Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (IXd.)

O mano apple blossom ziedinstiebi skyle baigia prarudyt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 12 07, 13:33)
O mano apple blossom ziedinstiebi skyle baigia prarudyt verysad.gif

tai kaip cia gavosi?jau pirkai toki ar isaugo?
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 12 07, 13:23)
Dvi gautas švedukas Lima leidžia 1 žiedynstiebį, bet nemažas pumpuras g.gif tikiuosi bus ko laukiu ir kas užrašyta.

Aš jau bijau, kad ir pas tave bus primaišyta cry.gif cry.gif

Daugiau nebevešiu cry.gif Sumoki daug, gauni bet ką cry.gif Jaučiuosi kalta cry.gif Nors nežinau kaip įlįsti ir pažiūrėti kas viduj tupi cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 07 gruodžio 2009 - 13:04
Nėra ko savęs kaltint, pati pakuotum - tada taip. O čia juk firminis pokavimas ir pirkta ne "bananų respublikoj" bet "rimtoje, civilizuotoje" vakarų šalyje mirksiukas.gif

Po savaitės kitos viskas išaiškės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 07 gruodžio 2009 - 13:35
Sveikutes wink.gif

per tuos skubejimus ir pas jus neturiu kada ilysti doh.gif

Ice tea man i sarasiuka parasyk dar Lady Jane ax.gif

beje gal kuri norite savo Apple blosom atsikratyti? as priglausciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2009 12 07, 13:55)
beje gal kuri norite savo Apple blosom atsikratyti? as priglausciau  mirksiukas.gif

Aš atsikratau už 10 lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristele10 @ 2009 12 07, 13:13)
Mano 12 olandu pasodinti, puse kisa snapa, o kiti miega. Night Star jau pabudusia gavau, daba jau 15 cm ziedynkotis  thumbup.gif Tokio hipio gyvai nemacius labai idomu kokie bus ziedai...

470-am komentare Night Star http://www.flowerswe...ges/?PAGEN_1=24
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 12 07, 14:08)
Aš atsikratau už 10 lt  mirksiukas.gif

jau perzydejes, ane g.gif kur kaune esi?
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2009 12 07, 14:33)
jau perzydejes, ane  g.gif  kur kaune esi?

Vakar nulūžo verysad.gif Dabar darbe biggrin.gif O jei domina, tai į až wink.gif
Atsakyti
Is pradziu buvo tik kaip siulas toks ruozelis as patepliojau zelonka galvojau bus gerai, o dabar jau tuoj pirsta galesiu ikist, turbut reiktu pjaut ar ka daryt?
Ir naujaji nusidarinejau, po zemem papuve buvo, tai as su kempine su kalio permanganato vandeniu padrekinau ir dabar dziovinsiu, ar gerai?
Atsakyti
Mader, bet tą svogūną reiks truputį paoperuoti, nes buvo įsimetęs puvinukas. Nu aš jį tada lengvai pazelionkinau, nes nenorėjau labai kankinti su žiedstiebiu ax.gif
Tai jei palauktum dieną- aš jį nufotkinčiau ir ryt įkelčiau foto mirksiukas.gif
Nes kažkaip nesinori tavęs nuvilti blush2.gif nes po žiedstiebio svogūnas dabar yra pasilpęs, tai prekinės išvaizdos nulis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 12 07, 11:39)
O man atsitiko BAISI BĖDA  verysad.gif

doh.gif *****, net pasimerk neisejo

QUOTE(daivasen @ 2009 12 07, 12:21)
O as siandien nusipirkau Prienuose raudona pilnaviduri uz 21 lita,

Ar jau zydinti pirkai? ar tik galvoji kad bus pilnaviduris? rolleyes.gif

o mano besakne Afrodite, visai vandens negeria, schmoll.gif palikau per nakti, tai nei laselio nenugere schmoll.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Livai: 07 gruodžio 2009 - 16:02