O jei mano I+, vyro I-, tai vaikiukas bus tikrai I grupes, o +/- pats pasirinks ar kaip?

QUOTE(applebee @ 2008 01 16, 10:56)
O jei mano I+, vyro I-, tai vaikiukas bus tikrai I grupes, o +/- pats pasirinks ar kaip? 

aga,tavo vaikiukas bus tikrai pirmos kraujo grupes

QUOTE(applebee @ 2008 01 16, 09:56)

Mano -I, o vyro +IV, dukrytes gavosi +III - tiesiog matematiskai

QUOTE(vicule @ 2008 01 16, 12:31)
aga,tavo vaikiukas bus tikrai pirmos kraujo grupes
o rezuso faktoriu beveik rinksis pats 

Aciu

Mano kraujo grupe A RhD neig, vyro B Rh D neig, vaiko AB Rh neig. Kaip bus su antru vaiku? Ar gali būti pliusinis? Ar gali būti problemų?
mano III ( B ) Rh -
vat kai nescia buvau tai teko pora kartu kentet adata...
nes vyro 2 + , tai kad ten nebutu konfliktu jokiu tarp mano ir leliuko grupiu
ir vaikas gime su 2+
vat kai nescia buvau tai teko pora kartu kentet adata...

Mano kraujo grupe I+
o vyro IV -

Mano tevu abieju 2+, o mano 1+, bet kartais taip buna sake
o mano draugo ir tikriausiai busimo vyro 1-

Mano I rezus plius. Zmones turintys tokia kraujo grupe yra universalus kraujo donorai, o zmones kurie turi IV kraujo grupe yra universalus recipientai.
Na o mano charakteris- uzsispyrusi, megstanti vadovauti, verzli
To vilnele:
Mano kraujo grupe A RhD neig, vyro B Rh D neig, vaiko AB Rh neig. Kaip bus su antru vaiku? Ar gali būti pliusinis? Ar gali būti problemų?
Atsakau: kito vaiko kraujo grupe bus ir rezus minus. KOnfliktas buna jei motina Rh- o vyras Rh+. Tavo atveju nei tu nei vyras rezus antigeno neturit ir vaikas jo tureti negali ( jis ir bus Rh-).
Na o mano charakteris- uzsispyrusi, megstanti vadovauti, verzli

To vilnele:
Atsakau: kito vaiko kraujo grupe bus ir rezus minus. KOnfliktas buna jei motina Rh- o vyras Rh+. Tavo atveju nei tu nei vyras rezus antigeno neturit ir vaikas jo tureti negali ( jis ir bus Rh-).
Mano kraujo grupė 1+, tėvų irgi buvo rezusai pliusai, o va sesuo turi minus rezusą.
Taip kad nebūtinai vaiko teigiama grupė gali būti. Jei giminėj kas iš senelių ar prosenelių turėjo minus rezusą, tai ir vaikui gali persiduoti
QUOTE(Pirania @ 2008 02 06, 16:01)
Taip kad nebūtinai vaiko teigiama grupė gali būti. Jei giminėj kas iš senelių ar prosenelių turėjo minus rezusą, tai ir vaikui gali persiduoti