano asmeninė nuomonė). Bet, kita vertus kiek gabių jaunuolių, šiandien gali tuo užsiimti neprašydami jokios malonės iš niekur.
Pati pagalvokit, kas paprasčiau, ar eiti per visokias įstaigas, ar laisvai, be didelių problemų tai daryti nuo  nieko nepriklausomai.
Bet mano pagrindinė mintis yra ta, kad pasauliui daiktų tiek gaminti kiek buvo gaminama jau nereikia. Vadinasi bendras užimtumas  mažės visame pasauly. Tai nereiškia, kad apskritai sustos gamyba (nes jaučiu, kad kas nors atsiras, kuris man tai pripaišys, ar tradicinė prekyba, ar logistika, švietimas, gydymas). Kad gamyba jau stoja, manau labai toli žiūrėti nereikia. (vien tik auto jau per akis).
todėl dar kartą kartoju, yra tik du keliai: arba mažinti oficialų darbo laiką„iki 4 val. per dieną), arba ieškoti kitų kelių užimtumui didinti.  Tai yra pagrindinė mano mintis, kadėl aš forumuose dalyvauju.
o, kad jūs čia genialiai randate trūkumų tai gerai...ieškokit.
Ir dar. Galiu sutikti, kad sultys ar kt. santykinai brangūs Lietuvoj, bet kaip verslas toks dalykas yra pigus, o rezultatas gali būti ir geresnis nei paprastame versle.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurius.D: 24 balandžio 2010 - 12:25
O jei esi nepriklausomas? Dirbi sau?
Bet tema apie mlm, būtų tema apie TBS, būtų tema apie "Maximą", eičiau ir ten paklodes rašinėčiau.
Noriu atsakymų į savo 5 klausimus. Jei jau visos parduotuvės blogas biznis

Ką reiškia esu nepriklausomas, dirbu sau? Jūs man suaugusiam žmogui paaiškinkit prašau. Jei man tai kalbėtų mano ožka 18-17 metų dukra tai aš dar suprasčiau ir pateisinčiau, kai tai sako paskutinio kurso studentė......galiu suprasti, bet kai tai sako auaugęs žmogus tai arba jis naivus arba ....
Prisimenat kai aš kalbėjau apie vaiką ir žaislo pirkimą ir klausiau...ar mama perka žiaslą ar vaikas save parduoda. Ekonomika, pinigas yra santykis. Net reklama pastatyta ant santykio, o ne ant daikto. Ar mes perkame skylę ar drelę?
Nepriklausomas, dirbi sau. Gerai, sakysim esi Robinzonas ir gyveni negyvenamoj saloj. Net jis nebuvo nepriklausomas, o pragyveno iš patirties ir žinių atsineštų iš visuomenės.
Individualizmas. Va kur yra pagrindinė šios visuomenės liga ir arogancijos pagrindas. Apie tai kalba ne vienas šviesus protas Lietuvoje.
Būk gera pakartok ir išskirk savo 5 klausimus.
Atsakyti
QUOTE(Aurius.D @ 2010 04 24, 12:22)
O ką jūs galit pasakyti apie tai, kad didžiausias MLM distributorių skaičius yra Indijoj, o šiandien jau ir Kinija vėl atidaryta. Kaip jie gyvena? 
Yra ir rusiškų kompanijų, kurių produktai tikrai nėra pagal kainas Amerikoniški.

Indijoj, Kinijoj, Rusijoj, atleiskit, kiek žmonių gyvena? Na dar galima apie išsilavinimą diskutuot, bet jau tiek to.
Nežinau, kiek tame tiesos čia apie mlm istoriją:
1860 - Traveling salesmen were known as canvassers, peddlers, hawkers and drummers. Some of these former peddlers created trained sales organizations. Had it not been for their influence, many of the corporate names we’re all familiar with today might never have been.

-Henry Heinz, a former peddler, created an organization of 400 salesmen to sell various vegetable products, like ketchup and pickles, to people who didn’t grow their own.

-Asa Candler, another former peddler, built a sales force to sell Coca-Cola syrup to restaurants after buying the formula from pharmacist John Pemberton for $2300 in 1886.
Šiap pamąstymams, ko jie neliko mlm.
Dar. Čia iš firstclassmlm:
An industry can’t be a scam as it’s not capable of tricking people. People are the only ones capable of tricking people.
MLM is not the culprit in scams, pyramids, investment fraud, chain letters or Ponzi schemes. The culprit is the unethical activities of a person or a group of people.
Ir su tuo aš sutinku. Nes nei Mona, nei FRL, nei Amway patys nesako, kad kažkas kažką gydo, kad tai yra pilnavertis maistas, ne, atvirkščiai jie rašo: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. Visa tai daro people:p. Aurius, Aurea.
Atsakyti