Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (IXd.)

QUOTE(diasaja @ 2009 12 14, 10:19)
ne, ne mano. Iš interneto. Mano fotikas "nemyli" raudonos ir oranžinės spalvos. Visiškai išeina kitokie, nei realybėje, tai nenoriu, net dėti, kad vaizdelio nesugadinčiau blush2.gif Man iškilo klausimas dėl žiedo dydžio, nes radau internete, kad turi būti 20 cm., o pas mane mažesnis, bet gal, kad svogūnas nedidelis ir buvo su puviniu g.gif Ir krašteliai žiedo taip įdomiai garbiniuoti, kaip toj foto, neturėjau nei vieno su tokiais krašteliais wub.gif

Aha, Souvereign turėtų būti dideli žiedai, bet gi būna nukrypimų mirksiukas.gif Svarbu, kad visi kiti kriterijai atitinka rolleyes.gif

O dėl foto, tai pabandyk nufotkinti juodo švarko fone tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(uups @ 2009 12 14, 10:24)
mazhesnis svogunas augina mazhesni zhieda. Ash pasiskaichiau vokiechiu forumuose apie ta savo naujaoka 'kolibri' amarili, tai paaishkejo, kad kitamet jie jau augina 'normalaus' dydzhio zhiedus,- tai papraschiausiai mazhu svoguneliu uzhvadinimas toks doh.gif  ir dar isigijau veisle, kuria jau turiu doh.gif

Ane bigsmile.gif doh.gif Aš irgi turiu tą kolibriuką, tai sakai kitais metais bus paprastas tongue.gif Bet svogūnas pas mane tai TIKRAI mažutis smile.gif

O kokį dar įsigijai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 12 14, 09:26)

Ane  bigsmile.gif  doh.gif Aš irgi turiu tą kolibriuką, tai sakai kitais metais bus paprastas  tongue.gif  Bet svogūnas pas mane tai TIKRAI mažutis  smile.gif

O kokį dar įsigijai  bigsmile.gif

tai ash apie ta pati kolibri ir shneku,- jisai bus white peacock, jei niekas nesupainiota.
O pas tave gali buti 'Sonatini', anie tai dideli niekada neuzhaugs schmoll.gif
O ir gumbas to kolibrio ne toks jau ir mazhas,- chia shalia normalaus:

user posted image
Atsakyti
Laba, maciau Maximoje baltu pilnaviduru amariliu, bei rimi baltu paprastu po 14,99 lt

Beje as naujos temos nekursiu, nes NENORIU!!!! ir neleisiu ,kad kazkokia asoba cia manipiliuotu... Man jokio skirtumo kas tema kuria ar Ice tea ar kita kuri nare MAN JOKIO SKIRUMO... as i sia tema atlekiu paplepeti ir atsipalaiduoti, o ne kazkokiu LIETUVISKU pavydo intrigu skaitineti... Man nei silta nei salta as Steputes postus blokuoju ir tiek...

Merginos man labai malonu su jumis bendrauti ir tikiuosi ,kad musu tema neapmirs juk prasideda amariliu didysis zydejim metas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 12 14, 11:07)
tai ash apie ta pati kolibri ir shneku,- jisai bus white peacock, jei niekas nesupainiota.
O pas tave gali buti 'Sonatini', anie tai dideli niekada neuzhaugs schmoll.gif
O ir gumbas to kolibrio ne toks jau ir mazhas,- chia shalia normalaus:

Supratau mirksiukas.gif Mano tai paprastai parašytas buvo tik Kolibri ir vsio mirksiukas.gif Bet ant paveiksliuko nupiešti tokie smulkučiai, pailgais žiedlapiais žiedukai mirksiukas.gif Dabar jis eina miegoti, kitais metais duos vaizdų thumbup.gif thumbup.gif

Mader mirksiukas.gif Ir prie to pačio noriu pasakyti, kad namus kuriu ne tam, kad parodyti jog ESU KRŪTA ar kad OI KIEK DAUG ŽINAU- ale VADĖ hihihi.gif hihihi.gif , o dėl to, kad smagu padėti bendramintėms mirksiukas.gif O jei atvirai, tai man nuo kiekvienos jūsų krenta BABKĖS už temos sukūrimą- nejaučiat kaip tuštėja jūsų piniginės lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
a baigsit apie tas naujas temas? doh.gif
ash tik stebiuosi kaip atsiranda netinginciu jas kurt ir tyliu subine suraukus lotuliukas.gif nes kai kuriose temose, kur bendrauju,- paskutinis pabaiges turi sukurt nauja...tai 50 psl visos baisiai tylios pasidaro lotuliukas.gif
Atsakyti
oi kiek žiedų nusimato. biggrin.gif
Jei taip yra iš tiesų kaip Steputė parašė - raudonligė - vėžys, tai aš cray.gif Mano gražieji iš rimi abu su raudonlige, ir baltas pilnaviduris verysad.gif Bet vistiek kaip liaudyje sakoma - viltis.... motina, o motina savo vaikų nepalieka tongue.gif tai gydysiu. Jau savaitgalį ir fungicidų nupirkau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 14 gruodžio 2009 - 11:57
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 12 14, 10:53)
Jei taip yra iš tiesų kaip Steputė parašė - raudonligė - vėžys, tai aš  cray.gif Mano gražieji iš rimi abu su raudonlige, ir baltas pilnaviduris verysad.gif

pas mane beveik visi svogunai su vienokiais ar kitokiais raudonliges pozhymiais irnesakyk.gif ir visi pirkti ish vokishku sodininkystes parduotuviu g.gif

Tiesa, skaichiau apie viena, kitur negirdeta gydymo metoda,- svogunai merkiami i 40-46C vandens vonia ir laikomi pusvalandi tokioje temperaturoje. Shaltinis
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 12 14, 11:53)
oi kiek žiedų nusimato. biggrin.gif
Jei taip yra iš tiesų kaip Steputė parašė - raudonligė - vėžys, tai aš  cray.gif Mano gražieji iš rimi abu su raudonlige, ir baltas pilnaviduris verysad.gif

Raudonumas raudonumui nelygus- vienų būna lukštas raudonos spalvos ir tiek, kitus užpuola degligė (raudonligė)- tada jei nestipriai užpuolusi, tai fungicidai ir zelionkė mirksiukas.gif
Atsakyti
MERGOS VALIOOOOOO clap.gif clap.gif clap.gif
Mano Chiko, Sweet Nymph, Nymph,Novella rodo savo žiedelių nosytes clap.gif clap.gif clap.gif
Ir dar plius maniškiai fainuoliai keli nosiukes kiša jėga jėgutėlė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teska: 14 gruodžio 2009 - 12:26
Su atėjusia žiema, merginos bigsmile.gif Šios dienos vaizdelis prie mano namų:
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 12 14, 13:51)
Su atėjusia žiema, merginos bigsmile.gif Šios dienos vaizdelis prie mano namų:

O pas mus beveik visai nera sniego sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 12 14, 13:59)
O pas mus beveik visai nera sniego sad.gif

pas mumis sninga thumbup.gif
Atsakyti