Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

Gavau vaško, einu susirasiu ir bandysiu lipint smile.gif , tik nėra tas skausmas labai didelis, gal aš atspari skausmui pasidariau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2009 12 22, 20:49)
Kai klausiau Simono, ar jis mano vietoje darytų operaciją, tvirtai atsakė "taip", todėl esu linkusi tikėti, kad blogas sąkandis ateityje pridarytų man bėdų  unsure.gif

as tai laukiu senatves, ar ateityje, ar dabar, vistiek operacija butu biggrin.gif nestrukdo man sukandimas gyventi rolleyes.gif nors gal dar isijungsiu kada i jusu buri, ka gali zinot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 12 22, 22:49)
idomiai cia, tik as vistiek nesuprantu kokiu principu dantukus kelia, tai taip iseina, kad tiesiog stums juos i virsu su visom saknim, ar taip gali buti? ar as cia kazka ne taip suprantu?? nes as irgi isivaizdavau, kad kazka su dantenom tau darys  g.gif

as irgi taip supratau kad dantukus su saknim i virsu kels. dabar jie stiprai sujungti ir ta vielute per viduri visus dantukus kels prie tos vielos kur prie dantenu.nes pvz kai dantukus leidzia zemyn ta igi apsinogina dantu kakleliai ir dantukas pailgeja. o dabar darys atvirksciai. i virsu kels. bent as taip supratau, o kaip is tikruju pamatysim kai kazkas pasikeis biggrin.gif tikiuos tau neskauda? 4u.gif (cia as jau Svajai parasiau)
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 12 22, 21:43)
neiseina nufotografuoti,nes labai skubejau,sake vaistu jokiu budu negerti,jei skaudes atlekti iskart,nes tikri labai suverze bigsmile.gif vaizdad nekoks pries sventes,bet jau ka padarysi unsure.gif  doh.gif

nu ir vaizdas blink.gif o tai ta viela virsutine netrugdo? g.gif na bet ko mes del grozio neisenciam mirksiukas.gif

o as su laaaaaabai gerom naujienom thumbup.gif buvau vakar kad nuimtu tvarsty nuo dantu ir nusprendem su stomatologu kad nedarysim antros operacijos kol kas thumbup.gif sake galbut neprireiks, nes lyg ir uztenka to ka padarem su pirma operacija thumbup.gif vasario menesi eisiu pas ji ir bus ajsku ax.gif o sausio 18d lekiu del breketuku thumbup.gif pagaliau galima judinti apacia smile.gif gal pasakys kad viskas super ir imsim lauk metaliukus thumbup.gif
Atsakyti
Shin, labai saunu butu jei nereiketu antros operacijos, tikiuosi taip ir bus 4u.gif

na Svajaaa, kaip ten tavo dantukai, ar kyla, ar kas darosi, ar skauda??

o mano breketukams siandien 6 men biggrin.gif per paskutines savaites kaip ir niekas man dantukam nesidaro, tik kazkaip tarpukas atsirado apacioj tarp antro ir trecio (iltinio) dantuko unsure.gif tai laukiu paverzimo kuris bus sausio 5d
Papildyta:
Natale, sakei tavo dantukai jau vienoj linijoj, pasirodyk ir mums bigsmile.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
vis prižadu apsilankyt pas Jus dažniau, ir kas nors sutrukdo.. šiuo metu tai tris kursinius rašiau, o kitą mėn egzaminai laukia.. paskui magistrinis.. blush2.gif
nespėju net žiūrėt, kas su mano dantukais vyksta.. atrodo, nieko nesimato net foto, bet kadangi uždėta spyruoklytė, kad trauktų dantis i dešinę, tai jau pasistūmėjo kapliukai thumbup.gif plius 3 tarpeliai tarp dantukų atsirado blush2.gif vėjas švilpia, kaip aš sakau lotuliukas.gif taigi, priekiniai dantukai jau turi vietos judėti į savo vietas drinks_cheers.gif
user posted image

pas gydytoją pirmadienį, o apačią sudės vasario 1 thumbup.gif
gražiū Jums visoms švenčių smile.gif
pasirodysiu, kai vėl rasiu laisvą minutę..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katyte*: 23 gruodžio 2009 - 11:12
QUOTE(ajaja @ 2009 12 23, 10:56)
Shin, labai saunu butu jei nereiketu antros operacijos, tikiuosi taip ir bus  4u.gif

as irgi tikiuosi ax.gif

QUOTE(katyte* @ 2009 12 23, 11:11)
labas rytas  4u.gif
vis prižadu apsilankyt pas Jus dažniau, ir kas nors sutrukdo.. šiuo metu tai tris kursinius rašiau, o kitą mėn egzaminai laukia.. paskui magistrinis..  blush2.gif
nespėju net žiūrėt, kas su mano dantukais vyksta.. atrodo, nieko nesimato net foto, bet kadangi uždėta spyruoklytė, kad trauktų dantis i dešinę, tai jau pasistūmėjo kapliukai  thumbup.gif plius 3 tarpeliai tarp dantukų atsirado  blush2.gif vėjas švilpia, kaip aš sakau  lotuliukas.gif taigi, priekiniai dantukai jau turi vietos judėti į savo vietas  drinks_cheers.gif

jau beveik tiesus dantukai virsuje mirksiukas.gif grazu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Shin @ 2009 12 23, 11:18)
as irgi tikiuosi ax.gif
jau beveik tiesus dantukai virsuje mirksiukas.gif  grazu tongue.gif

ačiū smile.gif na, dar tie pirmukai neįsistatę, vietos jiems mažai buvo. pašlifuos, palygins kraštelius, ir jau bus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 23, 01:08)
as tai laukiu senatves, ar ateityje, ar dabar, vistiek operacija butu biggrin.gif nestrukdo man sukandimas gyventi  rolleyes.gif  nors gal dar isijungsiu kada i jusu buri, ka gali zinot  biggrin.gif

Jei netrukdo, tai ir ramiai sau gyvenk. Aš tai negaliu suprasti, kodėl anksčiau nepastebėdavau, kad mano sąkandis toks blogas g.gif Gal dėl to, kad nuotraukose niekada nesišypsodavau unsure.gif

QUOTE(Shin @ 2009 12 23, 11:41)
o as su laaaaaabai gerom naujienom thumbup.gif 

Kaip smagu 4u.gif Vienoms prasideda kelionė, kitoms jau baigiasi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2009 12 23, 11:56)
Shin, labai saunu butu jei nereiketu antros operacijos, tikiuosi taip ir bus  4u.gif

na Svajaaa, kaip ten tavo dantukai, ar kyla, ar kas darosi, ar skauda??

o mano breketukams siandien 6 men  biggrin.gif per paskutines savaites kaip ir niekas man dantukam nesidaro, tik kazkaip tarpukas atsirado apacioj tarp antro ir trecio (iltinio) dantuko  unsure.gif tai laukiu paverzimo kuris bus sausio 5d
Papildyta:
Natale, sakei tavo dantukai jau vienoj linijoj, pasirodyk ir mums  bigsmile.gif

Skauda kaip visada po paverzimo,bet kazko ypatingo nejauciu,tik labai keista,trugdo ta vielute,ir labai viskas lenda kai valgau ir aisku issivalyti ziauriai sunku doh.gif bet seip super,valgau viska,tik atsargiau smile.gifo kas man su jais darysis nezinau biggrin.gif
Atsakyti
Nu jo, kai valgai, tai įsivaizduoju, kaip ir kiek ten visko prilenda. Ir išpulk tu man ant švenčių tokį dalyką uždėt doh.gif prie stalo žmogiškai pavalgyt negalėsi doh.gif

Bet šiaip įdomu, kaip ten ta viela viską sutvarkys, nes man irgi nelabai aišku. Lauksim pokyčių drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(katyte* @ 2009 12 23, 11:11)

Bet kokie jau pokyciai bigsmile.gif thumbup.gif
Mum ta pacia diena ta pati gydytoja apacia des tongue.gif
Atsakyti