QUOTE(gielux @ 2010 04 23, 21:40)
'' Nu neskaitot nors tu ką: ne produktas kliūna, o pasakos apie jį ir jo kainos.
Tai neklausykit tų pasakų ,nebent be jų neužmiegat.
Papildyta:
Ale vat, jus neskiriat nuo išgydoma ir užgydoma. Niu gerai gerai, mea culpa, kažkaip nepagalvojau, kad jūs galit nesuprast, kad turėjau galvoje ne H. simplex viruso pašalinimą iš nervinių mazgų, o tik matomos žaizdelės užgydimą. Vajeee, tai matyt dabar reiks viska labai kruopščiai rašyt, gal didžiosiom raidėm? Mir, družba, žvačka.
Nebijokit , skiriu. Nepagalvojau , kad ir prie prieždėlių kabinėsitės. Ale tiesiog vunderkindas esate , -ir biologė ,ir chemikė ,ir medikė ,ir matematikė, ir dar lietuvininkė! Bravo! Mir i družba , no žvačku sebe ostavte.
Papildyta:
O jūs į maximą (ar nesuprantat, kad čia tik prekybos centrų apibendrintas pavadinimas. Pvz. man dabar labai patinka apsipirkinėt Prizmoje, Iki ir Rimi dar mėgstu, maximos nelabai, o Norfos iš vis vengiu) neinat?
O gaila, demagoge mano mieloji. Tai vat šiandien sužinojau visą tiesą apie kavą. Maltą kavą. Šaltinis dirbęs žmogus laikas kavai firmoje (sakau, kolok žalty, ko į kavą dedi). Tyrimo objektas: malta kava. tyrimo vieta, tai gąsdinanti maxima, neturėjau laiko iki Iki trenkti, tai tiko ir ji. Tyrimo rezultatai: jo, maltoj kavoj pilna priedų, gilės ir ąžuolai, čia dar tauru, va miežius dar aptikau. O bet tačiau, kaip visad. Etiketes skaityt reik, brangioji, prieš pradedant ereziją skleisti. Tai vat ką man tūlas pilietis paporino, jei užrašas ant pakelio: malta kava, natūrali kava, kavos gėrimas, ten gali rast visko, net visą ąžuolą. Ant kai kurių pakelių net sudėtyje rašo. Kainuoja jos pigiai. Radau tokių nemažai, net ir žinomų firmų. Bet jei ant pakelio užrašyta 100 proc. arabica, tai yra tikra pupelių kava ir jokių ten priedų nebus. Na nebent ji bus Made in Balbieriškis turguj. Patikėkit ant pigių kavų 100 proc. arabica užrašo neradau.
Ten tik puikuojasi: malta kava, natūrali kava. Dar visokie 3 in 1, ten net kavos gali nerast. O didžiosios kompanijos pas konkurentus po padidinamuoju stiklu ir konkurencija tarp jų yra didelė.
o jei nusipirkote 100 proc. arabicą ir radote ten gilę, drąsiai žingsniuokite į vartotojų teisių apsaugos tarnybą.
O gaila, demagoge mano mieloji. Tai vat šiandien sužinojau visą tiesą apie kavą. Maltą kavą. Šaltinis dirbęs žmogus laikas kavai firmoje (sakau, kolok žalty, ko į kavą dedi). Tyrimo objektas: malta kava. tyrimo vieta, tai gąsdinanti maxima, neturėjau laiko iki Iki trenkti, tai tiko ir ji. Tyrimo rezultatai: jo, maltoj kavoj pilna priedų, gilės ir ąžuolai, čia dar tauru, va miežius dar aptikau. O bet tačiau, kaip visad. Etiketes skaityt reik, brangioji, prieš pradedant ereziją skleisti. Tai vat ką man tūlas pilietis paporino, jei užrašas ant pakelio: malta kava, natūrali kava, kavos gėrimas, ten gali rast visko, net visą ąžuolą. Ant kai kurių pakelių net sudėtyje rašo. Kainuoja jos pigiai. Radau tokių nemažai, net ir žinomų firmų. Bet jei ant pakelio užrašyta 100 proc. arabica, tai yra tikra pupelių kava ir jokių ten priedų nebus. Na nebent ji bus Made in Balbieriškis turguj. Patikėkit ant pigių kavų 100 proc. arabica užrašo neradau.
Ten tik puikuojasi: malta kava, natūrali kava. Dar visokie 3 in 1, ten net kavos gali nerast. O didžiosios kompanijos pas konkurentus po padidinamuoju stiklu ir konkurencija tarp jų yra didelė.
o jei nusipirkote 100 proc. arabicą ir radote ten gilę, drąsiai žingsniuokite į vartotojų teisių apsaugos tarnybą.
Šeip ir aš maximą turiu "raumeny" kaip prekybos centrų apibendrinimą. Pagaliau supratome viena kitą bent jau čia

Papildyta:
Saulele, kas sakė, kad jos geros, ten ne sultys, ten pats paprasčiausias gėrimas Aloe vera.
Tai kodėl kažkokias aloe limonadines sultis iš viso prilyginate prie vos ne 100% aloe vera žele su savo kainom???
Papildyta:
Aš nesuprantu, jus iš kitos planetos (nepykit nepiktai, čia kažką panašiai man p. Aurius sakė), negi man reik į obuolių sultis konservantų dėt, kai aš darau žiemai? Būtų malonu sužinot, kur jų galima nusipirkt.Čia taip atrodo ir sanitexe jų pilna ir maximoj mačiau.
Cha , tai tas jūsų limonadinis gėrimas (puikiai žinau , kaip jis atrodo) , vadinasi yra užkaitintas ir uždarytas? Mes tai obuolių sultis užkaitinam ir uždarom. Tai aišku nededam koncervantų , net cukraus nededam! O jūs gal kitaip kaip ruošiat - raugiat gal? Bet koks skirtumas , tas "maximinis" aloe yra paprasčiausias birzgalas. Tai kaip sakoma , gal geriau tada ji palyginkit su latvišku limonadu "Miško uoga"!
Papildyta:
Aš nesakau, kad alijošius totalus š...Atsimenat rašiau apie žaizdų gydimą, radau, kad gali būti naudingas(patikimų įrodymų nėra) herpes genitalis (turi būti tam tikra koncentracija, įdomu kokia ji pieštuke, bet jei ką, galėsit panaudot), cukraus kraujuje lygį mažina(šitas there is some preliminary evidence),psoreazė(It might be useful) . Bet: However, comprehensive safety studies are lacking. Safety in young children, pregnant or nursing women, or those with severe liver or kidney disease has not been established.
buvau įsitikinus, kad žaizdas gydo, bet:The evidence regarding wound healing is contradictory.
buvau įsitikinus, kad žaizdas gydo, bet:The evidence regarding wound healing is contradictory.
Turime mes rusišką knygą apie atliktus klinikinius tyrimus , kokia yra ĮRODYTA nauda sveikatai naudojant aloe vera. Gaila , dar ši knyga 'nete nevaikšto. Tai šeip ten rašo viską priešingai , ką čia neigiamo traukiate