Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujo grupės

I Rh+
Atsakyti
IV Rh+ thumbup.gif
Atsakyti
II RH+ smile.gif
Atsakyti
Mano I minus. Viena retesniu,todel Kraujo centre abu kartus,kai buvau labai ta pabreze.
Atsakyti
QUOTE(alashka @ 2007 11 06, 01:21)

ir mano tokia pat thumbup.gif IV Rh+

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lete @ 2007 11 12, 00:56)
Mano I minus. Viena retesniu,todel Kraujo centre abu kartus,kai buvau labai ta pabreze.

Ir mano tokia pat mirksiukas.gif Įtariu būtų problemų jei prireiktų kraujo g.gif
Atsakyti
3 RH Minus, labai reta unsure.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Invincible @ 2007 09 05, 18:23)
Mano I+, o draugo III-, sakykite ar tai blogai?

drauge kraujo grupe minus ar plius jum jokiu nesusipratimu nekels tikrai. tik vaikuciai tures minus arba plius smile.gif pas mano tevelius taip buvo, va ir gavau tevelio minusa o mamytes 3 rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
O as nesu garantuota del savo kraujo grupes, nes kai dariausi tyrima tai atsakyme buvo parasyta I Rh+ ir nubraukta, o salia pataisyta i II Rh+ unsure.gif
Tai taip ir nezinau kuri ta mano kraujo grupe, nes gali buti ir I ir II, kadangi tecio I Rh+, o mamos II Rh+ blink.gif
Atsakyti
Mano II Rh- vyro Tokia pat tik+ vaikai abu taip pat II Rh+ Ir net naujagymių geltos nebuvo nei vienam Va tik pernešiojau abu po kelias savaites be skatinamųjų negimė nei vienas nei kitas verysad.gif Bet gimė natūraliai thumbup.gif
Atsakyti
Mano IV+ grupe. Turiu viena drauga, kuris sako, kad jo ir pliusine ir minusine kraujo grupe g.gif ar gali taip buti g.gif
Atsakyti
Laba diena, siandien i pasta gavau skubu ie labai svarbu prasyma, tiesio pacituosiu ji cia, deja mano kraujo grupe I+ todel negaliu niekuo padet, bet gal atsiras zmoniu su reikalinga kraujo grupe bigsmile.gif
...
Taigi, laiskutis:

&nbs; p;
Laba diena,

Turiu neiprasta prasyma. Skubiai reikalingas "IV rezus minus" grupes &nbs; p;
kraujas.

Draugu 2-ju metuku mergytei nustate kraujo vezi. Siuo metu pastoviai yra
statoma kraujo laseline.

Jei kas galite padeti, parasykite el. pastu ingrida.kazlauskiene@cust.lt

;
T vai bus labai Dekingi.
Atsakyti