Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (IXd.)

Mergytes pasakykit kurios turit tikra obuoliuka,kiek ten pas ji turi but balto ir kiek ruzavo?nu maniskis jau taip idealiai spalvytes pasidalino g.gif lotuliukas.gif virsutiniai lapeliai su ruzavu o apatiniai puse balto puse ruzavo rolleyes.gif veliau pasirodysiu mirksiukas.gif
Daugiau tokiu "aferisciu" thumbup.gif thumbup.gif man jos patinka thumbup.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif
kristele 10 man tai atrodo kad cia nuo svorio,nes gi koks ilgas ziedkotis,dangu siekia doh.gif thumbup.gif nors gali but ir sviesos stoka g.gif (del lapu spalvos man taip atrodo)
o kas ten salia-ruzavas?viosion? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristele10 @ 2009 12 11, 15:19)
Klausau profesionales  pioneer.gif  Einu palanges kraustyt, kad amarilkos tilptu  smile.gif

Gausi man nono.gif Nelazdavok
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2009 12 11, 13:22)

mirksiukas.gif Nauji posakiai pas mus atsiranda thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Naujas bazaras new_russian.gif new_russian.gif
Atsakyti
dar neteko matyti kad žiedas ant tokio iiiilgo kotelio blink.gif matyt tikrai dėl šviesos trūkumo. O mano visi amarilkų lapai kažkur nuo pusės nulinkę. Nu maždaug kaip zuikio ausys biggrin.gif
Bent jau iš tolo tai gražus tas ružavas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 12 11, 15:22)
Mergytes pasakykit kurios turit tikra obuoliuka,kiek ten pas ji turi but balto ir kiek ruzavo?nu maniskis jau taip idealiai spalvytes pasidalino.  virsutiniai lapeliai su ruzavu o apatiniai puse balto puse ruzavo veliau pasirodysiu
Daugiau tokiu "aferisciu" man jos patinka thumbup.gif  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif
kristele 10 man tai atrodo kad cia nuo svorio,nes gi koks ilgas ziedkotis,dangu siekia doh.gif  thumbup.gif nors gali but ir sviesos stoka g.gif (del lapu spalvos man taip atrodo)
o kas ten salia-ruzavas?viosion? g.gif

Aga, salia Vision, jis rausvas, i raudonuma, cia nuo blico tokia spalva gavosi... doh.gif
O tos 2 antenos - olandukas hipis Night Star biskeli apgydytas, nes per visokias ligonines maiseli, dezej jau prasikales buvo, ziedynkoti isleides, o ziedynkotis apvaliai, prie svouno prisiglaudes isauges. Bet atsitiese thumbup.gif
Jei ka, ta "aferiste" dar turi kelis grozius, galiu pasiulyti Kaledinem dovanom mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lutpede @ 2009 12 11, 15:22)

sunglasses2.gif
Papildyta:
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 12 11, 15:45)
dar neteko matyti kad žiedas ant tokio iiiilgo kotelio blink.gif  matyt tikrai dėl šviesos trūkumo. O mano visi amarilkų lapai kažkur nuo pusės nulinkę. Nu maždaug kaip zuikio ausys biggrin.gif
Bent jau iš tolo tai gražus tas ružavas wub.gif

bis.gif pirmieji ne kaimietuku (importiniai) ziedai wub.gif
O ta ziemos tamsa mane nervina.
Atsikeli - naktis, pavalgai pietus ir vel naktis. Neapsimoka nei lovos klot irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristele10: 11 gruodžio 2009 - 14:53
QUOTE(kristele10 @ 2009 12 11, 14:42)
Aga, salia Vision, jis rausvas, i raudonuma, cia nuo blico tokia spalva gavosi... doh.gif
O tos 2 antenos - olandukas hipis Night Star biskeli apgydytas, nes per visokias ligonines maiseli, dezej jau prasikales buvo, ziedynkoti isleides, o ziedynkotis apvaliai, prie svouno prisiglaudes isauges. Bet atsitiese  thumbup.gif 
Jei ka, ta "aferiste" dar turi kelis grozius, galiu pasiulyti Kaledinem dovanom mirksiukas.gif
Papildyta:

sunglasses2.gif
Papildyta:

bis.gif pirmieji ne kaimietuku (importiniai) ziedai  wub.gif
O ta ziemos tamsa mane nervina.
Atsikeli - naktis, pavalgai pietus ir vel naktis. Neapsimoka nei lovos klot  irnesakyk.gif

Gundo mane ta pas tave esanti viena Kaledine dovanele..bet su finansais jau taaaip striuka verysad.gif
Atsakyti
O tai kokias veisles ir ar cia bus XXXL dydzio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 12 11, 15:23)
O tai kokias veisles ir ar cia bus XXXL dydzio  biggrin.gif

Mano norimas Chico tikrai nebutu xxxl schmoll.gif bet ne dydi esme mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 12 11, 17:23)
O tai kokias veisles ir ar cia bus XXXL dydzio  biggrin.gif

Evergreen
Amputo (mazas)
Giraffe
Chico (Normalus, nei didelis nei mazas) Zebrina
Misty (mazas)
Estella
Whyte Nyph (jumbo)
President Johnson
Christmas Gift (jumbo)
Nymph
Red Lion (jumbo)
Lady Jane
Swwet Nymph (jumbo)
Red Nymph (jumbo)
Lemon Star
Red Pearl (jumbo)
Chrarisma
Aplle Blossom (mano akim ziurint JUMBO JOMBO) doh.gif
Aphrodite
Benfica (irgi ne mazas)
Atsakyti
QUOTE(kristele10 @ 2009 12 11, 17:10)
Evergreen
Amputo (mazas)
Giraffe
Chico (Normalus, nei didelis nei mazas) Zebrina
Misty (mazas)
Estella
Whyte Nyph (jumbo)
President Johnson
Christmas Gift (jumbo)
Nymph
Red Lion (jumbo)
Lady Jane
Swwet Nymph (jumbo)
Red Nymph (jumbo)
Lemon Star
Red Pearl (jumbo)
Chrarisma
Aplle Blossom (mano akim ziurint JUMBO JOMBO)  doh.gif
Aphrodite
Benfica (irgi ne mazas)

OI žudot su sąrašu, giraffe ir charizma sarašiuke yra, net slobna liko, bet laikaus, ai negaliu nesvarbu kaip maldaučiau prašau man neparduot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 12 11, 18:14)
OI žudot su sąrašu, giraffe ir charizma sarašiuke yra, net slobna liko, bet laikaus, ai negaliu nesvarbu kaip maldaučiau prašau man neparduot  doh.gif

Ramiai, Teska Tu jau ir taip daug turi ir vietos pas tave ant palangiu mazai nu kur Tu juos desi... console.gif
Na nebent i salotas, kaip mano vyras sako hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(kristele10 @ 2009 12 11, 17:19)
Ramiai, Teska Tu jau ir taip daug turi ir vietos pas tave ant palangiu mazai nu kur Tu juos desi...  console.gif
Na nebent i salotas, kaip mano vyras sako hihihi.gif

Valgysiu akimis, kai pas kitas žydės... doh.gif doh.gif doh.gif
Rami aš rami, aš visiškai rami...
Atsakyti