Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (IXd.)

QUOTE(uups @ 2009 12 04, 12:45)
taigi yra tos cluster'iais auganchios veisles, manau, chia kazhkuri ish ju g.gif

Pagal žiedus panašu į "Giraffe"
Pritariu uups, kad gal ir yra tokių veislių, kurios gerai auga viename krūme, kaip koki jurginai.
Bet, jei nenorim nualinati motininio svogūno-būtina atskirti vaikus
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 12 04, 10:45)
taigi yra tos cluster'iais auganchios veisles, manau, chia kazhkuri ish ju g.gif

raso, kad cia Giraffe (ieskojau kaip atrodo ir radau foruma), tai nezinau ar cia cluster veisle ax.gif
QUOTE(uups @ 2009 12 04, 10:49)
esu tikra, kad bus toks, koks ant paveiksliuko... smile.gif

lauksim balto grozio fotkiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lutpede @ 2009 12 04, 10:53)
Pagal žiedus panašu į "Giraffe"

superr zinove thumbup.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2009 12 04, 10:27)
Žemės sudrėgs ir drėgmė pasieks  svogūno dugną. Pradės augti lapai ir šaknys. Jei neperliesit, tai tikrai svogūnas nesupus. Geriausia priemonė tam išvengti  - sodinti svogūną pačiame  žemės paviršiuje.

drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 12 04, 09:43)
gal kas turit ideju, kas chia gali but?
user posted image

tfu, kokie tie visi balti amariliai panashus,-
ir White christmas,

user posted image
ir Ludwig dazzler:
user posted image

ir 'Christmas gift'

user posted image

ir 'Intokazi'
user posted image

ir 'Virgin' ir 'Vienna', ir 'Anatarktica', ir 'Wedding dance' ir 'President Johnson', ir 'Wedding dance' ir white dazzler', ir 'white lady' wacko.gif wacko.gif wacko.gif
teks 'palanges grozhiu' vadint, matyt unsure.gif

Atsakyti
uups
labaiusia panašus į 'Christmas gift'
Papildyta:
QUOTE(Lutpede @ 2009 12 04, 13:44)
uups

dar galit pasižiūrėti tinklapyje, jei toks nurodytas etiketėje
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 12 04, 12:42)
tfu, kokie tie visi  balti amariliai panashus,-

Nieko geresnio nėra kaip pasižiūrėti gamintojo psl., nes kitaip tai užsi...galima beieškant pavadinimo. Vienam tinklalapį radau nuotraukų amarilių apie 900 bigsmile.gif ir kaip gali išsirinkti? g.gif
Atsakyti
man irgi panashiausias i 'Christmas gift' drinks_cheers.gif Patikrinsiu dar karta kai prazhys smile.gif Tinklalapis neduotas, tik adresai olandu firmu, pagal juos nerandu doh.gif bet greichiausiai taip ir bus,- viena dazhnesniu veisliu, shiaip ar taip. Ludwig dazzler man dar labai panashus (gal ne butent shitoj fotkej), bet anas labai stambus turetu but g.gif

blem, kaip prisizhiurejau amariliu wacko.gif galva apsvaigo...
grazhiausia, vistik, kai jie lauke auga wub.gif Nors kraustykis i koki teksasa doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image
(shitie paskutiniai man zhiauriai grazhus.... ir i mano naujoka panashus 'Virgin Bride', kiek suprantu, vadinasi)
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2009 12 04, 11:46)
uups

Aš irgi už Christmas gift arba už Intokazi ax.gif , nes ryškiausiai išsiryškina žiedo formoje du trikampiai, nu nežinau kaip pavadinti- vienuose žiedo forma apvali gaunasi, o šitame tokia žvaigždė šešiakampė LABAI ryški mirksiukas.gif Ir dar trys lapukai stambesni ir trys smulkesni mirksiukas.gif
Bet gal labiau už Christmas gift, nes žiedlapiai tokie lyg pasigarbiniavę wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 04 gruodžio 2009 - 12:02
uups
Turiu Christmas gift ir kur teko matyti tinklapiuose tikrai jūsiškis panašus. Kiti arba nepasigarbanavę, arba vos vos matosi "garbanos"
Atsakyti
Jau kaip man grazu tokie grupiniai groziai, as ziauriai tokio noreciau, jau kai kas siusites tai manes nepamirskit mirksiukas.gif
O as ydesiu jau keleta visai prasiskleidusiu ir jei kas galit sudekit i albumuka nes as nemoku
Apple blossom, gal cia red lion ir minerva user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 12 04, 13:26)
Jau kaip man grazu tokie grupiniai groziai, as ziauriai tokio noreciau, jau kai kas siusites tai manes nepamirskit mirksiukas.gif
O as ydesiu jau keleta visai prasiskleidusiu ir jei kas galit sudekit i albumuka nes as nemoku
Apple blossom, gal cia red lion ir minerva user posted imageuser posted imageuser posted image

nu ir groziai pas tave
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 12 04, 13:26)

nu nerealiai...
Atsakyti