Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (IXd.)

diasaja, kaip Tavo parsiųsti "vokietukai" - ar žiedstiebių neaugina? g.gif
Atsakyti
O man idomu kaip olandukai ?
Pas mane, ka pasodinus, beveik visi snapus kisa smile.gif Pirmas Nigt Star, o dabar Exotica STAMBIUS ziedkocius leidzia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 12 13, 22:20)
diasaja, kaip Tavo parsiųsti "vokietukai" - ar žiedstiebių neaugina? g.gif

Unique giliai matosi XXL dydžio snapas bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(egleja @ 2009 12 13, 19:15)
nu va pradeda zydeti mano ale read velvetas,bet mano manymu i ji nepanasus,cia turbut eilinis palanges grozis kaip manot  g.gif

jeigu tai ne blico "pokštai"-bus kažkas į ružavumą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristele10 @ 2009 12 13, 22:37)
O man idomu kaip olandukai ?

Mano "Nympha" dar miega ax.gif
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2009 12 13, 22:56)
Unique giliai matosi XXL dydžio snapas bigsmile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Kiekvieną dieną apeinu palanges ir rūsyje miegančius bigsmile.gif Taip malonu man apie juos tupinėti biggrin.gif Būtų pavasaris, vasara negalėčiau tiek laiko skirti. Eilė ateina tulpėms, lelijoms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 12 13, 23:02)
Kiekvieną dieną apeinu palanges ir rūsyje miegančius bigsmile.gif Taip malonu man apie juos tupinėti biggrin.gif Būtų pavasaris, vasara negalėčiau tiek laiko skirti. Eilė ateina tulpėms, lelijoms wub.gif

Taip, kiekvienai gėlei savas laikas biggrin.gif
Atsakyti
Ar užsnigtos, kad tylite? Gal pasimėtykim?user posted image
tema į pabaigą...
Atsakyti
Žiauriai norėčiau pasimėtyti, bet su tokiu kiekiu sniego šššš gausis lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Grožių per savaitgalį pridėjot bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif

Gal kas turit naujienų į sąrašėlį bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 12 14, 11:00)
Gal kas turit naujienų į sąrašėlį  bigsmile.gif

pas mane ko gero bus Orange Souvereign, bet dar laukiu kol atsilieps kas gal turi, nes noriu pasitikslinti. Reikės sąrašiuką visų pažiūrėti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 12 14, 10:05)
pas mane ko gero bus Orange Souvereign, bet dar laukiu kol atsilieps kas gal turi, nes noriu pasitikslinti. Reikės sąrašiuką visų pažiūrėti bigsmile.gif

O ta foto tavo gėlytės bigsmile.gif O ką nori paklaust rolleyes.gif Esu pardėj pražydusių Souvereign mačius, tai tokie kaip foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 12 14, 11:08)
O ta foto tavo gėlytės  bigsmile.gif

ne, ne mano. Iš interneto. Mano fotikas "nemyli" raudonos ir oranžinės spalvos. Visiškai išeina kitokie, nei realybėje, tai nenoriu, net dėti, kad vaizdelio nesugadinčiau blush2.gif Man iškilo klausimas dėl žiedo dydžio, nes radau internete, kad turi būti 20 cm., o pas mane mažesnis, bet gal, kad svogūnas nedidelis ir buvo su puviniu g.gif Ir krašteliai žiedo taip įdomiai garbiniuoti, kaip toj foto, neturėjau nei vieno su tokiais krašteliais wub.gif
Atsakyti
mazhesnis svogunas augina mazhesni zhieda. Ash pasiskaichiau vokiechiu forumuose apie ta savo naujaoka 'kolibri' amarili, tai paaishkejo, kad kitamet jie jau augina 'normalaus' dydzhio zhiedus,- tai papraschiausiai mazhu svoguneliu uzhvadinimas toks doh.gif ir dar isigijau veisle, kuria jau turiu doh.gif
Atsakyti