Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(zanetuxg @ 2009 12 25, 23:11)
Bet pavyzdziui as Klp negaunu...Gal kazkur ir atveza, bet negi apeisi visas parduotuves ir vaistines...As savaitgali arba kitos savaites pradzioje tureciau suzinoti ar galeciau gauti pigiau, tuomet pranesciau dar karteli...  ax.gif

as pas ortodonte visada randu to siulo ax.gif
Atsakyti
Su šventėm, mielosios newyear.gif
Man jau ryt vizitas thumbup.gif
Bus po to skysčių dieta, o tas gerai, nes per šventes sugebėjau 4 kg priauginti doh.gif
Atsakyti
Ir as sveikinu visas su Sventemis 000059.gif 000054.gif
Rytoj ir man vizitas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Fudzijama @ 2009 12 27, 19:42)
Rytoj ir man vizitas  drinks_cheers.gif

Lauksim aprašymo 4u.gif
Aš eisiu 12 val. keis vielą apačioj, klijuos breketą vieną, kitą perklijuos.
Detaliau po pietų 4u.gif
Atsakyti
Aš jau po vizito. Neklijavo man nukritusio brekto, neperklijavo ir buvusio, nors žadėjo.
Nors dantukas, kuris be breketo, nestovi tiesiai, sąkandis su jo tokia "stovėsena" taisyklingas, ir, ortodontės žodžiais, jei tiesintumėme jį, vėl reikėtų taisyti visą sąkandį, nes pavažiuos visi dantukai. Keistai skamba, bet juk mano manymu turi būti viskas tobulai g.gif
Jei ką, šis dantukas nelabai matosi, bus man gerai ir tai, svarbu priekiniai kad būtų gražūs, t.y. šypsena graži smile.gif)) nereikės išsižiot, kad angina matytųsi lotuliukas.gif
Viršuj uždėjo kažkokį sutvirtinimo silikoną, net nemoku paaiškint, bet kainavo 50 Lt blink.gif (Foto gal matysis, įmesiu kai papotkinsiu)
O apačioj tiesinam toliau dantukus - nuėmė vielą, ją su replikėm dar pakoregavo, vėl atgal uždėjo, dar kelis elastikus kažkokius kitokius uždėjo ant pačių breketukų (ne tarp jų). Apačia 60 Lt.
Žodž šiandienos vizitas atsiėjo 110 Lt ir jau jaučiu maudimą verysad.gif
Sekantis vizitas sausio 23 dieną.
Kuo toliau, tuo labiau man pabaigos nesimato unsure.gif
Liepos 26 d. bus 2 metai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitusia: 28 gruodžio 2009 - 12:25
Kadangi man ne tiek daug liko iki breketų uždėjimo, tai vis neapsisprendžiu, kokius pasirinkti: vien tik metalinius ar metalas plius keramika.

Gal galit pasisakyti ir tuos, ir tuos pasirinkusios. Pliusai/minusai ar nesigailite/nekeistumėte sprendimo.

Iš anksto ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2009 12 28, 12:23)
Aš jau po vizito.

Smagu, kad jau su naujienom thumbup.gif As tik 16.30 siandien eisiu.

Aisku, daktarai geriau zino, bet tikrai labai keistai skamba, kad nereikia tiesint pasisukusio dantuko unsure.gif Man irgi noretusi, kad jau viskas idealiai susitvarkytu, jei jau sitoks kelias nueitas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fudzijama @ 2009 12 28, 12:44)
Smagu, kad jau su naujienom  thumbup.gif As tik 16.30 siandien eisiu.

Aisku, daktarai geriau zino, bet tikrai labai keistai skamba, kad nereikia tiesint pasisukusio dantuko  unsure.gif Man irgi noretusi, kad jau viskas idealiai susitvarkytu, jei jau sitoks kelias nueitas  g.gif

Būtent. Tai ji kai pamatė nepasitenkinimą iš mano pusės, sakė žiūrės per kitą vizitą, kaip ten man su tuo dantuku...
Atsakyti
Sveikutes! Atejau ir as jusu patarimu klausti blush2.gif ax.gif Planuoju vasario pradzioje breketus detis pas gyd. Damusiene, beje pas ja desiuos,o pacius suverzimus darysiuos Dubline,nes kitaip man nesigauna verysad.gif Ar labai baisus tas skausmas kai uzdeda ir kiek mazdaug trunka g.gif Didziausias rupestis pas mane del to,kad planuoju nestuma,ir galvoju gal nelabai gerai prasidet su tais breketais nestumo metu,kaip manot? Nes jei prireiktu nuskausminamuju,juk nelabai juos ir galima vartoti nestumo metu,tai net nezinau kaip pasielgti.Norisi grazia sypsena tureti greiciau,nes ir taip jau ilgai atideliojau,bet ir antram leliui jau laikas butu ax.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasaar @ 2009 12 28, 21:24)
Sveikutes! Atejau ir as jusu patarimu klausti  blush2.gif  ax.gif Planuoju vasario pradzioje breketus detis pas gyd. Damusiene, beje pas ja desiuos,o pacius suverzimus darysiuos Dubline,nes kitaip man nesigauna  verysad.gif Ar labai baisus tas skausmas kai uzdeda ir kiek mazdaug trunka  g.gif Didziausias rupestis pas mane del to,kad planuoju nestuma,ir galvoju gal nelabai gerai prasidet su tais breketais nestumo metu,kaip manot? Nes jei prireiktu nuskausminamuju,juk nelabai juos ir galima vartoti nestumo metu,tai net nezinau kaip pasielgti.Norisi grazia sypsena tureti greiciau,nes ir taip jau ilgai atideliojau,bet ir antram leliui jau laikas butu  ax.gif  doh.gif

labukas smile.gif pat uzdejimas breketu visai neskausmingas smile.gif na o del tu paverzimu, manau galima istverti ir be nuskausminamuju, manau netrukdytu breketai nestumui smile.gif
Atsakyti
Bet gydymo metu gali tekti tvarkyti dantukus, tada reikės ir vaistukus suleisti, neduok Die dar kokios komplikacijos unsure.gif
Atsakyti
Sveika, manau gali ir nestumo metu tiesint dantukus, jei: 1. jau turi dantu nuotrauka; 2. sutvarkyti dantukai; 3. neturi problemu su protiniais dantukais.(daznas variantas kad reikia salint, o cia jau be vaistu neabseisi)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natale: 28 gruodžio 2009 - 21:15