Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (IXd.)

QUOTE(daivasen @ 2009 12 04, 12:26)
jei kas galit sudekit i albumuka nes as nemoku
Apple blossom, gal cia red lion ir minerva

Jau įdėjau mirksiukas.gif
Atsakyti
ACIU Viskas cia realu tik kad as nelabai moku savo fotika reguliuoti kad graziai nufotkinti, nesimato tikru spalvu ir pan. Ir man tai daug graziau tos grupes apiseiliojus ir as i juos ziuriu......
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 12 04, 12:26)
O as ydesiu jau keleta visai prasiskleidusiu

Kaip fainiai, kai prazysta vienu metu skirtingi wub.gif

o cia RIMINIS-dryzius, kazin jie ne "Minervos" g.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Livai: 04 gruodžio 2009 - 14:24
QUOTE(Livai @ 2009 12 04, 16:08)
Kaip fainiai, kai prazysta vienu metu skirtingi wub.gif

o cia RIMINIS-dryzius, kazin jie ne "Minervos" g.gif  ax.gif
user posted image

Minerva
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 12 04, 14:08)
o cia RIMINIS-dryzius, kazin jie ne "Minervos" g.gif  ax.gif

Sąraše jau perkrikštijau ir įkėliau į albumėlį rolleyes.gif wub.gif tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš pasiutus unsure.gif Kur sesei parvežiau iš Švedijos Cybister Lima - oražydėjo neaiškios rūšies raudonas. Toks prastai atrpdantis raudonas doh.gif Nu blyyyyn, niekaip nesuprantu. Taigi buvo supakuoti maišeliuose doh.gif blink.gif Pasiutau nerealiai, kai pamačiau nuotraukas.
Kuriai vežiau Cybister Bogota? Bent jau pas tave Bogota ar irgi pražydėjo neaiškios rūšies mišrūnas?
Mano pačios Cybister Merengue jau savaitgalį pražydės. Ten viskas tvarkoj, nesumaišyta niekas.
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 12 04, 14:34)
Aš pasiutus  unsure.gif Kur sesei parvežiau iš Švedijos Cybister Lima - oražydėjo neaiškios rūšies raudonas. Toks prastai atrpdantis raudonas doh.gif Nu blyyyyn, niekaip nesuprantu. Taigi buvo supakuoti maišeliuose doh.gif  blink.gif Pasiutau nerealiai, kai pamačiau nuotraukas.
Kuriai vežiau Cybister Bogota? Bent jau pas tave Bogota ar irgi pražydėjo neaiškios rūšies mišrūnas?
Mano pačios Cybister Merengue jau savaitgalį pražydės. Ten viskas tvarkoj, nesumaišyta niekas.

Aik tu namas blink.gif Už TOKIAS BAPKES RAUDONAS mega_shok.gif bijau.gif cry.gif

Aš turiu Bogotą ax.gif Jinai dar tik žiedstiebį augina (jau kokie 7cm, bet pumpuras toks smulkus ir rausvas, tai GAL bus Bogota rolleyes.gif O va Girafee tai žalias ir BAISIAI storas pumpuras. Sakau, gal ten DAUG žiedų slepiasi ax.gif LABAI NENORIU RAUDONO lotuliukas.gif lotuliukas.gif O Emerald, tai TUOJ TUOJ turėtų prasprogti, nes žiedstiebis JAU geri 20 cm thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2009 12 04, 14:28)

ot aciu, turesiu tuoj visus su pavadinimais, jusu deka 4u.gif 4u.gif
QUOTE(Ice tea @ 2009 12 04, 14:33)
Sąraše jau perkrikštijau ir įkėliau į albumėlį  rolleyes.gif  wub.gif  tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ot darbstuole-bitute thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 12 04, 15:41)
Aik tu namas  blink.gif Už TOKIAS BAPKES RAUDONAS mega_shok.gif  bijau.gif  cry.gif

Aš turiu Bogotą ax.gif Jinai dar tik žiedstiebį augina (jau kokie 7cm, bet pumpuras toks smulkus ir rausvas, tai GAL bus Bogota  rolleyes.gif O va Girafee tai žalias ir BAISIAI storas pumpuras. Sakau, gal ten DAUG žiedų slepiasi  ax.gif LABAI NENORIU RAUDONO  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O Emerald, tai TUOJ TUOJ turėtų prasprogti, nes žiedstiebis JAU geri 20 cm  thumbup.gif  thumbup.gif

Aš irgi iš jų to nesitikėjau cry.gif cry.gif
Merengue pas mane irgi labai smulkus pumpuras buvo.
White wonder leidžia 2 žiedus labai labai didelius, tai tikiuosi bus toks, koks turi būti.
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 12 04, 13:34)
Aš pasiutus  unsure.gif Kur sesei parvežiau iš Švedijos Cybister Lima - oražydėjo neaiškios rūšies raudonas. Toks prastai atrpdantis raudonas doh.gif Nu blyyyyn, niekaip nesuprantu. Taigi buvo supakuoti maišeliuose doh.gif  blink.gif Pasiutau nerealiai, kai pamačiau nuotraukas.

eiksau blink.gif negaliu patiket, kad dar ir taip buna blink.gif
uzhuojauta tavo sesei unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 12 04, 15:53)
eiksau blink.gif  negaliu patiket, kad dar ir taip buna blink.gif
uzhuojauta tavo sesei unsure.gif

Jai tai dzin. Ji nežinojo koks turi būti, jai turėjo būti siurprizas biggrin.gif Čia aš susinervinau. Klausyk, jei pirksi prieš Kalėdas visoms amarilius - gali man paimti Cybister Lima? ax.gif

... keisčiausia, kad maišiukuose supakuota buvo... cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 04 gruodžio 2009 - 15:01
QUOTE(Dvi @ 2009 12 04, 13:58)
Jai tai dzin. Ji nežinojo koks turi būti, jai turėjo būti siurprizas  biggrin.gif Čia aš susinervinau. Klausyk, jei pirksi prieš Kalėdas visoms amarilius - gali man paimti Cybister Lima?  ax.gif

... keisčiausia, kad maišiukuose supakuota buvo... cry.gif

tame ir keistumas g.gif
ash ish Bakker ( http://www.bakker-ho...mp;promotion=J2 ) ketinu uzsakinet, ten Limos nera unsure.gif
Nebent, jei nori, tau atskirai galiu ish Bepa ( http://www.saatgut-s...9...tml&rid=585 ) uzsakyt, tik bishki kainuos su siuntimu 8.90+4.90 eur...nebent dar kuri konors ish ten uzhnoretu unsure.gif ash tik priesh menesi ish ju pink floyd pirkau ir ..ha! Lima,- jei lab nori, savo perleist galiu irnesakyk.gif rusyj guli, miega biggrin.gif , tai uzh siuntima susitaupys, - vistiek man ish tos bepos konors-kadanors prireiks dar mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 04 gruodžio 2009 - 15:12