Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (IXd.)

tik parodytas pilnaviduris, bet kazkodel tikiu kad ir bus pilnabiduris cool.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 12 07, 17:30)
ohmy.gif mano besakne Afrodite, visai vandens negeria, schmoll.gif  palikau per nakti, tai nei laselio nenugere

O nenupūdysi netyčia? O kaip turi gerti - Afroditė žemėse ar vandeny tupi? jei žemėse - tai žemė susiurbia kiek jai reikia mirksiukas.gif
Aš kai savo buvau nupūdžius gražuolį vieną, tai bijau - vis patikrinu šviežiai įsodintus ar nėra puvėsio. Vos ne paranoja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 12 07, 17:13)
O nenupūdysi netyčia? O kaip turi gerti - Afroditė žemėse ar vandeny tupi?

patupdyta ant zemes, bet pas ja jau ziedstiebis 10cm, tai kaip ir reiketu laistyt i lekstute, bet kiek ipyliau tiek ir ispyliau-negere ne laso schmoll.gif
aisku, kad nenoreciau, kad suputu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 12 07, 19:18)
patupdyta ant zemes, bet pas ja jau ziedstiebis 10cm, tai kaip ir reiketu laistyt i lekstute, bet kiek ipyliau tiek ir ispyliau-negere ne laso schmoll.gif

O vazono dugne drenazas ar yra? Ar stipriai suspaudet zemes sodindama?
Pameginkit papurenti ir pagaliuku perdurti zemes iki vazono dugno. Tada turetu gerti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 07 gruodžio 2009 - 17:28
ash tai pudau viena svoguna didis.gif
tiksliau, priverstinai shaknis auginu,- sekasi puikiai,- per kelias dienas naujos shaknytes ishaugo ir ish senuju, apdzhiuvusiu pradejo shakotis thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 12 07, 19:27)
ash tai pudau viena svoguna didis.gif
tiksliau, priverstinai shaknis auginu,- sekasi puikiai,- per kelias dienas naujos shaknytes ishaugo ir ish senuju, apdzhiuvusiu pradejo shakotis  thumbup.gif

o del kokiu priezasciu tai darot? Pagal mane svogunas miego nori, o ne augti.
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2009 12 07, 16:30)
o del kokiu priezasciu tai darot? Pagal mane svogunas miego nori, o ne augti.

ne, jis katik atsibudes,- chia mano nukainuotas kankinys,- pirkau plastikiniam ipakavime, jau pabudusi ir parduotuvej gerokai paauginusi lapus/sudzhiuvusiom shaknim. Aishku, dienos shviesos nemates, kai parsineshiau namo lapai buvo gelsvi, dabar, palaikius ant palanges kelias dienas jau mazhumele pazhaliavo ir pora ish ju pakilo/ishsitiese....kiti du kogero numirs g.gif . Kishiu tuoj i vazona ir auginsiu. Zhiedu ish jo nesitikiu shiemet schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 12 07, 18:18)

tai jeigu i lekstute pylei, ir liko tiek pat, tai reiskia, kad zeme visiskai slapia - nes geria ne svogunas, o zeme. Tai kas lieka lekstutei po 20 minuciu reikia ispilti, nes priesingai galima geles supudyti. ir cia tinka visoms gelems, isskyrus, kur turi vanduo stovet smile.gif

Beje, ka galetu reiksti, jeigu zydincio amarilio jaunas lapelis pradejo geltonuoti? Taigi ne miegoti prasosi, ania? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre.vilnius: 07 gruodžio 2009 - 17:54
QUOTE(daivasen @ 2009 12 07, 18:00)

kAIP PRIDETI TA LINIJUOTE I PARASA IR KAIP TA PARASA SUSIKURTI
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 12 07, 19:57)
kAIP PRIDETI TA LINIJUOTE I PARASA IR KAIP TA PARASA SUSIKURTI

skaitliukas ir liniuotės
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2009 12 07, 09:48)
Jediara, kaip padarai nuotraukoj juodą foną? Ar čia taip natūraliai gaunasi?

Naudoju vyro juodą švarką blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(uups @ 2009 12 07, 11:44)

Shian nusipirkau zhurnaliukshti apie geles. Vokishka. Vokishkai nei bumbum, bet pazhadeta dovanu 'Sweet Nymph' amarilis, jei ishsiusi kupona, prideta prie zhurnalo ax.gif

Ar jau užpildei ir išsiuntei mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 07 gruodžio 2009 - 19:39
QUOTE(jediara @ 2009 12 07, 20:42)

Naudoju vyro juodą švarką  blush2.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti