Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (IXd.)

QUOTE(Lutpede @ 2009 12 13, 14:09)
dar daugiau grožybių yra tame tinklapyje  http://forums.plant-...203#post1631203

man rodo tik nuotraukas wub.gif , o vietoj žodžių kvadratėliai verysad.gif
Merginos, gal kuri turite "Orange Souvereign"? Turiu keletą klausimėlių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2009 12 13, 12:53)
Šiaip pagalvojus amariliai nelepios gėlės, tik kad ta raudonligė puola. Bet  jos gal neverta labai bijoti g.gif ?ar būna tokių atvejų ,kad raudonligė visiškai sunaikintų svogūną?

svoguno gal ir ne, bet machiau visishkai raudonliges subjaurotu zhiedkochiu blink.gif shviezhiai pirktu, beje doh.gif tiesiog 'sutraukia' ir susuka juos liga unsure.gif

sumaniau persodinti savo 'kolibri' einasau, kaip gerai padariau,- durpese isodintas, pavirshius apdzhiuves, tai nesimate, kad visos shaknys supuve ir svoguno dugnas gleivetas...nuvaliau viska,- dzhiovinsiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 12 13, 15:56)
einasau, kaip gerai padariau,- durpese isodintas, pavirshius apdzhiuves, tai nesimate, kad visos shaknys supuve ir svoguno dugnas gleivetas...nuvaliau viska,- dzhiovinsiu rolleyes.gif

Dėl to aš visą laiką persodinu, kai nusiperku, nes tokių "siurprizų" randu ...user posted image
Atsakyti
upps jai dar uzsakymo nedarei prasau prasau uzsakyk man blak perla, blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 12 13, 16:46)
man rodo tik nuotraukas wub.gif , o vietoj žodžių kvadratėliai verysad.gif

Tai tik nuotraukas ir matom, nes tie kvadratėliai dėl to, kad ar tai kiniečių , ar japonų, ar korėjiečių tinklapis
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2009 12 13, 16:43)
Tai tik nuotraukas ir matom, nes tie kvadratėliai dėl to, kad  ar tai kiniečių , ar japonų, ar korėjiečių tinklapis

Aišku mirksiukas.gif
Ar kas turit Orange Souvereign?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 12 13, 14:01)
Dėl to aš visą laiką persodinu, kai nusiperku, nes tokių "siurprizų" randu ...user posted image

aha, dabar ir ash taip darysiu, nes prekybcentriuose juos ten perlieja,o pasodinti i durpes, tai nieko nesimato wacko.gif

QUOTE(egleja @ 2009 12 13, 14:04)
upps jai dar uzsakymo nedarei prasau prasau uzsakyk man blak perla, blush2.gif

padariau jau ryte ax.gif ir ne tu viena popiet sugalvojai, kad black pearl'o nori... gal po nauju daugiau norinchiu prisirinks ir atsisiusit ish kur unsure.gif galesiu ir ash persiusti, jei kas ax.gif

buvau rusyj,- mano Lima ir Black pearl prabudo assa.gif atsineshiau i shviesa smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 13 gruodžio 2009 - 17:27
QUOTE(uups @ 2009 12 13, 18:26)
aha, dabar ir ash taip darysiu, nes prekybcentriuose juos ten perlieja,o pasodinti i durpes, tai nieko nesimato wacko.gif
padariau jau ryte ax.gif  ir ne tu viena  popiet sugalvojai, kad black pearl'o nori... gal po nauju daugiau norinchiu prisirinks ir atsisiusit ish kur unsure.gif  galesiu ir ash persiusti, jei kas ax.gif

buvau rusyj,- mano Lima ir Black pearl prabudo assa.gif atsineshiau i shviesa smile.gif

nu ir gerai,gal taip ir lemta,palauksimkitu metu,ar dar kaip bus masinis uzsakymas ax.gif
Atsakyti
nu va pradeda zydeti mano ale read velvetas,bet mano manymu i ji nepanasus,cia turbut eilinis palanges grozis kaip manot g.gif
user posted image
user posted image
ryt gal jau pilnai bus ziedas issiskleides,tai idesiu nuotraukyt,tada geriau matysis
Atsakyti
Deguliai, kuriuos jūs klaidingai vadinate raudonlige, meileniams tai praktiškai tas pat, kaip žmogui vėžys. Tai grybelinė liga, kuri įsimeta, kai meileniai auginami per šaltai ir per drėgnai. Svogūno vidun įsimetusią raudonligę net neverta pradėti gydyti. Anksčiau ar vėliau ji vis tiek supūdys svogūną. Paviršinę raudonligę galima gana sėkmingai ir ilgam pristabdyti: nulupti, apipjaustyti, sodinti ant sterilaus smėlio, kantriai tepti briliantine žaluma. Iš pradžių kas 3 dienas, vėliau kartą į savaitę, paskui kartą į mėnesį. Ir taip kelis mėnesius. Bet po metų nulupus viršutinius sausus lukštus, ant svogūno vėl rasite raudonų taškelių. Ir vėl viskas nuo pradžių. Ir taip be galo.

Beje, deguliai (raudonligė) labai užkrečiama: užtenka vieno, bent kiek raudonligės turinčio meilenio ir visi namuose esantys amariliai bus užkrėsti. Deguliai pernešami per įrankius, rankas, rūbus. Todėl gydant raudonligę, rankas reikia plauti, įrankius dezinfekuoti, o užkrėstas svogūno dalis tuoj pat naikinti.

O jūsų vyriausioji, kaip valdžiai ir priklauso, per išeigines ilsisi. Bet jūs tikros šaunuolės. Tiek daug priforumavote. Dar truputis ir temelė baigsis. O tada Mader paskelbs naują temą. O jūsų valdytoja pirmadienį žiūri, o ji jau nuversta iš sosto. pomidorai2.gif Aišku, ir manęs su mano liežuviu nebėra. sunglasses2.gif Stenkimės. 000164.gif
Atsakyti
ano zirafe jau kisa snapuka ziedelio,bet va charizma ko tai nenori kisti zieduko,tik lapus jau isvarius kokia 10cm,gal man ziedelio ir nedovanos verysad.gif
Atsakyti
Gaila ir aš nebespėjau užsisakyti blac pearl iš uups.Gal kas turi šios veislės lyšną svogūną ,mielai nupirkčiau smile.gif
Papildyta:
Arba lauksiu kito užsakymo jei kas užsakinės ,nes ir Elvo labai noriu smile.gif
Atsakyti