Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (IXd.)

kaip pavydzhiu sniego wub.gif
o chia vaizdelis prie mano namu,- priesh 3 dienas:
user posted image
o shianakt -2C buvo thumbup.gif gal gausim ir mes shiemet sniego ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 12 14, 13:51)
Su atėjusia žiema, merginos bigsmile.gif Šios dienos vaizdelis prie mano namų:

OHO thumbup.gif kur cia taip???
Atsakyti
Nu pas mus dar savaitė šiltų dienų ir panašus vaidzelis būtų biggrin.gif , forzitijos palei namus jau pradėjo žydėt doh.gif .
Čia daug piečiau jei jau tokie žiedai gražūs, pietinėje vokietijoj (kaip supratau iš uups pasisakymų kad Deutschland)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 14 gruodžio 2009 - 14:02
Nu GROŽIS bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tai žaisliukų net nereikia, tik lempikes sukabini ir KALĖDOS lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nu einu kurt naujų namučių, nes paskui darbais užsikasiu doh.gif
Atsakyti

NAUJI NAMUČIAI
Atsakyti
o ko taip ramu? užsnigo kiba.
Aš tai žioplė žemių pamišau nusipirkt, ir amarilkas pabaikt susodint negaliu, o Čikas jau su 5 cm žiedstieniu doh.gif apėjau visus namus, o žemės nei kruopytės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 12 14, 16:08)
Aš tai žioplė žemių pamišau nusipirkt, ir amarilkas pabaikt susodint negaliu, o Čikas jau su 5 cm žiedstieniu  doh.gif apėjau visus namus, o žemės nei kruopytės  doh.gif

eik palei nama pakapstyti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 12 14, 16:08)
Aš tai žioplė žemių pamišau nusipirkt, ir amarilkas pabaikt susodint negaliu, o Čikas jau su 5 cm žiedstieniu  doh.gif apėjau visus namus, o žemės nei kruopytės  doh.gif

Eina sau ,kaip tau faina kad jau Čikas su toookia nosim biggrin.gif dabar labai lauksiu taviskio prasiskleidziant,labai noriu pamatyt kaip naturoj atrodo,ne tik internetinese foto mirksiukas.gif
As ji irgi greitu laiku zadu turet thumbup.gif thumbup.gif (Kristeles dėka aciuks.gif ) tik niekaip neismastau ,kaip cia ji atsiskraidint i šiaure nesusalusi g.gif
Uups taviskes nuotraukos pavasariu kvepia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 12 14, 17:38)
Eina sau ,kaip tau faina kad jau Čikas su toookia nosim biggrin.gif dabar labai lauksiu taviskio prasiskleidziant,labai noriu pamatyt kaip naturoj atrodo,ne tik internetinese foto mirksiukas.gif
As ji irgi greitu laiku zadu turet  thumbup.gif  thumbup.gif  (Kristeles dėka aciuks.gif ) tik niekaip neismastau ,kaip cia ji atsiskraidint i šiaure nesusalusi g.gif 

tame ir reikalas, kad šaltuko padavė baisu, kad neapšaltų, o tada tai jau visai ne faina būtų.o autiku neina? Ten kur šiltai ant sėdyniukės pasėdėtų jis iš Kauno iki Tavęs
Atsakyti
čia mano raudonligė, reikia fungicidų ar dar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 14 gruodžio 2009 - 16:58
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 12 14, 18:57)

Ar paraudonavusios vietos šlapiuoja?
Ir kodėl taip žemai niupjauti lapai, ir kodėl jie iš viso nupjauti? (čia tarp kitko)
Reikėtų mirkyti fungicide, po to gerai išdžiovinti ir tepti zelionke. Tik po mirkymo svogūnas gali atsibusti ir jei jis dar nepailsėjęs-nežydės.
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 12 14, 17:57)

Labai mažai čia tos raudonligės. Fungicidai nebūtini, tuo labiau, kad nuo degulių jie nelabai ir padeda. Užteks briliantine žaluma kelis kartus nutepti. Net ir ant smėlio čia dar sodinti nereikia. Galima tupdyti ant lengvos žemės. ištikrųjų, kas tuos lapus taip nurėžė? g.gif
Atsakyti