Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (IXd.)

QUOTE(jediara @ 2009 12 07, 18:42)
Ar jau užpildei ir išsiuntei  mirksiukas.gif

neaa...pirmadieniais pas mumi pashtas nedirba ax.gif nors nuejau kaip durne doh.gif, - jau kelinta karta...vis nepriprantu, kad chia ir pietu pertraukos pashtuose buna, ir dirba ne kasdien wacko.gif

apsirodysiu ta pacia proga: mano naujokas white peacock trechia stieba leidzhia blink.gif nors kai pirkau specialiai zhiurejau kad tik 2 butu,- manau, kad 3 ishkart labai jau svoguna nualina unsure.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 12 07, 20:52)
neaa...pirmadieniais pas mumi pashtas nedirba ax.gif  nors nuejau kaip durne doh.gif, - jau kelinta karta...vis nepriprantu, kad chia ir pietu pertraukos pashtuose buna, ir dirba ne kasdien wacko.gif

apsirodysiu ta pacia proga: mano naujokas white peacock trechia stieba leidzhia blink.gif  nors kai pirkau specialiai zhiurejau kad tik 2 butu,- manau, kad 3 ishkart labai jau svoguna nualina  unsure.gif

Oho bigsmile.gif - bus gražių žiedų thumbup.gif , aišku, svogūną nualins, bet po to trąšų negailėsi - turėtų atsigauti smile.gif
Atsakyti

apsirodysiu ta pacia proga: mano naujokas white peacock trechia stieba leidzhia blink.gif nors kai pirkau specialiai zhiurejau kad tik 2 butu,- manau, kad 3 ishkart labai jau svoguna nualina unsure.gif
user posted imageuser posted image
[/quote]
o kartais ten salia trecio ketvirtas nelenda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 12 07, 19:18)
o kartais ten salia trecio ketvirtas nelenda  unsure.gif

aha...anas man irgi labai itartinai storas, bet labai tikiuosi, kad ne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2009 12 07, 17:27)
O vazono dugne drenazas ar yra? Ar stipriai suspaudet zemes sodindama?
Pameginkit papurenti ir pagaliuku perdurti zemes iki vazono dugno. Tada turetu gerti.

nera... ax.gif

QUOTE(uups @ 2009 12 07, 17:27)
ash tai pudau viena svoguna didis.gif

o jei as savo besakne Afrodite taip pamerkciau g.gif mastau.gif bet gal kai nuzydes

QUOTE(jediara @ 2009 12 07, 19:42)
Naudoju vyro juodą švarką  blush2.gif

nu sugalvok tu man thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(uups @ 2009 12 07, 19:52)

apsirodysiu ta pacia proga:

o kokia faina spalva svoguno bigsmile.gif turbut po maudyniu margancovkes vonioj mirksiukas.gif

QUOTE(egleja @ 2009 12 07, 20:18)
o kartais ten salia trecio ketvirtas nelenda  unsure.gif

gal lapukai g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 12 07, 20:42)

Naudoju vyro juodą švarką  blush2.gif
Papildyta:

va cia tai isradingumas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(uups @ 2009 12 07, 21:28)
aha...anas man irgi labai itartinai storas, bet labai tikiuosi, kad ne  unsure.gif

nu jau labai i ketvirta ziedstiebi panasu g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2009 12 07, 22:27)
va cia tai isradingumas  thumbup.gif
Papildyta:

nu jau labai i ketvirta ziedstiebi panasu  g.gif

Tikrai swoon.gif nesu tokio svogūno turėjusi, kad augintų tiek žiedstiebių bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=giedre.vilnius,2009 12 07, 11:08]
zinok, maniskiai tai irgi visi miega smile.gif nors ir lieju, ale miega kaip uzmusti... biggrin.gif tiktai vaikiukai kai kurie po lapeli isleido - ale juda tai patys maziausi smile.gif
o mano kur turejo buti raudonas pilnaviduris, kur Ice Tea pirko Kaune, tai paprastas raudonas, toks kaimietis, net prastesnis uz rimini. O antras tai tikrai obuoliukas smile.gif

Maniskis irgi paprastas,na ta prasme ne pilnaviduris ,bet ir ne kaimietis Red lion,
aisku liudnoka,kai tikejaus pilnavidurio,o antras tai labai panasus i obuolini ,bet ne obuolinis -dar grazesnis ,visas ruzavas thumbup.gif biggrin.gif
O is maniskiu pirktu ,kur turejo but Afrodite,gavosi paprastas baltas verysad.gif o is Bolero turetu iseit kazkas panasaus i obuolini g.gif nu vienu zodziu makalyne-maisalyne,rezultatai ne visai tenkina,bet ka darysi..geriau nei nieko lotuliukas.gif
Ice tea rezervuojuos is taves raudona nimfiuka mirksiukas.gif
ir isbrauk Bolero verysad.gif
Uups nu ir svogunas pas tave blink.gif blink.gif ot veislinis pasitaike lotuliukas.gif thumbup.gif jei butu kada tokios geros veisles vaikiuku -stoju i eile ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebrina: 07 gruodžio 2009 - 22:34

"o antras tai labai panasus i obuolini ,bet ne obuolinis -dar grazesnis ,visas ruzavas thumbup.gif biggrin.gif "

Zebrina nufotografuokot jį. labai noriu pamatyti nuotrauką.
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 12 07, 23:31)

Uups nu ir svogunas pas tave blink.gif  blink.gif ot veislinis pasitaike lotuliukas.gif  thumbup.gif jei butu kada tokios geros veisles vaikiuku -stoju i eile ax.gif

Galvoju, kad labai daug gavęs hormonų ir pačioms auginant niekada nesulauktumėme keturių žiedstiebių schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2009 12 07, 23:10)
Zebrina nufotografuokot  jį. labai noriu pamatyti nuotrauką.

Nu tikrai NUFOTKINK bigsmile.gif Bent jau į pasą panašus g.gif

O va čia mano tas, kur turėjo būti ružavas hihihi.gif Čia jis dar prieš paskraidymą mirksiukas.gif

user posted image
Papildyta:
Giedre, amarilkų svogūnai jau išvažiavo į Vilnių mirksiukas.gif
Atsakyti
Siuo metu zydintys smile.gif
Tas kairej pusej turetu but obuoliukas ax.gif

user posted image
Ir va ka pastebejau kad mano raudonasis tipo "nymfa" ant to paties ziedstiebio isaugino skirtingus ziedus blink.gif vienas beveik pilnaviduris su 9 ziedlapiais ,o kiti tik su 6..idomu kodel taip ?ar yra kam buve?gal visdelto cia ne Red lion? g.gif
va daugialapis ..
user posted image
o cia su 6 ziedlapiais//

user posted image
Atsakyti