Gavau vaško, einu susirasiu ir bandysiu lipint
, tik nėra tas skausmas labai didelis, gal aš atspari skausmui pasidariau
QUOTE(*Amelie* @ 2009 12 22, 20:49)
Kai klausiau Simono, ar jis mano vietoje darytų operaciją, tvirtai atsakė "taip", todėl esu linkusi tikėti, kad blogas sąkandis ateityje pridarytų man bėdų 
as tai laukiu senatves, ar ateityje, ar dabar, vistiek operacija butu
QUOTE(ajaja @ 2009 12 22, 22:49)
idomiai cia, tik as vistiek nesuprantu kokiu principu dantukus kelia, tai taip iseina, kad tiesiog stums juos i virsu su visom saknim, ar taip gali buti? ar as cia kazka ne taip suprantu?? nes as irgi isivaizdavau, kad kazka su dantenom tau darys 
as irgi taip supratau kad dantukus su saknim i virsu kels. dabar jie stiprai sujungti ir ta vielute per viduri visus dantukus kels prie tos vielos kur prie dantenu.nes pvz kai dantukus leidzia zemyn ta igi apsinogina dantu kakleliai ir dantukas pailgeja. o dabar darys atvirksciai. i virsu kels. bent as taip supratau, o kaip is tikruju pamatysim kai kazkas pasikeis
QUOTE(Svajaaa @ 2009 12 22, 21:43)
neiseina nufotografuoti,nes labai skubejau,sake vaistu jokiu budu negerti,jei skaudes atlekti iskart,nes tikri labai suverze
vaizdad nekoks pries sventes,bet jau ka padarysi
nu ir vaizdas
o as su laaaaaabai gerom naujienom
Shin, labai saunu butu jei nereiketu antros operacijos, tikiuosi taip ir bus
na Svajaaa, kaip ten tavo dantukai, ar kyla, ar kas darosi, ar skauda??
o mano breketukams siandien 6 men
per paskutines savaites kaip ir niekas man dantukam nesidaro, tik kazkaip tarpukas atsirado apacioj tarp antro ir trecio (iltinio) dantuko
tai laukiu paverzimo kuris bus sausio 5d
Papildyta:
Natale, sakei tavo dantukai jau vienoj linijoj, pasirodyk ir mums
Papildyta:
labas rytas
vis prižadu apsilankyt pas Jus dažniau, ir kas nors sutrukdo.. šiuo metu tai tris kursinius rašiau, o kitą mėn egzaminai laukia.. paskui magistrinis..
nespėju net žiūrėt, kas su mano dantukais vyksta.. atrodo, nieko nesimato net foto, bet kadangi uždėta spyruoklytė, kad trauktų dantis i dešinę, tai jau pasistūmėjo kapliukai
plius 3 tarpeliai tarp dantukų atsirado
vėjas švilpia, kaip aš sakau
taigi, priekiniai dantukai jau turi vietos judėti į savo vietas

pas gydytoją pirmadienį, o apačią sudės vasario 1
gražiū Jums visoms švenčių
pasirodysiu, kai vėl rasiu laisvą minutę..
vis prižadu apsilankyt pas Jus dažniau, ir kas nors sutrukdo.. šiuo metu tai tris kursinius rašiau, o kitą mėn egzaminai laukia.. paskui magistrinis..
nespėju net žiūrėt, kas su mano dantukais vyksta.. atrodo, nieko nesimato net foto, bet kadangi uždėta spyruoklytė, kad trauktų dantis i dešinę, tai jau pasistūmėjo kapliukai

QUOTE(ajaja @ 2009 12 23, 10:56)
as irgi tikiuosi
QUOTE(katyte* @ 2009 12 23, 11:11)
labas rytas
plius 3 tarpeliai tarp dantukų atsirado
vėjas švilpia, kaip aš sakau
taigi, priekiniai dantukai jau turi vietos judėti į savo vietas
jau beveik tiesus dantukai virsuje
QUOTE(Shin @ 2009 12 23, 11:18)
ačiū
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 23, 01:08)
as tai laukiu senatves, ar ateityje, ar dabar, vistiek operacija butu
nestrukdo man sukandimas gyventi
nors gal dar isijungsiu kada i jusu buri, ka gali zinot 
Jei netrukdo, tai ir ramiai sau gyvenk. Aš tai negaliu suprasti, kodėl anksčiau nepastebėdavau, kad mano sąkandis toks blogas
QUOTE(Shin @ 2009 12 23, 11:41)
Kaip smagu
QUOTE(ajaja @ 2009 12 23, 11:56)
Shin, labai saunu butu jei nereiketu antros operacijos, tikiuosi taip ir bus
per paskutines savaites kaip ir niekas man dantukam nesidaro, tik kazkaip tarpukas atsirado apacioj tarp antro ir trecio (iltinio) dantuko
tai laukiu paverzimo kuris bus sausio 5d
Papildyta:
Papildyta:
Skauda kaip visada po paverzimo,bet kazko ypatingo nejauciu,tik labai keista,trugdo ta vielute,ir labai viskas lenda kai valgau ir aisku issivalyti ziauriai sunku
Nu jo, kai valgai, tai įsivaizduoju, kaip ir kiek ten visko prilenda. Ir išpulk tu man ant švenčių tokį dalyką uždėt
prie stalo žmogiškai pavalgyt negalėsi
Bet šiaip įdomu, kaip ten ta viela viską sutvarkys, nes man irgi nelabai aišku. Lauksim pokyčių
Bet šiaip įdomu, kaip ten ta viela viską sutvarkys, nes man irgi nelabai aišku. Lauksim pokyčių
QUOTE(katyte* @ 2009 12 23, 11:11)
Bet kokie jau pokyciai
Mum ta pacia diena ta pati gydytoja apacia des