Įkraunama...
Įkraunama...

Apie tinklinį marketingą ir kitas aferas

QUOTE(Aurea @ 2010 04 21, 14:01)
Amway kava nėra ekologinė. Tai yra 100% arabika ir tiek. O jūsų ekologinė gali būti 10% ekologiškos kavos , 10% ekologiškos ąžuolo žievės , 10% ekologiškų giliukų ir pan. Šeip aš pati perku pupeles (ne mlm , valio!). Nes tai yra 100% kava. O malta kava yra su priemaišom įvairiom. O amway kavą perku vyrui , nes tik nuo šios kavos jam nekyla rūgštys.

Sorry, visko neperskaičiau, labai jau daug ši diskusija laiko suėda, turiu bėgt į darbą, na bet tokios demagogijos seniai negirdėjau. Amway tai 100 proc. kava, o Lofbergslila ąžuolo žievės pridėta???? Ir dar jūs sakot, kad pykstu, taigi sakau, gera dozė smagios nuotaikos ir tiek.
O malta kava yra su priemaišom įvairiom. Kokiom???Naujiena. Atlikit nors kartą namų darbus, barangioji, na paskaitykit apie ką aš rašau: Čia Lofbergs lila Švedai ir pardažni reik suprast? Aš perku Lofbergslilą ekologinę, nes ji turi tą patvirtinantį sertifikatą ir kainuoja nei daug nei mažai 10 Lt. Ir norint ją nusipirkt, man nereik gaišti savo brangaus laiko ir eiti į prezentacijas, pristatymus, pasirašinėti licenzijas ir etc.
pvz. moters ,- pencininkės jau , kuri dirba mūsų kompanijoj. Ji uždirba 9000 lt iš mlm. O pencijos gauna 500 lt, - visą gyvenimą sąžiningai pradirbusi ir sąžiningai mokėjusi mokesčius valstybei. Šitą uždarbį (iš mlm) ji gauna iki gyvenimo galo - kaip penciją. Ir tą įdirbtą tinklą paveldi jos vaikai. Ar tai blogai? Tai va kaip žmonės dirba mlm ir kaip užsidirba ir užsigarantuoja senatvei ne 500 lt.

Hm, kiek tokių yra? O jei kompanijai bankrotas?
Atsimenu statybininkų bumas buvo, visi bėgo į statybas, nes ten po 7000 Lt uždirbdavo.
Juk ir tema - "apie patiklumo aukas" Aš tik norėjau pasakyti , kad yra ir paprastoje prekyboje labai daug spragų , trūkumų , nukrypimų , viršytų normų , neteisybės ir pan.

Apie paprastą prekybą, saulele, aš jau anksčiau rašiau, kad ir ten daug visko, todėl ir sakau, kad ''etikečių skaitymas''(čia perkeltine prasme) labai daug padeda. Pvz. The Body Shop. Prekės neblogos, bet kainos kosminės. Todėl, jei kalba eitų apie TBS, taip pat laikyčiausi nuomonės, kad ten miglos pūtimas į akis, ''ala natūralumas jų''.
O tema apie patiklumo aukas. Prašau pavyzdys:
QUOTE(Aurius.D @ 2010 04 16, 17:40)
Jos tik duoda pilnavertį maistą lastelėm. (konkrečiai kalba apie Monavie sultis ėjo, kad vėl ko nesakytumėt apie ąžuolus(gėda, bet negalius susilaikyt...linksma))
Niu, Aurea, mokslininke jūs mano, čia kas? Biški miglos pūtimas, ania? Ar jums parašyt, aks tas pilnavertis maistas? Jau rašiau atsiverskit porą psl. atgal ir pamatysit.
Ai, sakėt sultis pabandysit, norit aš jum pinigų sutaupysiu?
Čia Atvažiuokit aps mane dar ir nuolaidą gausit ir nereiks prezentacijoj dalyvaut. Ten maisto papildai, tai manau žinote, kad skiriasi nuo paprasto maisto. Ai, p. Auriau, žinokit pati pažįstu savininkus, tikrai, mieliausi žmonės, taip, kad neigiamos auros nėr.
Sakot daržovių jum trūksta, prašau:
Čia ir kažkodėl nereik slėpt, nei sudėties, nei mg. Ir gi į prezentaciją eit nereikia.
Sakot aloe, mačiau Vinotekoj tą jūsų aloe, nelabai domėjausi, bet kaina miltelių 20 Lt, o bultelys 6 Lt 1,5 litro, tarp kitko tikrai mėgstam karts nuo karo pirkt.
Galvojat, kad neturiu mlm produktų. Turiu, lentynoj stovi TW indeliai. Tačiau pirkti jie už 4 Lt., nors jų kaina kataloge 20 ar 30 Lt. Už tiek tikrai nepirksiu. Ir net prezentacijoj nedalyvavau, šiap pasiūlė viena pažįstama, kuri buvo per daug jų užsisakius.
O čia truputį sveiko požiūrio iš dietologų, jei jau jums gielux nusišneka čia Tinka ir paprastiem papildam, kurių reklamos pilna.

''Kodėl jūs taip norit , kad mes LT paliktume?''
Cha, gi ne jum rašiau. Nepastebėjot ar nesupratot? P. Auriui rašiau, jis gi čia sako, kad bėga normalūs žmonės neatsigręždami. Tai ir klausiu, jei jis normalus(neatsimenu tikslaus žodžio, kuriuo jis apibūdino), ko dar čia sėdi. Aurea, ponia-panele, mane tai ir sena tarka galit vadint, nesupyksiu, skaitykit, prašau, ką ir kiti rašo, ne vien mano postus. ok?
O dėl valdžios, jūs galvojat, kad man savam versle dirbančiai virš dešimt metų ji patinka? Oi kiek galėčiau priverkt, gyrėsi p. Auriu, kad su anstoliais bendravo, nu ir aš bendravau, ir su alkoholio kontrole ne kartą teko bendraut, ypač būdavau sužavėtai, jei esi skolingas VMĮ, tau sutabdo licenzijas alkoholio ir tabako, vien žo sunku verslą daryt. Bet vis tiek mokam mes mokesčius tvarkingai ir klientam tvarkingai čekučius mušam, nes mano vaikai kol kas į LT mokyklas eina, ir LT poliklinikose gydosi ir LT keliais važinėjam. Kai jau nukryps akys į užsienį, tai ten ir važiuosim, ten ir mokesčius mokėsim.
Mhm, ir aš radau apie aloe vera ir vėžį:''One recent publication details the suspension of a physician by the United States Virginia Board of Medicine because of causing the death of ‘several’ of his patients through injections of aloe vera for cancer.
The question arises whether aloe vera is safe. Studies in mice revealed no acute toxicity in therapeutic doses. In high doses, however, a decrease of CNS activity was noticed. During chronic treatment, there was a decrease in red cell count and significant sperm damage''

''Kaip manot, ar galės tujinti visokių lygių šefai ir diktuoti sąlygas jei žmonės bus laisvi ?''
Mielasis, čia jau nuo tamstos priklauso. O be to juk užsienį viskas geriau, visi gi ten išvažiavo protingi. Nori, kad nieks netujintu, imi ir darai kažką savo. Nemoki, tada arba renkies normalią komandą arba tujinimą. Nors mes tikrai mažyčiai, bet kažkaip visi buvę darbuotojai(keitėsi mūsų specializacija) visai mielai su mumis bendrauja. Metemes į kitą sritį, po mūsų liko toj vietoj nuomotis darbuotoja mūsų, viską padėjom, kad žmogus pasidarytų savo versliuką.
''Aš dar kartą sakau ,- neplatinu produktų. Net draugėm nepardavinėju. Perku sau , šeimai , mamai ir anytai. Neužsiimu pardavimu draugėms , nes tada reikia nuvežti ,atvežti, parvežti. Jei joms kas patinka , pasirašo ir pačios perka. Mano tikslas - tinklo kūrimas. Įjungimas tų žmonių , kurie:
1.nori pirkti sau su nuolaida (taip pat kaip maximoje ir kt. pasirašai , gauni kortelę nuolaidai)
2. nori dirbti taip pat :
2.1 - arba platinti
2.2 - arba kurti vartotojų tinklą
2.3 - arba ir platinti, ir tinklą kurti
priimu visus. ''
Na girkitės, kaip sekasi? o jei netiki tais produktai(tikslinu, jų kosmine kaina), nes be viso to vargo pigiau gali nusipirkt, o kažkokių ratų kūrimui laiko nėr, nes ir taip darbai spaudžia? Ir tokiem klausimam per daug galvos skausmo :''Sveiki! Gal kas is labiau mlm patyrusiu gali pasidalinti patirtimi , kaip i tinkla itraukti nepazistamu zmoniu? Juk asmeniniu pazinciu ratas kada nors vistiek baigiasi... ax.gif...''
Turiu verslą, nesakau, kad milijonai, bet.... Dar šiek tiek socialinės veiklos, dar šeima, kurį punktų galėtų pakeist mlm?
Ai, kaip man patinka, na ateikit į prisatatymą, na ateikit į pristatymą. Sakot visos mlm panašias prekes LT perduoda, pati sakėt, kad kažkas netiko, tai dabar aš per visus pristatymus ir lakstysiu, ane?
Klausimas į lankas, p. Auriui, norinčiam kažko naujo. MLM pardavinėja statybines prekes ar santechniką kokią?
Dar p. Auriau, kaip turi atrodyti ''O mums jį reikia labiau sulietuvinti.'' Minčių turit? Įdomu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 22 balandžio 2010 - 10:32
QUOTE(gielux @ 2010 04 22, 10:56)
Sorry, visko neperskaičiau, labai jau daug ši diskusija laiko suėda, turiu bėgt į darbą, na bet tokios demagogijos seniai negirdėjau. Amway tai 100 proc. kava, o Lofbergslila ąžuolo žievės pridėta???? Ir dar jūs sakot, kad pykstu, taigi sakau, gera dozė smagios nuotaikos ir tiek.
O malta kava yra su priemaišom įvairiom. Kokiom???Naujiena. Atlikit nors kartą namų darbus, barangioji, na paskaitykit apie ką aš rašau: Čia Lofbergs lila Švedai ir pardažni reik suprast? Aš perku Lofbergslilą ekologinę, nes ji turi tą patvirtinantį sertifikatą ir kainuoja nei daug nei mažai 10 Lt. Ir norint ją nusipirkt, man nereik gaišti savo brangaus laiko ir eiti į prezentacijas, pristatymus, pasirašinėti licenzijas ir etc.

Cha , apie kavą ne pati sugalvojau! Šitą info gavau iš vieno itališkos kavos atstovo LT, kuris teigė , kad tikra kava yra tik pupelių , o maltoje kavoje visada yra kokių nors priemaišų - giliukų , ąžuolo žievės ir pan. Kuo kava pigesnė , tuo priemaišų daugiau. Ir viskas. O ką čia rašo apie švedišką jūsų kavą , tai tą patį rašo ir apie amway- produktų žurnale , tik amway kolkas ekologinės neturi. Kolkas.
Papildyta:
Hm, kiek tokių yra? O jei kompanijai bankrotas?
Atsimenu statybininkų bumas buvo, visi bėgo į statybas, nes ten po 7000 Lt uždirbdavo.

Tokių yra apie 40 asmenų LT , būtent toje kompanijoje. Taigi , dar neišarti dirvonai. Galit ir jūs pasireikšti. O bankrotas visur yra bankrotas. Bet jei kompanijos gyvuoja 50 , 30 metų , tai garantija yra šiokia tokia? O jei ir bankrotas , iš tokio atlyginimo gali ir penciją į kojinę dėdamas susitaupyt.
Jūs irgi neapsaugota nuo bankroto.
Papildyta:
Ai, sakėt sultis pabandysit, norit aš jum pinigų sutaupysiu?
Čia Atvažiuokit aps mane dar ir nuolaidą gausit ir nereiks prezentacijoj dalyvaut. Ten maisto papildai, tai manau žinote, kad skiriasi nuo paprasto maisto.

Kaip jūs man pinigų sutaupysit sultim , jei kavos amway negalit nusipirkt - sakėt piniginė neleidžia? Tikrai , ačiū , nereikia. Sultim tikrai sukrapštysiu lotuliukas.gif . O maisto papildų ir savo elektroninėj parduotuvėj galiu nusipirkt. Jei dar draugė man būtumėt , kaip anksčiau apie draugiškumą rašėt , tai gal ir pabandyčiau jūsiškų papildų. Bei jei į prezentaciją neateinat , tai kur čia jūsų draugiškumas lotuliukas.gif Juokauju!
Papildyta:
Sakot aloe, mačiau Vinotekoj tą jūsų aloe, nelabai domėjausi, bet kaina miltelių 20 Lt, o bultelys 6 Lt 1,5 litro, tarp kitko tikrai mėgstam karts nuo karo pirkt.
Galvojat, kad neturiu mlm produktų.

Vynotekoj aloje sultyse yra tik 30 % aloe. Tos , kur mes naudojam , yra 96% aloe. Tuo ir skiriasi. Kaina aišku siriasi. Bet jau man ir kaina nesiskiria, nes gaunu daug pigiau. Bet tie miltukai tai iš vis nesuprantu , - kas do miltukai? Iš aloe žele miltukai? Kam tokius gamint iš vis? Na , reiks nueit pažiūrėt kas ten do daiktas.
Papildyta:
Na girkitės, kaip sekasi? o jei netiki tais produktai(tikslinu, jų kosmine kaina), nes be viso to vargo pigiau gali nusipirkt, o kažkokių ratų kūrimui laiko nėr, nes ir taip darbai spaudžia? Ir tokiem klausimam per daug galvos skausmo :''Sveiki! Gal kas is labiau mlm patyrusiu gali pasidalinti patirtimi , kaip i tinkla itraukti nepazistamu zmoniu? Juk asmeniniu pazinciu ratas kada nors vistiek baigiasi... ax.gif...''

Sekasi puikiai! Nenoriu girtis , kad nepavydėtumėt lotuliukas.gif . O kad patirtimi dalintis noriu , tai kas čia blogo? Nors nieko naujo kaip ir nesužinojau , išskyrus p.Aurius sudomino su internetiniu mlm. O mlm principas ir yra ,-visada mokytis ir tobulėt. Mokytis iš kitų ir mokint kitus. Dubliuot.
Bet jei jūs laiko neturit , tai ko iš vis čia forumuose gaištat. Nukentės dar kuris nors iš jūsų asmeninių punktų! Aš laiko turiu , tai ir užsiimu. Turim su vyru irgi nuosavą verslą , bet laisvo laiko surandam , kai norim.
Papildyta:
Ai, kaip man patinka, na ateikit į prisatatymą, na ateikit į pristatymą. Sakot visos mlm panašias prekes LT perduoda, pati sakėt, kad kažkas netiko, tai dabar aš per visus pristatymus ir lakstysiu, ane?
Klausimas į lankas, p. Auriui, norinčiam kažko naujo. MLM pardavinėja statybines prekes ar santechniką kokią?
Dar p. Auriau, kaip turi atrodyti ''O mums jį reikia labiau sulietuvinti.'' Minčių turit? Įdomu.

Nenorit , neikit į ta pristatymą! Negaiškit brangaus laiko. Geriau savo verslu rūpinkitės , nes pati žinot , kad Lietuva stebūklų kraštas , gali visko nutikti (nelinkiu to jums tikrai). Mes jau su vyru išgyvenom vieną gigantų sunaikinimą , nors irgi galvojom , kad dirbsim visą gyvenimą ir galvos nesuksim.
O p. Aurius , tai iš vis , ko jis turi domėtis mlm sulietuvinimu? Jis gi su lietuviais nedirba! O vat jums kodėl taip įdomu? Apie tinklinį nelabai ką išmanot , o domitės. Gal ir gerai - ruošiatės gal papildyt mlm'ininkų gretas? lotuliukas.gif

Tiesa , dar vis čia girdžiu moralizuojat , kad p. Aurius mokesčių nemoka iš mlm. O skaitėt jo straipsnį Vilkmergėj (nežinau , ar teisingai tik pavadinau) , tai jei LT nežino ir nenori , kaip jam tuos mokesčius sumokėt , tai ir nereikia! Ką mes padarysim , kad turim "proto neturinčią valdžią"...
Atsakyti
O sakykit, cia tema apie patiklumo aukas, kurios nusipirko kazko is mlm, ar istojo i mlm? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurea @ 2010 04 22, 16:05)
o maltoje kavoje visada yra kokių nors priemaišų
Kuo kava pigesnė , tuo priemaišų daugiau.

Amway irgi? O jei 250 g 9.99 Lt kainuoja, tai čia kiek proc. priemaišų gali būti? O tai čia ją Švedijoj maišo ir po to fasuoja, ar lietuviai pasistengia?
O kas geriau: paprasta kava ar ekologinė? Ui, neišpruselė aš, juk gi kokia ekologija kažkokioj Švedijoj ir dar ne mlm firmoj.
O bankrotas visur yra bankrotas.
Jūs irgi neapsaugota nuo bankroto.

Kaip jum viską paraidžiui reik rašyt. Jūs gi ten rašėt, kad anūkam galima palikt, tai vat ir rašau, kaip su tais anūkais, jei bankrotas.
Žinau, kad neapsaugota, patyriau. Nieko, gyvenam toliau.
tai gal ir pabandyčiau jūsiškų papildų

Ne mano jie, ne mano. Aš tik kaip pavyzdį juos ėmiau, nes panašių katalogų daug turiu darbe, o šita firma viena didžiausiu LT maisto papildais sportininkam. Nesijaudinkit, ne iš papildų sau duoną uždirbam, mes paslaugą teikiam. Pas mane ateina klientas ir prašo: baltymų, amino r. ir pan. Galvojat brangiausius siūlau? Nea, optimaliausius: kainos ir kokybės santykį.

Bet jei jūs laiko neturit , tai ko iš vis čia forumuose gaištat. Nukentės dar kuris nors iš jūsų asmeninių punktų! Aš laiko turiu , tai ir užsiimu.
kai norim.

Sakot tam užtenka poros val. per parą, tam tobulėjimui, prezentacijom, tinklo kūrimui. Geras, galvojau tikrai daugiau.
O kai nenori? Kai nenori ar netiki produktais, irgi gali? Pvz. gal iškalbos dovanos neturi ar plataus pažįstamų rato (apie netikėjimą produktu jau nekalbu). Kaip tada?
Čia suku link to, kad p. Aurius žadėjo, kad dauguma prekių bus parduodama mlm principu. Niu man bankrotas tada garantuotas, jei teks už sultis, aliejų šimtukus plot.

O p. Aurius , tai iš vis , ko jis turi domėtis mlm sulietuvinimu? Jis gi su lietuviais nedirba!

Tai gi jis naujovių norėjo, tsakant diskusijos posūkio kažkokio. Siūlau jam posūkį. Vėl neskaitėt?
O vat jums kodėl taip įdomu? Apie tinklinį nelabai ką išmanot , o domitės. Gal ir gerai - ruošiatės gal papildyt mlm'ininkų gretas? lotuliukas.gif

Kodėl man įdomu, klausiat. Užkabino šitas postas ir tiek, ir jokio čia kriminalo ar paslapties...vajėėėėė kaip gaila Aurea, ane.
QUOTE(Aurius.D @ 2010 03 20, 23:43)

Todėl diskusijos apie prekes yra betikslės, bevertės ir niekam nereikalingos. Paprastai prekių kokybė tikrose MLM kompanijose yra geresnė nei analogiškos prekės paprastoj prekyboj. Kitaip tokios kompanijos neišsilaikytų. Bet tikroji MLM esmė yra ne prekėse, o asmenybėse. Jos (asmenybės) traukia žmones kaip magnetas.

Tai vat ir bandau aš įrodyt, kad ta prekė tikrai nėra geresnė nei paprastoj prekyboj. brangesnė taip, bet ne geresnė. Todėl, saulele, Aukseli, aš ir rodžiau jum kitus produktus. Kainą, sudėtį. Aišku, juk paprasta pasakyt, aš nesidomiu baltymais. Aš čia kaip vartotojas ir dar ir dar rašysiu(į temą tarp kitko), kol gyvuos visi tie: sultys pilnavertis maistas ląstelėm, mlm produktas geresnis, nei paprastoj prekyboj, visa tai ir yra man miglos pūtimas. Aš kalbu, kaip vartotoja, ar bent skiriat tai? Įsivaizduojat, einu į parduotuvę miltelių, o man licenziją duodą pasirašyt, dar seminarus siūlo. O kai Aurius sakė, kad didžioji dalis prekybos tik taip ir vyks, matau tikrą košmarą.
Tiesa, o ten jokio stojimo mokesčio nėr? Ir Amway nieko nereik mokėt, norint gaut pigiau prekes?
Tiesa , dar vis čia girdžiu moralizuojat , kad p. Aurius mokesčių nemoka iš mlm. O skaitėt jo straipsnį Vilkmergėj (nežinau , ar teisingai tik pavadinau) , tai jei LT nežino ir nenori , kaip jam tuos mokesčius sumokėt , tai ir nereikia! Ką mes padarysim , kad turim "proto neturinčią valdžią"...

Lietuvoj verslo liudijimus atšaukė ar įregistruotą veiklą ?A skaitėt, ką rašė:Leidimas neduotas.
Priežastis - Sodra atkasė dešimtmečio skolą apie 600 litų., kurią ji perleido anstoliams, o šie užsidėjo dar 700 lt.
Turėjau reikalų su anstoliais, sumokėjom ir toliau dirbam. Beje irgi dėl sodros.
FliPPe, čia tema geriančiom gilų kavą, užsikandančiom kilogramu raugintų kopūstų būrėm. Prisijungsit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 22 balandžio 2010 - 20:12
QUOTE(gielux @ 2010 04 22, 20:43)
FliPPe, čia tema geriančiom gilų kavą, užsikandančiom kilogramu raugintų kopūstų būrėm. Prisijungsit?

Giliu kavos tai tikrai turiu, bet kad kopustu nemegstu blush2.gif

p.Aurius anksciau snekedamas apie morku, kopustu kilogramus per diena gerokai perdejo...
Pries siulant kazka panasaus reiketu truputi moketi pasiskaiciuoti doh.gif En sunaudota per para (PEA + darbo) kcal perverciant i maisto medziagas g visai kilogramu nesimato.

Toliau stebuklingu sultyciu bomba. Nugi kas is tu milijono maisto medziagu, mineralu (logiskai i min kiek max medziagu nesukisi jeigu is vis ju yra...) jeigu organizmas vienu metu apdoroti tiek daug nesugeba ir tiesiog pasalina. Daug vitaminu net nekaupiami yra.. taip kam tas perdozavimas?

Kiek dar pamenu butent taip fiziologijoj ir biochemijoj mokiausi...

Atsakyti
QUOTE(..-AMORE-.. @ 2010 04 22, 00:26)
AURIAUS CITATA:Kaip manot, ar galės tujinti visokių lygių šefai ir diktuoti sąlygas jei žmonės bus laisvi  ?

Paskaiciau ankstesnius jusu postus ir man del jusu pasidare geda, kad galejote moteriskiu forume jas taip koneveikti,visokiais vardais isvadinti, visiskai be pagarbos moteriai, o gal cia buvo vieta suskaupusi per diena gara isleisti? Ir tai ne sefu tujinimas, deja...bjauriau. Sunku kuria nors is forumieciu bus jums prikviesti dirbti "po saves" pasirasant MLM, nes jos zinios jusu kita veido puse.
O dabar  truputi giliau apie MLM.
Zmonems budingi 3 didieji baimes sukeliantys poreikiai. Tai pripazinimo poreikis, kontroles poreikis ir saugumo poreikis. Ne veltui mokant parduoti teigiama, jog svarbu issiaiskinti poreikius, kad galetume sugundyti pirkti, kontrakta pasirasyti. O ir maldoje "Teve musu" sakoma: "Ir neleisk musu gundyti..."
Kaip verslininkai turime zinoti, ant ko "kimba" klientas, konsultantas ir suprasti, kada "kimbate" patys.
Be to, svarbu pabrezti, kad tenkinant poreiki, poreikis auga.. Tai reiskia, kad nuolat tenkinamas poreikis tik dideja. Zuvys prisimena vietas, kuriose zvejys pries pagaudamas jas paseria, ir zvejyba tampa vis lengvesne.
PRIPAZINIMO poreikis yra labai paplites ir taikomas daugelyje verslo sistemu. Jis ypac svarbus ir daugeliui MLM, tinklines rinkodaros kompaniju, kurios geriausiems nariams sega medalius, iskilmingai iteikia( beje, dzn. uz savo pinigus konsultantas perkasi kelione i kita sali, kur vyksta konferencija) ivairiu spalvu atlasines juosteles pagal pasiektus lygius (ALOE) ir nuolat giria uz nuopelnus.

Sis poreikis- gilus poreikis, gimdantis atstumimo baime, gedos, kvailumo ir kaltes jausmus. Zmones, turintys stipriai isreiksta pripazinimo poreiki, lengvai isleidzia pinigus ir laika siam poreikiui tenkinti.
Jei jauciat stipru pripazinimo poreiki, manote, jog esate atstumtas, atmestas, jums nepritaria, galite pradeti jaustis nesaugiai. Galbut pajusite, kad vienas ir atstumtas siame pasaulyje tiesiog neisgyvensite.
Savo poreikiu issiaiskinimo tikslas- suprasti, ant ko kimbate jus. Pasaulis ivairus ir kompleksiskas. Tai nereiskia, kad ant ko kimbate jus, kimba ir visi

Man patiko. super. klasika. Spalvota, ryšku, netgi gražu.
moterų aš niekaip nevadinu. Jos man įrodinėja, kad nitratai Maxsimoj kainuoja pigiau nei nitratai MLM. tyliu. Dantis sukandęs tyliu. nes nieko nenusimanau, o gilintis tingiu. aš geriau su kokia Prancūzaite patarškėsiu, bet nitratų kainom aiškintis laiko neskirsiu.
O jau bobas tai į šuns dienas tikrai išdėsiu. Šitos veislės pakęst negaliu. mano dukros tai žino. bobiškumo man nerodo. turi, žinoma, bet man nerodo. gėda. Nitratų kainų skirtumas-moteris. praplautos smegenėlės-boba. Su pirmom aš galiu kalbėti, o antrų aš visa savo prigimtim nekenčiu.
Pardon. Nieko padaryt negaliu.
Atsakyti
Amway irgi? O jei 250 g 9.99 Lt kainuoja, tai čia kiek proc. priemaišų gali būti? O tai čia ją Švedijoj maišo ir po to fasuoja, ar lietuviai pasistengia?
O kas geriau: paprasta kava ar ekologinė? Ui, neišpruselė aš, juk gi kokia ekologija kažkokioj Švedijoj ir dar ne mlm firmoj.

Taip... palaukit , skaičiuoju.. Turėtų būti taip , kad geriate 80% žievės ekologiškos , 20% kavos tikros švediškos , nuostabios , karališkos... lotuliukas.gif Amway kava irgi su priemaišom - reguliuojančiom skrandžio rugštingumą. Matote - vėl gi mlm produktas - gydantis!!! thumbup.gif lotuliukas.gif O šeip , kava gi turi daug kancerogenų!! (Čia paskutiniai pletkai.) Tai kaip jūs ją geriate? Kad būtų antioksidantinė kava , ją reikia gerti neskrudintų pupelių. bigsmile.gif
Papildyta:
Sakot tam užtenka poros val. per parą, tam tobulėjimui, prezentacijom, tinklo kūrimui. Geras, galvojau tikrai daugiau.
O kai nenori? Kai nenori ar netiki produktais, irgi gali? Pvz. gal iškalbos dovanos neturi ar plataus pažįstamų rato (apie netikėjimą produktu jau nekalbu). Kaip tada?
Čia suku link to, kad p. Aurius žadėjo, kad dauguma prekių bus parduodama mlm principu. Niu man bankrotas tada garantuotas, jei teks už sultis, aliejų šimtukus plot.

Ne , kitiems neužtenka poros val. Neužtenka tiems , kurie nenori. Netiki. Nesikeičia gyvenime. O čia jūs iškalbos neturit? doh.gif lotuliukas.gif Pažįstu vieną žmogų , kuris iškalbos neturėjo. Pradėjo dirbti mlm , tai dabar neužsičiaupia. Matot , žmonės tobulėja nuo mlm! O jei bus taip , kad dauguma mlm prekių bus parduodama mlm principu , tai valio! Sutriuškinti bus negatyvai! lotuliukas.gif
Papildyta:
Tiesa, o ten jokio stojimo mokesčio nėr? Ir Amway nieko nereik mokėt, norint gaut pigiau prekes?

Vienur yra stojimo mokestis , kitur nėra. Čia priklauso nuo kompanijos. Paprastai reikia nusipirkti startinį paketą. Amway licencija kainuoja , bet jei perki prekių už tam tikrą sumą , licencija atsiperka. Neklausiu ar norit pirkti , nes vėl geltonai rašyt pradėsit, nes jau net sau bijot pripažint , kad norit. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FliPPe @ 2010 04 22, 20:49)
Giliu kavos tai tikrai turiu, bet kad kopustu nemegstu  blush2.gif

Kiek dar pamenu butent taip fiziologijoj ir biochemijoj mokiausi...

Ajajai, tai be vitaminų liksit, kopūstų nemėgstat, o sulčių ir negeriat. Tai gal kokį runkelį galiu pasiūlyt?
Taip, būtent mums ir apie tą patį kalbėjo.

QUOTE(Aurius.D @ 2010 04 22, 20:59)
. aš geriau su kokia Prancūzaite patarškėsiu, bet nitratų kainom aiškintis laiko neskirsiu.

O pasiūlykit savo prancuzaitei sultis tokiu pat kainų santykiu, kaip ir LT(įdomu kur ji jus pasiūs). Kiek jau kartų sakiau, kad piniginė išraiška nuo prekės kainos LT ir USA, FR, UK, nelygi. Matėt Amaway, kaip motyvuoja pirkt prekes? Pigumu. Pasiūlykit amerikonui butelį sulčių už 135 dol. pažiūrėsim, ir tai ta suma santykio tarp vidutiniškai uždirbamo atlyginimo ir sulčių kainos neatspindi. O tada jau bobinkit mus. Galvojat amerikonai pirktų už tokį santykį, kaip LT? Jie galvojat, jau tokie durneliai, kad neskaičiuoja ''nitratų kainų''. Perkamoji galia šalyse yra nevienoda, čia taip sunku suprasti?
QUOTE(Aurea @ 2010 04 22, 23:17)
  Amway kava irgi su priemaišom - reguliuojančiom skrandžio rugštingumą. ! thumbup.gif    O šeip , kava gi turi daug kancerogenų!! (Čia paskutiniai pletkai.) Tai kaip jūs ją geriate?  Kad būtų antioksidantinė kava , ją reikia gerti neskrudintų pupelių.  bigsmile.gif

O čia ta priemaiša, tai gilės ar ąžuolo žievė? Ai, tai čia švedai ar lietuviai maišo?
Kancerogenų, ką jūs veikėte ekologijos studijose? Rašiau n-tajį kartą: pirenas, benzpirenas yra nepilno organinių medžiagų degimo produktai, tobež jie susidaro kepant, rūkant, skrudinant, degant. Tai jums, kad kavoj kancerogenai yra pletkas? Maloniai nustebus. Jūsų keptas paskrudęs kotletas bus su kancerogenais, va garuose troškintas ne, kepsnys padegęs ir bus su kancerogenais, rūkytas kumpelis iš bobukės p. Auriaus irgi bus su kancerogenais.
O aš geriu kavą, kad gaučiau antioksidantų? Nu ne, tyliai nuodijuosi, kaip ir p. Auriaus žmona ar jūsų vyras ir tiek.
''Matote - vėl gi mlm produktas - gydantis!!!''
Ko jūs į tą ekologiją stojot, į medicinkę jum reikėjo. Matau: Jum sutriko skrandžio rūgštingumas, norite pasveikti, gerkite Amway kavą!!! Jokių opaligių, jokio pamažinto rūgštingumo.
Ir dar sakot ne linksma tema. Šiap galvojau, kad vaistai gydo, o čia pasirodo kava.
Norėčiau plačiau apie tai paskaityti, nes katalogose apie jokias gydomasias savybes nerašo kavos. Galima kokią nuorodą? Ar kokia tai medžiaga?
Ai, gi čia top secret, per paskaitas sakė.

Ne , kitiems neužtenka poros val. Neužtenka tiems , kurie nenori. Netiki. Nesikeičia gyvenime. O čia jūs iškalbos neturit?  doh.gif  lotuliukas.gif Pažįstu vieną žmogų , kuris iškalbos neturėjo. Pradėjo dirbti mlm , tai dabar neužsičiaupia. Matot , žmonės tobulėja nuo mlm! O jei bus taip , kad dauguma mlm prekių bus parduodama mlm principu , tai valio! Sutriuškinti bus negatyvai! lotuliukas.gif

Ai, ir tik pc užtenka? Neturiu aš tos iškalbos, neturiu, kai kažką išsiaiškinu, galiu šnekėt, o vat burt iš žvaigždžių sunkiai sekasi. O ne nuo mlm netobulėja? Och, tu rupkę, reik visus univerus uždaryt, kalbėt išmoksti, pirmyn tobulėt į mlm, kam gi tas mokyklas išlaikyt. Ai va, dabar akys prašvito, na iš tikro, kabinėjuos aš su tais mokesčiais, kam, gi mokyklų net nereik. Neužsičiaupimas čia tobulėjimas? Oi pašnekėkit su mano vyrų apie mano neužsičiaupimą, jis tikrai jum pasakys, ką mano apie tokį ''patobulėjimą''.
O negatyvai, tai čia kurie? Čia ir šitie, kurie taip rašo, ane:
# The laxative effects of aloe vera can result in electrolyte imbalances in blood.
# It can also lower potassium levels in blood, which in turn causes irregular heartbeats, weakness and soft muscles. This effect of aloe vera is prominently seen in people with diabetes, heart diseases or kidney diseases. Hence, such people should avoid usage of aloe vera or its products.
# Using aloe vera for more than one year may result in higher risk of colorectal cancer.
# Reports suggest that using aloe vera may cause hepatitis.
# People with thyroid disorders should also refrain from using aloe vera products.
# Frequent intake can result in dehydration and reddish urine.
# Overdose can cause blood build-up in the pelvis, kidney damage, and in some cases may lead death

Aš nesakau, kad vaistai, kad ir homeopatinai, neturi šalutinio poveikio ar maisto papildai(tam ir buvau įkėlus straipsį, kurio matyt neskaitėt), bet va vaistus ar papildus aš negeriu: na levo i na pravo, o tik tada, kai man reik. Ir nesakau, kad išgersiu ir man tai atstos daržoves ar vaisius. Taip, kad net ir bezobidnas alijošiukas turi šalutinių reiškinių. tai gal aš pasiliksiu prie Vynotekos gėrimuko su 30 proc.ir be koncervantų, retkarčiais pasilepinsiu ir tiek.
O jei neaugintumėt savų daržovių, tai pas p.Aurių pirktumėt sultis tik? Ir vaiką tik jomis girdytumėt?
Vienur yra stojimo mokestis , kitur nėra. Čia priklauso nuo kompanijos. Paprastai reikia nusipirkti startinį paketą. Amway licencija kainuoja , bet jei perki prekių už tam tikrą sumą , licencija atsiperka. Neklausiu ar norit pirkti , nes vėl geltonai rašyt pradėsit, nes jau net sau bijot pripažint , kad norit. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ai, tai matot vis gi nuo maximos kortelės nuolaidų skirias, ten užtenka 5 Lt sumokėt ir gauni keliem metam. Ir jokių ten paketų pirkt nereik, nebent su sparneliais, bet čia irgi jei reik. O ta suma čia kokia, už kurią pirkt reik? Nes aš ploviklių negeriu, man tik indam...kukliai.
Ko noriu? Pirkt? Aikit brangioji, nesu aš mlmfobiška. Gi sakiau, čia va prieš jus barngioji pliusus deduos, turiu TW indelius, užsiskiato, ane. Pirkau, tiesa už 4 Lt. tsakant popigiai. Turiu Avon kvepalus, niu total nesilaiko, bet kadangi draugė parūpinos su visokiom ten nuolaidom, tai dzin, tsakant dižurni kvepalai. Už katalogo kainą nepirkčiau. Turiu foreverliving piešuką lūpom. Na va jo nepirkau, pirko mama. Ir gera istorija, jai daktarė įpiršo viena, pamatė ant lūpų pūslelinę, sako, oi tau reik, pamatysi užgydis nerealiai. Niu ką, spėkit ar užgydė. Mama sako,ai jamk tu, mane nervina, nes su tokiu pat užtikrinimu, kad jai padės nuo vienos problemos, buvo nusipirkus žymiųjų aloe vera sulčių(ne vieną pakelį), spėkit ar padėjo. Nugis nea, patvirtinta josios pačios tyrimais. Reik pripažint ta gydytoja buvo tik dermatologė, o pas mamą buvo endokrinologinės problemos. Vėl gi, pasiėmiau tas sultis: sorbitolis, kalio sorbatas, natrio benzoatas. Bent jau Vynotekoj parašyta: no preservatives.
Pieštukas, na pieštukas kaip pieštukas, užkliuvo polyparabenas. O šiap jokių stebūklų, pakelės šaltalanko aliejukas, medutis irgi iš pakelės, man geriau nuo suskirdusių lūpų padeda. Bet jei tingint vazaliotis, tai geras ir jis, bet nuo pūslelinės nepadeda. Ne mlmfobiška aš, o etiketes skaitau ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 23 balandžio 2010 - 10:00
QUOTE(gielux @ 2010 04 23, 10:56)
O čia ta priemaiša, tai gilės ar ąžuolo žievė? Ai, tai čia švedai ar lietuviai maišo?
Kancerogenų, ką jūs veikėte ekologijos studijose? Rašiau n-tajį kartą: pirenas, benzpirenas yra nepilno organinių medžiagų degimo produktai, tobež jie susidaro kepant, rūkant, skrudinant, degant. Tai jums, kad kavoj kancerogenai yra pletkas? Maloniai nustebus. Jūsų keptas paskrudęs kotletas bus su kancerogenais, va garuose troškintas ne, kepsnys padegęs ir bus su kancerogenais, rūkytas kumpelis iš bobukės p. Auriaus irgi bus su kancerogenais.
O aš geriu kavą, kad gaučiau antioksidantų? Nu ne, tyliai nuodijuosi, kaip ir p. Auriaus žmona ar jūsų vyras ir tiek.
''Matote - vėl gi mlm produktas - gydantis!!!''
Ko jūs į tą ekologiją stojot, į medicinkę jum reikėjo. Matau: Jum sutriko skrandžio rūgštingumas, norite pasveikti, gerkite Amway kavą!!! Jokių opaligių, jokio pamažinto rūgštingumo.
Ir dar sakot ne linksma tema. Šiap galvojau, kad vaistai gydo, o čia pasirodo kava.
Norėčiau plačiau apie tai paskaityti, nes katalogose apie jokias gydomasias savybes nerašo kavos. Galima kokią nuorodą? Ar kokia tai medžiaga?

Jūs sakėt , kad linksminatės čia , tai badžiau pajuokaut , keletą bajerių įmest ,suprantant , bišk pasijuokt , nes jau ir man juokinga darosi. O jūs nesupratot!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aišku , kad ne pletkas , kad kava turi kancerogenų , apie kepsnius , kotletus ir pan. Viskas čia aišku , bet kabutes pamiršau uždėt. Ir viskas. Biški pasijuokiau , kad ąžuolo žievę geriat (jau kartoju gal 10 kartą, bet vistiek klausiat gilės ar ąžuolo žievė??). Daugiau neklausit? Ir dėl to , kad kava rūgštingumą gydo , nu vėl kabučių neuždėjau , o jūs pasimovėt. Geras! Čia perkeltine prasme, aiškinau , kad tik nuo tos kavos rūgštys nekyla , bet jums nedaeina. Tik visokias ištraukas mokat iš 'neto traukt ir viskas. Vis jums skaičių reikia. Tai ko jūs biologiją studijavot ? Reikėjo aukštąją matematiką!
Papildyta:
Och, tu rupkę, reik visus univerus uždaryt, kalbėt išmoksti, pirmyn tobulėt į mlm, kam gi tas mokyklas išlaikyt. Ai va, dabar akys prašvito, na iš tikro, kabinėjuos aš su tais mokesčiais, kam, gi mokyklų net nereik. Neužsičiaupimas čia tobulėjimas? Oi pašnekėkit su mano vyrų apie mano neužsičiaupimą, jis tikrai jum pasakys, ką mano apie tokį ''patobulėjimą''.

Labai į kraštutinumus puolat. Jau tikrai nesu už mokyklų ir univerų uždarymą. Čia turbūt nė vieno nėra , kas to trokšta. Čia jau iš vis atsiprašau - bet nusišnekat.
"Neužsičiaupimas" - ko kabinėjatės prie žodžių? Kad žmogus drovėjosi kalbėt , o dabar tai daro drąsiai , tai blogai? Kad žmogus keičiasi , į gerą pusę , ne į tą kaip jūs , bogai? Kad žmogus įgauna pasitikėjimo , ir netyčia tai nutinka per mlm , tai blogai? Aišku , gal jis būtų gyvenime kažkur kitur to pasitikėjimo įgavęs , bet va koją pakišo mlm. Tai blogai? Ar supratot viską , ar vėl išvartysit?
P.S. Užuojauta jūsų vyrui , kad nevertina jūsų tobulumo. Bet jei taip prie visko kimbat , tai jau ir taip aišku, kas jam nepatinka ištikrųjų lotuliukas.gif
Papildyta:
O jei neaugintumėt savų daržovių, tai pas p.Aurių pirktumėt sultis tik? Ir vaiką tik jomis girdytumėt?

Daržoves auginau ir auginsiu. O vaikas geria natūralius vitaminus iš daržovių. Ir tai tik ankstyvą pavasarį , arba prieš žiemą. Dar pavasarį padarau ankstyvųjų dilgėlių sulčių. Dar geria alijošiaus sultis- iki 12 val dienos. Nes iki to laiko jos veikia plaučius. Ne pati sugalvojau , homeopatė. Prie ko čia "sultis tik pirkčiau"? Nebijokit , nesu beprotė ir neryju papildų , vitaminų ,sulčių. Bet jums atrodo kitaip. Jei norėsiu , nusipirksiu ko norėsiu.
Atsakyti

Ai, tai matot vis gi nuo maximos kortelės nuolaidų skirias, ten užtenka 5 Lt sumokėt ir gauni keliem metam. Ir jokių ten paketų pirkt nereik, nebent su sparneliais, bet čia irgi jei reik. O ta suma čia kokia, už kurią pirkt reik? Nes aš ploviklių negeriu, man tik indam...kukliai.
Ko noriu? Pirkt? Aikit brangioji, nesu aš mlmfobiška. Gi sakiau, čia va prieš jus barngioji pliusus deduos, turiu TW indelius, užsiskiato, ane. Pirkau, tiesa už 4 Lt. tsakant popigiai. Turiu Avon kvepalus, niu total nesilaiko, bet kadangi draugė parūpinos su visokiom ten nuolaidom, tai dzin, tsakant dižurni kvepalai. Už katalogo kainą nepirkčiau. Turiu foreverliving piešuką lūpom. Na va jo nepirkau, pirko mama. Ir gera istorija, jai daktarė įpiršo viena, pamatė ant lūpų pūslelinę, sako, oi tau reik, pamatysi užgydis nerealiai. Niu ką, spėkit ar užgydė. Mama sako,ai jamk tu, mane nervina, nes su tokiu pat užtikrinimu, kad jai padės nuo vienos problemos, buvo nusipirkus žymiųjų aloe vera sulčių(ne vieną pakelį), spėkit ar padėjo. Nugis nea, patvirtinta josios pačios tyrimais. Reik pripažint ta gydytoja buvo tik dermatologė, o pas mamą buvo endokrinologinės problemos. Vėl gi, pasiėmiau tas sultis: sorbitolis, kalio sorbatas, natrio benzoatas. Bent jau Vynotekoj parašyta: no preservatives.
Pieštukas, na pieštukas kaip pieštukas, užkliuvo polyparabenas. O šiap jokių stebūklų, pakelės šaltalanko aliejukas, medutis irgi iš pakelės, man geriau nuo suskirdusių lūpų padeda. Bet jei tingint vazaliotis, tai geras ir jis, bet nuo pūslelinės nepadeda. Ne mlmfobiška aš, o etiketes skaitau ir tiek.

Jei negeriat ploviklių , tai neverta jums licenciją įsigyt. Geriau eikit į tą maximą , ir nesukit galvos. Išmeskit tuos TW indelius ir maximoj naujų nusipirkit. Prieš mane pliusų rinkti nereikia. Negijokit , nebūsit išbalsuota. lotuliukas.gif
Ale va , jūsų mama pas gerą gydytoją (dar dermatologę) eina , jei ta sako , kad lūpų pūslelinė išgydoma. Herpesas , kaip sakoma. Prisiklauso tokių , po to , sako , ai va , nepadėjo. Aš irgi turiu problemų su lūpų pūsleline. Ir kai naudoju tą alijošiaus pieštuką , tik lengviau viskas praeina , bet tikrai neužgydo. Nes šeip porą savaičių vaikštau sutinusia lūpa , o čia praeina per 3 dienas. O jei tik kelis pakelius sugėrė tų sulčių , tai ko dar nori? Rekomenduojama gerti profilaktiškai 3 mėnesius (sveikam žmogui) , kad žarnyną ir organizmą pravalyt. O jei yra rimtų problemų tai žmonės ir po metus geria , ir nebūna ten viskokių kraujo normų nukrypimų , hepatito , žarnų vėžio ar net mirties (iš kur čia ištraukėt tą info? būtų galima nuorodą palei seną draugystę?). Patikėkit , jei taip būtų , Forever'is būtų seniai uždarytas. Čia gi amerikiečių kompanija. O žinot , kad jei išlenda koks negeras dalykas ir neduok die teismas - jie kaip velniai bijo tų teismų. Žmonės naudojantys tą aloe savais pavyzdžiais pasakoja , kas jiem pagerėjo , kaip padėjo , ir pan. O tokių kurie neigiamai atsilieptų - negirdėjau. Ir nebūtinai iš mlm rato žmonių. Apskritai , apie visus kalbu su kuo bendrauju, kas naudojo , kas naudoja.
Papildyta:

Ai , dar apie tuos koncervantus pamiršau. O tai įdomu , kaip tos sultys iš Vynotekos laikosi , jei iš vis "no preservatives"? Kokiu būdu jos koncervuojamos ,apdirbamos , paruošiamos , stabilizuojamos, kad tokios auksiniai geros ir dar pigios???
Atsakyti
Pasiūlykit amerikonui butelį sulčių už 135 dol.

Apie ką mes kalbam. tema yra apie tai.kad MLM yra afera.
Tai ar tai afera ar vistik ne?
Mano galva niekas nieko neįrodė, kad tai afera. Tai kitokia prekyba, kitiks marketingas bet tai ne afera.
Pav. užeinu į kokį Versače saloną ir matau, kad ten kažkoks skuduras-mazgotė kainuoja tūkstančius.
Po kelių metų tą skudurą galima rasti nupigintų rūbų parduotuvėj už kapeikas.
Tai čia kas afera ar tūštybės mugė.
Iš kur ištraukėt tokią sulčių kainą. Čia kas specialiai taip didinam?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurius.D: 23 balandžio 2010 - 17:12
QUOTE(Aurea @ 2010 04 23, 13:09)
Jei negeriat ploviklių , tai neverta jums licenciją įsigyt. Geriau eikit į tą maximą , ir nesukit galvos. Išmeskit tuos TW indelius ir maximoj naujų nusipirkit. Prieš mane pliusų rinkti nereikia. Negijokit , nebūsit išbalsuota. lotuliukas.gif

Ai , dar apie tuos koncervantus pamiršau. O tai įdomu , kaip tos sultys iš Vynotekos laikosi , jei iš vis "no preservatives"? Kokiu būdu jos koncervuojamos ,apdirbamos , paruošiamos , stabilizuojamos,  kad tokios auksiniai geros ir dar pigios???

'' Išmeskit tuos TW indelius ir maximoj naujų nusipirkit.''
Ajajai, aš jus supykdžiau, kaip gaila, nu tikrai labai atsiprašau. Vėl mane mlmfobiška piešiat. Nu neskaitot nors tu ką: ne produktas kliūna, o pasakos apie jį ir jo kainos. Skiriat? Matyt ne.
''Ale va , jūsų mama pas gerą gydytoją (dar dermatologę) eina , jei ta sako , kad lūpų pūslelinė išgydoma.''
Ale vat, jus neskiriat nuo išgydoma ir užgydoma. Niu gerai gerai, mea culpa, kažkaip nepagalvojau, kad jūs galit nesuprast, kad turėjau galvoje ne H. simplex viruso pašalinimą iš nervinių mazgų, o tik matomos žaizdelės užgydimą. Vajeee, tai matyt dabar reiks viska labai kruopščiai rašyt, gal didžiosiom raidėm? Mir, družba, žvačka.

O jūs į maximą (ar nesuprantat, kad čia tik prekybos centrų apibendrintas pavadinimas. Pvz. man dabar labai patinka apsipirkinėt Prizmoje, Iki ir Rimi dar mėgstu, maximos nelabai, o Norfos iš vis vengiu) neinat?
O gaila, demagoge mano mieloji. Tai vat šiandien sužinojau visą tiesą apie kavą. Maltą kavą. Šaltinis dirbęs žmogus laikas kavai firmoje (sakau, kolok žalty, ko į kavą dedi). Tyrimo objektas: malta kava. tyrimo vieta, tai gąsdinanti maxima, neturėjau laiko iki Iki trenkti, tai tiko ir ji. Tyrimo rezultatai: jo, maltoj kavoj pilna priedų, gilės ir ąžuolai, čia dar tauru, va miežius dar aptikau. O bet tačiau, kaip visad. Etiketes skaityt reik, brangioji, prieš pradedant ereziją skleisti. Tai vat ką man tūlas pilietis paporino, jei užrašas ant pakelio: malta kava, natūrali kava, kavos gėrimas, ten gali rast visko, net visą ąžuolą. Ant kai kurių pakelių net sudėtyje rašo. Kainuoja jos pigiai. Radau tokių nemažai, net ir žinomų firmų. Bet jei ant pakelio užrašyta 100 proc. arabica, tai yra tikra pupelių kava ir jokių ten priedų nebus. Na nebent ji bus Made in Balbieriškis turguj. Patikėkit ant pigių kavų 100 proc. arabica užrašo neradau.
Ten tik puikuojasi: malta kava, natūrali kava. Dar visokie 3 in 1, ten net kavos gali nerast. O didžiosios kompanijos pas konkurentus po padidinamuoju stiklu ir konkurencija tarp jų yra didelė.
o jei nusipirkote 100 proc. arabicą ir radote ten gilę, drąsiai žingsniuokite į vartotojų teisių apsaugos tarnybą.
Saulele, kas sakė, kad jos geros, ten ne sultys, ten pats paprasčiausias gėrimas Aloe vera. Aurea, mieloji, čia jums Aloe vera auksinis augalas, visiem kitiem paprastas ir tiek. Aš jį vaikam vietoj visokių gazuotų gėrimu perku ir tiek. Tūris geras 1,5 l, tai prie kokios picutės pasaka kaip sueina. Na gi jos po atidarymo nesilaiko mėnesius. Aš nesuprantu, jus iš kitos planetos (nepykit nepiktai, čia kažką panašiai man p. Aurius sakė), negi man reik į obuolių sultis konservantų dėt, kai aš darau žiemai? Būtų malonu sužinot, kur jų galima nusipirkt.Čia taip atrodo ir sanitexe jų pilna ir maximoj mačiau. Va lietuviai buvo kažką su aloe vera daryt ar tik pilstyt, bet nepirkau, nes ir konservantų pridėta.
''žarnų vėžio ar net mirties (iš kur čia ištraukėt tą info? būtų galima nuorodą palei seną draugystę?)''
Tigis sakėt su mani nedraugaujat. Pagooglinkit: aloe vera side effects ir pasirankiokit.
Elementarna Doktor Vatson. Bet tai su kava neatsakėt, kokia nedraugiška.
Aš nesakau, kad alijošius totalus š...Atsimenat rašiau apie žaizdų gydimą, radau, kad gali būti naudingas(patikimų įrodymų nėra) herpes genitalis (turi būti tam tikra koncentracija, įdomu kokia ji pieštuke, bet jei ką, galėsit panaudot), cukraus kraujuje lygį mažina(šitas there is some preliminary evidence),psoreazė(It might be useful) . Bet: However, comprehensive safety studies are lacking. Safety in young children, pregnant or nursing women, or those with severe liver or kidney disease has not been established.
buvau įsitikinus, kad žaizdas gydo, bet:The evidence regarding wound healing is contradictory.
QUOTE(Aurius.D @ 2010 04 23, 16:59)
Apie ką mes kalbam. tema yra apie tai.kad MLM yra afera.
Tai ar tai afera ar  vistik ne?
Mano galva niekas nieko neįrodė, kad tai afera. Tai kitokia prekyba, kitiks marketingas bet  tai ne afera.
Pav.  užeinu į kokį Versače saloną ir matau, kad ten kažkoks  skuduras-mazgotė kainuoja tūkstančius.
Po kelių metų tą skudurą galima rasti nupigintų rūbų parduotuvėj už kapeikas.
Tai čia kas afera ar tūštybės mugė.
Iš kur ištraukėt tokią sulčių kainą. Čia kas  specialiai taip didinam?

Tai gi rašiau, kai jūs rašot, kad sultys visavertis maistas ląstelėms arba, kad kava gydo, tai yra miglos pūtimas, iš pagarbos jums afera nevadinu, ne aš temą formulavau.
Dėl skudurų, jūs mokat už dizainą, čia jau kas gali. Mano draugė labai norėjo Louis Vuitton rankinės, jai uošvienė sako, tai gi pirk kopiją ir tampyk. Žinot ką jai pasakė sūnus(draugės vyras) mama tu niekados nešiodama kopiją nesužinosi ką jaučia moteris nešiodama originalą. Čia šiap, pakleliojimai, pievos. O žinot, kad net dizaino namai bankrutuoja, nes: reik turėt prestižines patalpas, reik išlaikyt prestižines parduotuves, madų šou ir daaar visokių nuansų. Matot, skelbtų Versačis, kad jo suknelę nešiojant galima sukūst (na nebent nusipirktum per mažą ir žiauriai norėtum įlyst, amnau suveiktų) va tada sakyčiau aferizmas. O dabar, kaip sakot, tuštybės mugė ir tiek.
Jūs vis klausiat ko aš kimbu, o pats vis: va vis Amerika vartoja, va Prancūzija, va Izraelis, o lietuviai ''būrai''.Tai pažiūėkim, kas būtų su ekvivalenčią kainą.
Kaina, nu jau tikrai ne aš. Pagooglinau ir tiek- 750 ml 135 Lt. Bet jau įtariu, jei kreipiesi pas p. Aurių, pasirašai licenziją, sumoki ar nesumoki startinį mokestį, tai gauni žymiai pigiau, ania?
Iš vienos USA rinkodaros knygos: Žmonės ir toliau rinksis pagal tai, kokią vertę jiems turi vienas ar kitas daiktas, bei pagal tai, ar perkama prekė verta už ją sumokamų pinigų.
Ne lietuvis apie tai rašo, ne lietuvis. Čia aš tik tai norėjau parodyt, kad ir kitiem kaina rūpi. Su šiuo teiginiu aš ne 100 proc. sutinku, nes plaunamos smegenys yra ne tik mlm, paprastoj prekyboj taip pat. Pvz. TBS, kaina neatitinka kokybės, čia kai parsidavė L'Orealiui. Su TBS ta pati istorija, kaip ir su amway, UK. Pas mus kainos kosminės, ten jos yra labai pigios, jų mastais. Lietuviškoj parduotuvėj TBS nepirkau, nematau reikalo permokėt. Matot, atvirkštinis snikerso ar cosmopolitano variantas. Ten pigiau, čia brangiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 23 balandžio 2010 - 20:43