Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (IXd.)

QUOTE(Ice tea @ 2009 12 04, 15:41)
  ax.gif LABAI NENORIU RAUDONO  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

Aš! AŠ GALIU PRIGLAUSTI!! biggrin.gif Į geras rankas, bus mylimas prižiūrėtas , garbės žodis!:D ... lotuliukas.gif

Beje rimtai man nuo vaikystės labai mylima gėlė, tai jei jau tik kam kuris atsibostų ar pan tai aš tikrai mielai priglausiu ir mylėsiu:ax: .. tipo sušelpkit vagšę lotuliukas.gif Juk rimtai būna kai žmogus nebenori.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melynakrauje: 04 gruodžio 2009 - 15:27
QUOTE(Melynakrauje @ 2009 12 04, 15:23)
Aš! AŠ GALIU PRIGLAUSTI!! biggrin.gif  Į geras rankas, bus mylimas prižiūrėtas , garbės žodis!:D ...

Tikiu mirksiukas.gif Tik pirma reikia sulaukti koks sužydės tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Beje, sveika užsukus į ligonių palatą hihihi.gif hihihi.gif Mes čia visos pamišę dėl šių grožių wub.gif
Kiek ir kokių amarilių pati augini bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 04 gruodžio 2009 - 15:29
Ačiuka! Tame ir esmė, kad neturiu!!! AAA! Vos neapsiverkiau , kaip gaila savęs pasidarė lotuliukas.gif Nuo mažens atsimenu ant palangės tokius paprastus raudonus žydint ir kaip žiedstiebiais džiaugdavomės.. Palangės pilnos, bet vistiek niu reikia man ir gana.. vis maximose pažiūrėdavau, niu bet brangu..taip ir laukiu vis kažko iš dangaus lotuliukas.gif naivuolė.. Dar kliviją turėjom, ir tokios paprastos senovinės norėčiau.. Ak nostalgija..
Atsakyti
QUOTE(Melynakrauje @ 2009 12 04, 15:32)
Ačiuka! Tame ir esmė, kad neturiu!!! AAA! Vos neapsiverkiau , kaip gaila savęs pasidarė lotuliukas.gif Nuo mažens atsimenu ant palangės tokius paprastus raudonus žydint ir kaip žiedstiebiais džiaugdavomės..  Palangės pilnos, bet vistiek niu reikia man ir gana.. vis maximose pažiūrėdavau, niu bet brangu..taip ir laukiu vis kažko iš dangaus lotuliukas.gif  naivuolė.. Dar kliviją turėjom, ir tokios paprastos senovinės norėčiau.. Ak nostalgija..

O tu neprarask vilties- dovana iš dangaus mirksiukas.gif Viena mūsų mergaitė iš Maximos nusipirko už 0,99lt bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif Po Naujų turėtų daugiau tokių dovanėlių pasirodyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir seip paieskojus tai galima rasti uz kokius 10 litu tai tikrai, o jei uz 0,99 tai gal biski ilgiau reiks paieskot , bet vistiek pasitaiko. O is kur tu esi?
Atsakyti
QUOTE(Melynakrauje @ 2009 12 04, 14:32)
Ačiuka! Tame ir esmė, kad neturiu!!! AAA! Vos neapsiverkiau , kaip gaila savęs pasidarė lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
oi, nimagu, kaip sujuokinai lotuliukas.gif
tikrai nabage console.gif
Atsakyti
cybister Lima galeciau perleisti, jei kas susigundys - 35 Lt mirksiukas.gif
Grazus cibulis, jau kazkas kalasi is jo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristele10 @ 2009 12 04, 15:57)
cybister Lima galeciau perleisti, jei kas susigundys - 35 Lt  mirksiukas.gif
Grazus cibulis, jau kazkas kalasi is jo smile.gif

AŠ IMU bigsmile.gif Jėėėėėė spėjau yahoo.gif yahoo.gif
Atvažiuosiu dar kartelį pas tave mirksiukas.gif Tik gal kitą savaitę mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 04 gruodžio 2009 - 15:59
QUOTE(Ice tea @ 2009 12 04, 17:57)
AŠ IMU  bigsmile.gif Jėėėėėė spėjau  yahoo.gif  yahoo.gif
Atvažiuosiu dar kartelį pas tave  mirksiukas.gif Tik gal kitą savaitę  mirksiukas.gif

Rezervuoju mirksiukas.gif
Labai netempk, nes ten jau kazkas zalio kalasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristele10: 04 gruodžio 2009 - 16:02
QUOTE(kristele10 @ 2009 12 04, 16:01)
Rezervuoju  mirksiukas.gif
Labai netempk, nes ten jau kazkas zalio kalasi  smile.gif

mirksiukas.gif *****, o gal šiandien užsukti, gal spėsiu g.gif Būsi namie apie 17 val bigsmile.gif

Niekaip man nesiseka laikytis savo žodžio- JOKIŲ amarilių iki Kalėdų doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ai, dzin, kaip smagu būti lengvabūde hihihi.gif hihihi.gif
Papildyta:

Nu vsio- važiuoju pas vaiką ir mes atlekiam pas tave mirksiukas.gif LAUK thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 12 04, 18:11)
mirksiukas.gif *****, o gal šiandien užsukti, gal spėsiu  g.gif Būsi namie apie 17 val  bigsmile.gif

Niekaip man nesiseka laikytis savo žodžio- JOKIŲ amarilių iki Kalėdų  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ai, dzin, kaip smagu būti lengvabūde  hihihi.gif  hihihi.gif
Papildyta:

Nu vsio- važiuoju pas vaiką ir mes atlekiam pas tave  mirksiukas.gif LAUK  thumbup.gif  thumbup.gif

Ok, lauksiu, ka tik grizau smile.gif
Atsakyti

user posted image

user posted image

user posted image

bet kaip ydomiai,gumbai visai neislinde i pavirsiu,galvoju vasara i zeme svogunus stiprinti pasodyti,tai kaip sodyti? g.gif ,kisti taip ,kad svogunas nesimatytu ,ar pavirsiuj puse palikti? g.gif
Atsakyti