Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (IXd.)

QUOTE(Teska @ 2009 12 11, 16:21)
Valgysiu akimis, kai pas kitas žydės... doh.gif  doh.gif  doh.gif
Rami aš rami, aš visiškai rami...

O tu pastoviai rami? g.gif lotuliukas.gif As tai tokiom bangom,gal pagal menulio faze biggrin.gif jau buna dienu kad atrodo viskas,mirsiu kaip reikia ..o po to raminuos save blush2.gif iki sekancio uzplaukimo biggrin.gif zinotu namiskiai kiek cia viskas kainuoja doh.gif -as gi tipo viska po 5lt.cia gaunu lotuliukas.gif tai sake kad kaip uz 5lt.zydi laaabai graziai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 12 11, 17:53)
O tu pastoviai rami? g.gif  lotuliukas.gif As tai tokiom bangom,gal pagal menulio faze biggrin.gif jau  buna dienu kad atrodo viskas,mirsiu kaip reikia ..o po to raminuos save blush2.gif iki sekancio uzplaukimo biggrin.gif zinotu namiskiai kiek cia viskas kainuoja doh.gif -as gi tipo viska po 5lt.cia gaunu lotuliukas.gif tai sake kad kaip uz 5lt.zydi laaabai graziai biggrin.gif

Optimistai taviškiai, man tai fazės ir paūmėjimai ir būna, bet kai kišenėj patuštėjimas, tai tenka ramiai taip sėdėt subiniuką suraukus doh.gif doh.gif doh.gif O beto be vyro leidimo ir taip fotiką nusipirkau, tai jau nebegaliu erzint, su naujais gėliukais, o ir vyras neprisidirba kol kas nieko, toks gerietis, nėra kaip vaidint piktą ir reikalaut moralinės žalos atlyginimo...
Va laukiu nesulaukiu, kol su draugais eis kašiuko žiūrėt ir alučio murkt... va tada aš jau atsigriebsiu... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 12 11, 19:08)
Optimistai taviškiai, man tai fazės ir paūmėjimai ir būna, bet kai kišenėj patuštėjimas, tai tenka ramiai taip sėdėt subiniuką suraukus  doh.gif  doh.gif  doh.gif O beto be vyro leidimo ir taip fotiką nusipirkau, tai jau nebegaliu erzint, su naujais gėliukais, o ir vyras neprisidirba kol kas nieko, toks gerietis, nėra kaip vaidint piktą ir reikalaut moralinės žalos atlyginimo...
Va laukiu nesulaukiu, kol su draugais eis kašiuko žiūrėt ir alučio murkt... va tada aš jau atsigriebsiu... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

thumbup.gif
Novella pamirsau prirasyti. (leidzia ziedstiebi ir su babyíu 2.gif )
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristele10: 11 gruodžio 2009 - 17:15
QUOTE(uups @ 2009 12 09, 09:42)
kadangi kai kas isigijot norimus, patikslinam sarashiuka, ok?-

diasaja- neon
Ice tea- evergreen, Black Pearl, ir Novella
egleja- komplektas: evergreen+sweet nymph
Lutpede- black pearl

zhiurekit, pas kristele ir Evergreen yra, ir Novella, ir sweet nymph,- ir pigiau nei ish bakker bigsmile.gif as dar neuzsakinesiu, jeika iki sekmadienio smile.gif
Kristele, ish taves ash kelis irgi galechiau nuchiupt ax.gif parodyk dar karta ish kur pirkai, noriu pazhiuret kokiom spalvom kas ten zhydi ax.gif

QUOTE(Teska @ 2009 12 11, 15:14)
OI žudot su sąrašu, giraffe ir charizma sarašiuke yra, net slobna liko, bet laikaus, ai negaliu nesvarbu kaip maldaučiau prašau man neparduot  doh.gif

nu kaip man grazhu, kai zmones taip aistringai kazhko trokshta  wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 11 gruodžio 2009 - 17:30
QUOTE(uups @ 2009 12 11, 18:30)

Mano vyriui šita aistra visai ne prie širdies, jam labiau patinka kitos aistros blush2.gif
Aš su savo impulsyvumu labai kovoju, bet...
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 12 11, 19:30)
zhiurekit, pas kristele ir Evergreen yra, ir Novella, ir  sweet nymph,- ir pigiau nei ish bakker  bigsmile.gif  as dar neuzsakinesiu, jeika iki  sekmadienio smile.gif
Kristele, ish taves ash kelis irgi galechiau nuchiupt ax.gif  parodyk dar karta ish kur pirkai, noriu pazhiuret kokiom spalvom kas ten zhydi  ax.gif

Na nezinau ar gausis pigiau, savikaina jau nebesinori... ax.gif
Man ta savikaina brangiai gavosi blush2.gif
Uzsakyti, sumoketi, supakuoti, suvynioti, nuvaziuoti i pasta, degalai, kai kam i darbeli nuvezti, o norisi, kad ir pacios groziai kazkiek pigiau gautusi... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Kai saknt kiek galejau tiek mirksiukas.gif
Kaina - derybu objektas.
Tokia pat kaina kaip Bakker galiu pazadeti. (kur tos pacios rusys) jei tik uups nesupyks ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristele10: 11 gruodžio 2009 - 17:48
uups
Patvirtinu Black Pearl, tik jei dar neuzsakėt imkit man 2. Jei užsakėt, tai bus gerai ir vienas
Atsakyti
QUOTE(kristele10 @ 2009 12 11, 18:40)
Na nezinau ar gausis pigiau, savikaina jau nebesinori...  ax.gif
Man ta savikaina brangiai gavosi  blush2.gif
Uzsakyti, sumoketi, supakuoti, suvynioti, nuvaziuoti i pasta, degalai, kai kam i darbeli nuvezti, o norisi, kad ir pacios groziai kazkiek pigiau gautusi..blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif 
Kai saknt kiek galejau tiek  mirksiukas.gif
Kaina - derybu objektas.
Tokia pat kaina kaip Bakker galiu pazadeti. (kur tos pacios rusys) jei tik uups nesupyks  ax.gif

Nemanau, kad kas nors pyktų, nes čia labai paprasta: pardavėjas siūlo kainą, o jau pirkėjui reikia galvot tinka ir patinka, ar ieškot kito pardavėjo.
Atsakyti
QUOTE(kristele10 @ 2009 12 11, 16:40)
Tokia pat kaina kaip Bakker galiu pazadeti. (kur tos pacios rusys) jei tik uups nesupyks  ax.gif

nu va drinks_cheers.gif gi sakau,- man tai jokio skirtumo ar uzsakyt, ar ne, jei kaina ta pati, tai ish taves greichiau smile.gif Tik ish manes pasiimt sunkiau gali but,- parskrendu i kauna gruodzhio 23 vakarop ir sausio 1 atgal isshkrendu ax.gif

QUOTE(Lutpede @ 2009 12 11, 16:40)
uups
Patvirtinu Black Pearl, tik jei dar neuzsakėt imkit man 2. Jei užsakėt, tai  bus gerai ir vienas

ok, pagriebsiu 2, iki sekmadienio vakaro neuzsakinesiu dar.
Papildyta:
Teska, laimingas zmogus visada turi kazhkoki hobi, manau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 12 11, 20:18)
nu va  drinks_cheers.gif  gi sakau,- man tai jokio skirtumo ar uzsakyt, ar ne, jei kaina ta pati, tai ish taves greichiau smile.gif Tik ish manes pasiimt sunkiau gali but,- parskrendu i kauna gruodzhio 23 vakarop ir sausio 1 atgal isshkrendu  ax.gif
ok, pagriebsiu 2, iki sekmadienio vakaro neuzsakinesiu dar.
Papildyta:
Teska, laimingas zmogus visada turi kazhkoki hobi, manau ax.gif

Ar spės užsakymas ateiti iki Kalėdų, iki parvažiuosit namo?
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2009 12 11, 17:20)
Ar spės užsakymas ateiti iki Kalėdų, iki  parvažiuosit namo?

spes, vokietojoj vietiniai siuntiniai ateina per 2, max 4 dienas:)
Atsakyti
Blossom Peacock skleidžiasi:
Atsakyti