Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (IXd.)

QUOTE(Livai @ 2009 12 04, 09:43)
drinks_cheers.gif

merginos.... mano afrodites ziedynstiebis jau isauges apie 10cm. pagal visas instrukcijas tureciau pradet laistyt, ane g.gif , bet ji pas mane besakne, tai ka daryt..vistiek laistyt? mastau.gif

Teisingai pastebėjot. Laikas pradėti lieti ir tik į padėklą
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 12 04, 07:43)
merginos.... mano afrodites ziedynstiebis jau isauges apie 10cm. pagal visas instrukcijas tureciau pradet laistyt, ane g.gif , bet ji pas mane besakne, tai ka daryt..vistiek laistyt? mastau.gif

Laistyk, bet tik į lėkštutę mirksiukas.gif
Papildyta:

Aš jau turiu Misty, Exotica ir Estella (su vaikiuku DIDOKU bigsmile.gif ) namuose thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Exoticą jau pasodinau, nes jau leidžia žiedstiebį yahoo.gif
Dar žiedstiebį pradėjo leisti Shetelinginis Orange (labai laukiu jo vaizdų wub.gif ) ir Eglužės "Palangės grožis". Tai susodinau abudu gražuolius ir lauksiu kada pradės daugintis tongue.gif lotuliukas.gif

Vilnietės, jūsų svagūnai pas mani namuose bigsmile.gif Kada įduoti MB, kad jumei atvežtų g.gif

user posted image

Mūsų forumo amarilių augintojos ir jų grožybės:

diasaja Samba (Teska), Flaming Peacock, Blossom Peacock, Celisa, Minerva, Alfresco, Antarctica, Apple Blossom, Ambiance, Red Lion, Ferrari, Elvas, Pink Nymph (Dvi), Benfica (Dvi), Pilnaviduris, Nežiniukas, Bolero (kristele10), Supreme Garden, Unique, Aphrodite, Charisma, Double lady Jane, Royal Velvet, Double Red Peacock, Double Record
Ice tea (Kaunas) Red Nymph (2baby- Teska), Orange (2baby- zebrina, Teska), Apple blossom, Red Lion 2, Dancing Queen, Aphrodite, Double Jewel (Teska), Double Record (Teska), Papillio (Teska), Picotee, Lemon lime (berods baby), White, Ice Queen (Dvi, jediara), Pasadena, Cybister Bogota (Dvi, Teska), Cybister Emerald (baby-Dvi, Teska), Girafee, Kolibris, Double Elvas, Souvereign, Rausvakraštis baltas, Lašišiukas, Eglužės "Palangės grožis", Obuolinis (parduodu už 10 lt), Estella (baby), Exotica, Misty
zebrina (Biržai) Lady Jane, Nymph, Royal Velvet, Red Lion, Minerva, Lietuvos milžino vaikiukas, Kolibris (baby), „Palangės grožis“, Lašišiukas, Lemon lime, Rožinis, Red Nymph, Aphrodite, Bolero, Evergreen, White Nymph
Teska (Kaunas)Tropical Orange, Lady Jane, Pasadena 2, Dancing Queen (baby2- Eglužė žiemos), Nymph, Blossom Peacock (Ice tea), Alfresco, Red Lion, Raudoni 2 (baby), Baltas paprastas, Ice Queen (jediara), „Palangės grožis“ dryžuotas 6, „Palangės grožis“ raudonai oranžinis 5, Lemon lime, Bolero, Apple Blossom, Benfica, Chico, Evergreen, LaPaz, Misty, Nymph, Novella (baby), Sweet Nymph
Mader (Kaunas) La Paz (Ice tea, zebrina, Teska), White peacock, Red Lion, Nymph, Aphrodite, Liberty, Minerva, Picotee, Lemon Lime, Arctic white, Rausvai persikinis (Ice tea), Lašišiukas, Eglužės "Palangės grožis", Supreme garden
Dvi (Vilnius) Lemon Lime, Red Lion, Papilio Buterfly, Cybister Merengue (Ice tea, Teska), Double Elvas (Teska), Double Promise (Teska), White Wonder, Jewel, Splash, Evergreen
Eglužė žiemos (Vilnius) Lemon Lime (įtariami baby 3), Cybister Lima, Papillio, Red Lion, Liberty, Charisma, White Nymph, Moonlight, Arktic Ice, „Palangės grožis“ 3, Raudonas, Baltas su dryžiais, „Apple blossom“
cunami (Vilnius) White Nymph, Nymph, Liberty, Baltas pilnaviduris, Raudonas pilnaviduris, Charisma
milereta White Peacock 2, Kolibris, Siurprizas, Pamestinukai 2, Red lion, Apple blossom, Charisma, Baltas, Raudonas, Aphrodite, Double record, Papillio, Minerva
evers (Kretingos r.) Red Lion, Minerva, „Palangės grožis“, Intokasie
jediara (Jurbarko r.) Jewel, Red Nymph, Cybister, Papillio, Double Dragon, Double Record, Elvas, Minerva, Nežiniukas, Dancing Queen, Red Lion, Lady Jane, Pasadena, Blossom Peacock, Intokasie, Supreme garden, Unique, Aphrodite
muminukas (Kaunas) Moonlight, White nymph, Kolibris, Oranžinis (baby- zebrina), Baltas, Bordinis, Apple blossom, Ferrari
giedre.vilnius (Vilnius) Red Lion, Cybister neaiškūs 2, Charisma, Raudonas, Eglužės „Palangės grožis“, „Palangės grožiai“ 3 (Ice tea), Dryžius (baby), Lašišinis (baby), Oranžinis (baby), Rožinis, Red Nymph
Daluksa Hercules, Charisma, Baltas, Raudonas (Teska)
egleja (Kaunas) Baltas, Pink dryžius, Red lion, Apple blossom, Royal Velvet, Lašišiukas, Charisma, Girafee
Livai (Kaunas) Aphrodite, Kolibris, Royal Velvet2 (2baby- Ice tea, giedre.vilnius), Arctic White, Lašišiukas, Dryžius, Estella, Lady Jane
Sakalauskiene (UK) Alfresco, Cybister La Paz, Amalfi, Papilllio, Red Lion, Apple blossom, Athene, Black pearl
Pandora (Kaunas) Red lion 2, Pasadena, Nežiniukai 2 (baby)
Renita456 (Kaunas) Charisma, Aphrodite, Lady Jane, Picotee, La Paz, Red Lion, Minerva, Lemon Lime, Red Nymph, Tropical Orange, Intokasie , „Palangės grožis“ (Mader, giedre.vilnius), Lašišiukas
zundyte Baltas su rožiniais dryžiukais, Bordo
uups Pink Floyd (Dvi), Lima, Black Pearl, „Palangės grožis“, Toughie, Ackermanii
ingarasi Oranžinis, Intokasie
Ž.J. „Palangės grožis“
auryle (Vilnius) Apple blossom (baby- Teska), nežiniukai 2
žostautė Raudonas
chasmina13 (Kupiškis) Raudonas, Baltas su dryžiais, Raudonas su dryžiais
Elzė Baltas su dryžiais, Raudonas, Bordo
daivasen Clown, Baltas, „Palangės grožis“, Ster van Holland, Aplle Blossom, Intokasie, Red White, Orange, Dryžius, Raudonas, Charisma, Papillio, Lady Jane, Benfica
Lutpede (Kaunas) Telstar, Hercules, Exotic, Picotee, Red Lion, Popov, Carnival, Susan, Vera, Sydney, Rilona, Apple Blossom, Bolero, Atchene, Minerva, Christmas gift, White Christmas, Salmon, Solomon, Benfica, Royal Velvet, Rilona, Orange Souvereign, Wonderland, Ferari, Roma, Rembrant Van Rijn, Desire, Bingo, Pasadena, Lady Jane (baby), Red Peacock, Dancing Queen, Ice Queen, Afrodite, Blossom Peacock, Unique, Philadelphia, Elvas, Double Record, Jewel, Double Dragon, Lemon Lime, Rapido, Lima, La Pazz, Exotic star, Papilio, Chico, Sweet Lilian ir 20 nežiniukų
kristele10 (Kaunas) Royal Velvet, Picotee, Charisma, Aphrodite, „Palangės grožis“, Dryžius, Vision, Apple Blossom, Red Lion, Lady Jane, Cybister Lima, Cybister Chico, Giraffe, Charisma, Benfica, Christmas Gift, Exotica, President Johnson, Red Pearl, Aphrodite, Nymph, Red Nymph, White Nymph, Lovely Garden, Misty, Novella, Amputo, Estella, Evergreen, Night Star, Supreme Garden, Lemon Star, Sweet Nymph, Cybister La Paz, Sumatra
burbanti princiesa Raudonas
Saulėgrąža (Vilnius) Avietinis, Baltas ir krūva baby
Evilka Intokasie, Double record, Aphrodite, Red peackock, Royal velvet, Pappilio, Apple blossom, Charizma, Baltas, „Palangės grožiai“, Pilnaviduris??
martux (Kaunas) Red lion
~saulyte~
Lewisia Susan, Apple blossom

http://public.fotki.com/amariliai/ slaptažodis: liga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 04 gruodžio 2009 - 08:40
QUOTE(Lutpede @ 2009 12 04, 08:30)
Teisingai pastebėjot. Laikas pradėti lieti ir tik į padėklą

QUOTE(Ice tea @ 2009 12 04, 08:38)
Laistyk, bet tik į lėkštutę mirksiukas.gif

aciuks.gif
gerai laistysiu...bet kaip svogunas pasims vandeni g.gif ?? jauciu, kad supus man jis unsure.gif

QUOTE(Ice tea @ 2009 12 04, 08:38)
Aš jau turiu Misty, Exotica ir Estella (su vaikiuku DIDOKU bigsmile.gif )

Tai susodinau abudu gražuolius ir lauksiu kada pradės daugintis  tongue.gif  lotuliukas.gif

tai thumbup.gif

as ir nubegau geriau apziuret lens.gif Estellos, tai ziedstiebis jau lenda, aisku... tik man matosi liezuvis.gif
Atsakyti
A maniškių olandukų dar niekas nelenda, net lapai ir tie nelenda schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Aš kantri, aš labai kantri...
P.S. Ačiū mergos už sveikinimus
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 12 04, 12:10)
aciuks.gif
gerai laistysiu...bet kaip svogunas pasims vandeni g.gif ?? jauciu, kad supus man jis unsure.gif
tai  thumbup.gif

Žemės sudrėgs ir drėgmė pasieks svogūno dugną. Pradės augti lapai ir šaknys. Jei neperliesit, tai tikrai svogūnas nesupus. Geriausia priemonė tam išvengti - sodinti svogūną pačiame žemės paviršiuje.
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2009 12 04, 10:27)
Geriausia priemonė tam išvengti  - sodinti svogūną pačiame  žemės paviršiuje.

4u.gif
tai, kad jis tik patupdytas mirksiukas.gif

o cia siaip.... man labai patinkantis variantas wub.gif wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 12 04, 12:35)

o cia siaip.... man labai patinkantis variantas wub.gif  wub.gif
user posted image
user posted image

Kai viename vazone daug-gražu, bet neatskirti vaikus nuo motinos-nežinau... Tokio varianto niekas nerekomenduoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 12 04, 09:35)
o cia siaip.... man labai patinkantis variantas wub.gif  wub.gif

kam jau chia nepatiktu toks variantas dry.gif

kazhkaip mane pavydas uzhgrauzhe, tai nusispirkau shian irgi nukainuota svoguna (uz 2,5eur ax.gif )...nors sakiau gyvennime nepirksiu, jei vardai neparashyti, ale ai... blush2.gif svogunas toks nusikamaves, jau su 3 ilgais lapais, kazhi ar zhiedu bus, bet svarbu kietas, didelis ir be jokiu ligu pozhymiu rolleyes.gif

veislinis, aishku, eisiu paieshkot gal augintojai kazhkoki saita turi, gal ten kokia info rasiu unsure.gif gal kas turit ideju, kas chia gali but?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2009 12 04, 10:39)
Tokio varianto niekas nerekomenduoja  g.gif

g.gif kazin kodel? bet va auga graziai ir net zydi...

jei tureciau "iki kaklo" amariliu-bandyciau ax.gif , bet dabar tik 8-iu rusiu, tai gaila aukot kuri nors rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2009 12 04, 09:39)
Kai viename vazone daug-gražu, bet neatskirti vaikus nuo motinos-nežinau...  Tokio varianto niekas nerekomenduoja  g.gif

taigi yra tos cluster'iais auganchios veisles, manau, chia kazhkuri ish ju g.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 12 04, 10:43)
kazhkaip mane pavydas uzhgrauzhe, tai nusispirkau shian irgi nukainuota svoguna (uz 2,5eur ax.gif )...

hihihi.gif hihihi.gif
bet grazuolis wub.gif , jei nebus raudonas ax.gif
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(Livai @ 2009 12 04, 09:47)
hihihi.gif hihihi.gif
bet grazuolis wub.gif , jei nebus raudonas ax.gif

nee..pas mus tokiu bajeriu nebuna schmoll.gif na, bent jau su tais, kurie i plastmase supakuoti be zhemiu pardavinejami rolleyes.gif esu tikra, kad bus toks, koks ant paveiksliuko... smile.gif
Atsakyti