Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujo grupės

O jei mano I+, vyro I-, tai vaikiukas bus tikrai I grupes, o +/- pats pasirinks ar kaip? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(applebee @ 2008 01 16, 10:56)
O jei mano I+, vyro I-, tai vaikiukas bus tikrai I grupes, o +/- pats pasirinks ar kaip? smile.gif

aga,tavo vaikiukas bus tikrai pirmos kraujo grupes mirksiukas.gif o rezuso faktoriu beveik rinksis pats rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(applebee @ 2008 01 16, 09:56)

Mano -I, o vyro +IV, dukrytes gavosi +III - tiesiog matematiskai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vicule @ 2008 01 16, 12:31)
aga,tavo vaikiukas bus tikrai pirmos kraujo grupes  mirksiukas.gif  o rezuso faktoriu beveik rinksis pats  rolleyes.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Mano kraujo grupe A RhD neig, vyro B Rh D neig, vaiko AB Rh neig. Kaip bus su antru vaiku? Ar gali būti pliusinis? Ar gali būti problemų?
Atsakyti
mano III ( B ) Rh -
vat kai nescia buvau tai teko pora kartu kentet adata... schmoll.gif nes vyro 2 + , tai kad ten nebutu konfliktu jokiu tarp mano ir leliuko grupiu smile.gif ir vaikas gime su 2+ smile.gif
Atsakyti
Mano kraujo grupe I+ smile.gif o vyro IV - wink.gif
Atsakyti
Mano tevu abieju 2+, o mano 1+, bet kartais taip buna sake biggrin.gif o mano draugo ir tikriausiai busimo vyro 1- bigsmile.gif
Atsakyti
Mano I rezus plius. Zmones turintys tokia kraujo grupe yra universalus kraujo donorai, o zmones kurie turi IV kraujo grupe yra universalus recipientai.
Na o mano charakteris- uzsispyrusi, megstanti vadovauti, verzli smile.gif

To vilnele:
Mano kraujo grupe A RhD neig, vyro B Rh D neig, vaiko AB Rh neig. Kaip bus su antru vaiku? Ar gali būti pliusinis? Ar gali būti problemų?

Atsakau: kito vaiko kraujo grupe bus ir rezus minus. KOnfliktas buna jei motina Rh- o vyras Rh+. Tavo atveju nei tu nei vyras rezus antigeno neturit ir vaikas jo tureti negali ( jis ir bus Rh-).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rence25: 05 vasario 2008 - 20:14
mano kraujo grupe 1- o vyro 1+
Atsakyti
Mano kraujo grupė III+, pastebėjau, kad mane labai "myli" uodai biggrin.gif

tai jeigu abu tėvai + tai ir vaikas tada turi tegiama kraujo gr.?
Atsakyti
Mano kraujo grupė 1+, tėvų irgi buvo rezusai pliusai, o va sesuo turi minus rezusą.

QUOTE(Pirania @ 2008 02 06, 16:01)

tai jeigu abu tėvai +  tai ir vaikas tada turi tegiama kraujo gr.?

Taip kad nebūtinai vaiko teigiama grupė gali būti. Jei giminėj kas iš senelių ar prosenelių turėjo minus rezusą, tai ir vaikui gali persiduoti ax.gif
Atsakyti