Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

Tamsiaplauke_rudaake,bent Klaipedoj tai nesumazejo atrodo smile.gif Ir abejoju ar kur kitur sumazejo rolleyes.gif

Ingredd,elastikai reikalingi sakandziui tvarkyti smile.gif Dazniausiai juos duoda kai dantys jau tiesus.O nesiot tai reikia tiek kiek pasako gydytojas smile.gif Man reikejo kuo daugiau,tai as visada nesiodavau-ir diena ir nakti-issiimdavau tik valgant,tai per 2 menesius padare ka turejo padaryt(virsutini zandikauli ''uzstume'' ant apatinio) bigsmile.gif
Atsakyti
vilniuj dar tokios pačios kainos kiek žinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2010 01 10, 11:04)
vilniuj dar tokios pačios kainos kiek žinau  smile.gif

Kaune irgi doh.gif , manau krize neliecia ortodontu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 01 10, 12:21)
Kaune irgi  doh.gif , manau krize neliecia ortodontu  ax.gif

taip, nes žmonės bet kokiu atveju dantis eis tvarkytis biggrin.gif
Atsakyti
Jo,bet be breketu gyvent tikrai galima rolleyes.gif O dar uz vizitus kiek paklot reikia unsure.gif
Atsakyti
Galima.. bet ortodontams tikriausiai nesijaučia krizė, nes jie gauna pinigų už paprastus žmonių vizitus (dantukų taisymus ir pan.), o breketai jiems antraeilis dalykas lieka, ir aišku vis tiek atsiranda tokių, kuriuos kaina tenkina, tai jiems nuo to tik geriau biggrin.gif
Atsakyti
Vien del to ir laukiu,kad isimtu ir nebereiktu tokiu pinigu moketi..
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 01 10, 14:17)
Vien del to ir laukiu,kad isimtu ir nebereiktu tokiu pinigu moketi..

as tai bijau ir nenoriu kad nuimtu breketus biggrin.gif nes bijau, kad bus negrazu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2010 01 10, 15:19)
as tai bijau ir nenoriu kad nuimtu breketus biggrin.gif nes bijau, kad bus negrazu biggrin.gif biggrin.gif

na del to ,tai man jau seniai paranoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 01 10, 15:27)
na del to ,tai man jau seniai paranoja biggrin.gif

man irgi biggrin.gif mano draugei nueme breketus ir ji buvo daug grazesne su jais biggrin.gif tai man baime jau senai yra biggrin.gif man turbut pries isleistuves nuims, tai jei nebusiu grazi nesisypsosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2010 01 10, 14:42)
man irgi biggrin.gif mano draugei nueme breketus ir ji buvo daug grazesne su jais biggrin.gif

O kaip čia taip gali būti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 10, 16:59)
O kaip čia taip gali būti  blink.gif

paprastai smile.gif ji man buvo daug grazesne su breketais nei be ju smile.gif
Atsakyti