QUOTE(Aurea @ 2010 04 21, 14:01)
Amway kava nėra ekologinė. Tai yra 100% arabika ir tiek. O jūsų ekologinė gali būti 10% ekologiškos kavos , 10% ekologiškos ąžuolo žievės , 10% ekologiškų giliukų ir pan. Šeip aš pati perku pupeles (ne mlm , valio!). Nes tai yra 100% kava. O malta kava yra su priemaišom įvairiom. O amway kavą perku vyrui , nes tik nuo šios kavos jam nekyla rūgštys.
Sorry, visko neperskaičiau, labai jau daug ši diskusija laiko suėda, turiu bėgt į darbą, na bet tokios demagogijos seniai negirdėjau. Amway tai 100 proc. kava, o Lofbergslila ąžuolo žievės pridėta???? Ir dar jūs sakot, kad pykstu, taigi sakau, gera dozė smagios nuotaikos ir tiek.
O malta kava yra su priemaišom įvairiom. Kokiom???Naujiena. Atlikit nors kartą namų darbus, barangioji, na paskaitykit apie ką aš rašau: Čia Lofbergs lila Švedai ir pardažni reik suprast? Aš perku Lofbergslilą ekologinę, nes ji turi tą patvirtinantį sertifikatą ir kainuoja nei daug nei mažai 10 Lt. Ir norint ją nusipirkt, man nereik gaišti savo brangaus laiko ir eiti į prezentacijas, pristatymus, pasirašinėti licenzijas ir etc.
pvz. moters ,- pencininkės jau , kuri dirba mūsų kompanijoj. Ji uždirba 9000 lt iš mlm. O pencijos gauna 500 lt, - visą gyvenimą sąžiningai pradirbusi ir sąžiningai mokėjusi mokesčius valstybei. Šitą uždarbį (iš mlm) ji gauna iki gyvenimo galo - kaip penciją. Ir tą įdirbtą tinklą paveldi jos vaikai. Ar tai blogai? Tai va kaip žmonės dirba mlm ir kaip užsidirba ir užsigarantuoja senatvei ne 500 lt.
Hm, kiek tokių yra? O jei kompanijai bankrotas?
Atsimenu statybininkų bumas buvo, visi bėgo į statybas, nes ten po 7000 Lt uždirbdavo.
Juk ir tema - "apie patiklumo aukas" Aš tik norėjau pasakyti , kad yra ir paprastoje prekyboje labai daug spragų , trūkumų , nukrypimų , viršytų normų , neteisybės ir pan.
Apie paprastą prekybą, saulele, aš jau anksčiau rašiau, kad ir ten daug visko, todėl ir sakau, kad ''etikečių skaitymas''(čia perkeltine prasme) labai daug padeda. Pvz. The Body Shop. Prekės neblogos, bet kainos kosminės. Todėl, jei kalba eitų apie TBS, taip pat laikyčiausi nuomonės, kad ten miglos pūtimas į akis, ''ala natūralumas jų''.
O tema apie patiklumo aukas. Prašau pavyzdys:
QUOTE(Aurius.D @ 2010 04 16, 17:40)
Jos tik duoda pilnavertį maistą lastelėm. (konkrečiai kalba apie Monavie sultis ėjo, kad vėl ko nesakytumėt apie ąžuolus(gėda, bet negalius susilaikyt...linksma))
Niu, Aurea, mokslininke jūs mano, čia kas? Biški miglos pūtimas, ania? Ar jums parašyt, aks tas pilnavertis maistas? Jau rašiau atsiverskit porą psl. atgal ir pamatysit.
Ai, sakėt sultis pabandysit, norit aš jum pinigų sutaupysiu?
Čia Atvažiuokit aps mane dar ir nuolaidą gausit ir nereiks prezentacijoj dalyvaut. Ten maisto papildai, tai manau žinote, kad skiriasi nuo paprasto maisto. Ai, p. Auriau, žinokit pati pažįstu savininkus, tikrai, mieliausi žmonės, taip, kad neigiamos auros nėr.
Sakot daržovių jum trūksta, prašau:
Čia ir kažkodėl nereik slėpt, nei sudėties, nei mg. Ir gi į prezentaciją eit nereikia.
Sakot aloe, mačiau Vinotekoj tą jūsų aloe, nelabai domėjausi, bet kaina miltelių 20 Lt, o bultelys 6 Lt 1,5 litro, tarp kitko tikrai mėgstam karts nuo karo pirkt.
Galvojat, kad neturiu mlm produktų. Turiu, lentynoj stovi TW indeliai. Tačiau pirkti jie už 4 Lt., nors jų kaina kataloge 20 ar 30 Lt. Už tiek tikrai nepirksiu. Ir net prezentacijoj nedalyvavau, šiap pasiūlė viena pažįstama, kuri buvo per daug jų užsisakius.
O čia truputį sveiko požiūrio iš dietologų, jei jau jums gielux nusišneka čia Tinka ir paprastiem papildam, kurių reklamos pilna.
''Kodėl jūs taip norit , kad mes LT paliktume?''
Cha, gi ne jum rašiau. Nepastebėjot ar nesupratot? P. Auriui rašiau, jis gi čia sako, kad bėga normalūs žmonės neatsigręždami. Tai ir klausiu, jei jis normalus(neatsimenu tikslaus žodžio, kuriuo jis apibūdino), ko dar čia sėdi. Aurea, ponia-panele, mane tai ir sena tarka galit vadint, nesupyksiu, skaitykit, prašau, ką ir kiti rašo, ne vien mano postus. ok?
O dėl valdžios, jūs galvojat, kad man savam versle dirbančiai virš dešimt metų ji patinka? Oi kiek galėčiau priverkt, gyrėsi p. Auriu, kad su anstoliais bendravo, nu ir aš bendravau, ir su alkoholio kontrole ne kartą teko bendraut, ypač būdavau sužavėtai, jei esi skolingas VMĮ, tau sutabdo licenzijas alkoholio ir tabako, vien žo sunku verslą daryt. Bet vis tiek mokam mes mokesčius tvarkingai ir klientam tvarkingai čekučius mušam, nes mano vaikai kol kas į LT mokyklas eina, ir LT poliklinikose gydosi ir LT keliais važinėjam. Kai jau nukryps akys į užsienį, tai ten ir važiuosim, ten ir mokesčius mokėsim.
Mhm, ir aš radau apie aloe vera ir vėžį:''One recent publication details the suspension of a physician by the United States Virginia Board of Medicine because of causing the death of several of his patients through injections of aloe vera for cancer.
The question arises whether aloe vera is safe. Studies in mice revealed no acute toxicity in therapeutic doses. In high doses, however, a decrease of CNS activity was noticed. During chronic treatment, there was a decrease in red cell count and significant sperm damage''
''Kaip manot, ar galės tujinti visokių lygių šefai ir diktuoti sąlygas jei žmonės bus laisvi ?''
Mielasis, čia jau nuo tamstos priklauso. O be to juk užsienį viskas geriau, visi gi ten išvažiavo protingi. Nori, kad nieks netujintu, imi ir darai kažką savo. Nemoki, tada arba renkies normalią komandą arba tujinimą. Nors mes tikrai mažyčiai, bet kažkaip visi buvę darbuotojai(keitėsi mūsų specializacija) visai mielai su mumis bendrauja. Metemes į kitą sritį, po mūsų liko toj vietoj nuomotis darbuotoja mūsų, viską padėjom, kad žmogus pasidarytų savo versliuką.
''Aš dar kartą sakau ,- neplatinu produktų. Net draugėm nepardavinėju. Perku sau , šeimai , mamai ir anytai. Neužsiimu pardavimu draugėms , nes tada reikia nuvežti ,atvežti, parvežti. Jei joms kas patinka , pasirašo ir pačios perka. Mano tikslas - tinklo kūrimas. Įjungimas tų žmonių , kurie:
1.nori pirkti sau su nuolaida (taip pat kaip maximoje ir kt. pasirašai , gauni kortelę nuolaidai)
2. nori dirbti taip pat :
2.1 - arba platinti
2.2 - arba kurti vartotojų tinklą
2.3 - arba ir platinti, ir tinklą kurti
priimu visus. ''
Na girkitės, kaip sekasi? o jei netiki tais produktai(tikslinu, jų kosmine kaina), nes be viso to vargo pigiau gali nusipirkt, o kažkokių ratų kūrimui laiko nėr, nes ir taip darbai spaudžia? Ir tokiem klausimam per daug galvos skausmo :''Sveiki! Gal kas is labiau mlm patyrusiu gali pasidalinti patirtimi , kaip i tinkla itraukti nepazistamu zmoniu? Juk asmeniniu pazinciu ratas kada nors vistiek baigiasi...

Turiu verslą, nesakau, kad milijonai, bet.... Dar šiek tiek socialinės veiklos, dar šeima, kurį punktų galėtų pakeist mlm?
Ai, kaip man patinka, na ateikit į prisatatymą, na ateikit į pristatymą. Sakot visos mlm panašias prekes LT perduoda, pati sakėt, kad kažkas netiko, tai dabar aš per visus pristatymus ir lakstysiu, ane?
Klausimas į lankas, p. Auriui, norinčiam kažko naujo. MLM pardavinėja statybines prekes ar santechniką kokią?
Dar p. Auriau, kaip turi atrodyti ''O mums jį reikia labiau sulietuvinti.'' Minčių turit? Įdomu.