I Rh+
IV Rh+

II RH+

Mano I minus. Viena retesniu,todel Kraujo centre abu kartus,kai buvau labai ta pabreze.
QUOTE(lete @ 2007 11 12, 00:56)
Mano I minus. Viena retesniu,todel Kraujo centre abu kartus,kai buvau labai ta pabreze.
Ir mano tokia pat

3 RH Minus, labai reta

Papildyta:
drauge kraujo grupe minus ar plius jum jokiu nesusipratimu nekels tikrai. tik vaikuciai tures minus arba plius
pas mano tevelius taip buvo, va ir gavau tevelio minusa o mamytes 3

Papildyta:
QUOTE(Invincible @ 2007 09 05, 18:23)
Mano I+, o draugo III-, sakykite ar tai blogai?
drauge kraujo grupe minus ar plius jum jokiu nesusipratimu nekels tikrai. tik vaikuciai tures minus arba plius

O as nesu garantuota del savo kraujo grupes, nes kai dariausi tyrima tai atsakyme buvo parasyta I Rh+ ir nubraukta, o salia pataisyta i II Rh+
Tai taip ir nezinau kuri ta mano kraujo grupe, nes gali buti ir I ir II, kadangi tecio I Rh+, o mamos II Rh+

Tai taip ir nezinau kuri ta mano kraujo grupe, nes gali buti ir I ir II, kadangi tecio I Rh+, o mamos II Rh+

Mano II Rh- vyro Tokia pat tik+ vaikai abu taip pat II Rh+ Ir net naujagymių geltos nebuvo nei vienam Va tik pernešiojau abu po kelias savaites be skatinamųjų negimė nei vienas nei kitas
Bet gimė natūraliai

Mano IV+ grupe. Turiu viena drauga, kuris sako, kad jo ir pliusine ir minusine kraujo grupe
ar gali taip buti

Laba diena, siandien i pasta gavau skubu ie labai svarbu prasyma, tiesio pacituosiu ji cia, deja mano kraujo grupe I+ todel negaliu niekuo padet, bet gal atsiras zmoniu su reikalinga kraujo grupe
...
Taigi, laiskutis:
&nbs; p;
Laba diena,
Turiu neiprasta prasyma. Skubiai reikalingas "IV rezus minus" grupes &nbs; p;
kraujas.
Draugu 2-ju metuku mergytei nustate kraujo vezi. Siuo metu pastoviai yra
statoma kraujo laseline.
Jei kas galite padeti, parasykite el. pastu ingrida.kazlauskiene@cust.lt
;
T vai bus labai Dekingi.

...