lauksim lauksim, mes žiedelių lauksim
O kur ieškoti fungicidų? Pvz "ermitažo" oranžerijoj kiek žiūrėjau ten tik visokios trąšos, nuodai vabalams, lervoms... Ar reikia pardavėjų klausti?
Kažkodėl vieno balto amarilio niekaip negaliu nuo raudonligės išgydyt: ir mirkiau permanganate ir nukrapčiau ligotas vietas, ir zelionke tepiau - nepadėjo.
Aš taip pat vieno negaliu išgydyti. Po savaitės atsirado raudoni taškeliai ant svogūno. Tai dabar mąstau-ar dar vieną sluoksnį svogūno lupti ir milteliais barstyti? Taip nesinori, nes svogūnas labai labai mažas jau likęs
"Yra tik du būdai gyventi. Vienas galvoti, jog stebuklų nebūna. Kitas galvoti, jog viskas yra stebuklas" Albertas Einšteinas
O aš vieną berods raudoną išmečiau, nes neatlaikė operacijų ir po miego nieko neliko- Ale nieko tokio Juk taip NAVARĄ darau Ne nu, bet yra protingų ir sumanių žmonių ant svieto
O aš vieną berods raudoną išmečiau, nes neatlaikė operacijų ir po miego nieko neliko- Ale nieko tokio Juk taip NAVARĄ darau Ne nu, bet yra protingų ir sumanių žmonių ant svieto
SOS mergaites, padekit "aferistei" Jau vakar maciau kad besiskleidziantis 2-as Afrodites ziedukas zemyn ziuri, tai pririsau, o atsikelus radau beveik nuluzusi, matyt svorio neatlaike ir lapas nulinko Ir Viosion kazkodel ziedai zemyn nori ziureti... Ar gali taip buti del sviesos stokos,ar jiem kokiu maisto medziagu truksta? Laistyt dar tikrai nereikia.
SOS mergaites, padekit "aferistei"
Jau vakar maciau kad besiskleidziantis 2-as Afrodites ziedukas zemyn ziuri, tai pririsau, o atsikelus radau beveik nuluzusi, matyt svorio neatlaike ir lapas nulinko
Ir Viosion kazkodel ziedai zemyn nori ziureti...
Ar gali taip buti del sviesos stokos,ar jiem kokiu maisto medziagu truksta?
Laistyt dar tikrai nereikia.