Įkraunama...
Įkraunama...

Apie tinklinį marketingą ir kitas aferas

[quote=Aurius.D,2010 04 20, 05:04]
Manęs nespauskit dėl tų kainų.

O ką aš žinau. Pas mane sparčiai didėja komanda iš Izraelio. Perka ten tas sultis, pagal kokius dėsnius nežinau.perka pagyvene žmonės ir geria.

Ir iki lemputės ką jūs kalbat.
Savaime suprantama, perkamoji galia ten yra didesnė netgi darbo neturinčių ir jie perka ir labai nesiginčina. užtat man ir nepatinka kompanijos, kurios nedirba per internetą. Nes vargti su Lietuviais tai vargelis neišpasakytas.

Aš jum jau sakiau. vargelį su jumis vargti tikrai nesiruošiu. neįdomu.

Tai kur gi dingo tas begalinis noras padėti, taip būdingas MLM aristokratui? Lietuviai neįdomūs todėl, kad jiems gali ir ant blakstienų stovėdamas įrodinėti, koks gėris yra tos šimtus kainuojančios sultytės, o "zarazos" taupukai lietuviai vis tiek nepirks, nors tu ką: arba pinigėlių neturi (visgi ne turtinga Rusija su didžiuliai ištekliais ir ne Izraelis, kur orotodoksiškoms šeimoms dirbti nereikia, jos gauna iš valstybės pinigus vien už tai, kad gyvena ir meldžiasi) arba tuos turimus spaudžia juodai dienai, kuri, sprendžiant pagal visus požymius, jau atėjo ir nežinia kada pasibaigs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malibu: 20 balandžio 2010 - 08:18
QUOTE(Aurius.D @ 2010 04 20, 05:04)

Iš visos tos žodinės diarėjos, kurią mes čia su jumis užsiiminėjom, mane domina vienas klausimas: mokesčiai.
Atsimenat rašiau, kur mokosi jūsų vaikai, kur gydosi jūsų vaikai, pagaliau jūsų žmona logopedė privačioj bendrovėj ar valstybinėj? Įsivaizduojat tokią LT valstybės santvarką, kur visos įmonės atidaromus kitur, kaip rašėt.
Pasakykit, mielasis, paimam visą rinką perkeliam į mlm, net ir tą patį šikpopierių. Kas moka mokesčius? Jūs vis pensijas minėjot, hm, o kaip sveikatos apsauga, švietimas? Mlm kompanija ties kelius, remontuos juos?
P.S. puodai Zepter brangusic čia jau iš mlm srities, deja deja. Puodai iki buvo Bergoff. Zepter vs. Berghoff, Zepter platintoja man pareiškė: nukris tau dugnas tų Berghoff puodų, sakau, kaip tai nukris, 10 su virš metų turėjau elementarius turgiškus puodus, nei ten kas nukrito, nei ką. Na va, ir vėl mitai. Sakot puodai nepatiko. Kuo konkrečiai? Amway neturiu, bet Berghoffus ne į ką nekeisiu. Tam, kad puodas patiktų-nepatiktų reik jį išbandyt, tai vat dėl Amway nebandžiau. O kokia jų kaina?

QUOTE(Aurius.D @ 2010 04 20, 05:04)
Bet, kad tradicinis verslas daugely sričių užleis vietą MLM irgi žinau.

Įvardinkit prašau konkrečiai.
Papildyta:
QUOTE(Malibu @ 2010 04 20, 08:16)

Tai kur gi dingo tas begalinis noras padėti, taip būdingas MLM aristokratui?

Na ką jus,Malibu, negi nežinojot, kad aristokratai, generolai, su būrais nesiterlioja. Ni carskoje eto delo.
Man įdomu, jei bobukė už kumpelį turguj paprašytu generolo-aristokrato 100 Lt už 1 kg paklot, kaip toli jis ją pasiųstu?
Atsakyti
Kur braunasi MLM? Lengviau pasakyti kur jis nesibrauna. Ne visur jis tai daro vykusiai, o yra tik bandymai. Bet naujoves sužinot įdomu. Didelę dalį MLM sudaro rimti elektroniniai produktai kurie reikalauja galingo serverio. O koks 10 dolerių per mėnesį tikrai neapsunkina verslo, o naudą duoda didžiulę.
Apie mokesčius aš jau rašiau. Ten yra ir komentarai mano kolegų.
Atleiskit, bet lietuviams būdingas siauras požiūris į beveik viską. Pradedant Vytautu ir baigiant dabartine valdžia, o ir žmonėmis. Normalūs žmonės iš jos bėga. Tikrai.
Praeitą savaitę visai netikėtai Lietuvą paliko draugė, vienos valdiškos įstaigos direktorė. Patyriau lengvą šoką. Nes nieko nekalbėjo ir staiga... Atrodo viskas gerai turi gerą darbą, vardą. Bet palieka. Sužinojau, kad tokia ji ne vienintelė. Kad mano draugai persikėlė su visom suaugusiom šeimom tai kaip ir nieko ypatingo. Žinau jų argumentus ir t.t.
Draugė iš Norvegijos pasakoja. Lankėsi Norvegijos mokesčių inspekcijoj lyg ir viską išaiškino tarnautoja ir ji išėjo....staiga skambutis...ta pati tarnautoja skambina iš sako, kad ji gali dar kai ką pasidaryti savo naudai ir atsiprašė, kad užmiršo pasakyti. Va taip.
Ši šalis pasmerkta. Kai mes esame vieni kaip ir nieko nepastebim, bet kai išvažiuojam...kartais būna baisu ir gėda. Tiek to. Nepasakosiu.
Jūs galvojat, kad mes esame fanatikai to MLM. Tikrai ne. Bet internetinis MLM leidžia neprisirišti prie jokios šalies. Va kur šuo pakastas. Ir jaunimėlis, kuris dabar aktyviai stoja į MLM tą ir turi galvoje.
Tiek šiam kartui.
Atsakyti
P. Auriau, na tai kas kelius remontuos LT? Kuri kompanija, gal kurianti antivirusinę? Kodėl jus dar čia gyvenat?
Sakot dabar paliko, žinau VMĮ viršininkę išvažiavusią į USA, į gamyklą dirbt. Bet čia dar kai buvo pirmoji banga, tiesa po to grįžo, visgi viršininke būti geriau, nei USA valytoja.
Žinokit nepatikėsit, myliu LT, sunku čia, bet tikrai nesunkiau nei kokioj Baltarusijoj. Ir visgi laikausi nuomonės, geras paukštis savo lizdo neteršia.
Taip, su siauru pažiūriu sutinku, vien tik jūsų pasisakymai ko verti: ji negeri, esi būras ir t.t. Joks mlm skeptikas puikiau nebūtų peikęs, nei jūs gyrėt. Atsimenat nitratus, o pas patį prieš akis E.
Dėl stojimo, vėlgi čia jau sąžinės reikalas.Pvz. aš savo klientams nesiūlysiu Amway baltymų, žinodama, kad galiu drąsiai pasiūlyti geresnį ir pigesnį produktą.
Įdomu apie rimtus elektroninius produktus. Galima plačiau?
O, paskaičiau kitus forumus, gerbiamasis, koks jus šabloniškas. Nustebino....o gal ir ne. Tiesa, ieškojau tikrai ne jūsų, o apie tuos rimtus elektroninius produktus.

Na va pagaliau radau esmę:
''Tinkliniame marketinge galima pardavinėti, bet tai pasmerkta žlugimui. Tai didžiausia klaida kurią daro pradedantieji. Netgi tie, kurie pradėjo nuo pardavinėjimo ir išliko, vėliau metė tą reikalą ir ieškojo vartotojų verslininkų. Daugelis nežino didžiosios tinklinio marketingo paslapties.
Klausimas. Ar sunku į mėnesį surasti vieną žmogų ir jį teisingai motyvuoti (paruošti). Nesunku. Tuomet skaičiuokim: antrą mėnesį du žmonės ruošia po vieną, keturi ...kiekvienas po vieną ir t.t. Pasiskaičiuokit ir 12 mėnesyje šis skaičius išaugs iki 4096''. Ką gi tai reiškia, o gi tą, kad paprasti vartotojai neįdomus, jie neneša pelno. Pirkėjas, matomas ne kaip pirkėjas, o kaip potencialus platintojas. Kitos yra neįdomus.
"Kas suinteresuotas, kad būtų paprasta prekyba, o ne tinklinė? " O gi pats paprasčiausias vartotojas, kuris nesiruošia tapti tinklininku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 20 balandžio 2010 - 21:38
[quote=Aurius.D,2010 04 20, 07:04]
Manęs nespauskit dėl tų kainų.
Žinau tik tiek, kad kavos žmonai niekada neužtenka nors užsisako nemažai ir parduoda bendradarbėm už tą pačią (savo kainą), metalinnes šluostes visos moterys perka tik užsisakyk ir t.t.
Tegul čia ateina tikri Amway asai iš ryškinasi. O kad jie neina tai kita kalba.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Metalinius sveistukus AMWAY, NORWEX, GREENWALK .....firmoms gamina tas pats fabrikas, taciau pastarosiose dvejose kainos zemesnes.
Del prekiu (kava, metaliniai sveistukai) uz ta pacia kaina. Sava kaina, kaip vadinate. Jei si foruma paskaitys amvejininkai, tai nezinau kokia bure jusu zmona- konsultante isvadins uz AMWAY KAINU DEMPINGA. Nesakykit niekam to garsiai, o tuo labiau internetinems platybems to neskleiskit, nes gali jusu zmona netekti AMWAY licenzijos
Atsakyti
[quote=gielux,2010 04 19, 21:37]

O, ačiū pone panele Gieliux , aš gyvenu puikiai! Atleiskit , vėl išėmiau jūsų posta atsakydama , nes taupau forumo "popierių".
Bet aš nesu PLATINTOJA!!! Ir ja niekada nenoriu būti. Bet jūs skaitot postus ir nieko nesuprantat! Ir kur jūs matėt , kad aš rašiau , kad gyvenu tik iš mlm? Taip , esu su viena kompanija pasirašiusi licenciją ir perkuosi produktus , kurie man patinka , ir perku pigiau. Ši kompanija registruota užsienyje. Bet aš verslo nedarau , o ką - negaliu pirkti? Galiu pirkti visam pasauly! Su kita kompanija pasirašius sutartį , irgi produktai patinka , bet su jais ir tinklą kuriu. Jie registruoti LT , taigi , mokesčius moku , nebijokit , už tuos sulūžusius kelius ir pan ,- už viską moku! Kaip moku? O gi kai noriu išsigryninti pinigus , kuriuos gaunu bonusais , perku verslo liudijimą ir tada pinigus kompanija man perveda į banko sąsakaitą. Jei į metus viršiju 100 000 lt , tai be abejonės pildau PVM deklaraciją ir sumoku PVM. Ar gerai taip?
O šeip esu eilinė statistinė pilietė ir perku kai ką maximoj , kaip ir jūs , nes neturiu kito pasirinkimo. O daržoves auginu , nes man patinka. Nes žinau ka valgau po to , nereikia sukti galvos dėl teisinių aktų, ir nitratų ,ar nitritų. Iš šeip smagu ryte išbėgus šiltnamy nusiskinti šviežia pomidorą , ar agurką...
Jūs čia apie benzeną rašėt. Nu ir ką? O jūs mėsos sultinį verdat? Žinot , kad po kelių valandų pastovėjusiame sultinyje gaminasi nitratai? Mirsiu nepamiršiu šio sakinio , kurį sužinojau iš ekologijos profesorės. O kad ir kepamoj mėsoj susidaro kancerogeninės medžiagos. Nevalgot taip? Mus visur supa tie nitratai , nitritai , kancerogerai. Pati sakot - prie dujinės viryklės. Nuo chemijos nepabėgsim. Kitas dalykas - tos viršijamos normos , ar neleistini priedai ir pan. bet tai yra apskritai problema, o ne būtent mlm , ar ne mlm.
Kaip ir sąlygos vienodos visiem ūkiams lietaus ir gruntinių vandenų atžvilgiu ,- ir mlm , ir man, ir jums, ir eko ūkiams. Bet jūs turbūt nesupratot , kad bišk pajuokavau anksčiau apie debesų vaikymą. Labai sisikaupusiai rimtai studijuojat koncentracijas ir veikliąsias medžiagas ant brangių maisto produktų, ir juokų nesuprantant. Bulvių daugiau valgykit , jos gerina nuotaiką ir malšina pyktį.
Aišku , produktus pati renkuosi su natūraliais koncervantais ar iš vis be jų, ir kiek įmanoma stengiuosi išvengti tų kancerogenų. Nu kaip ir visi.
O kodėl būtent produkto kaina lemia , kad reikia rašyti ant jo veikliąją medžiagą?
Juk būna ir brangių maisto produktų? Jums nepatinka brangūs , tai nepirkit! Ko jūs šaukiat? O kaip vadinasi tas aliejus už 5 lt? pasakykit , ir aš nusipirksiu. Supraskit, produktų vartojimas priklauso nuo laiko , nuo noro , nuo finansų ir pan. Ir aš naudojau kažkada Neutral. Dabar naudoju kitus. Nes taip noriu. Nes kiti man labiau patiko , nes jie man pigiau kainuoja (nors jie iš mlm, bet čia paslaptis)! Taip kaip ir jums kava ekologiška. Kokią norit , tokią geriat. O Amway kava - tikrai labai skani. Paragaukit prie progos. Ar jums principai neleidžia , kad ji iš mlm?
O šeip ir Hedelix vartoju reikalui esant, ir vaistinėj atėjusi neprašau duoti jo ragauti. Jūs kažkaip maišot dalykus , kuriuos galima ragauti , kurių kaip ir ne. Jei aš ragauju kokių sulčių iš mlm , ar kavos , ar makaronų,- tokia yra galimybė , tai ir naudojuosi. Ragauju ir prekybos centruose , kai būna produktų pristatymai.
Ir aš nerašiau , kad mlm produktai su eko sertifikatais. Tikrai nemokat skaityti.
Ai , dar apie vokiečių tą nuomonę apie alijošių. Tai jų asocijacijoj , tai gal ir nėra mokslinių įrodymų. Skaičiau ir aš šitą. Bet esu radusi onkologų straipsnį , kur alijošiaus sulčių nauda aprašoma pacientams po chemoterapjos. Patikėkit , rankioju ir aš viską kaip ir jūs.
Sakot , produktai mlm geri bet brangūs. Kiek kam nubyra? Nuo kompanijos priklauso. Bet tarkim vidutiniškai 50% kažkur vaikšto nuolaidom, premijom , bonusam , lygiam , taškam ir t.t. Bet tai nereiškia , kad jei aš pirkau , tai man +50% , jei kitas pardavė , tai jam +50%. Tai yra sistema. Ateikit į prezentaciją , paklausykit, ir jums bus viskas aišku. O ir nereikia būti platintoja. Norit , tinklą kurkit , norit sau pirkit. Nenorit , ačiū , viso gero ir viskas!
Tiesa, o iš Monavie sulčių būtinai nusipirksiu , nes noriu ir paragaut , ir pabandyt. O tie Amway ar ne Amway baltymų milteliai manęs visai nedomina.
Atsakyti
viršininkė išvažiavo, padirbo fabrike grįžo....
aš jau žinau žmonių išvažiavusių su vaikais ir anūkais ir tikrai negrįš.
Ta moteris, kurią minėjau tai visą gyvenimą dirbusi vadovaujamuose postuose...savivaldybės skyriaus vedėja, direktorė ir t.t.. Jos vaikai ten ir anūkai.
Dėl ko važiuojama. Daugelis dėl pinigų, bet ne vien dėl jų. Patikėkit.
Aš bent dešimt kartų per metus išvažiuoju kur nors ir atsigaunu... pajuntu kitą atmosferą ir atsigaunu. ..mano šeima atsigauna. Kur pas mus vertinama gera nuotaika ir geros atmosferos kūrimas darbe?
Niekur...beveik niekur. kas pas mus yra gera nuotaika? Kai kas nors sudirbamas tai kiti pajunta gerą nuotaiką bigsmile.gif
bigsmile.gif
Apie mokesčius. Šiuo klausimu aš asmeniškai kalbėjau su dviem seimūnais.....a mum iki lemputės. Iki lemputės tai iki lemputės. Pagaliau esame ER piliečiai ir mokam jai, jei Lietuvai nereikia tai nereika.
Amore...apie ką jūs čia kalbat. Tai jos reikalas ir ką ji nori su savo preke tą ir daro kaip ir daugelis. Nenusiskieskit.
Viena iš pagrindinių el. populiariausių produktų yra autoresponderis (autoatsakiklis) jį galima įsigyti ir atskirai, bet tuomet reikia ieškoti gero serverio, kuris praleistį didelį srautą laiškų.
kas dar iš tokių įdomesnių? telefonija (Lietuvai tai nėra aktualu, bet šalim turinčių didelius plotus tokia telefonija tenkina). turizmo sektoriuje taip pat taikoma MLM principai. (tiesa ar žinot, kad kai prasidėjo mobilioji telefonija Lietuvoje, taip pat buvo taikomi MLM principai...nu gal tiksliau tinklinio marketingo principai). Apmokymai. Ypač populiaru ir daugelis tai tikrai perka.
Iš tokių įdomesnių naujovių tai frančizė (akcijos) rusai jau rodos turi savo blynines....tipo Magdoneldo..
ir yra perkama ir akcijos kyla ir viskas ten gerai.
Iš esmės jau reikalingas atskiras profesionalus žurnalas, kuris spėtų sekti kokias nišas užpildo MLM.
Jūs jau atleiskit, bet jūsų požiūris tikrai siauras....patikėkit ...tikrai.
ir vyksta konkurencija pav. Smartresponder kainuoja 10 eu, o kita, kurią man pasiūlė jau 10 dolerių.
Ir dar. Ne viskas, ką aš rašiau prieš metus, mane šiandien tenkina. Aš keičiuosi. Tai normalu. nenormalu būtų priešingai. aš nebijau keistis ir nebijau klysti. ir nebijau pripažinti klydęs.
Dabar aš ruošiu prezentacijas rusų kalba. vėliau vesiu Lietuvių kalba. mano pagrindinis argumentas dėl MLM perspektyvos yra užimtumas.Normali MLM kompanija „įdarbina “ apie 20 procentų savų klientų. Nes gamybos apimtys turės mažėti. Daiktų jau pakanka. O tai yra pakankamai objektyvi priežastis plisti tinkliniai rinkodarai.
Ir dar. Protingos šalys skatima Home biznis. Pagalvokit kodėl.
Atsakyti
QUOTE(Aurea @ 2010 04 21, 00:44)
Taip , esu su viena kompanija pasirašiusi licenciją ir perkuosi produktus , kurie man patinka , ir perku pigiau. Ši kompanija registruota užsienyje. Bet aš verslo nedarau , o ką - negaliu pirkti?

Hm, na man, kad nueit į parduotuvę licenzijos pirkt nereikia. Ruošiatės prieš ragaujant sultis taip pat pirkt licenziją? Kiek reikia pirkt licenzijų, norit pirkti ne vienom mlm prekes?
Su kita kompanija pasirašius sutartį , irgi produktai patinka , bet su jais ir tinklą kuriu. Jie registruoti LT , taigi , mokesčius moku , nebijokit , už tuos sulūžusius kelius ir pan ,- už viską moku!
Ar gerai taip?

Verslo liudijimą visada perkate? Nes tai privaloma net ir draugėm parduodant prekes. jei visada turite verslo liudijimą, tada gerai. Tiesa, klausimas buvo ne tik jums, čia jus poliarizuotai postus skaitot, p. Aurius mokesčių nemoka, bent jau taip rašė.
Mirsiu nepamiršiu šio sakinio , kurį sužinojau iš ekologijos profesorės. O kad ir kepamoj mėsoj susidaro kancerogeninės medžiagos.

O jūs net postų neskaitot.
Čia mano citata:"Aš jau anksčiau rašiau, kancerogeno yra laaabai daug, pati rašiau darbą ir pireno ir pelytes pati skrodžiau, tai turiu jus nuliūdint, net ugnikalnio nereik, užtenka dujinės plytos, kaip ir tų pačių nitratų yra daug."
Taip, kad nemirkit dar, nes pirenas ir benzpirenas yra degimo produktai, jų yra labai daug kur.
O apie konservantus ir nitratus. Vėl ar neskaitėt, ar nesupratot. Matyt ir jūs nieko nesuprantat. P. Auriaus pasisakymas: Žinoma, savaime suprantama. jos prisipaudžia sau nitritų, jų lastelės su atšildytais nitritais....o mintys užterštos i žingsniuoja jos per pasauly kaip juodosios skylės.
Ir bėga nuo jų visi kas tik gyvas, vaikai klykia....vėliau atsiima mokykloj tyčiodamiesi iš kitų...ir taip auginamos naujos juodosios skylės potencialios moralinės žudikės. Šalis ta Lietuva vadinas.
Hm, keistoka išgirst iš žmogaus giriančio sultis su E211, vakar klausėte apie jį ir hyperaktyvumą vaikų? Tai sakot vis tiek pirksit Monavie. Ir čia jum specialiai, Aurea, aš neteigiu, kad tik šitose sultyse jų yra, bet ar p. Auriaus postas buvo adekvatus?
Mačiau draugės viršininkas sakė, na gi leistinos normos visur, ale tos normos paskaičiuotos suaugusiam. Aišku aš ne naivi, kaip ne kurie...čia vėl apie tas skyles ir nitratus, ir nuo 100 gr. sulčių vaikas tikrai netaps hiperaktyvus, o bet tačiau...vėl gi kaiiiinaaaaa.

Bet jūs turbūt nesupratot , kad bišk pajuokavau anksčiau apie debesų vaikymą. Labai sisikaupusiai rimtai studijuojat koncentracijas ir veikliąsias medžiagas ant brangių maisto produktų, ir juokų nesuprantant. Bulvių daugiau valgykit , jos gerina nuotaiką ir malšina pyktį.

Laukiau, čia jau tradiciškai, jei su nuomone nesutinki, tai būtinai pyksti. Nepykstu, aš zukeli, nepykstu, smaginuosi ir tiek, aš čia tiek prisiironizavau, kad šita tema man vietoj vit. C. Va p. Aurius taip tep, anas piktas: aš net pele, būre, moraline žudike čia buvau to pono išvadinta, nugis ir nieko. Vis tiek aną didžiai gerbiu. Tai jūs nebūkit rimta, nugis čia draugiškas pokalbis...iš vienos pusės.
O kodėl būtent produkto kaina lemia , kad reikia rašyti ant jo veikliąją medžiagą?

Nu nerašykit jūs man tos veikliosios medžiagos, tiek jau tos. Ale mg gal galima, su Nutrition facts. Tai daba man reikt trenktis į prezentaciją, kad tą sužinot?
O dabar skaitau vemmmoje: 1 didelio arbūzo, kad prilygtų vitamino B-6 kiekiui (įdomu, abūzai tikriausia daugiausia Vit. B 6 turi, kad pasirinkti palyginimui?)
''Tai ne pasakos. Maistas , dieta , subalansuota mityba ir visi kiti panasus dalykai , ir astma isgydo , ir migrena, ir daugeli kitu ligu. Tik vieni mieliau renkasi cheminius ar hormoninius vaistus , o kiti gydosi sveikai.''
''Tose sultyse ir yra priemonių kompleksas - 19 rūšių vaisiai''
Ne ne ne: jokių ten priemonių nėr, todėž pati Monavie jum sako: It is not the purpose of a natural product like MonaVie to treat, cure, or prevent disease; the FDA only approves drugs to offer these benefits. Pati pripažįsta, kad tai daro tik vaistukai.
Ko jūs šaukiat? O kaip vadinasi tas aliejus už 5 lt?

Aš šaukiu? Kur? "Blago" Peterburgo rabino Menchemo Mendelio Pevznerio kontrolė.
O Amway kava - tikrai labai skani. Paragaukit prie progos. Ar jums principai neleidžia , kad ji iš mlm?

Neleidžia: a) piniginė,
b ) laikas, nes perku kavą ne atskirai, o kartu su kitais produktais
c) Lofbergslila ekologinė, vienas iš akstinų ją man pirkt. O Amway ekologinė?
Tai pirktumėt aliejų iš Amway neplatindama ir už tą kainą apie kurią rašiau?
Su ragavimu, reikėjo p. Auriaus postą skaityt, jūs va rašot, kad duoda ragaut, o jis teigė, kad ragaut duoda mlm. Sakau, neskaitot ką rašo kiti.

"Sakot , produktai mlm geri bet brangūs. Kiek kam nubyra? Nuo kompanijos priklauso."
Dėl ekonominės pusės, tai ten reik gilintis atskiroms kompanijoms. faktas, kaip blynas yra tas, jie yra geri, ne geresni, nei tos pačios kokybės esantys paprastoje prekyboje. Bet kainuoja žymiai daugiau. Kad ir kavos, baltyminių miltelių palyginimas. Mielai išgirsčiau apie pigius mlm kompanijų produktų.

O apie išgyvenimą, na nebūkit gi tokia rimta ir pikta (atleiskit ironizuoju). Aš gi hiperbolizavau, nes ką pasiūlai viskas š.... Homeopatija-gyvsidabris, šaltalankiai-pakelė, ekologiški produktai-lietuviai pradažni, uogos gerai-bet pakelėj nepardavinėsiu. Pati sakėt, kad neplatinat MLM,o tik vartojat, bet pamiškėj pastovėt siūlot. Keistoka...
P.Auriau daug ten rašėt apie MLM2. Vėl reik gilintis, bet man patiko apie Geyode corporation.
Dėl politikų, verdu vienos partijos katile, ne narė, greičiau techninis darbuotojas, ui kiek ten visko. Bet vėl gi geras paukštis savo lizdo neteršia, tobež ko jūs dar čia gyvenat? Dėl užimtumo: visi negali būti pardavėjai deja deja, net ir Aurea sako, kad verslo nedaro iš MLM, nors labai jį giria. Hm...kaip suprast tada?Kodėl neplatina? Aurea, kodėl neplatinat? p. Aurius sako, kad platinimas(tikslinu MLM) vienintelė LT viltis, ką ten LT, viso pasaulio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 21 balandžio 2010 - 09:39

[quote=gielux,2010 04 21, 10:38]
Hm, na man, kad nueit į parduotuvę licenzijos pirkt nereikia. Ruošiatės prieš ragaujant sultis taip pat pirkt licenziją? Kiek reikia pirkt licenzijų, norit pirkti ne vienom mlm prekes?
[/quote]

Aš šeip pirma jas paragausiu , o po to žiūrėsiu , ar noriu jų. O licencija nekainuoja.
Šeip LT mlm produktų asortimentas labai panašus. Taip, kad daug licencijų nereikia.

Verslo liudijimą visada perkate? Nes tai privaloma net ir draugėm parduodant prekes. jei visada turite verslo liudijimą, tada gerai. Tiesa, klausimas buvo ne tik jums, čia jus poliarizuotai postus skaitot, p. Aurius mokesčių nemoka, bent jau taip rašė.
[/quote]

Aš dar kartą sakau ,- neplatinu produktų. Net draugėm nepardavinėju. Perku sau , šeimai , mamai ir anytai. Neužsiimu pardavimu draugėms , nes tada reikia nuvežti ,atvežti, parvežti. Jei joms kas patinka , pasirašo ir pačios perka. Mano tikslas - tinklo kūrimas. Įjungimas tų žmonių , kurie:
1.nori pirkti sau su nuolaida (taip pat kaip maximoje ir kt. pasirašai , gauni kortelę nuolaidai)
2. nori dirbti taip pat :
2.1 - arba platinti
2.2 - arba kurti vartotojų tinklą
2.3 - arba ir platinti, ir tinklą kurti
priimu visus.

Nepykstu, aš zukeli, nepykstu, smaginuosi ir tiek, aš čia tiek prisiironizavau, kad šita tema man vietoj vit. C. Va p. Aurius taip tep, anas piktas: aš net pele, būre, moraline žudike čia buvau to pono išvadinta, nugis ir nieko. Vis tiek aną didžiai gerbiu. Tai jūs nebūkit rimta, nugis čia draugiškas pokalbis...iš vienos pusės.
[/quote]

Vat man kažkaip atvirkščiai pasirodė , kad ne vit.C čia jums nuo diskusijų gaminasi. Bet jei klydau , atleiskit. Labai malonu , kad esate draugiškai nusiteikusi. Tai gal kada ateisit į prezentaciją? mirksiukas.gif Šeip ar esate buvusi nors vienoje prezentacijoje mlm? O tos prezentacijos ir yra organizuojamos , kad supažindint su produktu , pirkimo galimybe (nebūtinai per platintojus) , papildomo uždarbio galimybe ir pan. Šeip , tas papildomas uždarbis gali tapti ir pastoviu , jei labai dirbsite. Tai irgi didžiulis darbas yra - vartotojų tinklo kūrimas , rinkodaros planų skaitymas , produktų prezentacijos. Bet tas darbas pastangų yra vertas , nes kaip rodo pvz. moters ,- pencininkės jau , kuri dirba mūsų kompanijoj. Ji uždirba 9000 lt iš mlm. O pencijos gauna 500 lt, - visą gyvenimą sąžiningai pradirbusi ir sąžiningai mokėjusi mokesčius valstybei. Šitą uždarbį (iš mlm) ji gauna iki gyvenimo galo - kaip penciją. Ir tą įdirbtą tinklą paveldi jos vaikai. Ar tai blogai? Tai va kaip žmonės dirba mlm ir kaip užsidirba ir užsigarantuoja senatvei ne 500 lt.

Pati pripažįsta, kad tai daro tik vaistukai.
[/quote]

Tegul ta Monavie rašo , kad ligas gydo tik vaistai. Gi nerašo ant maisto irgi , kad maistas gydo. Mes vėl apie tą patį. Šeip kiti žmonės nuo tikėjimo pasveiksta , nuo jogos ir pan. Tai kur rašo , kad tikėjimas gydo ligas?

O Amway ekologinė?
Tai pirktumėt aliejų iš Amway neplatindama ir už tą kainą apie kurią rašiau?
[/quote]

Amway kava nėra ekologinė. Tai yra 100% arabika ir tiek. O jūsų ekologinė gali būti 10% ekologiškos kavos , 10% ekologiškos ąžuolo žievės , 10% ekologiškų giliukų ir pan. Šeip aš pati perku pupeles (ne mlm , valio!). Nes tai yra 100% kava. O malta kava yra su priemaišom įvairiom. O amway kavą perku vyrui , nes tik nuo šios kavos jam nekyla rūgštys.
O aliejaus mlm ir neperku. Nes panašaus yra parduotuvėse. Arba šeip nusiperku užsienyje, kelionėse. Taigi matot , atsirenku ką noriu pirkti mlm , ką parduotuvėse.

O apie išgyvenimą, na nebūkit gi tokia rimta ir pikta (atleiskit ironizuoju). Aš gi hiperbolizavau, nes ką pasiūlai viskas š.... Homeopatija-gyvsidabris, šaltalankiai-pakelė, ekologiški produktai-lietuviai pradažni, uogos gerai-bet pakelėj nepardavinėsiu. Pati sakėt, kad neplatinat MLM,o tik vartojat, bet pamiškėj pastovėt siūlot. Keistoka...
[/quote]

Na tai buvo kontraataka , nes jūs lygiai taip pat vartėt mlm , mlm produktus. Juk ir tema - "apie patiklumo aukas" Aš tik norėjau pasakyti , kad yra ir paprastoje prekyboje labai daug spragų , trūkumų , nukrypimų , viršytų normų , neteisybės ir pan. Šeip jums nesiūliau su uogom pakelėj pastovėt. Tik sakiau , kad pati to nenoriu daryt. Bet ,- negali spjaut. Nežinai kaip gyvenimas pasisuks. Jūs taip pat - žiūrėkit , greit dirbsit mlm mirksiukas.gif .

Bet vėl gi geras paukštis savo lizdo neteršia, tobež ko jūs dar čia gyvenat? Dėl užimtumo: visi negali būti pardavėjai deja deja, net ir Aurea sako, kad verslo nedaro iš MLM, nors labai jį giria. Hm...kaip suprast tada?Kodėl neplatina? Aurea, kodėl neplatinat? p. Aurius sako, kad platinimas(tikslinu MLM) vienintelė LT viltis, ką ten LT, viso pasaulio.
[/quote]

Kodėl jūs taip norit , kad mes LT paliktume? Man čia gražu , čia tėvai , čia draugai , seneliai. O kad teršiu lizdą,- o ko aš turiu tylėt? Turiu susitaikyt su tuo , kas yra blogai? Nes čia mano lizdas. Na , jau ne. Sh... aš nesėdėsiu , ir kaip įmanydama apie ji kalbėsiu , kad kas su manim sėdi irgi netylėtų. Bet irgi negali sopjaut ,- jei valdžia daves , gal ir teks bėgti , nes jau tie cirkai baigiai įgrįsti.
Kodėl neplatinu , jau sakiau. Nenoriu. Nesu pardavėja. Nemoku pardavinėt. Bet nesmerkiu tų kurie pardavinėja , turi savo klientus , ir patikėkit , irgi labai gerai uždirba. Visos profesijos yra geros. O aš gi darau verlslą iš mlm,- tinklą kuriu! Vėl nesupratot...
O apie nitratus , kancerogenus jau gal nekalbėsiu. Čia gi iš viso - atskira tema. Laidos apie E... nemačiau , nes buvau paskaitoj apie tinklinį marketingą , kurią vedė , ekonomistė , profesorė , lektorė , marketologė ir šeip labai protingas žmogus (pabrėžiu - ji nedirba mlm!!!). Taigi , ten dar kartą sužinojau , kad mlm yra super ,- tik yra šiokių tokių bėdų. Mlm yra suamerikonintas. O mums jį reikia labiau sulietuvinti.
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurea: 21 balandžio 2010 - 14:03
Norisi kažko naujo. Kažkaip labai jau čia mes susi niveliavom.
Pasaulis yra toks kokį mes matome. Velniai rautų, veikia šitas dėsnis. Kai aš mąsčiau vienaip sutikau visokias Geyode, Tvi ekspress ir t.t. O kai mąstau kitaip sutinku visai kitas kompanijas ir žmones. Jei aš mąstyčiau taip kaip jūs tai man viskas būtų brangu ir viskas blogai, visur matyčiau praplautas smegenėles ir t.t.
O dabar viskas visai kitaip. Vakar per skype kalbu su viena Prancūzaite. Tarškam. Ji klausia ar čia piramidė? Taip sakau ...piramidė. Aš norėčiau užsiimti kokiu nors hobiu...porina ji man. Šaunu, užsiimk. Užsiims.
Šiandien tradiciniame darbe buvo šefo kalbos apie atlyginimo sumažinimą. Aš pasakiau, kad išeisiu iš darbo jei taip bus. Visi sukluso. Šiaip visi žino, kad aš kažkuo internete užsiimu ir kažką gaunu. Niekas nieko nesupranta, bet žiūri atsargiai tame tarpe ir šefas. Aš neprašiau, nemaldavau, o su viskuo sutikau. Man viskas gerai. Aš atidirbsiu, pabaigsiu objektą ir išeisiu. Rezultatas. Sekančiam objektui peržiūrėsim kainas (taip šefas pasakė). Supratau, kad bus padidinta. Kas pasikeitė? Pasaulis? Taip. Nes aš pasikeičiau.
Va ko Lietuvai reikia. Lietuvai reikia pasitikinčių, ramių ir savo vertę žinančių žmonių. Ir Lietuva tampa laisva.
Ne politikai ir ne partijos, ne Kubilius, o mes Lietuvą galim išvesti iš ...
Kodėl man neįdomu jūsų kainos, nitratai, nitritai, konservantai, todėl, kad aš ir mano kolegos kitaip žiūrim į pasaulį. O jis (pasaulis), patikėkit gražus ir jame gyvena geri žmonės, įdomūs ir linksmi žmonės. Aš tokius sutinku ir kuo toliau tuo daugiau. Maža to, net tie, kurie nelabai geri šalia manęs nedrįsta būti blogi. Jie nori būti geresni. Kodėl taip? Todėl, kad aš tokį pasaulį matau.
Kaip manot, ar galės tujinti visokių lygių šefai ir diktuoti sąlygas jei žmonės bus laisvi ?
Atsakyti
QUOTE(Aurius.D @ 2010 04 21, 22:01)
Va ko Lietuvai reikia. Lietuvai reikia pasitikinčių, ramių ir savo vertę žinančių žmonių. Ir Lietuva tampa laisva.

Kokia retorika. Labai graži kalba. Salė stovi ir ploja.

Priedas (gal ir pakartotinis).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 21 balandžio 2010 - 21:10
AURIAUS CITATA:Kaip manot, ar galės tujinti visokių lygių šefai ir diktuoti sąlygas jei žmonės bus laisvi ?

Paskaiciau ankstesnius jusu postus ir man del jusu pasidare geda, kad galejote moteriskiu forume jas taip koneveikti,visokiais vardais isvadinti, visiskai be pagarbos moteriai, o gal cia buvo vieta suskaupusi per diena gara isleisti? Ir tai ne sefu tujinimas, deja...bjauriau. Sunku kuria nors is forumieciu bus jums prikviesti dirbti "po saves" pasirasant MLM, nes jos zinios jusu kita veido puse.
O dabar truputi giliau apie MLM.
Zmonems budingi 3 didieji baimes sukeliantys poreikiai. Tai pripazinimo poreikis, kontroles poreikis ir saugumo poreikis. Ne veltui mokant parduoti teigiama, jog svarbu issiaiskinti poreikius, kad galetume sugundyti pirkti, kontrakta pasirasyti. O ir maldoje "Teve musu" sakoma: "Ir neleisk musu gundyti..."
Kaip verslininkai turime zinoti, ant ko "kimba" klientas, konsultantas ir suprasti, kada "kimbate" patys.
Be to, svarbu pabrezti, kad tenkinant poreiki, poreikis auga.. Tai reiskia, kad nuolat tenkinamas poreikis tik dideja. Zuvys prisimena vietas, kuriose zvejys pries pagaudamas jas paseria, ir zvejyba tampa vis lengvesne.
PRIPAZINIMO poreikis yra labai paplites ir taikomas daugelyje verslo sistemu. Jis ypac svarbus ir daugeliui MLM, tinklines rinkodaros kompaniju, kurios geriausiems nariams sega medalius, iskilmingai iteikia( beje, dzn. uz savo pinigus konsultantas perkasi kelione i kita sali, kur vyksta konferencija) ivairiu spalvu atlasines juosteles pagal pasiektus lygius (ALOE) ir nuolat giria uz nuopelnus.
Sis poreikis- gilus poreikis, gimdantis atstumimo baime, gedos, kvailumo ir kaltes jausmus. Zmones, turintys stipriai isreiksta pripazinimo poreiki, lengvai isleidzia pinigus ir laika siam poreikiui tenkinti.
Jei jauciat stipru pripazinimo poreiki, manote, jog esate atstumtas, atmestas, jums nepritaria, galite pradeti jaustis nesaugiai. Galbut pajusite, kad vienas ir atstumtas siame pasaulyje tiesiog neisgyvensite.
Savo poreikiu issiaiskinimo tikslas- suprasti, ant ko kimbate jus. Pasaulis ivairus ir kompleksiskas. Tai nereiskia, kad ant ko kimbate jus, kimba ir visi
Atsakyti