Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

Tas melynas man uzdejo kad iltinius temtu i ketvirtuku vietas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

uzsukau ir as pasipasakoti kaip sekasi, senai besirodziau! ax.gif .
Tai va vakar buvau savo pirmam paverzimui ir idejo separacines gumeles apacioje. Pasigyriau gydytojai, kad viskas gerai ir neskaudejo man visai...tai jau kai pradejo ten man sukioti is peties viska, na galvoju sakes man bus... doh.gif Na siaip ramybes busenoje nieko blogo nejauciu. Bet siandien prie sriubos bandziau duonos pakramtyti, ne ka ejosi, padejau i sali.....uztat tortas su maskapone kuo puikiausiai einasi, nes minkstas. Siryt irgi sumasciau tarpdancius su siulu pavalyt, tai susiskaudinau truputi. Bet tuoj praejo....Kolege juokiasi, sako matyt esi breketams sutverta...smile.gif Man greitai laikas eina...tik atsibosta vakariniai rytiniai ritualai ..smile.gif
As visko neskaiciau, bet Svajaaa...kas ten per lankas pas tave nuotraukyteje virs dantuku?
Atsakyti
Buvau nuejus pamiegot keliom valandzikem,o atsikelus jau jauciu,kad maudena truputi daugiau. Ir visai man patinka tas skausmelis,visgi kazkas darosi biggrin.gif Bet uztat beveik sukast dantu negaliu,tada tai jau skauda unsure.gif Bet tai baika irnesakyk.gif Siandien vakare vaziuoju i baliuka,isgersiu truputi tai gal ir nejausiu nieko,o va ryt bigsmile.gif Ryt i rparasysiu kaip man sekesi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinamonaite @ 2010 01 08, 14:47)
Sveikos merginos,

Tai va vakar buvau savo pirmam paverzimui ir idejo separacines gumeles apacioje. Pasigyriau gydytojai, kad viskas gerai ir neskaudejo man visai...tai jau kai pradejo ten man sukioti is peties viska, na galvoju sakes man bus... doh.gif  Na siaip ramybes busenoje nieko blogo nejauciu. Bet siandien prie sriubos bandziau duonos pakramtyti, ne ka ejosi, padejau i sali.....uztat tortas su maskapone kuo puikiausiai einasi, nes minkstas. Siryt irgi sumasciau tarpdancius su siulu pavalyt, tai susiskaudinau truputi. Bet tuoj praejo....Kolege juokiasi, sako matyt esi breketams sutverta...smile.gif Man greitai laikas eina...tik atsibosta vakariniai rytiniai ritualai ..smile.gif
As visko neskaiciau, bet Svajaaa...kas ten per lankas pas tave nuotraukyteje virs dantuku?

jai ten dantukus kažkaip kels į viršų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinamonaite @ 2010 01 08, 14:47)
Sveikos merginos,

Tai va vakar buvau savo pirmam paverzimui ir idejo separacines gumeles apacioje. Pasigyriau gydytojai, kad viskas gerai ir neskaudejo man visai...tai jau kai pradejo ten man sukioti is peties viska, na galvoju sakes man bus... doh.gif  Na siaip ramybes busenoje nieko blogo nejauciu. Bet siandien prie sriubos bandziau duonos pakramtyti, ne ka ejosi, padejau i sali.....uztat tortas su maskapone kuo puikiausiai einasi, nes minkstas. Siryt irgi sumasciau tarpdancius su siulu pavalyt, tai susiskaudinau truputi. Bet tuoj praejo....Kolege juokiasi, sako matyt esi breketams sutverta...smile.gif Man greitai laikas eina...tik atsibosta vakariniai rytiniai ritualai ..smile.gif

tai turi drauge renachiuke, jai irgi sudejo gumytes bigsmile.gif o man jau pamirstas reikalas biggrin.gif jau as ziedais pasipuosus biggrin.gif
Atsakyti
Nieko nieko tos gumytes, maziau diena dvi pavalgysim, niekas neatsitiks...smile.gif Tik va renachiuke ant tuscio skrandziaus baliukas irgi ne kas lotuliukas.gif
Kadangi pas mane yra trauktu dantu, tai man tos gumeles nieko baisuas, gi dantukai turi kur pasislinkti....Tik man nepatinka kai deda ziedus...feeeeee jausmas...kai spaudzia su visu zandikauliu doh.gif

QUOTE(natale @ 2010 01 08, 18:12)
tai turi drauge renachiuke, jai irgi sudejo gumytes  bigsmile.gif o man jau pamirstas reikalas  biggrin.gif  jau as ziedais pasipuosus  biggrin.gif

Papildyta:
Chm.....kaskaip nematyta... g.gif . Na taip tas kabliukas. O kaip tas virsutinis lankas pritvirtintas....

QUOTE(Kavytė @ 2010 01 08, 17:07)
jai ten dantukus kažkaip kels į viršų  g.gif

Atsakyti
jo, kai ziedus mauna, tai blogis doh.gif uztat paskui nebeskauda biggrin.gif
Atsakyti
Aga, o po kokiu 2 metu is vis pasaka lotuliukas.gif , net ziedus nuima!!!
Man tai nebaisus tie breketai, bet aplinkiniai, nu cia aisku artimiausi, juk visiems nerodau isiziojusi. Pasiziuri is arciau ir sako o siaube kaip tau neskauda, pamato tuos ziedus, tas raizgalynes....kiek visiems rupescio yra doh.gif . Ko gero baisia atrodo, kaip sadistinis irenginys lotuliukas.gif

QUOTE(natale @ 2010 01 08, 18:39)
jo, kai ziedus mauna, tai blogis  doh.gif  uztat paskui nebeskauda  biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Cinamonaite @ 2010 01 08, 17:36)
Nieko nieko tos gumytes, maziau diena dvi pavalgysim, niekas neatsitiks...smile.gif Tik va renachiuke ant tuscio skrandziaus baliukas irgi ne kas  lotuliukas.gif
Kadangi pas mane yra trauktu dantu, tai man tos gumeles nieko baisuas, gi dantukai turi kur pasislinkti....Tik man nepatinka kai deda ziedus...feeeeee jausmas...kai spaudzia su visu zandikauliu doh.gif
Papildyta:
Chm.....kaskaip nematyta... g.gif . Na taip tas kabliukas. O kaip tas virsutinis lankas pritvirtintas....

jsi niekur netvirtintas tik gale i ziedus imautas,ir priekyje tas kabliukas gerai pritvirtintas smile.gif
Mergaites kas nesioja ilgiau idek savo sukandima,aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 01 08, 16:54)
jsi niekur netvirtintas tik gale i ziedus imautas,ir priekyje tas kabliukas gerai pritvirtintas smile.gif
Mergaites kas nesioja ilgiau idek savo sukandima,aciu 4u.gif

user posted image

aš radau tik tokią foto, iš šono neradau... mano gydytoja sakė, kad toks ir turi būti taisyklingas sąkandis (kai apatiniai dantukai iki pusės matos)
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2010 01 08, 17:14)
user posted image

aš radau tik tokią foto, iš šono neradau... mano gydytoja sakė, kad toks ir turi būti taisyklingas sąkandis (kai apatiniai dantukai iki pusės matos)

virsus beveik mano varinatas, pas mane biski daugiau dantu matosi, bet lb panasiai atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 01 08, 17:26)
virsus beveik mano varinatas, pas mane biski daugiau dantu matosi, bet lb panasiai atrodo  doh.gif

O pas mane tai dar labiau apatiniai uždengti doh.gif
Atsakyti