Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujo grupės

QUOTE(jorė @ 2008 02 07, 23:38)
Mano kraujo grupė 1+, tėvų irgi buvo rezusai pliusai, o va sesuo turi minus rezusą.
Taip kad nebūtinai vaiko teigiama grupė gali būti. Jei giminėj kas iš senelių ar prosenelių turėjo minus rezusą, tai ir vaikui gali persiduoti ax.gif

na va kaip.. nes mūsų šeimoj tai čia visas detektyvas gaunasi..
mamos A+, tėčio AB+, sesės A-, mano AB-. Su sese buvom nutarusios, kad mes ne tik kad negiminės, bet dar ir įvaikintos lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano 4 teigiama ax.gif
Atsakyti
Mano irgi ketvirta teigiama! smile.gif
Atsakyti
2 teigiama smile.gif
Atsakyti
Mano II Rh(+) mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano II Rh(-)
Atsakyti
III neigiama rolleyes.gif
Atsakyti
O as minuss:)
Mano kraujo grupė I-
Atsakyti
o mano III ( B ) Rh -
nezinau ar tai gerai ar blogai g.gif
Atsakyti
o mano II +
Kiek zinau vienintele mesa, kuria rekomenduoja valgyti, tai kalakutiena. O as kaip tik labai megstu paukstiena. Kadaise galedavau visa savaite valgyti vien vitiena pietums, bet dabar jau atsibode. O be to kalakutiena yra zymiai vertingesne uz vistiena, bet ir brangesne verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(merilda @ 2008 02 27, 20:13)
III neigiama  rolleyes.gif

QUOTE(bekas @ 2008 02 28, 14:30)
o mano III ( B ) Rh -
nezinau ar tai gerai ar blogai  g.gif

Mano irgi III(-) drinks_cheers.gif
bekas, tai nėra nei blogai, nei gerai. Anksčiau I grupės kr.turintys žmonės buvo laikomi idealūs recipientai, dabar gi propaguojama perpilt tos pačios gr. kraują. Tai tiek to "gėrio". O (-) rh, tai tik kaip ir rizika antram vaikui, bet juk nėštumo metu veninis kraujas stebimas dėl antikūnių ir jei ką leidžiamas gamaglobulinas. rolleyes.gif
Atsakyti
Mano III +.
iki 25 metu, kiek darydavo rezaus faktoriu - visada gaudavosi neigiama g.gif , tai iki pilnametystes galvojau, kad esu III-, o daryta buvo ne viena karta.
Per nestuma, kai daktarei pasakiau, kad rezus -, tai padare tyrima - ir ka manot gavo pliusa. Kartojom irgi daug daug kartu. Taigi dabar III+
Va tau ir tyrimu patikimumas... verysad.gif
Atsakyti